-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
εγω βλεπω σε μαγαζι να πουλαει πλακετα για 2 παραθυρα 25 εβρω.δηλαδη ποση εργασια βαζουν?και γιατι 2 πλακετες εχω απορια? αφου μια μπορει να κλεινει 2 η 4 παραθυρα μονη της.Σε ποιο μαγαζι το ειδες? Δεν εχω βρει κατι εγω....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
εγω βλεπω σε μαγαζι να πουλαει πλακετα για 2 παραθυρα 25 εβρω.δηλαδη ποση εργασια βαζουν?και γιατι 2 πλακετες εχω απορια? αφου μια μπορει να κλεινει 2 η 4 παραθυρα μονη της.
Σε ποιο μαγαζι το ειδες? Δεν εχω βρει κατι εγω....
δες εδω http://www.e-autoshop.gr/index.php?cPat ... 0a5753fed8 .οι τιμες σιγουρα θα ειναι χωρις τοποθετηση εγω παντως μαθαινω πρωτα πως δουλευει το εξαρτημα και πως εγκαθισταται και μετα κανω ερευνα αγορας.οποτε να υπολογισεις και το κοστος εγκαταστασης κανε μια ερωτηση.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
εγω βλεπω σε μαγαζι να πουλαει πλακετα για 2 παραθυρα 25 εβρω.δηλαδη ποση εργασια βαζουν?και γιατι 2 πλακετες εχω απορια? αφου μια μπορει να κλεινει 2 η 4 παραθυρα μονη της.
Σε ποιο μαγαζι το ειδες? Δεν εχω βρει κατι εγω....
δες εδω http://www.e-autoshop.gr/index.php?cPat ... 0a5753fed8 .οι τιμες σιγουρα θα ειναι χωρις τοποθετηση εγω παντως μαθαινω πρωτα πως δουλευει το εξαρτημα και πως εγκαθισταται και μετα κανω ερευνα αγορας.οποτε να υπολογισεις και το κοστος εγκαταστασης κανε μια ερωτηση.
25 για τα 2 παραθυρα και 25 για τα 4?
Παντως οπου και να εχω ρωτησει μου λενε 2 πλακετες και τιμη 120. Ολοι καρτελ σε αυτη την τιμη.
-
δεν εχω ρωτησει για εγκατασταση ποτε για αυτο.ουτε τι παιζετε ουτε αν κανουν λαμογιες.!θα ενημερωθω ομως!το λιγοτερο που ζητανε για εγκατασταση συναγερμου ειναι 60 εβρω περιπου.οποτε και σ αυτο τοσα θα βγαζουν.οι δυο πλακετες δεν ξερω ομως τι ρολο παιζουν.
-
χθες μου εκλεψαν την κουκουλα...
για να την παρουν μαλιστα τραβηχτηκε και ο καθρεπτης προς τα μπροστα...ομως ο συναγερμος ΔΕΝ χτυπησε.....
οταν του γειτονα και γατα να πατησει...και μηχανακι να περασει διπλα αρχιζει το νταουλι...
υπαρχει τροπος να βαραει με το που θα ακουμπησουν την κουκουλα, ή κανα τετοιο εξτρα γκατζετακι;;;
-
Ο γειτονας δεν σας εχει σπασει τα @@ που βαραει καθε 3 και λιγο ο συναγερμος του αυτοκινήτου του ? Μην κανεις τα ιδια
Αν το ρυθμισεις στο πολυ ευαισθητο στο τελος θα καταληξεις να χτυπαει και να λες ενταξει μωρε μαλλον καμια γατα θα περασε και σε πραγματικο κίνδυνο δεν θα αντιληφθείς τιποτα .Οι συναγερμοι εχουν ρυθμιστικό για να ελεγχεις την ευαισθησία , αν ξερεις που ειναι η μοναδα του συναγερμου (συνηθως ειναι ενα μικρο κουτακι που το κρυβουν κατω απο το ταμπλο κοντα στην κολωνα του οδηγου) το ρυθμιζεις με ενα μικρα κατσαβιδακι αλλιως πηγαινε στον ηλεκτρολογο να στο ρυθμίσει
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
χθες μου εκλεψαν την κουκουλα...
