-
Triple post
-
Το εμπεδώσαμε, αρκεί.
-
οχι, βαλτο αλλη μια...
-
Μαζόχαααα.
-
Συμβαινει πολυ συχνα να 'κολλαει' ο σερβερ και κανει κανενα δεκαλεπτο να δημοσιευσει την απαντηση μου.Αυτο συνεβη και τωρα,απλα πατησα δυο-τρεις φορες το κουμπι 'υποβολη' μπας και ξεκολλησει.Λυπαμαι,αλλα ρε παιδια αυτο μονο βρηκατε να γραψατε,ειρωνιες?Παντως,αν δεν εχετε να συμβαλλετε δημιουργικα δε σας υποχρεωνει κανεις να γραψετε.Επειδη δε μπορω να τα διαγραψω,καποιος διαχειριστης ας βοηθησει.
-
Καλά δέσε το ζωνάρι σου και μη το πας στη παρεξήγηση το θέμα.
Το κόλλημα με το φόρουμ το ξέρουμε (και γι΄αυτό δε βιαζόμαστε πατώντας συνεχώς υποβολή ) και κάνουμε πλάκα (με όλους) με αυτό. -
Καμια παρεξηγηση,απλα μου χαλας το θεμα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Προπολεμικά οι Bentley θεωρούνταν στους αγώνες 'τα πιο γρήγορα φορτηγά' ...Αν θυμάμαι καλά, έτσι τα είχε αποκαλέσει ο Ετόρε Μπουγκάτι.
Κάθε φορά που βλέπω Bentley, ή Rolls Royce στην Αθήνα πάντως, σκέφτομαι ακριβώς αυτό που γράφτηκε πιο πάνω. Το αυτοκίνητο εκπέμπει μια αριστοκρατικότητα, εντελώς ξένη προς την Αθήνα. Στο Λονδίνο όντως ταιριάζουν, δένουν με την αρχιτεκτονική (όντας και τα ίδια κινητά σπίτια). Εδώ...
-
Γύρω στις αρχες του '90, ενας στη πολυκατοικία μας ειχε φέρει απο Αγγλία (κα8ως ειχε αγγλικες πινακίδες και ήταν δεξιοτίμονη) μια Bentley Mulsanne S ακριβώς όπως αυτή της φωτο που παραθέτω. Δε ξέρω αν εισάγονταν οι Bentley ποτε στην Ελλάδα επίσημα (τοτε) αλλά ήταν η μοναδική Bentley που ειχα δει ποτέ.
Θυμάμαι την έκλπηξή μου όταν την ειχα πρωτοδει.... θυμάμαι όμως και οτι μετα απο λίγο καιρό δε μου έκανε καμία αίσθηση καθώς την έβλεπα σαν ενα ακομα απο τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο γκαραζ της πολυκατοικίας.
Αν πάντως κατι ειναι που μου έχει μείνει ειναι το πάχος της μοκέτας! -
http://www.supercars.net/Pics?streamPot ... th=6&day=9
Hyundai Continental GT
-
Πάντα σεβόμουν τις Bentley, αν και έχουν αρχίσει και γίνονται VW..
Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά ακόμα την απίστευτη πολυτέλεια που είχαν όταν είχα πρωτομπει στην Red Label και στην Continental T Mulliner σε μια αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες (έτυχε τότε να μπώ και στην RR Corniche, με έκανε να αισθάνομαι 80 χρονών ). Πραγμάτικα απίστευτες.
-
Καινούργια Bentley Brooklands
http://www.bentleymotors.com/Corporate/ ... infid=1004
Το αμάξι έχει τον κλάσικο 6,75 V8 TT μόνο που σε αυτήν αποδίδει 530 άλογα και 1050NM ροπής...
-
Το άροτρο είναι έξτρα;
-
-
(αυτή μ'αρέσει και εμένα...ορίτζιναλ φορτηγό! )
-
Έεεετσι
-
-
Δεν είναι του γούστου μου. 'Αμερικάνικο' σχήμα.
-
Βρε καλώς τον
-
Bentley forum