-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
To να έχετε διαφορετικά γούστα, δεν παίζει, ε;
Οχι
Ιος;;;
Ήμουν μικρός και με παρασύρανε.
Γι' αυτό το γύρισα στα Βερολίνα. -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
οποιος παει Ναξο να παει στον Απολλωνα να κανει μπανιο,λιγο μακρια απο την χωρα αλλα απο τα πιο ησυχα μερη της Ναξου!!!Στον Α πολλωνα θα πας για τον ΚΟΥΡΟ οχι για μπανιο 12μ και δεν θυμαμαι ποσους τονους μαρμαρο πολυ εντυπωσιακο
-
Να σας πώ κάτι,
πρίν από πολλά - πολλά χρόνια, όταν έλεγα πως ήμουν από τη Φολέγανδρο με κοιτούσαν σα να τους έλεγα από τον Άρη. Και για τον Άρη δηλαδή κάτι είχαν ακούσει.
Με τα χρόνια την ανακάλυψε ο κόσμος, και πρώτα απ' όλους οι 'σαμαράδες' (χαρακτηρισμός που έδιναν οι ντόπιοι στους τουρίστες με σακίδια). Τότε που τους κατέβαζε το βαπόρι και ανοίγαμε τις εκκλησίες για να μείνουν κάπου το βράδυ.
Μετά, όταν όλοι οι κοσμικοί κατέλαβαν Πάρο - Σαντορίνη - Μύκονο κλπ, έσκασαν μύτη οι κουλτουριάρηδες και γραμματιζούμενοι, οι 'ποιοτικοί' και οι ερημίτες (και καλά...).
Ανέβηκε η κίνηση, έγιναν υποδομές, την ανακάλυψαν σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, και βέβαια άρχισαν να σκάνε μύτη οι 'μεγάλοι' (μεγαλοηθοποιοί, μεγαλοτραγουδιάρηδες, μεγαλομοντέλα κλπ) ίσως για να δείξουν την 'ποιότητά' τους. Και ξαφνικά όταν λέω πως είμαι από κεί, όλοι ξέρουν και όλοι έχουν σκοπό να πάνε μεσα στα επόμενα 1-2 χρόνια.
Κάποια στιγμή θα τη βαρεθούν και θα γίνει 'in' νησί κάποιο άλλο από τα ξεχασμένα και παρατημένα νησάκια, που ξαφνικά θα ανακαλύψουν πως είναι 'γραφικό' έχει 'ωραίες παραλίες' πανέμορφη παραδοσιακή 'χώρα' και άλλα τέτοια...
Πολλά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που τα πλασάρεις... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
... πρώτα απ' όλους οι 'σαμαράδες' (χαρακτηρισμός που έδιναν οι ντόπιοι στους τουρίστες με σακίδια)...Εμείς τους λέμε 'ριγανάδες'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
... πρώτα απ' όλους οι 'σαμαράδες' (χαρακτηρισμός που έδιναν οι ντόπιοι στους τουρίστες με σακίδια)...
Εμείς τους λέμε 'ριγανάδες'
Γκρουβερους στην Ικαρια .
-
-
Δηλαδή πόσες ώρες/μέρες αντέχετε σε ένα τέτοιο βράχο/νησί;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δηλαδή πόσες ώρες/μέρες αντέχετε σε ένα τέτοιο βράχο/νησί;Για τρίμηνο σίγουρα και με αποδείξεις. Για παραπάνω ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσω...
-
Δηλαδή πόσες ώρες/μέρες αντέχετε σε ένα τέτοιο βράχο/νησί;Ποσην ωρα αντεχει κανεις κατω απο το νερο χωρις να παρει ανασα;Ε καπου εκει
-
λεω να παω κρουαζιερα στην Μεσογειο για 7 ημερες..
εχει παει κανεις?αξιζει η κρουαζιερα?
δευτερη επιλογη 7 μερες στην Βαρκελωνη,Ιμπιζα,Μαγιορκα...
καπου θα ειναι η βαση-ξενοδοχειο και εξορμησεις στα νησια εκει γυρω..
εχει παει κανεις στα παραπανω μερη?τα λεφτα για κρουζιερα ειναι περιπου 1300€ για 7-8 ημερες με αεροπλανο μεσα και ολα τα εξοδα..
