-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βάσει όσων διαβάζω, το I30 δεν θα το έπαιρνα, μολονότι είναι καλό για μικρομεσαίο οικογενειακό (δεν μπορώ το σουλούπι του), αλλά το cee'd θα το έπαιρνα χωρίς πολλή σκέψη (ας ήταν λίγο πιο όμορφο όμως...). Όσον αφορά δεν τη μεταπωλητική αξία, ας δει κάποιος πόσο πωλούνται σήμερα 'καλά' αυτοκίνητα που κόστιζαν κοντά στα 20.000 πριν 2-3 χρόνια.
Ξέρετε πόσο μου κοστολόγησε η ασφαλιστική το 3ετίας astra που με τα extra κόστισε κοντά στα 18Κ; 10.000 με το ζόρι! Και στην αγορά θα φτάσει 1000-1500 παραπάνω... Πόσο περισσότερο θα πέσει το ΚΙΑ ή το Hyundai δηλαδή; Και ειδικά το ΚΙΑ, με την επταετή εργοστασιακή εγγύηση, πολύ πιο εύκολα θα το αγοράσει ο επόμενος σε σχέση με VW ή κάποιο γαλλικό ή ιταλικό.Επειδή δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά μόνο τις τελευταίες
Τελικά αγόρασε κανένας το i30 να μας πεί εντυπώσεις ή μόνο στα τεστ των περιοδικών στηρίζεται όλη αυτή η κουβέντα; Το προηγούμενο μοντέλο βγήκε αξιόπιστο όχι μόνο σε κινητήρα αλλά και στα λοιπά μέρη του;
Σε ένα αυτοκίνητο, πιστεύω, ότι μετράνε και άλλα πράγματα εκτός από την ιποδύναμη του εφόσον βέβαια το χρησιμοποιείς πολύ και για πολλά χρόνια.
Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία από μοντέλα αυτοκινήτων αλλά είχα ένα astra F στο οποίο μετά από 13 χρόνια σχεδόν χωρίς βλάβες δεν έτριζε τίποτα, δεν ξέβαψε τίποτα από τα πλαστικά του και δεν υπήρχε ούτε λαμπάκι που να μην ανάβει ή μηχανισμός που να έχει χαλάσει!!! Αυτή ήταν και η σοβαρότερη αιτία που πήρα πάλι astra και ελπίζω και αυτό να ξείξει τον ίδιο χαρακτήρα.
Έχω δει hyundai accent 8ετίας που ήθελε να έχεις φάει ένα αρνί ψητό για να ανοίξεις την πόρτα του και στο εσωτερικό του να ακούγεται συγχωρδία τριγμών σε ασφάλτινο δρόμο, το ίδιο σε skoda Fabia 4ετίας. Πρόσφατα μάλιστα είδα ένα Seat Cordoba 2ετίας να ξεβάφει στα χερούλια μέσα έξω από την φυσιολογική χρήσηΣυγνώμη αλλά αν θέλω να κρατήσω κάποιο αυτοκίνητο άνω των 3 χρόνων, να τα χε... τα παραπάνω άλογα και το αν στρίβω πιο μόρτικα αν σε δύο χρόνια το αυτοκίνητο τρίζει - ξεβάφει και γενικώς διαλύεται ...
Α! εμένα προσωπικά το i30 μου άρεσε, παρ'ότι είναι κλόπυράιτ εμφανισιακά από πολλά μοντέλα (Astra-BMW 1series-mercendes A-class-Mazda 3 κ.λ.π.) αυτό δεν είναι κακό αν τελικά το αμάξι είναι καλό σε όλα τα άλλα.
Για αυτό ας μας πεί κάποιος που το πήρε τι λέει, έτσι από περιέργεια ρε αδελφέ. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα οδήγησα το i30.Πρώτη καλή εντύπωση. Ο αντιπρόσωπος μου δίνει το κλειδί και παρακαλά να μην καθυστερήσω περαιτέρω από τις 18.00 (ήταν 16.30) καθώς περίμενε και άλλον να το οδηγήσει.
Η διαδρομή ήταν από Μεσογείων (ύψος Εθνικής Άμυνας) Κατεχάκη ως τα φανάρια για το ραντάρ του Υμηττού και επιστροφή (περίπου 20 χιλιόμετρα). Ο χρόνος του test drive δεν υπερέβει τα 30 λεπτά.
Οδηγικές εντυπώσεις.
Δεν είναι δύσκολο να βρεις την κατάλληλη θέση για την οδήγηση. Τα χειριστήρια είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι και έχει δωθεί ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια.
Το τιμόνι δίνει σωστή αίσθηση.
Ο κλιματισμός με τον έναν περιστροφικό διακόπτη με εξωτερική θερμοκρασία στους 36 βαθμούς δεν δυσκολεύεται να κρατήσει δροσερό το εσωτερικό.
Το κιβώτιο ταχυτήτων δίνει τη σωστή αίσθηση και οι σχέσεις είναι καλά κλιμακούμενες αλλά ο κινητήρας κάτω από τις 2500 κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ξυπνά κάπου στα 3500 και μετά εκεί που περιμένεις να σου δώσει την αίσθηση ότι κάτι πάει να γίνει απλά αυτό δεν συμβαίνει. 109 άλογα μεν αλλά και πολλά τα κιλά δε. Ο συμπλέκτης όχι όσο καλός όσο του Auris αλλά δεν παρουσιάζει προβλήματα και είναι αρκετά ελαφρύς (πολύ ελαφρύς για το δικό μου γούστο) ώστε και ένα γυναικείο πόδι να τον χειριστεί με ευκολία.
Η άνεση της ανάρτησης πολύ καλή όπως και το επίπεδο θορύβου.
Εκεί που πραγματικά το i30 χαντακώνεται είναι ακριβώς στο τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι αναρτήσεις αλλά και από τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης. Στις ανοιχτές καμπές δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα αλλά όπου το οδόστρωμα δεν είναι και το καλύτερο η απότομη μεταφορά του βάρους εξαιτίας της αδύναμης απόσβεσης των αμορτισέρ οδηγεί σε συνθήκες αποσταθεροποίησης του πίσω μέρους. Η ανάρτηση βέβαια καλύπτει επαρκώς το πρόβλημα και το ESP δεν επεμβαίνει αλλά αυτό το παιγνίδισμα δεν σου δίνει την αίσθηση να πατήσεις λίγο πιο αποφασιστικά στην είσοδο της στροφής. Τα ελαστικά της HANHOOK δεν πάνε καθόλου καλά με το τυπικό Ελληνικό σκονισμένο οδόστρωμα (σε τάπητα επιπέδου Α.Ο. δεν έχουν πρόβλημα) και γλυστράνε. Είναι το i30 ανασφαλές??? Επουδενί!!!! Εμπνέει έναν 40άρη (παρά δύο έτη) να κινηθεί σβέλτα??? Όχι δυστυχώς!!!!
Ο υποψήφιος αγοραστής καλό θα ήταν να παραγγείλει το όχημα με ένα καλύτερο σετ ελαστικών (και πιο φαρδύ από τα 185) και μετά να παίξει με ένα σετ αποσβεστήρων που θα επιτρέψουν στο i30 να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του πλαισίου.
Χώροι.
Επιστρέφοντας έκανα τον παραδοσιακό έλεγχο να καθίσω πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Με 1.87 ύψος και 100 κιλά νομίζω ότι αποτελώ πρώτης τάξεως πειραματόζωο για τον έλεγχο των χώρων. Ναι χώροι για τους επιβάτες υπάρχουν και μάλιστα 3 σαν εμένα δεν θα δυσκολευτούν να καθίσουν πίσω αλλά για τις αποσκευές τους θα χρειαστούν μπαγκαζιέρα.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
Η τιμή των 14,500 Ευρώ ως τιμή εκκίνησης είναι υψηλή παρόλο που στη τιμή αυτή το ESP είναι σταντάρ (μάλιστα ο διακόπτης είναι ακριβώς ο ίδιος διακόπτης που υπάρχει στο IMA μου οπότε μιλάμε για 1ης τάξης υλικά). Η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή στα επίπεδα των Ευρωπαίων και τίποτα δεν κουδουνάει και μάλλον ποτέ δεν θα κουδουνίσει. Το όχημα είναι ένα πρώτης τάξης αυτοκίνητο για μία νέα οικογένεια που δεν θέλει να πάει στις 20,000 ευρώ αλλά δυστυχώς σε σχέση με τους 'καταξιωμένους' Ευρωπαίους δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.
