-
ετσι ακριβως.
τωρα οτι πεσατε σε αγενεστατο μπατσο,αυτο πιστεψε με ειναι απο τις εξαιρεσεις.ΣΧΕΔΟΝ παντα οι μπατσοι εκει ειναι ευγενικοι και πραγματικα ξερουν τον ΚΟΚ.ενταξει οι μαλακες παντου υπαρχουν.
επισης οπως ειπες οταν σε σταματανε σε κανουν γενικο ελεγχο.
εμενα με σταματησαν πριν 1 εβδομαδα για αλκοτεστ.ειχα 0,0. μετα ειδαν στην αδεια οτι γραφει για 16αρες ζαντες και εγω ειχα 17αρες.μου ζητησανε την πιστοποιηση του κτεο,την οποια φυσικα ειχα μαζι μου,για την αλλαγη αυτην.μετα για τις προσθηκες και μετα για την εξατμιση.
αυτα δεν ειναι γραμμενα στην αδεια,αλλα εχω τα εξτρα εγγραφα του κτεο για αυτα μεσα στο αμαξι.
μου ειπαν συγγνωμη για την ταλαιπωρια που περασα και καλο βραδυ. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μου ειπαν συγγνωμη για την ταλαιπωρια που περασα και καλο βραδυ.Συνηθισμένος από εδώ, ένιωσα και άσχημα/περίεργα που μου ζήτησαν και συγνώμη.Κι εγώ υπάρχουν ευγενικοί αστυνομικοί, αλλά είναι οι εξαιρέσεις δυστυχώς.
Μου έκανε εντύπωση (στην περίπτωση της κλήσης) που όταν είδε ότι είμαστε Έλληνες (από τα διαβατήρια), έβγαλε ένα τεράστιο μπλοκ και μας έδωσε ένα έντυπο με την κλήση μεταφρασμένη στα Ελληνικά... (παρότι αγενέταστος, ήταν τυπικότατος. )Αλήθεια, οι πόντοι που πήρε ο φίλος μου μεταφέρονται στην Ελλάδα ή ισχύουν μόνο για την Γερμανία?Επίσης (επειδή οδηγεί αρκετά έξω), πότε σβήνονται οι πόντοι? (νομίζω ήταν 2 αλλά δε θυμάμαι)
ΥΓ:Βέβαια έγραψε λάθος το όνοματεπώνυμο...Έβαλε όπου το όνομα του οδηγού το όνομα του πατέρα του φίλου μου και όπου πατρώνυμο, το όνομα του φίλου μου. Ή ήταν πολύ εκνευρισμένος (με μάς ) ή απλά δεν ήξερε να διαβάζει.
-
κοιταξε και εγω ελλαδα σπανια εχω συναντησει αγενη μπατσο.
ισως επειδη με εχουν σταματησει ελαχιστες φορες.
τωρα αυτο με τους ποντους δεν ξερω τι παιζει.
αναλογως αν εχει γερμανικο η ελληνικο διπλωμα.
παντως μια φορα που ρωτησα γερμανο μπατσο που με σταματησε παλι βραδυ για αλκοτεστ,
τι παιζει με τους ποντους επειδη εχω ελληνικο διπλωμα μου ειπε οτι αν με γραψουν με ποντους,οι ποντοι αυτοι ισχυουν και στην ελλαδα,
μιας και λογω ευρωπαικης ενωσης οι ποντοι πανε αυτωματως στα ελληνικα αρχεια.αλλα δεν ηταν σιγουρος για αυτο. -
Μας αξίζουν τα πρόστιμα αλλά όχι τέτοια Αστυνόμευση.
Γιατί με αυτή την λογική, άμα εμείς συνετιστούμε και κάνουμε λιγότερες παραβάσεις θα καλυτέρευση η Αστυνόμευση ? ΟΧΙ
Αν όμως η Αστυνόμευση γίνει Αυτή που πρέπει τότε οι Παραβάσεις και οι Παραβάτες θα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου.
Αστυνομικοί κλπ έχουν Καθήκον, Υποχρέωση κλπ να Τηρούν το Νόμο και πληρώνονται γι’ αυτό ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι τηρούμε δεν τηρούμε τους πληρώνουμε και πληρώνουμε και τα πρόστιμα και τις συνέπειες αυτών.Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και των Ιδεών,
πιο εύκολα αθωώνεται ένας ένοχος παρά ένας αθώος
ή
πιο εύκολα φυλακίζεται ένας αθώος παρά ένας ένοχος.Και ενώ όλοι είναι Ίσοι ενώπιον του Νόμου στην πράξη δεν ισχύει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα μάλιστα είχα την αίσθηση ότι επαιζα στο playstation,ήταν όλοι σαν σταματημένοι και εγώ έτρεχα με 50-80 χλμΕγώ αυτή την αίσθηση έχω κάθε μέρα πάντως...