για να την παρουν μαλιστα τραβηχτηκε και ο καθρεπτης προς τα μπροστα...ομως ο συναγερμος ΔΕΝ χτυπησε.....
οταν του γειτονα και γατα να πατησει...και μηχανακι να περασει διπλα αρχιζει το νταουλι...
υπαρχει τροπος να βαραει με το που θα ακουμπησουν την κουκουλα, ή κανα τετοιο εξτρα γκατζετακι;;;
Πρέπει να φτιάξεις ένα διακοπτάκι που θα το έχεις δεμένο με σπάγκο στο κάτω μέρος της κουκούλας χωρίς να φαίνεται. Έτσι μόλις την τραβήξουν θα χτυπήσει ο συναγερμός.
Πριν πολλά χρόνια είχα δει τέτοια διακοπτάκια που είχαν ένα χαλκά/περόνη και όταν τον τραβούσες έδινε σήμα στον συναγερμό και χτυπούσε (το συνέδεες στο κύκλωμα από τις πόρτες).
-
συναγερμο για ford transit [κλουβα],τι μου προτεινεται να βαλω,εχω στο μυαλο μου για clifford με τηλεειδοποιηση[[340ευρω] αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο.
-
βαλε αυτος που ειπες θα κανει μια χαρα την δουλεια του.αρκει,να παγιδεψει ο εγκαταστατης ολες τις πορτες μπρος πισω στο πλαι κτλ.μην ξεχασεις και αισθητηρα κραδασμων μην σου σπασουν κανα τζαμι για να σου παρουν οτι εχεις μεσα.
-
Ο χρήστης werewolf έγραψε:
συναγερμο για ford transit [κλουβα],τι μου προτεινεται να βαλω,εχω στο μυαλο μου για clifford με τηλεειδοποιηση[[340ευρω] αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο.Σκεφτομαι και γω πλεον το ιδιο.
τοσο για κλοπη αυτοκινητου αλλά και για διαρρηξη και κλοπη των εργαλειων, που εχουν την ιδια ή περισσοτερη αξια.
Επισης θα ηθελα να υπάρχει και ειδοποιηση πλησιασματος του αυτοκινητου. Βασικα το αμαξι δεν το παρκαρω σε επικυνδινα σημεια, αλλά εξω απο το σπιτι μου εκλεψαν τις πινακιδες. Αρα θα ηθελα να εχω μια αλφα ασφαλεια τουλαχιστονν οταν παρκάρω σε εξωτερικο χωρο νυζτα χωρις κινηση κλπ.
Εχω δει και γω clifforrd αλλα οι τιμες ειναι πολύ up!πχ. [url]
http://www.allforcar.gr/index.php?page= ... &Itemid=64[/url]παντς που ειναι κεινα τα χρονια που τα φηναμε ξεκλειδωτα ή και ακομη με το κλειδι πανω.
Πλεον φοβος ακομη και κλειδωμενο εξω απο το σπίτι. -
Καλησπερα.
Στο αυτοκινητο μου ειχε τοποθετηθει απο την αντιπροσωπεια ενα συστημα συναγερμου της GT Auto Alarm. Απλο, χωρις τιποτα απο αυτα που ηθελα (τηλεειδοποιηση, ειδοποιηση πλησιάσματος). Εκανα το λαθος τοτε και τον εβαλα.
Με τα πολλα, εβαλα μια τηλεειδοποιηση (πολυ χοντροκομμενη-προχειρη, που δεν εχει σχεση με τον συναγερμο) κι εξτρα ενα συστημα προειδοποιησης οταν το πλησιαζεις. Το δευτερο το ενεργοποιω με ενα διακοπτακι. Αλλα η σειρηνα που βγαζει τον προειδοποιητικο ηχο, ειναι αδυναμη.
