-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.
Φιλτατε Αριστο, εδω μας τα χαλας...
Απο ολα αυτο σε πειραξε??
Λοιπον ο αριστος θα παρει μια ρεπλικα εντζο με ιαπωνικη κατασκευη και τερατωδη αξιοπιστια! 0-100 3,4'' Τελικη 330 χαλαρα... ΙΔΟΥ
http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=ihymmdtwlmho0ortguoh.jpg -
Κύριε ΠΑΠΑΝΩΤΑ, το Leon Cupra πώς σας φαίνεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κύριε ΠΑΠΑΝΩΤΑ, το Leon Cupra πώς σας φαίνεται;Ο Αριστος Seat;;;;;;;;;
ΑΙΣΧΟΣ....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο θεμα μας τωρα:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κύριε ΠΑΠΑΝΩΤΑ, το Leon Cupra πώς σας φαίνεται;Πως το ειπες αυτο? ΛΙΟΝ ΤΣΟΥΠΡΑ???
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Στο θεμα μας τωρα:
Προς τι ο γελωτας νεαρε?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΗighfidelityΑν σου πώ ότι δεν διάβασα το πόστ σου θα με πιστέψεις ?
Φυσικά και θα σε πιστέψω! Το ωραίο είναι πως είχαμε την ίδια έμπνευση!
Απαντήσεις δεν λάβαμε πάντως...
Δεν ξέρω, εμένα με προβληματίζει ιδιαίτερα η ισοτιμία του ποδηλάτου με βοηθητικές και χωρίς αυτές: άραγε μετράει το ίδιο; Δεν νομίζω, γιατί αν το αντιπαραβάλουμε με την διαφορετική ισοτιμία των παλιών τρακτέρ με τα ...σύγχρονα (ως βαθμός δυσκολίας βεβαίως βεβαίως...) καταλήγουμε σε διαφορετική ισοτιμία.
Ο διαφορετικός συντελεστής δυσκολίας συνεπάγεται διαφορετική ισοτιμία, αυξανομένη θετικά, αμα τη αυξήσει του συντελεστού δυσκολίας.
Θεώρημα 1ον.
Πάμε στο Θεώρημα 2 τώρα...Μα τι λέω βραδιάτικα!
ΥΣ:
-Mr HighFidelity, do you accept the invitation for a ride with sv2's Ferrari (or Porsche)?
-I do! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ηighfidelity
Αν σου πώ ότι δεν διάβασα το πόστ σου θα με πιστέψεις ?
Δεν ξέρω, εμένα με προβληματίζει ιδιαίτερα η ισοτιμία του ποδηλάτου με βοηθητικές και χωρίς αυτές: άραγε μετράει το ίδιο; Δεν νομίζω, γιατί αν το αντιπαραβάλουμε με την διαφορετική ισοτιμία των παλιών τρακτέρ με τα ...σύγχρονα (ως βαθμός δυσκολίας βεβαίως βεβαίως...) καταλήγουμε σε διαφορετική ισοτιμία.
Ο διαφορετικός συντελεστής δυσκολίας συνεπάγεται διαφορετική ισοτιμία, αυξανομένη θετικά, αμα τη αυξήσει του συντελεστού δυσκολίας.
Θεώρημα 1ον.
ΥΣ:
-Mr HighFidelity, do you accept the invitation for a ride with sv2's Ferrari (or Porsche)?
-I do!Δεν προτιμάς να σε πάει βότλα ενα φιλαράκι μου που έχει ένα ΚΙΑ Pride?
Να δεις πως ειναι τα αμάξια δλδ όχι τπτ άλλο!
-
Α πες μας ότι έχεις και ένα αμαξι της προκοπής γιατί για κάτι Fiat και κάτι απόγονους του σκαραβαίου διαβαζω ότι έχεις!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εάν με παρακαλέσει μπορεί να με πείσει να τον κάνω βόλτα με το Accent του 1999 που έχω στην δουλειάΤο Accent ειναι σταθερο στην ευθεια?? Ειναι πολυ σημαντικη πληροφορια και οφειλεις να μας δωσεις τα φωτα σου!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Εάν με παρακαλέσει μπορεί να με πείσει να τον κάνω βόλτα με το Accent του 1999 που έχω στην δουλειά
Το Accent ειναι σταθερο στην ευθεια?? Ειναι πολυ σημαντικη πληροφορια και οφειλεις να μας δωσεις τα φωτα σου!
Ναι,ειναι σταθερο,ειναι ΧΟΥΝΤΑΙ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ηighfidelity
Αν σου πώ ότι δεν διάβασα το πόστ σου θα με πιστέψεις ?
Θεώρημα 1ον.
ΥΣ:
-I do!Δεν προτιμάς να σε πάει βότλα ενα φιλαράκι μου που έχει ένα ΚΙΑ Pride?
Να δεις πως ειναι τα αμάξια δλδ όχι τπτ άλλο!
Δεν ξέρω... Είμαι σε δίλημμα...
ΚΙΑ Pride ή για χάρη της Ferrari να γίνω...Bride;Aργησα, γαμώτ, πρέπει να πρόλαβε άλλη τον sv2!
Ασε που οι εγχειρίσεις αλλαγής φύλου, έχουν και παράπλευρες απώλειες... Λίγα βλέπουν τα μάτια μας στη Συγγρού;ΥΣ(κι άλλο): Καλά, μιλάμε για το best topic ever, χωρίς πλάκα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Α πες μας ότι έχεις και ένα αμαξι της προκοπής γιατί για κάτι Fiat και κάτι απόγονους του σκαραβαίου διαβαζω ότι έχεις!
Λες να με συμπαθίσει τώρα ο κ Αρίστος?
Αν ποθλησεις τα αλλα δυο σαπακια που έχεις και πάρεις ένα NIVA για τζιπ και ένα youdie S coupe για γρηγορο σίγουρα θα σε συμπαθήσει!
Βεβαια θα τρέχεις σε δικηγόρους για διαζύγια αλλα εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ???
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν βαλεις σε ferrari λαστιχα απο τρακτερ,ποση γινεται η ισοτιμια?
Γιατί να το κάνεις αυτό και να μην αγοράσεις Lamborghini (τρακτέρ)?
Xaxaxaxa -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ???
Μόνον αν ήταν...ΠΑΚΤΩΜΕΝΟ θα κρατούσε καλά αυτό...
-
-
-
Βρυκόλακας ή λυκάνθρωπος?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λες να με συμπαθίσει τώρα ο κ Αρίστος?
Αν ποθλησεις τα αλλα δυο σαπακια που έχεις και πάρεις ένα NIVA για τζιπ και ένα youdie S coupe για γρηγορο σίγουρα θα σε συμπαθήσει!
Βεβαια θα τρέχεις σε δικηγόρους για διαζύγια αλλα εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά!
Φορτηγό διεθνών μεταφορών πρέπει να πάρει, μπας και κάνει 2-3 εκατομμυριάκια χιλιόμετρα παραπάνω και καταφέρει να γίνει πραγματικός οδηγός...
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?