-
Δεν ντρεπομαι καθολου πια . Βαρεθηκα να αναβω φωτα να εκνευριζομαι να παιρνω την τροχαια τηλεφωνο να με γραφουν ολοι .
Η μεγαλυτερη αιτια των περισσοτερων ατυχηματων ειναι κατα την αποψη μου και ομως δεν ενδιαφερεται κανενας .
Και ομως οδηγοι με συγκεκριμενη μαρκα αυτοκινητου ειναι οι χειροτεροι ,τωρα προστεθηκαν και καποιοι τζιπαδες .
Ενας μεγαλος μαλακας οταν τον πλησιασα μου εδειχνε να περασω απο πανω του ειχε (μεγαλο αυτοκινητο)
Υπαρχει τελικα προστιμο και ποσο ειναι. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ερωτηση:
Στην Ε.Ο Αθηνων-Πατρων (απο κομβο Τριπολης και μετα) τι ειναι νομιμο ρε παιδια? Οπως ξερετε καθε ρευμα εχει μια λωριδα κυκλοφοριας και μια ΛΕΑ. Εκει που πρεπει να κινουνται οι αργοπορουντες και πως γινεται το προσπερασμα?Κινείσαι δεξιά και προσπερνάς αριστερά.
Για σκέψου το: με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι αδύνατο και παράνομο το προσπέρασμα.
Nαι... αυτο ειναι το λογικο... αλλα τι γινεται οταν πισω απ' τη νταλικα που παει με 80, η οποια κινειται δεξια βεβαια, εχει κολλησει στην αριστερη πλευρα ο αναποφασιστος που πηγαινει οσο και το τριαξονικο και δεν αποφασιζει να κανει την προσπεραση για πολλα χιλιομετρα, ενω απο πισω του ακολουθουνε αλλοι τοσοι αναποφασιστοι δημιουργοντας μποτιλιαρισμα απ' το πουθενα? Εκει πως προσπερναει καποιος?
Μη μου πειτε δεν προσπερναει, γιατι αυτη ειναι η ευκολη απαντηση... -
Τους περνας και τους δυο σε σημειο με ορατοτητα.
-
Ακριβώς. Έχω ρίξει τριπλά προσπεράσματα έτσι...
Το αστείο είναι ότι συχνά οι αναποφάσιστοι μόλις περάσουν γκαζώνουν τρελά και με ξαναπερνάνε. Και μετά πάλι τα ίδια πίσω από την επόμενη νταλίκα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ακριβώς. Έχω ρίξει τριπλά προσπεράσματα έτσι...Το αστείο είναι ότι συχνά οι αναποφάσιστοι μόλις περάσουν γκαζώνουν τρελά και με ξαναπερνάνε. Και μετά πάλι τα ίδια πίσω από την επόμενη νταλίκα.
Αυτοί οι αναποφάσιστοι που λες, είναι συνήθως οι τύποι/τύπισσες που δεν ξέρουν να κατεβάσουν ταχύτητα για να προσπεράσουν. Μαζεύουν χιλιόμετρα σιγά σιγά ΠΑΝΩ στο προσπέρασμα, αφού προσπεράσουν έχουν αρκετά και σου έρχονται με χίλια. Μετά, ΞΑΝΑ φρένα πάνω στην νταλίκα κ.ο.κ. Άσχετοι
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ιπ' ώμου! Άρμ! Παρουσιάστι! Άρμ! Παρ' πόδα! Άκυρου, ψαράδ'ς - κάνουμι ουρέ παρ' πόδα από ιπ' ώμου; Ι-χααα! Θα σας λιώσου...Από επ'ώμου κάνουμε παρά πόδα. Από παρουσιάστε δεν κάνουμε. Πε και πε
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Ερωτηση:
Στην Ε.Ο Αθηνων-Πατρων (απο κομβο Τριπολης και μετα) τι ειναι νομιμο ρε παιδια? Οπως ξερετε καθε ρευμα εχει μια λωριδα κυκλοφοριας και μια ΛΕΑ. Εκει που πρεπει να κινουνται οι αργοπορουντες και πως γινεται το προσπερασμα?Κινείσαι δεξιά και προσπερνάς αριστερά.
