-
Swift και πάλι Swift
το ESP απενεργοποιείται πλήρως
-
travelman, απο κατανάλωση δεν εχω αξιοπιστα στοιχεια ακομα (δεν βασιζομαι στο computer). Το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν το πατας καιει πολύ, αλλα οταν δεν το πατας καιει λιγο. Προσωπικα εχω κανει με ενα ντεποζιτο 400 χλμ (και λιγο λιγοτερα μερικες φορες) αλλα εχω φτάσει με κοπο και τα 500+ (σπανιο). Δεν θυμαμαι την χωτητικοτητα του ρεζερβουαρ.
Το ESP απενεργοποιειται πληρως , αλλα ειναι σπαστικο το οτι θελει καμια 7 αρια δευτεερολεπτα να απενεργοποιηθει
-
Να διορθώσει κάποιος το little....?
Εκτός αν έχει τεθεί θέμα διαστάσεων και δεν το κατάλαβα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να διορθώσει κάποιος το little....?
Εκτός αν έχει τεθεί θέμα διαστάσεων και δεν το κατάλαβα.Το 'little' μάλλον πάει στις διαστάσεις του αυτοκινήτου και όχι του οδηγού
Αν και το σωστό θα ήταν 'small'
-
Fiesta.Σαν οδηγηση ειναι καλυτερο στα σημεια.Και απο γκαζι την παλευει μια χαρα με το κοντο σασμαν.Αν και δεν θα ελεγα οχι στο panda
-
Suzuki Swift δαγκωτο φιλε..
Γενικα τα ιαπωνικα, δυνατοι ατμοσφαιρικοι κινητηρες και αξιοπιστα.Μην εμπιστευεσαι γνωμες κατοχων αlfa romeo
Aν κρινεις απο το αμαξι που εχουν ,θα σε σπρωξουν σε λαθος επιλογη.
Μακρυα απο ιταλικα.alfa romeo,lancia,fiat.Οι ιταλοι και οι ιταλιδες ειναι καλοι σε αλλα πραγματα....
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Ενω εσυ...
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
:iconcool:Suzuki Swift δαγκωτο φιλε..
Γενικα τα ιαπωνικα, δυνατοι ατμοσφαιρικοι κινητηρες και αξιοπιστα.Μην εμπιστευεσαι γνωμες κατοχων αlfa romeo
Μακρυα απο ιταλικα.alfa romeo,lancia,fiat.Είχα ένα γνωστό που ο μπατζανάκης του δούλευε σε βενζινάδικο που περνούσε καμιά φορά ένας ξάδερφος ενός τύπου που ο γαμπρός του είχε κάποτε συναντήσει σε ένα πάρτι έναν τύπο που μάλλον θυμόταν ότι μια φορά είχε πετύχει σε ένα φανάρι έναν γνωστό του που δίπλα του καθόταν ένας άλλος που δούλευε μαζί με τον ανηψιό ενός συνεργειατζή που μια φορά είχε πάει ένας με μια alfa 33 για να του αλλάξει λάδια, και ο άνθρωπος ήταν κάθετος: μακριά από ιταλικά.
Ό,τι να 'ναι
-
-
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Fiesta.Σαν οδηγηση ειναι καλυτερο στα σημεια.Και απο γκαζι την παλευει μια χαρα με το κοντο σασμαν.Αν και δεν θα ελεγα οχι στο panda-
Το Panda δεν ειναι τριθυρο... μπλιαξ!
-
Το Fiesta στις αρχες (το πολυ στα μεσα) του '08 θα το αλλαξουν,
αρα δεν συμφερει σαν αγορα αυτη την στιγμη!
Αρα... τι μενει?
-
-
Μετα απο μια βδομαδα ατελειωτου παιχνιδιου..
Panda απο εμενα. Αυτο δεν ειναι αυτοκινητο, ειναι παιχνιδομηχανη..
Μολις ζεσταθουν τα goodyear μπροστα, η μουρη μενει βιδωμενη και ο κωλος ειναι με την βαλιτσουλα του..
Δεν το περιμενα τοσο καλο..
Στα γλυστερα ονειρο..καλα τα απειρα γκαζια αλλα το παιχνιδι σ αυτο το μπου...ο που ζουμε ειναι πιο σημαντικο (για μενα τουλαχιστον).
Οδηγα σαν ινδιανος και εσυ, μπορεις. -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Οδηγα σαν ινδιανος και εσυ, μπορεις.
(Προσωπικα) εχω το μηχανακι για κατι τετοια.
-
σωστος
'κερναω εμφραγματα σε γιαγιαδες' πληροφοριες εντος..
-
Μετα απο μια βδομαδα ατελειωτου παιχνιδιου..