Θα το αγόραζα??? Όχι! Θα έπαιρνα το ΚΙΑ CEED όμως καθώς είναι λίγο πιο φθηνό και οι αναρτήσεις όσο σκληρές θα της ήθελα.
Θα έχει επιτυχία??? ΝΑΙ αν η εδώ αντιπροσωπεία δεν τρελαθεί εντελώς!!! Δεν μπορείς από το Accent να περάσεις σε Golf status σε μία γενεά ακόμα και αν έχεις καλύτερα υλικά από το τελευταίο! Αυτό χρειάζεται καιρό. Η toyota χρειάστηκε 15 χρόνια και 4 γενεές της Corolla. Λίγο παρακάτω τη τιμή λοιπόν με αρκετές δόσεις και ναι για τους παλαιούς και πιστούς στην Hyundai δεν θα υπάρξει θέμα.
ΥΓ. 1 Τα φρένα είναι άγκυρες χωρίς καθόλου νεκρή διαδρομή (ΙΜΗΟ)
ΥΓ. 2 Η ρύθμιση της ζώνης σε ύψος κρίνεται μάλλον ανεπαρκής. Οριακά σε εμένα (και με το κάθισμα εντελώς κάτω) η ζώνη έπιανε στην κλείδα.Διάβασε αυτό από έναν φίλο που το οδηγησε.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Για αυτό ας μας πεί κάποιος που το πήρε τι λέει, έτσι από περιέργεια ρε αδελφέ.Περίπου 200 κομμάτια έχουν πουλήσει, όσα είχαν φέρει δηλαδή, έτσι μου είπε πωλητής, οπότε δύσκολο να βρεις κάποιον να το έχει, εγώ χτες είδα ένα στο δρόμο, άλλωστε και να το έχει κάποιος ένα μήνα τι συμπέρασμα να βγάλει?
Για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για τα νέα Hyundai θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια. -
Η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο βοηθάει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από τον κάτοχό του και αυτό γίνεται μετά από κάποιους μήνες και χρόνια, πέρα από τις πρώτες εντυπώσεις του πρώτου καιρού
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο βοηθάει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από τον κάτοχό του και αυτό γίνεται μετά από κάποιους μήνες και χρόνια, πέρα από τις πρώτες εντυπώσεις του πρώτου καιρού+1 Αλλα και παλι μιας και το αυτοκινητο ειναι σαν το λαχειο,μπορει καποιος να το απολαμβανει και ενας αλλος με ιδιο μοντελο να μπαινοβγαινει στα συνεργεια.
-
@klong
Και εγώ έχω δεί astra σαν το δικό σου να είναι έτοιμα να διαλυθούν αλλα αυτό είναι περισσότερο θέμα
συνθηκών οδήγησης και ιδιοκτήτη παρά αυτοκινήτου.
Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι!!!
στο Μαρούσι που μένω, με τους κυβόλιθους που έστρωσε ο πρώην δήμαρχος (αντί για άσφαλτο)
είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα αυτοκίνητα που κινούνται καθημερινά εδώ,
να κάνουν σαν κουδουνίστρες και να βαράνε ιμιαξόνια, ψαλίδια, μπαλάκια, κρεμαγιέρες αμορτισέρ και
οτι άλλο μπορείς να φανταστείς και φυσικά οι ιδιοκτήτες τους να ψάχνουν τον πρώην δήμαρχο
για να του σκίσουν τον πάτο.
Δέν μπορείς να ξέρεις σε τι ταλαιπωρία υποβάλλεται καθημερινά ένα αυτοκίνητο
για να έρθει και να γίνει κουδουνίστρα!!!
Μη τα γενικεύουμε λοιπόν τα πράματα. -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
@klong
Και εγώ έχω δεί astra σαν το δικό σου να είναι έτοιμα να διαλυθούν αλλα αυτό είναι περισσότερο θέμα
συνθηκών οδήγησης και ιδιοκτήτη παρά αυτοκινήτου.
Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι!!!
στο Μαρούσι που μένω, με τους κυβόλιθους που έστρωσε ο πρώην δήμαρχος (αντί για άσφαλτο)
είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα αυτοκίνητα που κινούνται καθημερινά εδώ,
να κάνουν σαν κουδουνίστρες και να βαράνε ιμιαξόνια, ψαλίδια, μπαλάκια, κρεμαγιέρες αμορτισέρ και
οτι άλλο μπορείς να φανταστείς και φυσικά οι ιδιοκτήτες τους να ψάχνουν τον πρώην δήμαρχο
για να του σκίσουν τον πάτο.
Δέν μπορείς να ξέρεις σε τι ταλαιπωρία υποβάλλεται καθημερινά ένα αυτοκίνητο
για να έρθει και να γίνει κουδουνίστρα!!!
Μη τα γενικεύουμε λοιπόν τα πράματα.Έχεις δίκιο, όταν μιλάμε για αυτοκίνητα τα οποία ζούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Τα συγκεκριμένα όμως (κομμάτια και όχι μοντέλα) στα οποία αναφερόμουν ήταν αυτοκίνητα γνωστών, εδώ και χρόνια, και είχαν την ίδια, ίσως και καλύτερη, χρήση με το δικό μου.
Δεν θέλω όμως να παινέψω την συγκεκριμένη μάρκα διότι το επόμενο μοντέλο της έβγαλε πολλά προβλήματα και από παντού ακούω ότι τα σημερινά αυτοκίνητα βράζουν σχεδόν όλα στο ίδιο καζάνι λόγω κόστους και ανταγωνισμού οπότε κρατάω μικρό καλάθι για το τωρινό μοντέλο και εύχομαι αυτό που λένε να είναι φήμες.
Θα δούμε στα επόμενα 4-5 χρόνια. -
Περί αλόγων και αγελάδων
Δεν θυμάστε βρε τί παπαριές οδηγούσατε/με πρίν 5 χρόνια μήν πώ παλαιότερα?
Πόσα άλογα είχε το golf, πόσα το focus I, πόσα το astra (lol) ή η alfa?Και ξαφνικά τα 109 άλογα σε 1,193 κιλά του i30 1.4 'δεν μας φτάνουν' να προσπεράσουμε
την νταλίκα, λές και πρίν 5 χρόνια οι νταλίκες ήταν μικρότερες και τα 100 άλογα του
focus MK1 1.6 μας έφταναν.ΕΛΕΟΣ, και εγώ θέλω 240hp αλλά θυμάμαι τί οδηγούσα παλιά και τί ωραία που προσπερνούσα
+1
ενταξει μετα απο ενα σημειο ελεος απλα δεν μας φτανουν τα 120-140-170 αλογα εχουμε ισωπεδωσει τα παντα!πριν απο κατι χρονακια οδηγουσαμε 65 αλογα σε σενταν αμαξια και λεγαμε και ευχαριστω!
Αλλα πλεον εχουν αλλαξει ολα απο οτι φαινεται....Μπραβο μας γιναμε γερμανια και ελβετια! -
Θάνο, διάβασε λίγο καλύτερα και μην δράττεσαι της χαζομαρίτσας που έγραψε κάποιος....
-
Eμενα μου αρεσε σαν αποψη απλα...
Ουτε σε σχεση με το ι30 το εγραψα ουτε με τιποτα!Απλα βλεπω μια απαξιωση στο 90% των οχηματων!
Αυτο απλα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θάνο, διάβασε λίγο καλύτερα και μην δράττεσαι της χαζομαρίτσας που έγραψε κάποιος....Ο 'κάποιος' δηλαδή είμαι εγώ?
Και 'η χαζομαρίτσα' κρίθηκε από ΕΣΕΝΑ ω ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΕ?Τεσπα... δόκτωρ... πίσω στην πραγματική ζωή.
-
Το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να ήταν ικανοποιημένοι με 65 άλογα σε σεντάν αυτοκίνητο, είναι μια επιλογή τους. Ανέκαθεν όμως υπήρχαν οδηγοί οι οποίοι δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν αυτό το συμβιβασμό. Δεν αναφέρομαι βέβαια στο άλλο άκρο, δηλαδή τα σπορ αυτοκίνητα, απλά στην έτερη επιλογή του να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με χειρότερα πλαστικά και σήμα και σαφώς πιο αξιοπρεπές μοτέρ.
Δε νομίζω πως πρέπει να δικαιολογηθώ επειδή θα με 'ζόριζε' ένα αυτοκίνητο με (ενδεικτικό αυτό) 0-100 > 13sec. Κι επειδή προσωπικά πιστεύω πως κανένα αυτοκίνητο δεν διαλύεται (εκτός και αν έχεις χόμπι τις στενές επαφές με κολώνες κτλ), πρώτα θα αγόραζα επιδόσεις και ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα, τα οποία εν πολλοίς δεν αφορούν στη χρηστική αξία του οχήματος όσο σε αμιγώς ψυχολογικές ταυτίσεις, ανάγκες κτλ.
ΕΚΤΟΣ και αν κάποιος χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο εντός πόλης- τότε όμως γιατι να πάρεις ένα μεγάλο αναιμικό αυτοκίνητο;
Τέλος πάντων, η άποψη μου είναι πως ΔΕΝ ταξιδεύεις άνετα με αδύναμο αυτοκίνητο, και επειδή ΟΛΟΙ (σχεδόν) θα κάνουν τη μ@λ@κί@ να προσπεράσουν ανεξάρτητα με το αν τους 'παίρνει' λόγω κινητήρα, ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που θα δήλωναν π.χ. ικανοποιημένοι με ένα Audi 80 1.6 71hp του '90. Σε μια χώρα με τόσο άσχημους δρόμους και ορεινές διαδρομές!
Άρα, γιατί να δικαιολογήσουμε τα λάθη του παρελθόντος, και να μην απαιτήσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο;
Α, όσο για το i30, φαίνεται πως αποτελεί μεγάλο βήμα μπροστά- κι επιτέλους άλλαξε η σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρίας στα μικρομεσαία μοντέλα! Γιατί όμως, όπως γράφτηκε πιο πάνω, να υστερεί ελαφρώς οδηγικά; Τι είναι αυτό το οποίο αγνοούν οι Κορεάτες; Ή απλά έχουν την δική τους αντίληψη για το τι αποτελεί επιθυμητή οδηγική συμπεριφορά; Μήπως είναι θέμα κόστους κι εξέλιξης; Γενικότερη αντίληψη των Ασιατών στα μικρομεσαία μοντέλα (άνεση και πλεύσεις);
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Περί αλόγων και αγελάδων
Δεν θυμάστε βρε τί παπαριές οδηγούσατε/με πρίν 5 χρόνια μήν πώ παλαιότερα?
Πόσα άλογα είχε το golf, πόσα το focus I, πόσα το astra (lol) ή η alfa?Και ξαφνικά τα 109 άλογα σε 1,193 κιλά του i30 1.4 'δεν μας φτάνουν' να προσπεράσουμε
την νταλίκα, λές και πρίν 5 χρόνια οι νταλίκες ήταν μικρότερες και τα 100 άλογα του
focus MK1 1.6 μας έφταναν.ΕΛΕΟΣ, και εγώ θέλω 240hp αλλά θυμάμαι τί οδηγούσα παλιά και τί ωραία που προσπερνούσα
+1
ενταξει μετα απο ενα σημειο ελεος απλα δεν μας φτανουν τα 120-140-170 αλογα εχουμε ισωπεδωσει τα παντα!πριν απο κατι χρονακια οδηγουσαμε 65 αλογα σε σενταν αμαξια και λεγαμε και ευχαριστω!
