-
Fiesta και Panda είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέροντα οδηγικά, όχι μόνο στην κατηγορία του το καθένα (μία κάτω το Panda), αλλά ΓΕΝΙΚΑ από τα πιο διασκεδαστικά οχήματα που μπορεί να οδηγήσει κανείς σήμερα. Από κει και πέρα, είναι θέμα γούστου του καθενός. Το Fiesta κερδίζει ΚΑΘΑΡΑ σε τιμόνι, αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, μάλλον το Panda θα χτυπούσα.
Το Swift δείχνει, αλλά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο. Καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο όπως όλα τα Swift, μακράν πιο πολιτισμένο κι απ' τα τρία του poll, αλλά και πιο πλαδαρό. Έχει γκάζι, αλλά το χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά που σου προσφέρουν απλόχερα τα άλλα δύο δεν στο δίνει εύκολα.
-
ΦΙΕΣΤΑ φυσικά.Καμμιά σύκριση !
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
ΦΙΕΣΤΑ φυσικά.Καμμιά σύκριση !Η Ford βγάζει και ψυγεία? Θέλω κάτι αξιόπιστο τώρα που αλλάζω ψυγείο στο σπίτι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η Ford βγάζει και ψυγεία? Θέλω κάτι αξιόπιστο τώρα που αλλάζω ψυγείο στο σπίτι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Ford βγάζει και ψυγεία? Θέλω κάτι αξιόπιστο τώρα που αλλάζω ψυγείο στο σπίτι
Σωστό κι αυτό.
-
Αν και το fiesta φαινεται η ευκολη απαντηση....αν σκεφτω ότι.
- Αλλαζει συντομα
- Ο κινητητρας του ειναι οριακα ανεκτος (για drivers car)
- η τιμη του πρέπει να είναι στα 16.000 € περιπου
- μου τη σπάνε τα ταμπουρλα του
- Αν καποιος ειναι πάνω απο 1,80-1,82 και προσπαθησει απλα να το πιεσει λιγο....θα βγει με μελανια στο δεξι του ποδι
- Το τιμονι του (με S εχω κανει λιγα χλμ και δεν το πιεσα, με ST που εχω κανει παρα πολλα....υποθετω πως έχουν το ιδιο τιμονι?) ειναι γρηγορο (2,3 στροφες) Αλλα δεν 'κοβει' ιδιαιτερα και δεν εχεις την αισθηση-πληροφορηση που θα ηθελες.
- Δεν εχει ενα γαμω φωτακι στο ντουλαπακι του συνοδηγου...ενταξει ουτε το 106 μου εχει...αλλα αυτο ειναι αλλο!
Το Swift δεν το εχω οδηγησει (το σπορτ) το 1300 ειναι αρκετα ενδιαφερον και το μοτερακι του θα έλεγα ότι με εξεπληξε ευχαριστα....για τα κυβικά του πάντα.
Η επιλογή μου όμως θα ήταν μαλλον το Panda....κάνεις το χαβαλε σου, θα σου χαρισει χαμογελα....αλλα θα σε βοηθησει και μεσα στην κολοπόλη που ζούμε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
- Αν καποιος ειναι πάνω απο 1,80-1,82 και προσπαθησει απλα να το πιεσει λιγο....θα βγει με μελανια στο δεξι του ποδι
Eσύ είσαι από τους παλιούς μελανιασμένους, και ξέρεις ότι όλα μια συνήθεια είναι...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eσύ είσαι από τους παλιούς μελανιασμένους, και ξέρεις ότι όλα μια συνήθεια είναι...
μην του λες ,τετοια και θα παει να αγορασει saxo vts.....
(το φιεστα S εχει τις κανονικες στροφες στην κρεμαγιερα και οχι 2,3)
-
Το ST έχει πιο γρήγορη κρεμαγιέρα όντως ή απλά έχουν μειωθεί οι στροφές της;
-
ΚΑι πριν βάλω bucket, ποτε δεν ειχε μελανιασει το ποδι μου, απλα ακουμπουσε...αλλα ειμαι και 1,87
Ποπογλάρε suck-so να παρεις εσυ ρε, και να εχει και διπλοφαναρα και χρυσο ζαντικο!
-
Renault Kangoo...
Στρίβει αλλα γαλλικά, είναι άνετο, βγαίνει και σε κιτρινάκι .-
-
Panda, το θεωρώ πιο όμορφο από όλα, είναι 1400 και έχει βολικό σχήμα χωρίς να υπολείπεται σε χώρους. Είναι και 5θυρο.
