-
Κοντεύει Ιούλιος, οπότε είναι καιρός να αρχίσω να ψάχνομαι σιγά-σιγά για το πού να πάω.
Λοιπόν, προτείνετέ μου ένα Κυκλαδονήσι (πλην Πάρου, Σύρου, Σαντορίνης, Μυκόνου), όχι πολύ μικρό (να μην το έχεις εξαντλήσει σε 2 μέρες) καλό για να πάω με την καλή μου, όχι παράλογα ακριβό και με σχετικά καλό οδικό δίκτυο για να μπορώ να πάω και με την άλλη καλή μου (την δίτροχη πονηρούληδες )
Η Νάξος τι λέει? -
Κοντεύει Ιούλιος, οπότε είναι καιρός να αρχίσω να ψάχνομαι σιγά-σιγά για το πού να πάω.
Λοιπόν, προτείνετέ μου ένα Κυκλαδονήσι (πλην Πάρου, Σύρου, Σαντορίνης, Μυκόνου), όχι πολύ μικρό (να μην το έχεις εξαντλήσει σε 2 μέρες) καλό για να πάω με την καλή μου, όχι παράλογα ακριβό και με σχετικά καλό οδικό δίκτυο για να μπορώ να πάω και με την άλλη καλή μου (την δίτροχη πονηρούληδες )
Η Νάξος τι λέει? -
Η Νάξος τι λέει? -
Δε σ'ακσα;;;;;
Διακοπές;;; ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε σ'ακσα;;;;;Διακοπές;;; ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Δε σ' ήκσα ειναι!!
παρελθοντας χρόνος και παίρνει αύξηση.. το ά γίνεται ή! -
Νάτος πώς φαίνεται ο βέρος Ναυπακτιώτης! Πού είσαι βρε πατρίδα?
Μια άλλη σκέψη μου ήταν η Αμοργός, για πείτε...
Α! Βγάζω και τη Μήλο έξω, αν και είναι νησί, έχω πάει και θέλω να δω κάτι καινούριο.
-
Γιατι μονο νησί; Κανά Πήλιο (ωραίες διαδρομές, συνδυάζει βουνο με θαλασσα) . Εχω πολυ καλες εμπειριες απο εκει.
Η ελληνικιά γραμματικιά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η Νάξος τι λέει?Ουτε να το σκεπτεσαι
Κυθνο θα σου προτεινα , Αστυπαλια (δεν ανηκει στις κυκλαδες) Ικαρια
ξερω ειναι λιγο μακρια αλλα αξιζει , σε αποζημιωνει για ολα . -
Η Ναξος ειναι πολυ ομορφη και δεν ειναι κατεστραμμενη απο τον πολυ τουρισμό, την συστηνω ανεπιφυλακτα.
-
Ηλία έχω πάει Πήλιο κάμποσες φορές (όχι καλοκαίρι όμως), απλά λέω να πάω και κάπου που δεν έξω ξαναπάει. Και είπα φέτος να αφιερώσω κανα 5άρι μέρες σε κάποιο από αυτά τα νησιά.
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Γιατί 'ούτε που να το σκέφτομαι'? Για πες (για τη Νάξο μιλάς, αν κατάλαβα καλά).
Κύθνο έχω ξαναπάει, η Ικαρία δε με χαλάει και ας μην είναι Κυκλαδονήσι.Γενικά δεν έχω κολλήσει με τις Κυκλάδες, απλά δεν έβαλα και Δωδεκάνησα στις επιλογές μου, γιατί δε θέλω να φάω μισή μέρα στο καράβι. Απ' οτι θυμάμαι η Ικαρία δεν είναι και τόοοσο μακριά σε σχέση με τα άλλα...
-
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
ΘΑΣΟΣ, είχα ανέβει για εναν αγώνα, επίσης πολύ ωραία τοπία. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η Νάξος τι λέει?Νάξος: Δεν είναι πολύ κατεστραμένη από τον τουρισμό (όπως σημειώθηκε πιο πάνω).
Αν πας να προτιμήσεις να μείνεις στο Αγ. Προκόπη
Γενικά έχει πολύ καλό φαγητό σε καλές τιμές και αν ψαχτείς και σε διάφορα χωριουδάκια θα βρεις και πολύ καλό και πολύ φτηνό φαγητο. (εκπληκτικό χωριό ο Απείρανθος)
Εχει πολύ καλές παραλίες (Αγ Προκόπης (2 χλμ αμμουδιά). Μικρή Βίγλα (αριστερά από το βράχο) και άλλες (θα τις θυμηθώ που θα πάει)....
