-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.όταν σας τα'λεγα εγώ δεν με ακούγατε!!
ακούστε τα τώρα κ απο τον ΑΡΙΣΤΟ!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχει αλλαξει **πανω απο 4 αμαξια και 3 φορτηγα.**Τα αμαξια ηταν VW SKATHARI, NISSAN CHERRY,TOYOTA CORROLA,TOYOTA CARINA E,και τωρα το ελαντρα.
Και τι σημαίνει αυτό κύριε Αριστείδη,εγώ που σε 30 χρόνια άλλαξα καμμιά 35αριά αυτοκίνητα τι πρέπει να λέω?
Πόσα χλμ όμως έχεις εσύ στο ενεργητικό σου?
Εχω στο ένεργητικό μου άγνωστο αριθμό χιλιομέτρων με 1)τρίκυκλο ποδηλατάκι 2)αυτοκινητάκι με πετάλια 3)ποδηλατάκι με βοηθητικές 4)ποδηλατάκι χωρίς βοηθητικές 5)ποδήλατο κούρσας 6)μηχανάκι Benelli mini cross 7) Velosolex (με κίνηση μπροστά) Honda Amigo 9)Skateboard 10)GMC καναδέζα 11) ΡΕΟ 12)ΡΕΟ γερανοφόρο 13)χορτοκοπτικό Honda
Επίσης πολλά μίλια (ναυτικά) με 4άρα, 25άρα και 100άρα Yamaha εξωλέμβια.
Και κανά εκατομύριο χιλιόμετρα με αυτοκίνητα -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είναι έτσι, κι εγώ μπουσούλησα στους 6 μήνες, περπάτησα στον 1 χρόνο, οδήγησα το τρίκυκλο στα 2 χρόνια, το αυτοκινητάκι με τα πετάλια στα 3 χρόνια, το ποδήλατο με τις βοηθητικές στα 4, το ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές στα 5, διάφορα ποδήλατα μέχρι τα 12, από τα 12 οδηγούσα τρακτέρ, αυτοκίνητο, φορτηγα (διάφορα...), στα 18 έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, επομένως με τους νέους υπολογισμούς, πρέπει να έχω κάνει καμιά 10 εκατομμύρια χιλιόμετρα (βάζω μέσα και το περπάτημα, γιατί όχι, αφού εσύ έβαλες και το...τρακτέρ!)!
Εχω στο ένεργητικό μου άγνωστο αριθμό χιλιομέτρων με 1)τρίκυκλο ποδηλατάκι 2)αυτοκινητάκι με πετάλια 3)ποδηλατάκι με βοηθητικές 4)ποδηλατάκι χωρίς βοηθητικές 5)ποδήλατο κούρσας 6)μηχανάκι Benelli mini cross 7) Velosolex (με κίνηση μπροστά) Honda Amigo 9)Skateboard 10)GMC καναδέζα 11) ΡΕΟ 12)ΡΕΟ γερανοφόρο 13)χορτοκοπτικό Honda
Επίσης πολλά μίλια (ναυτικά) με 4άρα, 25άρα και 100άρα Yamaha εξωλέμβια.
Και κανά εκατομύριο χιλιόμετρα με αυτοκίνηταΕεεεε θέλω πνευματικά δικαιώματα λέμε!
(ή έστω και μια βόλτα με Ferrari, Porsche δεν θα με χάλαγε...)
Ασε που ακόμη δεν μάθαμε τις ισοτιμίες αυτών των χιλιομέτρων... -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
κυριε SV2 με γεια σας και χαρας σας που ειχατε μεχρι τωρα 35 αυτοκινητα,αν και βρισκω αυτον τον αριθμο καπως υπερβολικο για να ειναι αληθινος,
Ενω το οτι εκανες 4εκατομυρια χιλιομετρα ειναι πολυ αληθοφανες
Μην κλέβεις...!
Έκανε λόγο για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
-
Τι μου λες φιλε Angel!!!!!!!!! χεστηκε η φοραδα στα αλωνι.