Οφείλω να ομολογήσω όμως, ότι το τιμόνι του Fiesta είναι συγκινητικό. -
Fiesta!!!
Γιατι αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!! -
Αυτο το μειονέκτημα το έχει και το Πάντα δυστυχώς. Μελανιά στο δεξί γόνατο από την κονσόλα.
-
Ford kai MAZDA mprosta se aksiopistia kai ola
Μάλλον Πάντα για μένα με γνώμονα ΚΑΙ τη χαμηλότερη τιμή. Το Φιέστα πάντως πρέπει να είναι το πιο 'αυτοκίνητο' all around από τα άλλα. Πάλιωσε όμως...άσε που τουλάχιστον στο φόρουμ δεν είναι λίγοι οι ορκισμένοι εχθροί - ιδιοκτήτες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτο το μειονέκτημα το έχει και το Πάντα δυστυχώς. Μελανιά στο δεξί γόνατο από την κονσόλα.
ΑΠο ενα αμαξι τέτοιον δειαστασεων το δικαιολογώ όμως.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΚΑι πριν βάλω bucket, ποτε δεν ειχε μελανιασει το ποδι μου, απλα ακουμπουσε...αλλα ειμαι και 1,87
Ποπογλάρε suck-so να παρεις εσυ ρε, και να εχει και διπλοφαναρα και χρυσο ζαντικο!
Πόσο είσαι?
Με την ουρά ή χωρίς?
Άγγελε, δεν παίζει να κατάλαβε τι εννοείς το βρωμόσκυλο, για να αποκτήσει μελανιές, θα πρέπει να στρίψει πρώτα και αυτή τη λέξη δεν την ξέρει, κάθε φορά που την ακούει ανοίγει Μπαμπινιώτη.
Πάντα από εμένα. Έχω μπει και στα 3 και μου έδωσε την εντύπωση του πιο ευχάριστου απ' όλα. Χωρίς ESP όμως.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πόσο είσαι?
Με την ουρά ή χωρίς?
Άγγελε, δεν παίζει να κατάλαβε τι εννοείς το βρωμόσκυλο, για να αποκτήσει μελανιές, θα πρέπει να στρίψει πρώτα και αυτή τη λέξη δεν την ξέρει, κάθε φορά που την ακούει ανοίγει Μπαμπινιώτη.
Σοβαρά;
Κι είχα την εντύπωση ότι ο rata την οδήγηση τη μυρίζει, κουνώντας χαρούμενος την ουρά του (tail happines)...
-
Πόσο είσαι?
Με την ουρά ή χωρίς?
Σοβαρά;
Κι είχα την εντύπωση ότι ο rata την οδήγηση τη μυρίζει, κουνώντας χαρούμενος την ουρά του (tail happines)...
Στο μόνο που κουνάει την ουρά του ο σκύλος είναι στον Λούκι Λούκ, άντε και στους Ντάλτονς!
πού και πού και σε κανέναν άλλο αρσενικό σκύλο
-
Εκπλησσομαι απο το ποσο αντιδημοφιλες ειναι το σουιφτ. Για εμενα ειναι το καλυτερο μακραν ως συνολο.
Υπερεχει ή δεν ξεπερνιεται σε:
Κινητηρα
Επιδοσεις
Αισθηση κιβωτιου
Κλιμακωση κιβωτιου
Αμεσοτητα αποκρισης στο γκαζι (βασικο και σπανιο χαρακτηριστικο πια)
Καθισματα
Εσωτερικος χωρος για το κεφαλι
Ντιζαιν μεσα εξω
Φρενα?
ΑεροσακουςΑπο οδική συμπεριφορα δεν νομιζω το fiesta να ειναι καλυτερο, ή αν ειναι , ειναι για λιγο. Εχει πολυ παιχνιδιαρικη ουρα, ειναι στιβαρο και ρυθμισιμο.....ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!
Τι άλλο θελει κανεις??? Το τιμιο φιεστα σιγουρα αδικειται απο τον κινητηρα και γενικα απο το ντιζαιν του, ειναι ξεπερασμενο πια. Πρεπει να ειναι και πιο μαλακο στο δρομο και απο τα αλλα 2.
Οταν το στρωσω θα σας αναλυσω εις βάθος!
little driver's car