-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Καλησπέρα έψαξα λίγο το θεματάκι αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κι εγώ.
Στο 508 που θα παραλάβουμε την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει συναγερμός ο εργοστασιακός κάνει 400+ και δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τόσα.
Μας πρότειναν από την αντιπροσωπεία έναν ΜΕΤΑ 200 ευρώ με την εγκατάσταση, αλλά δεν γνωρίζω μοντέλο.
Καμία άποψη επειδή είμαι άσχετος από αυτό το θέμα;
Τι πρέπει να έχει ένας συναγερμός ;
Μήπως να βάλω μπαστούνι καλύτερα;
Ευχαριστώ όλουςΔε θα σας τον κάνουν δώρο;
Απο ποια αντιπροσωπία θα το αγοράσετε; -
Στο αμάξι έγινε επιπλέον των κανονικών εκπτώσεων άλλα 500 ευρώ (πλην δηλαδή έκπτωση peugeot , απόσυρση κτλ) αντί για συναγερμός.
Αντιπροσωπία Γκάλλο αν και δεν θέλω να κάνω διαφημίσεις αλλά του αξίζει!!! -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Στο αμάξι έγινε επιπλέον των κανονικών εκπτώσεων άλλα 500 ευρώ (πλην δηλαδή έκπτωση peugeot , απόσυρση κτλ) αντί για συναγερμός.
Αντιπροσωπία Γκάλλο αν και δεν θέλω να κάνω διαφημίσεις αλλά του αξίζει!!!Α γι'αυτό!Γιατί συνήθως κάνουν κάποια
δώρα οι αντιπροσωπίες μέσα στα οποία είναι
αν θέλεις ο συναγερμός.
Πάντως και στο δικό μου 3008 έναν της Meta έχει.
Εντάξει δε θα είναι σαν τον εργοστασιακό αλλά τη δουλειά
του την κάνει. -
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Αντιπροσωπία Γκάλλο αν και δεν θέλω να κάνω διαφημίσεις αλλά του αξίζει!!!Α γι'αυτό!Γιατί συνήθως κάνουν κάποια
δώρα οι αντιπροσωπίες μέσα στα οποία είναι
αν θέλεις ο συναγερμός.
Πάντως και στο δικό μου 3008 έναν της Meta έχει.
Εντάξει δε θα είναι σαν τον εργοστασιακό αλλά τη δουλειά
του την κάνει.Ναι τα παιδιά με βοήθησαν και σε άλλα πράγματα πάρα πολύ και είναι φοβεροί επαγγελματίες.
Μέχρι στιγμής φαίνεται ικανοποιητικός αν εξαιρέσεις τον αρκετά δυνατό θόρυβο του κλειδώματος ξεκλειδώματος. -
Και εμένα με ενοχλεί λίγο ο ήχος.
Βασικά θα προτιμούσα να μην είχε καθόλου.
Μήπως υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί; -
Αυτό θα το ρωτήσω αύριο στην αντιπροσωπεία, έστω να χαμηλώσει..
-
Έχω ένα Peugeot 3008 που φοράει ένα συναγερμό της Meta.
Γίνεται να μπει ο εργοστασιακός συναγερμός; -
Ασχετος από συναγερμούς και ζητώ:
-
πέρα απο τα βασικά, κάποιον που να σφυράει/ανάβει φώτα/ουρλιάζει/χτυπάει μαρέγκα όταν πλησιάζεις το αμάξι στο μισό μέτρο or less... Περιμετρική προστασία ας πούμε, μπας και γλυτώσουμε το αμάξι απο περαιτέρω κακόβουλες πράξεις. Να αποτρέψει/διώξει κάποιον απο το αμάξι.
-
αμα έχει και κάνα τηλεχειρισμό με ειδοποίηση ακόμα καλύτερα...
-
να ρυθμίζεται η διάρκεια που θα χτυπάει... μην πάρουμε καμιάς γειτονιάς τα αυτιά με τις ώρες.... Max ας πούμε να χτυπήσει 5 λεπτα....
Πείτε καμιά ιδέα προς ποιες μάρκες κοιτάω, πόσα λεφτά να υπολογίζω... και αν ξέρει κανείς απο Θεσσαλονίκη κάνα εγκαταστάτη....
Επίσης να περιμένω πολύ κοψε-ράψε στο αμάξι? Fiat Bravo 2010 αν εχει σημασία...