Εχει πολύ ωραίες διαδρομές και εκδρομές (για νησί των κυκλάδων) και καλό οδικό δίκτυο (μην φανταστείς λεωφόρους αλλά το αμαξάκι σου δεν θα ταλαιπωρηθεί. Οι χωματόδρομοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και όσοι υπάρχουν είναι άνετοι)
αρνητικά: Δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις το βράδυ (βόλτα στην παραλία και 1-2 μπαράκια στην χώρα) και ένα εκπληκτικό παγωτατζίδικο (wafle house δεξιά στο λιμάνι).Επείσης θα πρότεινα Σεριφο (πολλές παραλίες, γραφική χώρα, αλλά και αυτή ήσυχη το βράδυ).
Αυτά.εδιτ: Εξαρτάται βέβαια και από το τι ψάχνεις. Από ότι κατάλαβα όχι κοσμοπολίτικο (αφού αποκλείεις Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο).
-
Βρε Λιάκο, τίποτα πιο μακρινό δεν έχεις να μου προτείνεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Λιάκο, τίποτα πιο μακρινό δεν έχεις να μου προτείνεις?Ελα ρε, διακοπες = ταξίδι = μεγαλη διαδρομη..
Χωρις πλακα, προτεινω μερη που εχω παει. τωρα να σου πω να πας Μηλο (πχ) δεν μπορώ γιατι δεν εχω παει (ηταν να παω με μια κοπελα περσι πριν φυγω για Σουηδία αλλα τσακωθηκαμε και ετσι χαρισα τα εισητηρια σε ενα φιλο μου να παει με την κοπελα του)...
-
Εγώ έκλεισα για Αμμουλιανή , στη Χαλκιδική. Δεν ήθελα νησί φέτος ( η Αμμουλιανή βέβαια είναι νησί αλλά πολύ κοντά στην Ουρανούπολη ) γιατί θεωρώ ότι με το αυτοκίνητο , τα ναύλα δεν συμφέρουν.
-
taurus
Nai για την Ναξο ητανε . Εαν εξαιρεσεις εναν κουρο 12μ ολα τα αλλα ειναι χαλια . Το χειροτερο ομως ολων ειναι η συμπεριφορα τους πολυ γυφτε καμια σχεση με νησιωτες . Η μοναδικη παραλια με αμμο γεματη κοσμο , σκονη και φασαρια .
Για Ικαρια κανεις 6 ωρες με το γρηγορο ,οτι πληρωσεις παραπανω σε ναυλα θα το κερδισεις στο φαγητο και στο νοικι .
Μεγαλο νησι με εναλαγες τοπιου , με δυο εκπληκτικες παραλιες ,
ΝΑς και Χονολουλου , φοβερος ψαροτοπος (αστακος, ροφος ) και με τις ωραιοτερες ταβερνες που εχω συναντησει σε νησι ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΜΠΑΛΑ με αστειες τιμες στα ψαρια .
Τα ορεινα χωρια πολυ δροσερα (Χριστος των Ραχων ) θα εχεις διαβασει σιγουρα , οτι τα καταστηματα ειναι ολη μερα κλειστα και ανοιγουν στις 11-12 το βραδυ .
Εκεινο ομως που θα σε εντυπωσιασει ειναι οι χαλαροι ρυθμοι του νησιου ,θα το νοιωσεις μολις πατησεις το ποδι σου στο νησι -
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαί
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαίΤο ομορφότερο νησί αλλά τα τελευταία χρόνια οι τιμές διαμονής-φαγητού έχουν πάρει μεγάλη ανηφόρα....
-
H Νάξος είναι από τα ωραιότερα Κυκλαδονήσια, φοβερές παραλίες (και από την 'πίσω' πλευρά), ωραία χωριά, αρκετά μεγάλο για να μη βαριέσαι, συμπαθητική 'χώρα'.
Αλλες ιδέες:
Η Αμοργός είναι πολύ όμορφη, με δικό της ιδιαίτερο 'χαρακτήρα' (και αν σ΄αρέσουν οι παραλίες με βράχια και πράσινα νερά...). Αλλά μακριά βρε παιδί μου.
Σκύρος. Είχα πάει πριν 15 χρόνια και ήταν
Φολέγανδρος. Πολύ καλή -αλλά κάπως μικρή, όχι για πάνω από 3-4 μέρες.
Σύρος. Παρεξηγημένη αλλά πολύ καλή. Ομοίως και η Τήνος.
Ανδρος. Αν αποφύγεις τα τουριστικά (Γαύριο, Μπατσί), το υπόλοιπο νησί είναι super. Και με πολλές διαδρομές με καλό χώμα (πχ. για Αχλα, παραλία ΑΑΑ).
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαίΣυμφωνω σε ολα εκτος απο το καλο φαι .
Ειναι πολυ ακριβο νησι δεν συμφωνεις??????
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007