Εχει κανενας εγκαταστησει εξτρα απο τον συναγερμο κατι τετοιο? Δεν εχω βεβαια παραπονο απο την εγκατασταση του προειδοποιητικου συστηματος, μονο που η σειρηνα ειναι αδυναμη και δεν μπορει να εγκαταστησει κατι αλλο ο εφαρμοστης, διοτι δεν δινει μεγαλυτερη εξοδο σε volt.
Και βεβαια ειναι χρησιμο κατι τετοιο, στον βαθμο που θα αποτρεψει (ισως) αρχικα καποιον που θα θελησει να κανει καποια κακοβουλη ενεργεια, ιδιαιτερα σε καποιο ερημικο μερος.
-
Νομίζω ότι οι καινούριες σειρήνες δεν πρέπει να κάνουν πολύ θόρυβο.
Ξέχνα τις παλιές σειρήνες που ακουγόντουσαν χιλιόμετρα μακριά, μάλλον απαγορεύονται γιατί ενοχλούν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξέχνα τις παλιές σειρήνες που ακουγόντουσαν χιλιόμετρα μακριά, μάλλον απαγορεύονται γιατί ενοχλούν.Δεν εννοω αυτο φιλε. Αυτο που μου εβαλε ο εγκαταστατης ηταν τροπον τινα πατεντα, δεν εχει καμια σχεση με τα ολοκληρωμενα συστηματα που περιλαμβανουν και αυτο το χαρακτηριστικο. Δηλαδη ξηλωσε απο ενα συστημα συναγερμου το περιμετρικο συστημα, το ενωσε με μια πολυ μικρη σειρηνα και το εγκατεστησε. Ο ηχος που παραγει ειναι πολυ χαμηλος. Μονο αν ηταν σε ολοκληρωμενο συστημα μου ειχε πει θα ειχα πιο δυνατο ηχο.
Δεν το εχω ψαξει πολυ, αν και ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βγαλω πιο δυνατο ηχο απο αυτην την πλακετα.
-
Αν δεν μπορει να βγαλει αρκετα volt απο την πλακετα ας το κανει με ρελε,οπως ειναι τωρα θα του δινει ρευμα και αυτος θα ενεργοποιει την σειρηνα απο την μπαταρια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν δεν μπορει να βγαλει αρκετα volt απο την πλακετα ας το κανει με ρελε,οπως ειναι τωρα θα του δινει ρευμα και αυτος θα ενεργοποιει την σειρηνα απο την μπαταρια .Θα ξανακανω μια επισκεψη λοιπον. Μπορει να φταιει και το οτι εβαλε και μικρη σειρηνα (που οντως ειναι μικρη).
-
Καλησπέρα έψαξα λίγο το θεματάκι αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κι εγώ.
Στο 508 που θα παραλάβουμε την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει συναγερμός ο εργοστασιακός κάνει 400+ και δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τόσα.
Μας πρότειναν από την αντιπροσωπεία έναν ΜΕΤΑ 200 ευρώ με την εγκατάσταση, αλλά δεν γνωρίζω μοντέλο.
Καμία άποψη επειδή είμαι άσχετος από αυτό το θέμα;
Τι πρέπει να έχει ένας συναγερμός ;
Μήπως να βάλω μπαστούνι καλύτερα;
Ευχαριστώ όλους -
Δωσε τη διαφορα για τον εργοστασιακο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν δεν μπορει να βγαλει αρκετα volt απο την πλακετα ας το κανει με ρελε,οπως ειναι τωρα θα του δινει ρευμα και αυτος θα ενεργοποιει την σειρηνα απο την μπαταρια .Αν η πλακέτα για κάποιο λόγο δίνει λιγότερο απο 12V στη σειρήνα τότε ούτε με ρελέ θα δουλέψει (αξιόπιστα) γιατί ο ρελές θέλει 12V τάση, άσχετα αν τραβάει πολύ μικρό ρεύμα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιήσει αντί για ρελέ transistor με τις κατάλληλες αντιστάσεις.