Φερραρι εχει και ο αστρολογοσ Νικος Χορταρεας,τι θα πρεπει δηλαδη να κανουμε και υποκλιση??Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.
ΠΟΡΣΕ καγιεν κυκλοφορουνε μιλουνια,και τι προσπαθεις να αποδειξεις??Ειναι και κανενα κατορθωμα να εχεις καγιεν??Σε παρακαλω πολυ.Θες να μαθεις ποσο κανει ενα VOLVO FH16 να δουμε αν θα μου ξαναμιλησεις για κουρσες??Εδω εσυ μιλας για το Elantra λες και εχεις κανενα αμαξι της προκοπης.
Kαι λες για τα φορτηγα στον SV2 για να αποδειξεις τι;
Εχεις κανει καποιο κατορθωμα μετοναεχεις elantra που το εχουν ολοι οι πακιστανοι; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ολο το thread Μπορει να μετακομισει στα funniest??Ελεγα να δω dvd αλλα περασε τελεια η ωρα.
Απλα +1. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
κυριε SV2 με γεια σας και χαρας σας που ειχατε μεχρι τωρα 35 αυτοκινητα,αν και βρισκω αυτον τον αριθμο καπως υπερβολικο για να ειναι αληθινος,
Ενω το οτι εκανες 4εκατομυρια χιλιομετρα ειναι πολυ αληθοφανες
Μην κλέβεις...!
Έκανε λόγο για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
Σωστα ξεχασα να υπολογισω τα χιλιομετρα με το τρακτερ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΗighfidelityΑν σου πώ ότι δεν διάβασα το πόστ σου θα με πιστέψεις ?
Εμ μπορεις να διαβασεις και τιποτα με τοσα δακρυα απο τα γελια??
-
Quiz:
Γιατι ο Αριστος αλλαξε 3 φορτηγα;hint:το καροτσακι ηταν μικρο...
-
Αν βαλεις σε ferrari λαστιχα απο τρακτερ,ποση γινεται η ισοτιμια?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Quiz:
Και γω με φορτηγά θα καταλήξω?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
ολο το thread Μπορει να μετακομισει στα funniest??
Ελεγα να δω dvd αλλα περασε τελεια η ωρα.
Απλα +1. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί να το κάνεις αυτό και να μην αγοράσεις Lamborghini (τρακτέρ)?
Ασε τα λαμποργκίνι, έχει ο παπούς μου τέτοιο λεβητα στο σπίτι, πάρε ενα ΚΙΑ που μαμαει λεμε!
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Quiz:
Και εσυ τοσο μεγαλα τα εχεις;;;
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Το ελάντρα γιατί δε φαίνεται στη φωτό???
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Quiz:
όχι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Quiz:
όχι.
Τοτε εχεις ελπιδες!!!
-
Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.
Φιλτατε Αριστο, εδω μας τα χαλας... Δεν θελω να πιστευω οτι ενας ανθρωπος σαν εσενα, αρκειται σε φημες...
Στο θεμα μας τωρα:
Θα δωσεις 10 χηνες παραπανω και θα παρεις το Peugeot 406 3.0 1V6 24V Coupe.Θα εχεις 3.000 κυβικα, 6 κυλινδρους, 24 βαλβιδες και 211 αλογα, αρα δεν θα παραπονιεται η γυναικα οτι ειναι αργο.
Ειναι πιο νεανικο απο ολα, αρα θα αρεσει και στις υπολοιπες γυναικες.
Το μονο αρνητικο ,ειναι οτι εχει 2 μονο πορτες και θα δυσκολευονται οι φιλοι σου να μπαινοβγαινουν.
Μην μου πεις οτι δεν μπορεις να δωσεις 10,000
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατί να το κάνεις αυτό και να μην αγοράσεις Lamborghini (τρακτέρ)?
Ασε τα λαμποργκίνι, έχει ο παπούς μου τέτοιο λεβητα στο σπίτι, πάρε ενα ΚΙΑ που μαμαει λεμε!
ΜΗ το παρεις,εχει ενας φιλος το ΣΗΟΥΜΑ και δε παει ευθεια ναόυμ.
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?