-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχει αλλαξει **πανω απο 4 αμαξια και 3 φορτηγα.**Τα αμαξια ηταν VW SKATHARI, NISSAN CHERRY,TOYOTA CORROLA,TOYOTA CARINA E,και τωρα το ελαντρα.
Και τι σημαίνει αυτό κύριε Αριστείδη,εγώ που σε 30 χρόνια άλλαξα καμμιά 35αριά αυτοκίνητα τι πρέπει να λέω?
Πόσα χλμ όμως έχεις εσύ στο ενεργητικό σου?
-
Κύριε Αριστείδη, με όλο το σέβας κιόλας, κατουράτε καθόλου ή μόνο...
να ξέρουμε να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο-μη-σας-πετύχω αν είναι...
-
Εσύ όμως δεν έχεις υποστεί βασανιστήρια ούτε απαγωγες κλπ.
-
Τοιχο τοιχο μη σας γ...σω!!!
Εγω το εχω πει με το δοκτορα οτι η βαρβατιλα στο φορουμ μας εχει παει στα ουρανια... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω το εχω πει με το δοκτορα οτι η **βαρβατιλα **στο φορουμ μας εχει παει στα ουρανια...Κάνεις λάθη συνάδελφε.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τοιχο τοιχο μη σας γ...σω!!!ΓΑΜΩΤΟ! Και είναι και καρπερός, πάει για 6 κουτσούβελο! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να γίνω μάνα
-
κυριε SV2 με γεια σας και χαρας σας που ειχατε μεχρι τωρα 35 αυτοκινητα,αν και βρισκω αυτον τον αριθμο καπως υπερβολικο για να ειναι αληθινος,αλλα θα σας πω οτι το δεχομαι.Ο καθενας οτι μπορει κανει.Εγω τοσο μπορουσα,εκει εφτασα.Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα,εγω ειπα οτι ειχα και 3 φορτηγα μεχρι τωρα.Να μην πω τωρα οτι το κοστοσ τους ενος φορτηγου ειναι ισο με 5 η 6 αυτοκινητα μεσαιου κοστολογιου.Οποτε,πραξεις ξερετε,καντε τη σουμα.
κυριε ΚΡΟΘΣΕΝΣΤΕΡ,δεν κατουραω καθολου,δεν υπαρχει χρονος για αυτο αγαπητε καλο ειναι να πηγαινετε τοιχο τοιχο οταν ειναι καπου εκει κοντα ο Αριστος.
Σε εναν απο τους λιγους σοαβαρους κυριους εδω μεσα,τον DRDINO θα απαντησω οπως του αξιζει.
Οχι δεν προλαβα τελικα να παω σημερα αγαπητε,γιατι επρεπε να παω τη συζηγο στο μαιευτυρα.Αν ολα πανε καλα,θα παω αυριο ομως. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγω το εχω πει με το δοκτορα οτι η βαρβατιλα στο φορουμ μας εχει παει στα ουρανια...Κάνεις λάθη συνάδελφε.
Δεν ειμαι σε υπολογιστη και δεν μπορουσα να βαλω χρωμα.
Μεγαλωσε το μονο να φαινεται μη μας περασουν παλι για αδερφες.... -
Ρε παιδιά, μισό λεπτό. Τώρα το κατάλαβα.
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Εχει οδηγησει στη ανατολικη γερμανια 200 χιλιομετρα με το περιστροφο στο σβερκο απο πρακτορα της ΣΤΑΖΙ που τον ειχε περασει για πρακτορα των αμερικανων.Εχει περασει απο βασανιστιρια,φαλλαγγα,σταγονα,τουρκικο.
Υπάρχει και δεύτερος Jack Bauer εδώ μέσα;;;;;;;;;;
-
ΚΡΟΘΣΕΝΣΤΕΡOf course you realize... THIS means war!
-
Σε εναν απο τους λιγους σοαβαρους κυριους εδω μεσα,τον DRDINO θα απαντησω οπως του αξιζει.
-
κυριε SV2 με γεια σας και χαρας σας που ειχατε μεχρι τωρα 35 αυτοκινητα,αν και βρισκω αυτον τον αριθμο καπως υπερβολικο για να ειναι αληθινος,αλλα θα σας πω οτι το δεχομαι.Ο καθενας οτι μπορει κανει.Εγω τοσο μπορουσα,εκει εφτασα.Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα,εγω ειπα οτι ειχα και 3 φορτηγα μεχρι τωρα.Να μην πω τωρα οτι το κοστοσ τους ενος φορτηγου ειναι ισο με 5 η 6 αυτοκινητα μεσαιου κοστολογιου.Οποτε,πραξεις ξερετε,καντε τη σουμα.Αυτη τη στιγμη ο SV2 οδηγαει μια Ferrari F430 και ενα Cayenne.
Πραξεις ξερετε.... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
;;;;; Δεν κατάλαβα;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΓΑΜΩΤΟ! Και είναι και καρπερός, πάει για 6 κουτσούβελο! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να γίνω μάνα
Ασε τα ψοφια...
Γιατι πηρες οικογενειακο....;;;; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
;;;;; Δεν κατάλαβα;
+1, 10418 posts προσφοράς.
-
SV2 τα χιλιομετρα στην 430 μετρανε επι 150!
-
Τι μου λες φιλε Angel!!!!!!!!! χεστηκε η φοραδα στα αλωνι.
Φερραρι εχει και ο αστρολογοσ Νικος Χορταρεας,τι θα πρεπει δηλαδη να κανουμε και υποκλιση??Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.
ΠΟΡΣΕ καγιεν κυκλοφορουνε μιλουνια,και τι προσπαθεις να αποδειξεις??Ειναι και κανενα κατορθωμα να εχεις καγιεν??Σε παρακαλω πολυ.Θες να μαθεις ποσο κανει ενα VOLVO FH16 να δουμε αν θα μου ξαναμιλησεις για κουρσες?? -
κυριε SV2 με γεια σας και χαρας σας που ειχατε μεχρι τωρα 35 αυτοκινητα,αν και βρισκω αυτον τον αριθμο καπως υπερβολικο για να ειναι αληθινος,Ενω το οτι εκανες 4εκατομυρια χιλιομετρα ειναι πολυ αληθοφανες
-
Φερραρι εχει και ο αστρολογοσ Νικος Χορταρεας,τι θα πρεπει δηλαδη να κανουμε και υποκλιση??Ειναι και ιταλικο,που δεν εχουνε και την καλυτερη φημη απο αξιοπιστια.
sv2 Πουλα την την κουκλα γιατι ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?