-
Ακούστε τον... σχετικό ρε άσχετοι (και άσχετες). Ο άνθρωπος μεγάλωσε με Ascari και ξέρει... κάθε 2η Κυριακή, που τον έχανες που τον έβρισκες στο pit-spot του Ascari ήταν. Προσωπκά βιώματα όχι παίξε-γέλασε... μόνο έτσι αποκρυσταλλώνει κανείς σχετική άποψη... Τι νομίζατε σαν κι εσάς τους άσχετους (και άσχετες) που κάτι Σένες, Μένες και Σουμιέδες μόνο ζωγραφιστούς σε βιβλία και αποσπασματικά σε βιντεοκασέτες τους έχετε δει;
-
Btw, ψήφισα Σένα. Εντελώς στο... άσχετο, μιας και ήταν κατά την άποψή μου ο καλύτερος οδηγός Φ1 που έχω δει (δεν μπορώ να ψηφίσω για οδηγούς που δεν έχω δει/ζήσει... πείτε το παραξενιά έως και ασχετοσύνη).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Btw, ψήφισα Σένα. Εντελώς στο... άσχετο, μιας και ήταν κατά την άποψή μου ο καλύτερος οδηγός Φ1 που έχω δει (δεν μπορώ να ψηφίσω για οδηγούς που δεν έχω δει/ζήσει... πείτε το παραξενιά έως και ασχετοσύνη).αυτή είναι η ουσία...το τι έχει δει ο καθένας. Κι εγώ βλέποντας Φ1 από το 1988 και μετά θεωρώ τον Σέννα κορυφαίο.
τα υπόλοιπα ιερά τέρατα δεν τα έχω δει...ίσως λίγο Gilles σε VHS κασέτες αλλά κ πάλι...
-
Α, ψήφισα (ώ τι έκπληξη) Michael Schumacher.
-
Ποιος ψήφισε Piquet;
-
Μα ειναι αδυνατον να συγκρινουμε Φαντζιο και Αλονσο.Αλλα αυτοκινητα,αλλες πιστες,αλλοι κανονισμοι,ολα διαφορετικα.
Και ποιο προσον του οδηγου τον κανει πιο μεγαλο απο εναν αλλον;
Η ορμητικοτητα του Γιοχαν Ριντ (που ηταν ο μοναδικος πρωταθλητης μετα θανατον) τον κανει καλυτερο απο τον κυριο καθηγητη;
Η μηπως η μεθοδικοτητα του Προστ ειναι μικροτερο προσον απο την αξιοσυνη του Στιουαρτ;Για μενα παντως ο Τζιμ Κλαρκ αποτελει ΤΟ υποδειγμα για ενα καλο πιλοτο F1.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ποιος ψήφισε Piquet;Να έρθει αύριο με τον κηδεμόνα του
-
Senna γιατί δεν υπήρξε άλλος σαν κ εκείνον!!!
Senna γιατί ο νικητής παίρνει αξία από αυτούς που έχει νικήσει. Κ έτρεξε επόχη που υπήρχαν βαριά ονόματα στην F1. Έζησε, έτρεξε, κέρδισε όταν η Formula 1 ήταν στα καλύτερα της!
Senna γιατί στην εποχή που έτρεξε οι οδηγοί έκαναν την μεγαλύτερη δουλειά κ όχι το μονοθέσιο.
Senna γιατί έδωσε άλλo νόημα στην πρόσεγγιση της οδήγησης της F1Αμέσως μετά βάζω τον Schumacher γιατί ήταν ο ήρωας που ήρθε να πάρει τα σκήπτρα του Senna κ που κατέριψε όλα τα ρεκόρ του.
Τους νίκησε όλους.
Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να ξαναφανεί η Ferrari στον χάρτη της F1
Ήταν φαινόμενο επαγγελματία (όπως κ ο Senna).
Όταν έτρωγε τα μούτρα του πάντα ήξερε να επανακάμψει κ το έκανε με πειστικότατο τρόπο.
