Jun 29, 2007, 11:22 AM

Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω κατι. Μονο εμεις εδω μεσα (οι σχετικα λιγοι) σκεφτομαστε ετσι? Ολοι οι αλλοι στα @@ τους?

Λυσεις υπαρχουν, αλλα γιατι δεν τις εφαρμοζουμε?

πχ1. Απαγορευση χτισιματος σε καμμενη περιοχη.

πχ2. Αναδασωση! Ας πηγαινουν (εκτος απο εθελοντες), μαθητες (χανουν +το μαθημα, μια χαρα τους ερχεται), δημοσιοι υπαλληλοι (μεγαλο ποσοστο ξυνεται ετσι και αλλιως), φανταροι. Εγω τον αυγουστο παω φανταρος, προτιμω να παω για αναδασωση παρα να καθομαι κλεισμενος μεσα...

Καθε μερα συμβαινει κατι που λες τι μπορει να παει χειροτερα σε αυτη τη χωρα? Και παντα κατι γινεται...

Όχι σκέπτονται και πολλοί άλλοι έξω από εμάς, αλλά όπως και εμείς σύντομα απογοητεύονται και τα γράφουν στα @@ τους.
Εγώ να καταλάβεις πάω κάθε μέρα για μπάνιο σε μία παραλία μικρή και όμορφη με πλάτος ούτε 50 μέτρα. Όλη την μέρα από εκεί περνάνε το πολύ 50 άτομα και πολλά λέω αφού θέλει πολύ περπάτημα για να πάει κάποιος αν και όλο κάποιοι έξυπνοι με μηχανάκια σκάνε μύτη.
Είμαστε λοιπόν 5 περίπου μαλάκες που κάθε μέρα μαζεύουμε τα σκουπίδια που αφήνουν κυρίως Αλβανοί και μετά Νεοέλληνες δηλαδή πιο καλοντυμένοι Αλβανοί. Αν με πείτε ρατσιστή σκασίλα μου, εγώ αυτό βλέπω αυτό λέω.
Εμείς λοιπόν οι μαλάκες είμαστε από 42 χρονών εγώ μάλλον ο μικρότερος μέχρι και περίπου 75, οπότε υπάρχει χοντρό πρόβλημα με την νέα γενιά που λένε ότι έχουν και καλύτερη παιδεία. Κουραφάξελα. Βγάζω εκτός συναγωνισμού τους Αλβανούς αφού από τους δικούς μας περιμένω.
Αν πλακώσω κανένα δικό μας στο ξύλο θα με πάει στα δικαστήρια ότι του καταπάτησα τα δικαιώματα, αν είναι και Αλβανός θα με πουν και ρατσιστή κάτι καραγκιόζηδες, νερόκουπες, υποστηριχτές των δικαιώματα των βρωμιάρηδων!
Μερικές φορές μας βοηθάνε και κάποιοι ξένοι Ευρωπαίοι που έρχονται για μπάνιο και οι δικοί μας που είναι εκεί τους χλευάζουν!

Αν βάλεις σχολείο να κάνει αναδάσωση θα βγει η μαμά του «μπούλη» το βράδυ στην τηλεόραση για να κάνει παράπονα για τα σκονισμένα χεράκια του «μπούλη».
Αν βάλεις τον στρατό να το κάνει θα ζητήσουν οι μισοί αναβολή και η αντιπολίτευση θα ζητήσει να παραιτηθεί ο υπουργός άμυνα αλλά και ο Πολύδωρας που πάει με όλα, φταίει δεν φταίει.
Αν βάλεις δημοσίους υπαλλήλους θα ζητήσουν βαρέα ανθυγιεινά ένσημα και σύνταξη στα 35 τους και θα κηρύξουν γενική απεργία.

Με χαδάκια δεν γίνεται τίποτα.
Το πράγμα είναι σάπιο και βρωμάει. Χρειάζεται εδώ και τώρα βούληση και θέληση από ανθρώπους με πυγμή.
Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο