-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου την δινουν οι φουστηδες που ειναι καραγυμνασμενοι, και κυκλοφορουν δεξια αριστερα στην παραλια...κατσε ρε φιλε, πανε πιο κει να ουμ!ειναι αναγκη να περνασ απο διπλα μου και να μας βλέπει διπλα διπλα η γυναικα μου! στα διαλα!
Άμα βλέπει μόνο, καλά είναι. Όπως κοιτάς εσύ, θα κοιτάει κι αυτή.
τώρα εσύ δλδ με ποιον είσαι;
Με το σωστό και το δίκιο!
Προωθώ το αντι-φαλλοκρατικό μου προφίλ, μπας και δω προκοπή.
Λάθος μέρος διάλεξες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου την δινουν οι φουστηδες που ειναι καραγυμνασμενοι, και κυκλοφορουν δεξια αριστερα στην παραλια...κατσε ρε φιλε, πανε πιο κει να ουμ!ειναι αναγκη να περνασ απο διπλα μου και να μας βλέπει διπλα διπλα η γυναικα μου! στα διαλα!
Εδώ μέσα το προωθείς ρε; Σε ποιόν, στην Εμμανουέλα; ΈΞω πρέπει, το φόρουμ δεν είναι και συνοικέσια (νομίζω).
-
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Με γνώρισε με την τρίχα είπαμε, μια μέρα στη θάλασσα που είχα εκτεθιμένο το πουλόβερ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ μέσα το προωθείς ρε; Σε ποιόν, στην Εμμανουέλα; ΈΞω πρέπει, το φόρουμ δεν είναι και συνοικέσια (νομίζω).
Μπορεί να χετε τίποτα φίλες.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Με γνώρισε με την τρίχα είπαμε, μια μέρα στη θάλασσα που είχα εκτεθιμένο το πουλόβερΔεν μας ειπες οτι εισαι και επιδειξιας . Προσεχε γιατι το πουλοβερ με την μεγαλη τριχα δειχνει μικρο το μανικι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ123
Με γνώρισε με την τρίχα είπαμε, μια μέρα στη θάλασσα που είχα εκτεθιμένο το πουλόβερΔεν μας ειπες οτι εισαι και επιδειξιας . Προσεχε γιατι το πουλοβερ με την μεγαλη τριχα δειχνει μικρο το μανικι
-
-
Εγώ και τα 55 κιλά μου δεν έχουμε πρόβλημα
-
η κοιλια ειναι γοητεια
-
ΓΙΩΡΓΟΣ123
-
ΓΙΩΡΓΟΣ123
κορυφαια ατακα!
-
Παιδιά μόλις γύρισα από το πρώτο σετ διακοπών, καλύπτοντας οδικώς περισσότερα
από 2000χλμ παραθαλάσσια σε 18 ημέρεςΚάθε χρόνο και χειρότερα
Η εφηβική κυτταρίτιδα και η γενιά των goodies σε πλήρη σχηματισμό στις
παραλίες - και πήγαμε σε πολλές.Το ίδιο χάλι σε όλες τις παραλίες, είτε τις 'in' είτε τις οικογενειακές.
**- Οι ΝΕΕΣ γυναίκες (κάτω των 20) να εξέχουν από τα μαγιώ τους. Το μαλλί
προσεγμένο, το μαγιώ άψογο, το παρεό καλό αλλά πίσω από αυτά ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
Δεν μιλάμε για 'υφή φλούδας πορτοκαλιού', μιλάμε για πορτοκάλια ολόκληρα.-
Οι ΝΕΟΙ άνδρες το ίδιο χάλι, αγυμνασιά, κοιλιά και τσιγάρο στην άμμο
-
Για τις οικογένειες αφήστε καλύτερα, μην συγχιστώ περισσότερο
-
Μόνο οι γκαρσόνες ήταν εξαίρεση, και οι περισσότερες ήταν αλλοδαπές.**
Και κατά τις 3μμ, όταν τελείωναν οι δουλειές, εμφανίζονταν αλβανοί βούλγαροι
και ρουμάνοι, γυμνασμένοι και μαυρισμένοι να κάνουν το κομμάτι τους.**Μήπως τα 'θεικά σώματα' και οι 'σφίχτες' έχουν πάει όλοι στη μύκονο?