-
-
Έχω χρόνια να ασχοληθώ με συναγερμούς αλλά περιμετρική προστασία είχαν ορισμένοι Viper αλλά ως εξτρά είχαν και άλλες μάρκες. Εκνευριστικό όμως γιατί αν ένας περαστικός περάσει από δίπλα, το αυτοκίνητο σφύριζε. Από και και πέρα και εγκαταστάτη ξέρουμε και πολύ καλά μηχανήματα παίζουν αλλά το χέρι θα μπει βαθιά στην τσέπη αν θέλεις της Παναγιάς τα μάτια. Δυστυχώς το ξήλωμα του μισού αυτοκινήτου σε μη εργοστασιακά μηχανήματα είναι αναπόφευκτο αν θέλεις να κλείνει παράθυρα, κατεβάζει ασφάλειες, μπλοκάρει κινητήρα κλπ.
-
O αισθητήρας κίνησης ρυθμίζεται. Το θέμα είναι ότι αν το κάνεις τόσο ευαίσθητο θα χτυπάει συνέχεια και θα καταλήξεις να μην του δίνεις σημασία.
-
υπάρχει κανένας συναγερμός/σύστημα ασφαλείας που να μπορεί να εγκαθίσταται στο αμάξι κ σε περίπτωση κλοπής να εντοπίζει το αυτοκίνητο μέσω δορυφόρου?
-
Nαι, υπάρχουν. Αν θέλουν όμως να στο κλέψουν, κοντέινερ ή αποθήκη και τέλος. Ασφάλεια κλοπής ο καλύτερος συναγερμός.
-
Γνωριζει κανεις την μαρκα MED? Τετοιας μαρκας συναγερμο μου εβαλαν στο αυτοκινητο σαν δωρο αλλα δεν την εχω ακουστα. Εντυπωσεις κανεις? Γραφει MED 11.3 το βιβλιαρακι του
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Γνωριζει κανεις την μαρκα MED? Τετοιας μαρκας συναγερμο μου εβαλαν στο αυτοκινητο σαν δωρο αλλα δεν την εχω ακουστα. Εντυπωσεις κανεις? Γραφει MED 11.3 το βιβλιαρακι τουΔες εδώ.
-
Ήλπιζα ότι σε άλλου είδους med θα οδηγούσε ο σύνδεσμος.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Γνωριζει κανεις την μαρκα MED? Τετοιας μαρκας συναγερμο μου εβαλαν στο αυτοκινητο σαν δωρο αλλα δεν την εχω ακουστα. Εντυπωσεις κανεις? Γραφει MED 11.3 το βιβλιαρακι του
Δες εδώ.
Το γνωριζω το site αυτο. Απλα ρωταω αν ειχε καποιος να μας πει κ εντυπωσεις
-
Καλησπερα σας,
Μόλις προχθές τοποθέτησα στο 306 μου έναν συναγερμό cobra G193. Ο συναγερμός δουλεύει τέλεια εκτός από το ότι δεν κλειδώνει το πορτ μπαγκαζ, και ότι μόλις ενεργοποιηθει ο συναγερμός και ανοίξω το πορτ μπαγκαζ ο συναγερμός δεν χτυπάει.
Για το κλείδωμα ξέρω ότι έχει καεί το μοτέρ και το έχω ήδη παραγγείλει, επίσης κάτι συμβαίνει με το λαμπάκι του πορτ μπορεί (θέλει αντισκουριακο).
Αυτό που με βασανίζει όμως τώρα είναι, αφού φτιάξω αυτές τις δύο εκκρεμότητες αν επιτέλους θα χτυπάει ο συναγερμός με το άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ.
Συγγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια. -
Παιδιά έχω ένα καινούεγιο KIA Rio και έχει ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού! Αυτό που με παραξενέυει είναι ότι αν ξεκλειδώσω το αμάξι χειροκίνητα με το κλειδί του, μόλις ανοίξω την πόρτα αρχίζει και βαράει ο συναγερμός! Και μόλις πατήσω το κουμπάκι που ξεκλειδώνει από μακριά, τότε σταματάει! έτσι πρέπει να δουλεύει?
Μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα και συγχωνεύτηκε με το υπάρχον θέμα Περί συναγερμών.
Σας υπενθυμίζω ότι πρίν ανοίξουμε νέο θέμα κάνουμε μια αναζήτηση πρώτα. -
Αν πάει κλέφτης να ξεκλειδώσει χειροκίνητα με κλειδί δε θα πρέπει να βαρέσει συναγερμός?
-
Αφού με το κλειδί δεν απενεργοποιείς τον συναγερμό
...
Περί Συναγερμών........