Όμως μου φαίνεται παράξενο σειρήνα να δουλέυει σε χαμηλή τάση, τα 12V είναι πολύ στάνταρ για όλα αυτά τα ηλεκτρονικά. Πχ εγώ σε συναγερμό σπιτιού έχω συνδέσει τηλεχειρισμό γκαραζόποτρας και σειρήνα αυτοκινήτου και όλα δουλεύουν μια χαρά αφου ειναι 12V.
Μήπως δέν είναι σειρήνα αλλά κάποιο buzzer που είναι απευθείας κολλημένο στην πλακέτα (γι αυτό και ο αδύναμος ήχος)?
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Καλησπερα.Στο αυτοκινητο μου ειχε τοποθετηθει απο την αντιπροσωπεια ενα συστημα συναγερμου της GT Auto Alarm. Απλο, χωρις τιποτα απο αυτα που ηθελα (τηλεειδοποιηση, ειδοποιηση πλησιάσματος). Εκανα το λαθος τοτε και τον εβαλα.
Με τα πολλα, εβαλα μια τηλεειδοποιηση (πολυ χοντροκομμενη-προχειρη, που δεν εχει σχεση με τον συναγερμο) κι εξτρα ενα συστημα προειδοποιησης οταν το πλησιαζεις. Το δευτερο το ενεργοποιω με ενα διακοπτακι. Αλλα η σειρηνα που βγαζει τον προειδοποιητικο ηχο, ειναι αδυναμη.
Εχει κανενας εγκαταστησει εξτρα απο τον συναγερμο κατι τετοιο? Δεν εχω βεβαια παραπονο απο την εγκατασταση του προειδοποιητικου συστηματος, μονο που η σειρηνα ειναι αδυναμη και δεν μπορει να εγκαταστησει κατι αλλο ο εφαρμοστης, διοτι δεν δινει μεγαλυτερη εξοδο σε volt.
Και βεβαια ειναι χρησιμο κατι τετοιο, στον βαθμο που θα αποτρεψει (ισως) αρχικα καποιον που θα θελησει να κανει καποια κακοβουλη ενεργεια, ιδιαιτερα σε καποιο ερημικο μερος.
Αν δεν έχει σωστή τροφοδοσία, τότε ή δεν θα δούλευε καθόλου η σειρήνα, ή θα ακουγόταν σαν χαλασμένο γραμμόφωνο.
Εάν ακούγεται κανονικά αλλά σε χαμηλή ένταση, τότε πήγαινε σε καποιο μαγαζί με ηλεκτρονικό υλικό, πες τους το προβλημα και σίγουρα θα σου βρουν λύσεις για να ενισχύσεις τον ήχο της σειρήνας, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις καινούρια. -
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Ξέχνα τις παλιές σειρήνες που ακουγόντουσαν χιλιόμετρα μακριά, μάλλον απαγορεύονται γιατί ενοχλούν.Δεν εννοω αυτο φιλε. Αυτο που μου εβαλε ο εγκαταστατης ηταν τροπον τινα πατεντα, δεν εχει καμια σχεση με τα ολοκληρωμενα συστηματα που περιλαμβανουν και αυτο το χαρακτηριστικο. Δηλαδη ξηλωσε απο ενα συστημα συναγερμου το περιμετρικο συστημα, το ενωσε με μια πολυ μικρη σειρηνα και το εγκατεστησε. Ο ηχος που παραγει ειναι πολυ χαμηλος. Μονο αν ηταν σε ολοκληρωμενο συστημα μου ειχε πει θα ειχα πιο δυνατο ηχο.
Δεν το εχω ψαξει πολυ, αν και ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βγαλω πιο δυνατο ηχο απο αυτην την πλακετα.
Πάντως η λογική του συστήματος αυτού είναι να το ακούσει ο επίδοξος κλέφτης που πλησιάζει το αυτοκίνητο, να καταλάβει οτι υπάρχει συναγερμός ενεργοποιημένος και να φύγει, όχι να ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά όπως η κανονική σειρήνα του συναγερμού.
Οπότε καλώς είναι αδύναμη, εκτός αν είναι τόσο αδύναμη που δέν ακούγεται ακόμα και αν είσαι δίπλα.
Περί Συναγερμών........