Μήπως τα ρούχα, το styling και το κομμωτήριο νίκησε την σωματική ομορφιά?
**Είναι δυνατόν όλα τα δροσερά πλάσματα γύρω μας να είναι ΕΤΣΙ μέσα από τα
προσεγμένα ρούχα?Παίδες του χρόνου θα γίνω 40 χρονών (μη γελάτε, και εσείς κάποια στιγμή
θα γίνετε), έχω οικογένεια αλλά πάλι προλαβαίνω να γυμνάζομαι και προσέχω
ΚΑΠΩΣ το σώμα μουΊσως ακουστώ σαν τους δύο γέρους στο muppet show, αλλά το '80 που πήγαινα
επί-λυκείου στην παραλία τίποτε δεν είχε σχέση με το σημερινό χάλι - και
αναφέρομαι στο πως ήταν ΤΟΤΕ τα λυκειόπαιδα και όχι οι γονείς τους/μαςΝΑΙ, ντυνόμασταν ΧΑΛΙΑ αλλα τέτοιο νεανικό ρεζιλίκι στην παραλία δεν βλέπαμε.
ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΟΔΥΛΑΙΝ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ -
-
δεν εισαι αυτο που φαινεσαι
αλλωστε ολοι θα γερασουμε η φατσα μας θα γινει ασχημη και θα καθομαστε σε ενα μπαλκονακι μεσα στον καυσωνα και θα την περναμε αλλα τζακ ντανιελς και θα διηγουμαστε παλιες ιστοριες
thug life -
Και οι χοντροι εχουμε ψυχη!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν εισαι αυτο που φαινεσαι
αλλωστε ολοι θα γερασουμε η φατσα μας θα γινει ασχημη και θα καθομαστε σε ενα μπαλκονακι μεσα στον καυσωνα και θα την περναμε αλλα τζακ ντανιελς και θα διηγουμαστε παλιες ιστοριες
thug lifeκαι θα πηγαινουνε καθε λιγο στο λουτρο να αλλαζουμε πανα για ακρατεια.αντε και στις μεγαλες δοξες να παιρνουμε τηλεφωνο και σε καμια εκπομπη στο ραδιοφωνο
παντως φαση εχει να ειναι κανεις ανατολικοευρωπαιος ειναι ολοι τουμπανα
σοβαρα παντως ασχετα με τα πατσα που ειδες οι ανθρωποι στην εποχη μας πιστευω ειναι πιο γυμνασμενοι κ πιο ομορφοι απο παλια.ειδικα οι γυναικες που παλια ντυνονταν σαν αναρχικες και ειχανε μουστακια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και οι χοντροι εχουμε ψυχη!+1000
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
σοβαρα παντως ασχετα με τα πατσα που ειδες οι ανθρωποι στην εποχη
μας πιστευω ειναι πιο γυμνασμενοι κ πιο ομορφοι απο παλια.
ειδικα οι γυναικες που παλια ντυνονταν σαν αναρχικες και ειχανε
μουστακιαΣυμφωνώ και το είπα και ποιό πάνω
ΤΩΡΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ καλύτερα, κάνουν τελεια ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ αλλά το σώμα?
Το ξέχασαν?
Για όσους έχουν ψυχή, προσέξτε λίγο βρε παιδιά τώρα που είναι νωρίς
-
εγω παλι σε οποια παραλια παω , ολους Φ Ε Τ Ε Σ τους βλεπω ....
Πρωτεινη ολεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Πρωτεινη ολεεεεεεεεεε
και τι να την κανεις
αφου στα 60 εχει τη φατσα που το αξιζει ο ανθρωπος -
μεχρι τα 60 ομως ?
Κιλά και παραλίες....