Panda απο εμενα. Αυτο δεν ειναι αυτοκινητο, ειναι παιχνιδομηχανη...Όπως ακριβώς το έγραψες: παιχνιδομηχανή, αρκεί να είναι η έκδοση χωρίς το ESP. Την πλάκα που κάνεις με αυτό το... τουτούνι, δεν την κάνεις με κανένα άλλο
-
Λοιπον,αρχικα δεν μπορω να καταλαβω στην εποχη μας τους δογματισμους του τυπου:'Δεν μου αρεσει η ταδε μαρκα'.Αυτα τα πραγματα ειναι για παιδακια.Μια εταιρια μπορει να βγαλει κατι μαπα μπορει και κατι καταπληκτικο,δεν το αποκλειει κανεις.Επισης ακουω για τα Ιαπωνικα τα αξιοπιστα.Βεβαιως και ειναι,αλλα ακομα μασαμε την καραμελα οτι τα Ιταλικα χαλανε;Δεν νομιζω.Επι του θεματος.Δεν υπαρχει ξεκαθαρη επιλογη.Το Swift ειναι εξαιρετικο αλλα καπως υπερβολικα ουδετερο και ομαλο για να δεθεις μαζι του.Το Panda ηταν η αρχη του καλου για το νεο προσωπο που παει να δωσει η Fiat.Ειναι ενα παιχνιδι και τα παιχνιδια δεν φαινονται στο 0-100.Και το Autobianchi Abarth ηταν παιχνιδι με 70 αλογα και 160 τελικη.Τελος το Fiesta ειναι εξαιρετικα ζυγισμενο αυτοκινητα αλλα θα προτιμουσα το ST.Συνοψιζοντας Panda οριακα και με συναισθημα.
-
ESP ?????
τι ειναι αυτοκαι το swift ειναι πολυ καλο και το st εμενα μου αρεσε πολυ, απλα με τo panda, περα απο θεμα πρακτικοτητας που για μενα μετραει πια πολυ, απο οταν ειχα παρει το test drive και πηγα Μερκουρη, εεε Στα γλυστερα ειχα πααααρα πολυ καιρο να ευχαριστηθω και να πω οδηγησα, ολα πλεον εχουν μεταξονιο νταλικας και πατημα τανκς, εε βαρεθηκα. Μ αυτο με το που αφηνεις νιωθεις αμεσως τον κωλο σου να αλλαζει γωνια.
Νομιζω οτι πλεον εχουμε πεσει στην παγιδα του στριβω με χλμ αλλα δεν κουνιεται cm και στριβω με -20χλμ αλλα οδηγαω και περναω καλα.
Οσο για το οτι ειναι φιατ, απο το 4χ4 που μολις εδωσα, 1 χρονο το κανιβαλιζα σε ασφαλτο και χωμα και δεν εκανε κιχ.
Να μην εκανε και μπιπ μπιπ το χειροφρενο ρε γαμωτο -
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις κολλησει μονο με αυτα τα 3 αυτοκινητα ενω υπαρχει ενα ακομα που ειναι μακραν καλυτερο και απο τα 3.
Grande Punto 1.4T-Jet 15500Euro
Και εχεις 120 αλογα(131 για την ακριβεια) αλλα με 21Kg ροπης απο τα χαμηλα.
Μετα εχεις φρενα που θα ζυλευαν πολλα μεγαλυτερα αυτοκινητα.
Επισης, κατα την γνωμη μου ειναι πιο ομορφο απο ολα.
Τελος εχει μεγαλυτερους χωρους και απο τα 3 και πολυ πιο ομορφο εσωτερικο ,ειδικα απο το Fiesta(Τι τιμονι ειναι αυτο?).
Και μη μου πεις πως δεν εχει κρατημα...
Το μονο κακο που εχει αυτο το αυτοκινητο ειναι ο επιλογεας σχεσεων, που οπως εχω δει και απο το δικο μου Punto ειναι απαραδεκτος.Αλλα με ολα τα παραπανω θα το επαιρνα με κλειστα ματια...Τωρα αν εισαι πορωμενος με τις επιδοσεις τοτε το Swift Sport ειναι μονοδρομος.Επισης με το Swift βρισκεις και πιο ευκολα parking...
-
ESP ?????
Στα γλυστερα ειχα πααααρα πολυ καιρο να ευχαριστηθω και να πω οδηγησα, ολα πλεον εχουν μεταξονιο νταλικας και πατημα τανκς, εε βαρεθηκα. Μ αυτο με το που αφηνεις νιωθεις αμεσως τον κωλο σου να αλλαζει γωνια.
Νομιζω οτι πλεον εχουμε πεσει στην παγιδα του στριβω με χλμ αλλα δεν κουνιεται cm και στριβω με -20χλμ αλλα οδηγαω και περναω καλα.Ρε δεν ειμαστε καλα...
Ποιος τα γραφει αυτα?
Σιγουρα ειναι ο reddragon 'η μπηκε κανενας octane με το nickname του???Το 'στριψιμο με γραμμες στα ορια της προσφυσης ακουγοντας τα λαστιχα να στριγκλιζουν και νοιωθωντας το πλαισιο να βρισκεται στα ορια του χωρις ουδεμια νευρικοτητα στις αντιδρασεις του τετρατροχου' που χαθηκαν???
Ρε τι σου κανουν οι κακες παρεεεεεεεεςςςςςςςςςς...!!
Παντα δαγκωτο και απο μενα!!!Με τα 1000αααααααα εεεε σορρυ... 100 ατια
little driver's car