-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
patro
Δεν έχω Leon...ούτε είμαι οπαδός κάποιας 'φυλής'.Ισως όμως είσαι οπαδός της φυλής που λέει:
*Με λίγα euro παραπάνω (1000,2000,3000,4000,5000,...10.000euro) μπορώ να αγοράσω το Χ Υ Ζ αυτοκίνητο...και με ακόμα λίγα euro παραπάνω μπορώ να αγοράσω το Α Β Γ και με λίγα euro παραπάνω μπορώ να... *
Ορισμένοι δεν το βλέπουν έτσι... γιατί πολύ απλά η υψηλότερη τιμή (για αυτούς) δεν προδικάζει πάντα και την καλύτερη αγορά... (μιλώ για αγορά προϊόντος και όχι για αγορά για συγκεκριμένους λόγους π.χ. ιπποδυνάμεις, κρατήματα, αξεσουάρ, χλιδή, πρεστίζ κλπ...κλπ...)
Ο καθένας βάζει κάποια στάνταρ και πάνω σε αυτά βαδίζει και αποφασίζει...
Νομίζω δηλαδή...
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Αν είσαι ένας οικογενειάρχης μεροκαματιάρης με καραφλίτσα, μουστακάκι, πέδιλο με κάλτσα και θες 4 ρόδες να σε πηγαίνουν από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β ναι, τότε το χιουντάι είναι άριστη επιλογή. Αν θες όμως κάτι παραπάνω τότε πάμε γι άλλα...Και από την άποψη του φίλου μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι το i30 θα πουλήσει τρελά και η Hyundai για άλλη μία φορά θα σαρώσει... Και κάποιοι άλλοι θα τρώνε τις σούπες που παρουσίασαν σε κάποια διαφημιστικά...
Καλώς ή κακώς η Ελλάδα πλέον είναι κατακλυσμένη με ανθρώπους της μορφής: 'οικογενειάρχης μεροκαματιάρης με καραφλίτσα, μουστακάκι, πέδιλο με κάλτσα και θες 4 ρόδες να σε πηγαίνουν από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β'
Καλό θα ήταν να υπήρχαν και άλλοι πολλοί αυτοκινητιστές που να αναζητούν και άλλα (ίσως) πράγματα σε ένα αυτοκίνητο ... αλλά μάλλον τα οικονομικά ή ο Ελληνικός τρόπος ζωής δεν επιτρέπουν ιδιαίτερες σπατάλες... Εκτός αν υπάρχουν σπόνσορες... Πόσοι όμως έχουν σπόνσορες;;;
ή κάνω λάθος ...
-
Storm
συμφωνώ....εννοείται ότι ο καθένας αγοράζει βάσει των αναγκών του.
Πρέπει όμως να βλέπουμε και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.Η αναφορά σε ανταγωνιστικά μοντέλα δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε προκατελλειμένοι με το i30.
ΥΓ. είναι σαν να λες ότι δεν θες το Pinin σου για Χ ευρώ παραπάνω γιατί καλύπτεσαι και με το Niva...είναι δυνατόν;
Δεν νομίζω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρέπει όμως να βλέπουμε και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Εννοείται και όπως πολύ σωστά λες σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε, προκατειλημμένοι...το οποίο δεν είναι λάθος αλλά δεν είναι όλοι προκατειλημμένοι και κοιτούν και τον ανταγωνισμό και λίγο παραπέρα...
υ.γ. άσχετο! αν το Niva ήταν λιγάκι μικρότερο και λιγάκι ποιο σύγχρονο θα το είχα αγοράσει...Αν είχε έρθει το νέο niva θα το είχα πάρει! Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τους δρόμους της Αττικής... Ωστόσο προτίμησα το Pinin αντί του σύγχρονου Vitara γιατί πολύ απλά το νέο 3πορτο Vitara δεν είχε να μου προσφέρει κάτι το οποίο θα με ενθουσίαζε...ενώ το Pinin με έχει σώσει... ... έπεσε και η πίεση μου...
