-
Παιδιά καλησπέρα!
το έχει πάρει κανείς σας; εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο;
ευχαριστώ
Γιάννης -
Παιδιά καλησπέρα!
ευχαριστώ
Γιάννης -
Παιδιά καλησπέρα!
ευχαριστώ
Γιάννης -
Παρέλαβα το Cooperaki (S) μου πριν 6 μέρες και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα το προηγούμνεο για να συγκρίνω:¨
-
Πολύ καλό κράτημα, τιμόνι και φρένα.
-
Φαίνεται γρήγορο, αλλά ακόμα δεν το πάω πάνω από 4.500σαλ και ανοίγω σταδιακά το γκάζι.
-
Το Αυτόματο κιβώτιο είναι απλά κορυφαίο (6ταχυτο)....πολύ γρήγορες αλλαγές και τα paddles στο τιμόνι πολύ εύχρηστα.
-
Ποιοτικά φαίνεται πολύ καλό και στιβαρό. Μόνο το υποβραχιόνιο είναι λίγο ψέυτικο και σου δίνει την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα σπάσει!
-
Τέλειο εσωτερικό και διακόπτες....ωραία γκατζετάκια.
Ότι άλλο θές, ρωτάς.
-
-
Το πήρε φίλος μου πριν 3 εβδομάδες (S). Εχτές το οδήγησα λίγο. Δυνατό, στριφτερό, καλοφτιαγμένο και κουκλί
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Παρέλαβα το Cooperaki (S) μου πριν 6 μέρες και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα το προηγούμνεο για να συγκρίνω:¨-
-
Φαίνεται γρήγορο, αλλά ακόμα δεν το πάω πάνω από 4.500σαλ και ανοίγω σταδιακά το γκάζι.
-
Το Αυτόματο κιβώτιο είναι απλά κορυφαίο (6ταχυτο)....πολύ γρήγορες αλλαγές και τα paddles στο τιμόνι πολύ εύχρηστα.
-
Ποιοτικά φαίνεται πολύ καλό και στιβαρό. Μόνο το υποβραχιόνιο είναι λίγο ψέυτικο και σου δίνει την εντύπωση ότι από στιγμή σε στιγμή θα σπάσει!
-
Ότι άλλο θές, ρωτάς.
Πόσα χλμ έχεις;
-
-
Παρέλαβα το Cooperaki (S) μου πριν 6 μέρες και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα το προηγούμνεο για να συγκρίνω:¨????
Kαλοτάξιδο ρε φίλε!! -
@drdino: Έχω 500χλμ περίπου. Ακόμα το στρώνω (θέλει μέχρι τα 2.000χλμ).
Σε Ευχαριστώ Παντελή....!!! Είπα να πάω από τα μεγάλα, στα μικρά για αλλαγή.
-
Φάνη, καλοτάξιδο! Η επιλογή είναι άψογη.
Πόσο σου ήρθε με τα paddles?
-
Παρέλαβα το Cooperaki (S) μου πριν 6 μέρες και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα το προηγούμνεο για να συγκρίνω:¨-
-
-
-
-
Ότι άλλο θές, ρωτάς.
Καλορίζικο & καλές βόλτες Fanis75!
Όταν το έχεις οδηγήσει για καμιά χιλιοστή χλμ, αν θέλεις πες μας και τι κατανάλωση σου βγάζει.Υ.Γ. στο ημιαυτόματο σου δίνει και μπλοκέ αν θες ή μόνο αν το πάρεις με το χειροκίνητο 6άρι?
-
-
@cmarin: Το αυτοκίνητο με τα έξτρα που του έβαλα (Αυτόματο + Πακέτο Chili + Μερικά ακόμα πραγματάκια) μείον την έκπτωση μου πήγε € 30Κ. To αυτόματο έχει €1.750 (+€140 εάν βάλεις και το πλήκτρο Sport, είτε ατο αυτόματο είτε στο χειροκίνητο, απλά στο αυτόματο μειώνει ακόμα περισσότερο τον χρόνο αλλαγής).
@nidosan: Από κατανάλωση μέχρι στιγμής (τα 50χλμ είναι εντός πόλης, τα άλλα 450 σε Εθνική, Αττική Οδό και επαρχιακούς δρόμους) είναι στα 8.8λτ/100χλμ. Σε Ταξίδι στην Χαλκίδα με ταχύτητα από 120-150χλμ/ώρα μου έκαψε 7λτ/100χλμ.
Δυστυχώς το μπλοκέ δεν μπαίνει στο αυτόματο….μόνο στο χειροκίνητο. Αλλά αποφάσισα ότι χειροκίνητο αυτοκίνητο δεν ξαναγοράζω!
-
ποσο εκτπωση σου εκαναν?
-
@spiros: €1.800
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποσο εκτπωση σου εκαναν?ψηνεσαι, σε βλεπω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ποσο εκτπωση σου εκαναν?
ψηνεσαι, σε βλεπω!
για πολλα ψηνομαι...
το cooper S μπορω να το παρω για test drive 'εν λευκω' και δε παω γιατι μετα με βλεπω να χρεωνομαι μεχρι τα αυτια...
θα δειξει...
-
[quote='Fanis75']@spiros:
-
Ναι Αθήνα, Σπύρο. Η έκπτωση είναι γιατί έχουμε πάρει 3 αυτοκίνητα από εκεί (σε σύντομο σχετικά διάστημα), έχουν πάρει αυτοκίνητο και οι 2 κολλητοί μου (τους πήγα εγώ, οπότε ξέρει ότι τον προσέχω και με προσέχει....απλη επιχειρηματική σκέψη) και ο πωλητής είναι και φίλος μου. Δεν αναφέρω εταιρία για να μην θεωρηθεί διαφήμιση...εάν θές λεπτομέρειες στείλε μου ΠΜ.
-
μου ειχαν πει για 4-5 μηνες αναμονη για το S, ισχυει ακομη?
-
Σπύρο, είναι περίπου στο 3μήνο, εξαρτάται από τα έξτρα. Το δικό μου για παράδειγμα έκανε 5 μήνες, αλλά το ήξερα λόγω αυτόματου (μπήκε παραγωγή Μάρτιο το Αυτόματο) εγώ ζήτησα να μπώ παραγωγή Μαϊου/Ιουνίου (για το φόβο των Ιουδαίων).
-
Σπύρο, είναι περίπου στο 3μήνο, εξαρτάται από τα έξτρα. Το δικό μου για παράδειγμα έκανε 5 μήνες, αλλά το ήξερα λόγω αυτόματου (μπήκε παραγωγή Μάρτιο το Αυτόματο) εγώ ζήτησα να μπώ παραγωγή Μαϊου/Ιουνίου (για το φόβο των Ιουδαίων).Δηλαδή?Τι φοβήθηκες?
Τα προβλήματα νεότητας πχ?
Αλλά αυτά ούτως ή άλλως με 2 μήνες πιο μακρυά στην παραγωγή δε νομίζω ότι τα αποφεύγεις...
καινούργιο Mini Cooper...το πήρε κανείς;