Για σκέψου το: με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι αδύνατο και παράνομο το προσπέρασμα.
Nαι... αυτο ειναι το λογικο... αλλα τι γινεται οταν πισω απ' τη νταλικα που παει με 80, η οποια κινειται δεξια βεβαια, εχει κολλησει στην αριστερη πλευρα ο αναποφασιστος που πηγαινει οσο και το τριαξονικο και δεν αποφασιζει να κανει την προσπεραση για πολλα χιλιομετρα, ενω απο πισω του ακολουθουνε αλλοι τοσοι αναποφασιστοι δημιουργοντας μποτιλιαρισμα απ' το πουθενα? Εκει πως προσπερναει καποιος?
Μη μου πειτε δεν προσπερναει, γιατι αυτη ειναι η ευκολη απαντηση...Είτε επιτρέπεται το προσπέρασμα είτε όχι αφού θα το κάνεις
τότε κάντο με όση περισσότερη ασφάλεια μπορείς
και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν
αλλά άμα δεν έχεις ορατότητα
έχει κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
οι οδηγοί δεν τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους κλπ
τότε μην προσπεράσεις
γιατί άμα συμβεί το μοιραίο τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακριβώς. Έχω ρίξει τριπλά προσπεράσματα έτσι...
Το αστείο είναι ότι συχνά οι αναποφάσιστοι μόλις περάσουν γκαζώνουν τρελά και με ξαναπερνάνε. Και μετά πάλι τα ίδια πίσω από την επόμενη νταλίκα.
Αυτοί οι αναποφάσιστοι που λες, είναι συνήθως οι τύποι/τύπισσες που δεν ξέρουν να κατεβάσουν ταχύτητα για να προσπεράσουν. Μαζεύουν χιλιόμετρα σιγά σιγά ΠΑΝΩ στο προσπέρασμα, αφού προσπεράσουν έχουν αρκετά και σου έρχονται με χίλια. Μετά, ΞΑΝΑ φρένα πάνω στην νταλίκα κ.ο.κ. Άσχετοι
Εγω τους λεω οδηγους του Σ/Κ....
Φοβασαι να πας πανω απο 100 ανθρωπε μου?
Φοβασαι να προσπερασεις?
Κατσε δεξια και ασε ελευθερο το δρομο για καποιον αλλο...
Παντως, μετα απο κοντα μια 10ετια που οδηγω στην Αθηνων-Πατρων, εχω προσεξει οτι μετα τα μεσανυχτα συναντας σωστους οδηγους κι οχι κατα τη διαρκεια της μερας... κατι ξερουν αυτοι! -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Είτε επιτρέπεται το προσπέρασμα είτε όχι αφού θα το κάνεις
τότε κάντο με όση περισσότερη ασφάλεια μπορείς
και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν
αλλά άμα δεν έχεις ορατότητα
έχει κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
οι οδηγοί δεν τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους κλπ
τότε μην προσπεράσεις
γιατί άμα συμβεί το μοιραίο τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία.Φιλε μου, αν δω οτι δεν συγκινουνται απο φλας και παιξιμο φωτων, ειτε τους προσπερναω σε καμια ΜΕΓΑΛΗ ευθεια, ειτε περιμενω να φτασουμε σε κομματι με 2-3 λωριδες...
-
^Και εγώ το ίδιο πράττω φίλτατε
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Ιπ' ώμου! Άρμ! Παρουσιάστι! Άρμ! Παρ' πόδα! Άκυρου, ψαράδ'ς - κάνουμι ουρέ παρ' πόδα από ιπ' ώμου; Ι-χααα! Θα σας λιώσου...
Από επ'ώμου κάνουμε παρά πόδα. Από παρουσιάστε δεν κάνουμε. Πε και πε
...1
...2
...3
...4
...5
...6
.....7
.....8
.......9
........10
..........11
..........12
.............13
...............14
................15
(μγκνννννν)
..................16
..................17
....................18
......................19
.......................20
(γχιαχχχχχχχχχχχχχχχ)ΟΚ?
(Λάθος τα' γραψα, έχεις δίκιο - αλλά ήταν σε άλλη γλώσσα και μπερδεύτηκα )
Η μαστιγα της λωριδας!