Ήταν σχεδόν πάντα το λιγότερο μια σκάλα πάνω του ανταγωνισμού (με εξαίρεση των Hakkinen).
Γιατί ήταν ο τελευταίος που μας θύμιζε τους οδηγούς της εποχής του Senna. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ποιος ψήφισε Piquet;
Να έρθει αύριο με τον κηδεμόνα του
Gilles!!!!
-
Lauda φυσικα.
-
καθότι δεν πρόλαβα να δώ Senna εποχές, έζησα όμως τις σπουδαίες μάχες MS-MH, δεν μπορώ παρά να ρίξω την ψήφο στο πολύ ωραίο χαρακτήρα του Μίκα
Είναι και πατριωτάκι φυσικά αλλά είναι αξέχαστες οι μέρες που χοροπήδουσα μπροστά απο την τηλεόραση όταν νικούσε σε επικές μάχες τον Μίκαελ.
Mika for ever
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
καθότι δεν πρόλαβα να δώ Senna εποχές, έζησα όμως τις σπουδαίες μάχες MS-MH, δεν μπορώ παρά να ρίξω την ψήφο στο πολύ ωραίο χαρακτήρα του ΜίκαΕίναι και πατριωτάκι φυσικά αλλά είναι αξέχαστες οι μέρες που χοροπήδουσα μπροστά απο την τηλεόραση όταν νικούσε σε επικές μάχες τον Μίκαελ.
Mika for ever
Eτσι,μωρη αρρωστια...
-
Απλα SΕΝΝΑ!!
-
Νομίζω πως όλοι αυτοί είναι λίγοι μπροστά στον...
GILLES VILLENEUVE!
Αυτή είναι η γνώμη μου...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ο θρυλλικος Niki Lauda παιδια δεν εχει παρει καμμια ψηφο ακομη;
Παρολο το φοβερο ατυχημα που του παραμορφωσε ολο το προσωπο του συνεχισε να τρεχει και να πρωταγωνιστει.
Ελαχιστοι θα ειχαν αυτα τα κοτσια!Υπάρχει ακόμη ένας που τα είχε και τον ψήφισα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
είναι αξέχαστες οι μέρες που χοροπήδουσα μπροστά απο την τηλεόραση όταν νικούσε σε επικές μάχες τον Μίκαελ.Mika for ever
...and ever
Έτσι ακριβώς!
@νδρέας
-
'Kαλύτερος οδηγός' δεν υπάρχει γιατι οι εποχές κατα τις οποίες έτρεξαν και νίκησαν οι ποιλότοι ειναι διαφορετικές.
Ωστόσο αν πρέπει να δώσουμε καποια απάντηση τοτε:Senna:Ειχε την ψυχή και το χάρισμα του πρωταθλητή
Schumacher:Αποτελεσματικός και επαγγελματίας κάτω από ολες τις συνθήκες.
-
Gilles Villeneuve
Και τερμα απο μενα!
-
Σέννα γιατί έτρεξε σε μια εποχή που υπήρχε συναγωνισμός, υπήρχαν και άλλοι καλοί οδηγοί και τα μονοθέσια δεν ήταν όπως τα σημερινά. Έπαιζε ρόλο πολύ μεγάλο ο πιλότος. Εκτός αυτού και σαν χαρακτήρα τον πάω από όσα διάβασα για τη ζωή του.
-
Αυρτόν Σέννα,γιατί έκανε το αυτοκίνητο να τον υπακούει και να πηγαίνει όπως ήθελε αυτός,ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα.Όποιος είχε δει τον αγώνα του Μονακό το 1984 όπου με μια TOLEMAN-HART,κάτω από καταρρακτώδη βροχή από 17ος έφτανε τον πρώτο Προστ μέχρι που οι διοργανωτές διέκοψαν τον αγώνα,είδαν ένα αστέρι της f1 να ανατέλλει.
Ποιόν θεωρείτε κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών στην F1;