Αλλα πλεον εχουν αλλαξει ολα απο οτι φαινεται....Μπραβο μας γιναμε γερμανια και ελβετια!Ρε Θανο πλακα κανεις?
Ειναι αρκετα τα 100 αλογα του Α3 ας πουμε ???????????????????
Ειναι αρκετα τα 75 ενος κλιο/κορσα?
Η μηπως ηταν αρκετα της πεοηγουμενης Οκταβια τα 75 με 1400ρι μοτερ??????????????????????????????????????????????????
Το οτι σε μια 5ετια μεσα εχουν παρει πανω απο 10% σε βαρος τα αμαξια δεν μας λεει κατι? Καποτε τα 75 αλογα του 1400 106 το κινουσαν αξιοπρεπος, τωρα ποιος θα αγοραζε ενα 207 1400 με 90-95 και θα ελεγε οτι παει αξιοπρεπος.....?
Κατα τα αλλα οσοι λετε οτι ειναι μια χαρα, σας προκαλω να πατε να παρετα ιγια test frive ενα focus 1400, και να βγειτε σε επαρχιακο εστω να πατε κορινθο απο την παλια....αν δεν χασεται 5 χρονια απο την ζωη σας να μου τρυπησετε την μυτη!
-
Rataplan ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, περισσότερα άλογα=περισσότερη οδηγική άνεση
=>ενεργητική ασφάλεια/ικανότητα ελιγμών. Κανείς δεν διαφωνεί (φαντάζομαι) ΤΕΛΟΣΑλλά μερικοί απαξιώνουν τα πάντα: Ότι έχει κάτω απο 120 άλογα δεν ταιριάζει
στο πουλί μας και χρειάζεται επειγόντως αλλαγή γιατί αν βγούμε στην κόρινθο θα μας
ποδοπατήσουν οι ελέφαντες.Δεν βλέπω ελέφαντες να κυκλοφορούν πολλοί όμως παρότι έχω κάτω από 120 άλογα,
και δεν νομίζω ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του top gear. -
Εχεις οριακα κατω απο 120 αλογα (μετρησεις λεγανε για 125+ σε αυτο το μοτερ) σκεψου να ειχες αυτο το μοτερ ομως στο μοντεο (που το βγαζει με αυτο το μοτερ με ονομαστικα 125 αλογα) θα αισθανοσουνα το ιδιο ωραια σε μια προσπεραση? Οχι, το να μιλάει ομως καποιος για το Ι30 που το παιρνεις με πολυ καλο εξοπλισμο και 109 αλογακια που αν δεν εχει κανα θεομακρο σαζμαν θα εχει και καλες ρεπριζ με 15κ € και ο αλλος να λεει για το TSI που θες ενα 20κ ενταξει εκει συμφωνω μαζι σου, αλλο το να εχει προβλημα ο συνδυασμος μοτερ-αμαξι και αλλο να μην ειναι γρηγορο αλλα τουλαχιστον να παιρνει τα ποδια του!
-
ratanplan τι λες; Να το πάρω το i30;
-
Εμενα γιατι με ρωτας συγκεκριμενα? Θα τσονταρω στην αγορα?
-
Είναι σημαντικότατη για μένα η γνώμη σου!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ratanplan τι λες; Να το πάρω το i30;Η αποψη μου ειναι οτι ειναι μια πολυ καλυ αγορα. Νεος κινητηρας, νεα σχεδιαση, πληρης εξοπλισμος (μεχρι και ESP) στα 1.4 με 109 αλογα και σε πολυ καλη τιμη.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ratanplan τι λες; Να το πάρω το i30;εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το Cee'd.
Πιο όμορφο!
Hyundai i30