τα λεφτα για Βαρκελωνη περιπου 1000€ με αεροπλανο,ξενοδοχειο και πρωινο,και ενα γευμα...κατ ατομο παντα. -
To να έχετε διαφορετικά γούστα, δεν παίζει, ε;Oχι απλώς παίζει, με τον τυπά με τους γκριζους κροταφους ειναι και τσεκαρισμένο, έχουμε εντελως διαφορετικά γούστα! Για την ακριβεια δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορά που συμφωνήσαμε!!
Παντως ισως πέρα από το γούστο παίζουν ρόλο και οι συνθηκες που πας. Η παρεα, η εποχή που θα το πετυχεις, σε ποιους θα πεσεις να σε εξυπηρετησουν... Για μενα στην Μηλο ηταν όλα ιδανικά!! Ακόμα και το ζευγάρι που ήμασταν μαζί ήταν απίστευτα νουμερα, μέσα στην ενεργεια και το χιουμορ και τα γέλια που καναμε, δεν μας έμεινε άντερο!! Η φιλοξενία ήταν ιδανική και αυτό που ζηταω εγω στις διακοπές το είχε! Οι δε παραλίες για το δικό μου γουστο ήταν μία μια!!
Τέλος έχω κι άλλο παραδειγμα! Σε όλο τον κόσμο αρεσει η Πάρος. Εγω πηγα και δεν ενθουσιαστηκα, οχι ότι πέρασα άσχημα, ίσα ίσα, αλλά δεν είναι και ότι καλυτερο έχω συναντησει.
Υγ. Για την Ιο Χάρη θα σου πω σε λίγο καιρό!
-
Θέλω και γω να πάω Μήλο, πειράζει αν πάω μόνος?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θέλω και γω να πάω Μήλο, πειράζει αν πάω μόνος?Εμενα προσωπικά καθόλου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θέλω και γω να πάω Μήλο, πειράζει αν πάω μόνος?
Εμενα προσωπικά καθόλου
εσύ τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι
Ιος;;;
Τελικά δεν αρχίζω να γερνάω μονο εγώ Δε σου αρέσει η Ίος; Αφού πάει και ο Πρωθυπουργός ρε, να ξανανιώσει
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οχι
Ιος;;;
Τελικά δεν αρχίζω να γερνάω μονο εγώ Δε σου αρέσει η Ίος; Αφού πάει και ο Πρωθυπουργός ρε, να ξανανιώσει
Εκεί που πάει ο Κωστάκης και το πως πάει καθιστούν την Ίο μια χαρά προορισμό
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οχι
Ιος;;;
Δεν το ξέρω το νησί, δεν έχω πάει αλλά από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχει μεγάλη πέραση στις νεαρές κυρίως ηλικίες, εκεί γύρω στα 20-25
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οχι
Ιος;;;
Στο Μαγγανάρι δεν πάει; Μια (ωραία) παραλία, στη μέση του πουθενά. Σιγά μη πήγαινα εκεί αν ήμουν πρωθυπουργός.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οχι
Ιος;;;
Δεν το ξέρω το νησί, δεν έχω πάει αλλά από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχει μεγάλη πέραση στις νεαρές κυρίως ηλικίες, εκεί γύρω στα 20-25
εγώ που τα χω κλείσει δλδ θα φάω πόρτα?
είναι για ξεσάλωμα, κάτι σαν Ρόδο, έχω ακούσει -
Είναι για πιτσιρίκια 20+ τα οποία έχουν όρεξη να πιουν καμία 'μπόμπα', να γίνουν φέσι, να ακούσουν τις ροκιές τους χύμα στο κύμα με τις μπύρες αγκαλιά, να ξεσαλώσουν τέλος πάντως με τον τρόπο τους...Δύσκολα τα πράγματα για τις γηραιές ηλικίες σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή ζωή του νησιού
Ναι Μαγγανάρι νομίζω πάει ο Κωστάκης...Και που θα πήγαινες ρε Χάρη αν ήσουν Πρωθυπουργός? Κάπου να σε γ@μήσουν οι paparazzi?
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007