-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν οντως εχει κλεψει φιλε μου η Φερραρι καλα θα κανει η Μακλαρεν να τη συρει με τη σειρα της στα δικαστηρια.Αλλα μεχρι τοτε ξαναγυρναμε μια δυο σελιδες πισω που λεμε οτι δεν εχεις/ει κανενας στοιχεια εναντιον της φερραρι..εκτος κι αν σε λενε Τομπαζη ή δουλευεις σε καποια ομαδα και ξερεις.Αν ειναι ετσι να αποκλειστουν ολοι.Και μετα απο δυο χρονια που θα επιστρεψουν να δουμε αν θα το ξανακανουν.
Αντιστοιχα,εφοσον (?) οντως εχεις κλεψει και αν σημερα δεν επαιρνε η ομαδα σου τιμωρια θα σου ελεγα :'Συγχαρητηρια και να χαιρεσαι το πρωταθλημα που μου εκλεψες'..Το βλεπεις εντελως υποκοιμενικα νομιζω..Δεν το βλέπω καθόλου υποκειμενικά.
Είπα ότι η FIA έχει περισσότερα μέλη της Ferrari στους κόλπους της, απ'όσα θα έπρεπε για να χαρακτηρίζεται ανεξάρτητη.
Κάνω λάθος;Στοιχεία δεν είδα ποτέ μου - ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος - οπότε δεν κρίνω. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά - και ειδικά απ'τη νέα ECU - που κάπως έπρεπε ο Mosley να βοηθήσει τη Ferrari.
Εντάξει λοιπόν: να χαίρεσαι το πρωτάθλημα που κέρδισες στο δικαστήριο, γιατί εκεί το κέρδισες
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δικαιοσυνη πασχο ειναι το πρωταθλημα να το παρει η μακλαρεν 40 ποντοι δεν νομιζω να κερδισε τοσο μεγαλο πλεονεκτημα η μακλαρεν...
αλλα ας αφησουμε τη κουβεντα αυτη για αργοτερα.Κανεις δεν ξερει ποσο κερδισε...δεν ειναι καμια τυχαια ομαδα βεβαια αλλα ουτε ξερεις ποσο κερδισε και το πιο πιθανο ειναι να μη μαθεις και ποτε.
-
Η είδηση δεν είναι επίσημη
http://www.grandprix.com/ns/ns19619.html
Το autosport αφαίρεσε το link απ'την αρχική του σελίδα, όπως και όλα τα υπόλοιπα sites.
-
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 0240.shtml
να και εδω το λινκ...
-
Not just yet
Stories that McLaren has been banned for 2007 and 2008 are not confirmed, according to our sources in Paris.The World Council is debating the matter but no decision is yet official.
απο το grandprix.com....
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Δεν το βλέπω καθόλου υποκειμενικά.
Είπα ότι η FIA έχει περισσότερα μέλη της Ferrari στους κόλπους της, απ'όσα θα έπρεπε για να χαρακτηρίζεται ανεξάρτητη.
Κάνω λάθος;Στοιχεία δεν είδα ποτέ μου - ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος - οπότε δεν κρίνω. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά - και ειδικά απ'τη νέα ECU - που κάπως έπρεπε ο Mosley να βοηθήσει τη Ferrari.
Εντάξει λοιπόν: να χαίρεσαι το πρωτάθλημα που κέρδισες στο δικαστήριο, γιατί εκεί το κέρδισες
Στο πρωτο ερωτημα οχι δεν κανεις λαθος φυσικα,υπαρχει ευνοϊκη μεταχειρηση.Αλλα δε σημαινει οτι τιμωρησαν τη Μακλαρεν για κατι που δεν εκανε.Το εκανε και καλως τιμωρηθηκε.Τεσπα,ετσι οπως εγιναν μπορδ### τα πραγματα κανεις ουσιαστικα δεν θα το αξιζε 100% φετος...οποτε ο,τι και να μου λες, ο,τι και να σου λεω η αληθεια ειναι καπου στη μεση..
-
Ούτε το f1.com έχει τίποτα.
Το grandprix.com δημοσίευσε ότι η ιστορία για αποκλεισμό της McLaren ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Το WMSC συνεδριάζει: -
το ρίξανε για να κόψουν αντιδράσεις;....
-
Οσο κερδιζε η Mc Laren, ειχε εξαφανιστει η 'παραγκα'.... κανεις δεν ανεφερε τιποτα. Τωρα που απεδωθει δικαιοσυνη... κλασσικα φταιει η Ferrari.... και η δικαιοσυνη ηταν αδικη, και θα βλαφτει το spor... και ενα ματσο φτηνες δικαιολογιες και θεωριες συνομωσιας. Τοσα χρονια ποια το ιδιο τροπαρι...
Θα ηταν ποιο δικαιο και συμφεροτερο προς το αθλημα προφανως αν ετρεχε η McLaren με 'Ferrari Inside'...
Anyway... justice has been served... σε οσους δεν αρεσκονται, προτεινω καμια βολτα στην παραλια να ηρεμησουν.
-
Το f1-live το εβγαλε...
-
Βασικά το autosport έχει γονατίσει όπως ποτέ άλλοτε!
Δε θα σχολιάσω προτού δω ένα αναλυτικό σκεπτικό τις απόφασης, και βγουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.
Μέχρι τότε η ΜΟΝΗ πηγή πληροφόρησης που έχει ο καθένας μας για να κάνει τα σχόλια του είναι οι προσωπικές προτιμήσεις.
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
September 13, 2007
The world awaits news from Paris…...