-
[quote='Karmakoma']Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
Φίλε μου δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στο τιμόνι ακουμπάω τη ζωή μου. Ε λοιπόν τη ζωή μου δεν την ακουμπάω σε ένα τιμόνι μάρκας χιουντάι που έχει extra εξοπλισμό αξίας -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Για να συνοψίσω λοιπόν η τιμή του είναι αρκετά τίμια για την κατηγορία του και
για αυτά που σου δίνει, δηλαδή:Αξιοπιστία,
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιο,
Κορυφαίο Εξοπλισμό,
Πολύ καλή εγγύηση (5 χρόνια)Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
Φίλε μου δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στο τιμόνι ακουμπάω τη ζωή μου. Ε λοιπόν τη ζωή μου δεν την ακουμπάω σε ένα τιμόνι μάρκας χιουντάι που έχει extra εξοπλισμό αξίας -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Για να συνοψίσω λοιπόν η τιμή του είναι αρκετά τίμια για την κατηγορία του και
για αυτά που σου δίνει, δηλαδή:Αξιοπιστία,
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιο,
Κορυφαίο Εξοπλισμό,
Πολύ καλή εγγύηση (5 χρόνια)Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
Παιδιά, δηλαδή εδώ παρακολουθώ τώρα τον πόλεμο της Κορέας που μας έλεγαν οι παππούδες μας;
-
Έστω ότι δεν βλέπατε μάρκες... Ξεχάστε ότι το ένα είναι Hyundai και το άλλο Seat.
Μπείτε στο εσωτερικό τους. Δείτε το εσωτερικό του i30 και στη συνέχεια αυτό του Leon...
Μήπως οι κορεάτες εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και κάποιοι αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν αυτό?
-
-
Βάλε και τις εξωτερικές φωτογραφίες ντε Και αν δε βρίσκεις του i30 από πίσω, βάλε από bmw σειράς 1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι στανταρ το δερμα?Όχι βεβαια. Το i30 είναι καλό μέσα, ένα κλικ πάνω απο το cee'd μάλιστα. Αλλά αυτό είναι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε βάθος χρόνου πώς θα αποδειχθεί το εσωτερικό του i30 σε σύγκριση με ένα μοντέλο που έχει χρόνια στην αγορά και αποδεδειγμένα δεν κάνει τσικ (Leon). Eκτός αν αυτός που θα το πει λέγεται Κάλχας ή Τειρεσίας
-
εσβησα κατα λαθος το ποστ μου.
Σπυρο εχεις να μας πεις εντυπωσεις απο το νεο 1,8???
για περνα μια βολτα απο το αναλογο θεμα, να μην ειμαστε και off topic
-
Κι απ' τα δύο έχω (Leon 1.8, i30), αλλά θα τα διαβάσετε σύντομα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι απ' τα δύο έχω (Leon 1.8, i30), αλλά θα τα διαβάσετε σύντομα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ειναι στανταρ το δερμα?
Όχι βεβαια. Το i30 είναι καλό μέσα, ένα κλικ πάνω απο το cee'd μάλιστα. Αλλά αυτό είναι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε βάθος χρόνου πώς θα αποδειχθεί το εσωτερικό του i30 σε σύγκριση με ένα μοντέλο που έχει χρόνια στην αγορά και αποδεδειγμένα δεν κάνει τσικ (Leon). Eκτός αν αυτός που θα το πει λέγεται Κάλχας ή Τειρεσίας
Αν αναλογιστούμε ότι υπάρχει Accent του 2000 που δεν κάνει τσικ (στην κυριολεξία!), τότε δεν βλέπω λόγο να μην ισχύει το ίδιο και για το i30 , τη στιγμή μάλιστα που η ποιότητα έχει βελτιωθεί θεαματικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ειναι στανταρ το δερμα?
Όχι βεβαια. Το i30 είναι καλό μέσα, ένα κλικ πάνω απο το cee'd μάλιστα. Αλλά αυτό είναι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε βάθος χρόνου πώς θα αποδειχθεί το εσωτερικό του i30 σε σύγκριση με ένα μοντέλο που έχει χρόνια στην αγορά και αποδεδειγμένα δεν κάνει τσικ (Leon). Eκτός αν αυτός που θα το πει λέγεται Κάλχας ή Τειρεσίας
Αν αναλογιστούμε ότι υπάρχει Accent του 2000 που δεν κάνει τσικ (στην κυριολεξία!), τότε δεν βλέπω λόγο να μην ισχύει το ίδιο και για το i30 , τη στιγμή μάλιστα που η ποιότητα έχει βελτιωθεί θεαματικά...
To ότι δεν τρίζει (στην 7ετία ) σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό?
Σχετικά αξιόπιστο,ναι είναι αλλά από κει και πέρα......
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Βάλε και τις εξωτερικές φωτογραφίες ντε Και αν δε βρίσκεις του i30 από πίσω, βάλε από bmw σειράς 1 -
Η αντιγραφή πάει σύνεφο.
Μέχρι και αυτα απ το vag κλέψανΤι είναι αυτοί ρε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ειναι στανταρ το δερμα?
To ότι δεν τρίζει (στην 7ετία ) σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό?
Σχετικά αξιόπιστο,ναι είναι αλλά από κει και πέρα......
Άλλο να αναφερόμαστε στην ποιότητα των υλικών και άλλο να λέμε αν κάνει τσικ.
Hyundai i30