- 

320 εξωτερικο...89Ε.. βρε το τοταλ war μη χασω φοβαμαι.. 
- 

Quiz: Τι θόρυβο κάνει αυτό? 
- 

ποιος την αρπαξε? 
- 

Ο χρήστης n_olympios έγραψε: 
 Quiz: Τι θόρυβο κάνει αυτό?Πρωτα ακουγεται 'Γυναικααααααααα...ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!' - Τωρα γλυκε μου...
 ....σιγη....
 -ΜΠΑΜ
 Αρα λεω οτι κανει μπαμ.. 
- Τωρα γλυκε μου...
- 

Ο χρήστης adis4gr έγραψε: 
 320 εξωτερικο...89Ε..βρε το τοταλ war μη χασω φοβαμαι.. Απο που ρε? Θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! 
- 

Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε: Quiz: Τι θόρυβο κάνει αυτό? Πρωτα ακουγεται 'Γυναικααααααααα...ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ!!' - Τωρα γλυκε μου...
 ....σιγη....
 -ΜΠΑΜ
 Αρα λεω οτι κανει μπαμ.. ΦΛΑΠ κάνει 
- Τωρα γλυκε μου...
- 

ΦΛΑΑΑΠ 
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: ΦΛΑΠ κάνει Ladies and Gentlemen, WE HAVE A WINNER! Edit: πάω να αλλάξω την υπογραφή μου. 
- 

Ασταδιάλα με πρόλαβε 
- 

Θελω το μισο επαθλο γιατι εδωσα την ιδεα πρωτος 
- 

Δεν έχει τέτοια, η απάντηση ήταν συγκεκριμένη. 
- 

Ο χρήστης n_olympios έγραψε: 
 Δεν έχει τέτοια, η απάντηση ήταν συγκεκριμένη.
- 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε: 320 εξωτερικο...89Ε.. βρε το τοταλ war μη χασω φοβαμαι.. Απο που ρε? Θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=960330 το εχει ενας φιλος μου... πολύ καλό εργαλείο... κ εγω αυτο σκέφτομαι. 
- 

Aπο διαστάσεις τι λέει? Μην είναι καμια κουμουτσα! 90 € μια χαρα τα βρίσκω! Απο αρχες του μηνα γιατί τώρα δεν παίζει μια! 
- 

[quote='ratanplan']Aπο διαστάσεις τι λέει? Μην είναι καμια κουμουτσα! 90 
- 

Ναι ρε κακομαθημένο εμενα ο πατέρας μου ειναι μεροκαματιάρης όχι εισοδηματίας! 
- 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε: 
 Ναι ρε κακομαθημένο εμενα ο πατέρας μου ειναι μεροκαματιάρης όχι εισοδηματίας!Μαλάκα έχεις φτάσει 30χρονών και σε συντηρούνε, ντάξει, αυτοσεβασμός μηδέν. 
- 

Τι γελιο εχει πεσει σημερα.... 
 Σερνομαι στο πατωμα!!!
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Ναι ρε κακομαθημένο εμενα ο πατέρας μου ειναι μεροκαματιάρης όχι εισοδηματίας! Μαλάκα έχεις φτάσει 30χρονών και σε συντηρούνε, ντάξει, αυτοσεβασμός μηδέν. Ρε οργιο ούτε 28 δεν είμαι, και ψάχνω δουλεια....δεν 'σπουδαζω' 
- 

Που να τα διαβάσει και ο κόυκ... 

Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]