-
Πάντως επειδή ρεμούλες ανέκαθεν γίνονταν, για μένα αποκλεισμός από το φετινό πρωτάθλημα είναι βαρειά τιμωρία.
Και από το 2008 είναι υπερβολική. Ίσως αν απλά αφαιρούσαν βαθμούς να ήταν το πιο ενδιάμεσο και ομαλό αλλά και το πιο αμφισβητήσιμο.
Μια που δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, δεν νομίζω να τους αποκλείσουν ΚΑΙ από το 2008.Υπενθύμιση προς McLarenικούς: Το 1999 βρέθηκε η ηλεκτρονική μονάδα του μονοθεσίου του Hakkinen ανοιγμένη με σπασμένη τη σφραγίδα της FIA και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Αν όντως το πρωτάθλημα ήταν πάντα στημένο υπέρ της Ferrari γιατί να μην κάνουν κάτι τότε που παιζόταν το πρωτάθλημα στον πόντο και είχαν να πανυγηρίσουν και οι άλλοι 20 χρόνια...?
-
Tι γίνεται ρε παιδιά και χακεράδες χτύπησαν???
Πάντως θεωρώ ότι οι κύριοι εξ Ιταλίας υποβαθμιζουν την νοημασύνη πολλών φίλων της F1.Μια με τα προσπεράσματα πάνω στη γραμμή, μια με τους τεχνικούς κανονισμούς και έγγραφα...και απορώ πως μερικοί χαίρονται και πανηγυρίζουν με όλο αυτό το σκηνικό!!Υ.Γ Σε λίγο θα θελήσουν να ερευνήσουν αν η Mclaren του Hakkinen όταν έριξε το προσπέρασμα στο Μιχαλάκη ήταν νομότυπη...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δικαιοσυνη πασχο ειναι το πρωταθλημα να το παρει η μακλαρεν 40 ποντοι δεν νομιζω να κερδισε τοσο μεγαλο πλεονεκτημα η μακλαρεν...
αλλα ας αφησουμε τη κουβεντα αυτη για αργοτερα.Κανεις δεν ξερει ποσο κερδισε...δεν ειναι καμια τυχαια ομαδα βεβαια αλλα ουτε ξερεις ποσο κερδισε και το πιο πιθανο ειναι να μη μαθεις και ποτε.
θα πω απλα αυτο , το αμαξι οταν βγει το χειμωνα ή θα παρει πρωταθλημα ή οχι . οτι και να του ριξεις πανω , 40 βαθμους παραπανω δε θα παρει ειδικα οταν αυτοι οι βαθμοι περιεχουν και δωρακια λογω ανοργανωσιας του αντιπαλου.
-
Εγώ νομίζω ότι πολλοί εδω μέσα έχουν δει πολύ Γεωργίου και Τσουκαλά και έχουν μπλέξει τις βούρτσες με τις Λούτσες.
Άλλο Formula 1 και άλλο μπανανιακές παραγκουπόλεις... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως επειδή ρεμούλες ανέκαθεν γίνονταν, για μένα αποκλεισμός από το φετινό πρωτάθλημα είναι βαρειά τιμωρία.
Και από το 2008 είναι υπερβολική. Ίσως αν απλά αφαιρούσαν βαθμούς να ήταν το πιο ενδιάμεσο και ομαλό αλλά και το πιο αμφισβητήσιμο.
Μια που δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, δεν νομίζω να τους αποκλείσουν ΚΑΙ από το 2008.Υπενθύμιση προς McLarenικούς: Το 1999 βρέθηκε η ηλεκτρονική μονάδα του μονοθεσίου του Hakkinen ανοιγμένη με σπασμένη τη σφραγίδα της FIA και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Αν όντως το πρωτάθλημα ήταν πάντα στημένο υπέρ της Ferrari γιατί να μην κάνουν κάτι τότε που παιζόταν το πρωτάθλημα στον πόντο και είχαν να πανυγηρίσουν και οι άλλοι 20 χρόνια...?
Με πρόλαβες!!
Λές να μας πουν ότι ακυρώνεται το προσπέρασμα.... -
Γαμώτο, μας γ*μήσαν το πρωτάθλημα... κι ας ήταν ενδιαφέρον με παράνομο τρόπο (που εγώ διαφωνώ με τον κανονισμό περί κατασκοπείας, αλλά εφόσον υπάρχει ο κανονισμός, πρέπει να είναι σεβαστός).
Να που ο Richards με τον Ron είχαν κάθε λόγο να κάνουν το project για του χρόνου... Kαι ο Richards χωρίς να έχει στήσει καν περίπτερο για την ομάδα του ήταν σίγουρος ότι θα είναι στο grid το 2008....
Μεγάλο παρασκήνιο, παίδες... είμαστε ΠΟΛΥ λίγοι για να καταλάβουμε τί έχει παίξει...
-
τί έγινε τελικά με αυτή την ιστορία ρε παίδες?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
θα πω απλα αυτο , το αμαξι οταν βγει το χειμωνα ή θα παρει πρωταθλημα ή οχι . οτι και να του ριξεις πανω , 40 βαθμους παραπανω δε θα παρει ειδικα οταν αυτοι οι βαθμοι περιεχουν και δωρακια λογω ανοργανωσιας του αντιπαλου.
Μα οταν βγηκε το χειμωνα ηταν πολυ καλα ηδη η Μακλαρεν.Αλλο αν στους 3 πρωτους αγωνες τουλαχιστον (και μεχρι barcelona,αλλα εκτος απο τη Μαλαισια που δε βολευε τη φερραρι) ετρωγε 1,5 δευτερολεπτο οπως ξαναειπαμε απ τη φερραρι... Αρα;
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate