-
Πονάει η καρδιά μου βλέποντας τις φωτιές χάνουμε και την Πάρνηθα απ' ό,τι φαίνεται... Μπορούμε να κάνουμε κάτι ως απλοί πολίτες για να βοηθήσουμε;
-
Πονάει η καρδιά μου βλέποντας τις φωτιές χάνουμε και την Πάρνηθα απ' ό,τι φαίνεται... Μπορούμε να κάνουμε κάτι ως απλοί πολίτες για να βοηθήσουμε;
-
Πονάει η καρδιά μου βλέποντας τις φωτιές χάνουμε και την Πάρνηθα απ' ό,τι φαίνεται...
Μπορούμε να κάνουμε κάτι ως απλοί πολίτες για να βοηθήσουμε;
-
**Nα μην επιτρέψουμε να χτιστεί τίποτε εκεί όπως και στο Διακοπτό , στη Λειβαδιά , στο Σχηματάρι , στη Χαλκιδική , στη Μάνη κτλ.
**
Η μόνη βοήθεια που πραγματικά θα δώσουμε σε μας και τα παιδιά μας είναι αυτή. -
Στο χέρι σου είναι νομίζεις...
-
Εγώ ήθελα να ανοίξω θέμα για τις πυρκαγιές πριν από λίγο, αλλά με θέμα: τι τιμωρία να βάλεις σε εμπρηστές;
-
Να κάνετε κάτι πιο δραστικό: Να πάτε στη Βούλή και να πιάσετε αυτά τα λαμόγια που είναι εκεί μέσα και αφήνουν τους οικοπεδοφάγους ατιμώρητους και το περιβάλλον να καταστρέφεται εδώ και 40 χρόνια και να τα ξεχέσετε
-
-
ναι ε? κοιτα τι μαθαινει κανεις στο φορουμ
εχω χασει επαφη , γιατι δε μυριζει ομως? καπου κοντα στην αθηνα ειχε πιασει φωτια πριν μερικα χρονια και ειχε γεμισει το σπιτι σταχτες.
δηλαδη παπαλα? εχει μεινει τιποτα?
-
Ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό από υπερκόπωση ενώ έπαιρνε μέρος σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Περιστέρι Αμαλιάδας το 1982,σε ηλικία 33 ετών.Έχει μείνει ανάπηρος σε αριστερό χέρι και πόδι,ήταν 5 μέρες στη φωτιά,εργαζόταν στο Δασαρχείο Πύργου(μόνιμος).Δυστυχώς η κατάσταση με τις πυρκαγιές όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και χειρότερη.
-
έχουν καλυφθεί όλα απο στάχτη εδώ
λες και έπεται ηφαιστειακή έκρηξη -
Φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα... και δεν είναι τόσο απλό να είσαι στη δουλειά σου όταν τόσο κοντά συντελείται μια τέτοια καταστροφή (και τι έκανες τόσα χρόνια πριν θα μου πείτε... ε οκ, τώρα τι κάνουμε!)
pjathan πραγματικά λυπάμαι που το μαθαίνω!
-
να καούν στην κόλαση οι πούστηδες
ελπίζω να μη προχωρήσει βαθιά η φωτιά στο Διακοφτό είναι και το χωριό μου κοντά και είναι υπέροχα εκεί
-
@pjathan: λυπάμαι πραγματικά για ότι συνέβη στον πατέρα σου
Σπάνια προβάλλονται οι άνθρωποι που κοπιάζουν και κινδυνεύουν εν ώρα υπηρεσίας(π.χ., σώματα ασφαλείας, εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, ΕΚΑΒ, κλ.π.), για να μην μιλήσουμε ότι ποτέ δεν θίγονται ζητήματα ψυχολογικής φύσεως και υποστήριξης των εργαζομένων αυτών(που σε άλλες χώρες είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να καούν στην κόλαση οι πούστηδεςελπίζω να μη προχωρήσει βαθιά η φωτιά στο Διακοφτό είναι και το χωριό μου κοντά και είναι υπέροχα εκεί
+1
Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να χάνονται τόσες φυσικές ομορφιές από μ@λάκες οικοπεδοφάγους και σαλεμένους πυρομανείς( για να μην μιλήσουμε ότι την απώλεια των δασών την πληρώνουμε συνέχεια πολύ ακριβά στην ποιότητα ζωής μας).
-
Η φωτιά στο Σχηματάρι ήταν ακριβώς στην ειδική διαδρομή του Ακρόπολις.....δεν έμεινε τίποτα ........κρίμα και ότι άρχιζε να αποκαθίσταται η περιοχή απο παλιότερη φωτιά...ακόμα καίει μιλάμε έχει καλύψει μια απίστευτα μεγάλη έκταση....
Το ίδιο σημείο ακριβώς στο μεγάλο άλμα.......τότε και σήμερα.....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ.........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ...ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ.......ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???? @@ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ........
-
εδώ ρε φίλε πέρασε την εθνική, οκτώ λωρίδες της καλύτερη αντιπυρικής που έχει ποτέ ονειρευτεί πυροσβέστης και μετά λέμε τι και πως και οι κακοί εμπρηστές! πάλι καλά που υπάρχει και η θάλασσα δηλαδή
-
Αφού νοσηλεύτηκε 3 μήνες περίπου στον Ευαγγελισμό,στη συνέχεια ήθελαν να τον διώξουν από τη δουλειά,για το ευχαριστώ,επειδή ήταν πλέον ανίκανος να εργαστεί.Δηλαδή τον πέταγαν σαν σκουπίδι στον δρόμο,με 3 παιδιά,λες και ήθελε να μείνει ανάπηρος.Τελικά δεν τα κατάφεραν,παρέμεινε ως ασυρματιστής.Τελοσπάντων,είναι έγκλημα να καίγονται τα δάση για να πηγαίνει μετά ο κάθε καραγκιόζης να χτίσει βίλα ή οτιδήποτε άλλο.Αλλά σε αυτή τη χώρα που ζούμε κυριαρχεί η απάθεια και τα συμφέροντα.
-
Η συγκεκριμένη φωτιά πάντως δεν ήταν εμπρησμός, αλλά ξεκίνησε από πυλώνα της ΔΕΗ...
Δεν ξέρω αν αυτό είναι πιο παρήγορο ή πιο εξοργιστικό
-
Μονο λυπη και ντροπη μπορει να νιωσει καποιος με αυτα που βλεπει...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες