-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aν αναφέρεσαι σε αντίστοιχη έρευνα του Top Gear....κι αυτή έχει ανάλογα χαρακτηριστικά με του Auto Triti απλά έχει μεγαλύτερο δείγμα και ίσως ( λέω ίσως ) λόγω αυτού να έχει και λίγο καλύτερη αξιοπιστία. Αν και εγώ έχω και πάλι τις αμφιβολίες μουΑκριβώς αυτό που λέει ο mirage, το θέμα είναι τι κριτήρια χρησιμποποιεί κάθε έρευνα και με ποιο τρόπο βγαίνουν οι πίνακες-συμπεράσματα. Αυτό είναι που πρέπει να προσέχουμε σε κάθε είδους στατιστικές. Δεν αρκεί να κοιτάς απλά τους πίνακες.
-
η αξιπιστια ενος αυτοκινητου,τουλαχιστον απο μηχανικης πλευρας,
εξαρταται σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο,
απο το πως οδηγαμε.πως χειριζομαστε το καθε αμαξι. -
Ειναι Λάθος ο τρόπος που γίνεται ............... Όχι ότι δεν αναφερθηκε απο άλλους απλά το ξαναλέω
Πολύ πρόχειρο για να μπορεί να βγεί οποιοδήποτε συμπέρασμα
Ακόμα και με τον τρόπο που θα δωθεί η ψήφος
Δεν μπορεί να βγεί κανένα συμπέρασμα
Τι σημαίνει Volvo/Saab .... Τι σχέση έχουν οι 2 εταιρείες .....
Επειδή είναι απο την ίδια χώρα ..... τότε να ψηφίζουμε και ανα χρωμα αυτοκινήτου ...
Γιαυτό και οι μέχρι σήμερα ψηφοφορίες έχουν απο πίσω τους πολλά εργαλεία και πολύ δουλεία και μεγάλο δείγμα.
Αν θέλεις για προσωπικούς λόγους να υποστηρίξεις μία αποψη ή να επιλέξεις και να καταλήξεις κάπου μπορείς να ανατρέξεις στην ψηφοφορία του Αυτο Τρίτη και του AMS που ολοκληρώθηκε .
Προσοχή δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση ούτε διαθεση για κάτι τέτοιο .
Αναφέρομαι απλά στο Topic -
κανένα!
με τόσα ηλεκτρονικά όλα βγάζουν πλέον προβλήματα...εκτός και αν μιλάμε για το Φάβοριτ που είχε 4 ρόδες, μοτέρ, πόρτες και εξάτμιση...
-
Mazda και Ford !
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κανένα!με τόσα ηλεκτρονικά όλα βγάζουν πλέον προβλήματα...εκτός και αν μιλάμε για το Φάβοριτ που είχε 4 ρόδες, μοτέρ, πόρτες και εξάτμιση...
απόλυτο μου φαίνεται αυτό...εγώ θα έλεγα ότι τα πολλά ηλεκτρονικά συστήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες ν'αστοχήσουν...
-
Με ποιά λογική Volvo και Saab μαζί; Επειδή είναι σουηδικά; Το ένα είναι Ford, το άλλο General Motors. Τότε γιατί δεν μπήκαν μαζί όλα τα ιταλικά ή γαλλικά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κανένα!με τόσα ηλεκτρονικά όλα βγάζουν πλέον προβλήματα...εκτός και αν μιλάμε για το Φάβοριτ που είχε 4 ρόδες, μοτέρ, πόρτες και εξάτμιση...
Κι όμως,ΔΕΝ ήταν αξιόπιστο
Λοιπόν?
Ακόμα κι εντελώς ερασιτεχνικά,δε βλέπω και μεγάλη απόκλιση απ την πραγματικότητα και τα διεθνή στάνταρ
Αν και οι ιταλόφιλοι πλάκωσαν απ την αρχή με τα μούτρα να κάνουν το 1-2-3 αλλά τελικά δεν τους βγήκε
Πάμε γι' άλλα
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