-
Πάντως τώρα που ξανασκέφτηκα την περίπτωση σου η Ρωσία έχει βγάλει στο σφυρί το παρακάτω το οποίο ονομάζεται Buran και είναι οικογενειακό
Που είναι στην κυριολεξία πύραυλος και δεν θα φέρει και αντίρρηση και η Κυρά και μπορείς να κάνεις και Honey Moon ακόμα (και αυτό στην κυριολεξία) μια και είσαι ακόμα νιόπαντρος.
Αλλά έχουν και διθέσιο για prive καταστάσεις το παρακάτω το οποίο χωράει και στο Φορτηγό και στο Ψυγείο και το ρυμουλκεί και το Τρακτέρ , είναι μόλις 3,8 μετρά
Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link
http://www.buran.ru/ -
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!
-
Αμα τον ενδιαφερει πουλαω το δικο μου.Φιλε παπανωτα,20000 ευρω,τελικη 280 (296 στο κοντερ) και 0-100 4,8.Και ολη τη βουτα στο πιατο σου.Και η γυναικα σου θα ναι ευχαριστημενη.
-
Το 400αρι νεανία φίλε pasxo σε πόσο;
-
Τετρακινηση εχει;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 400αρι νεανία φίλε pasxo σε πόσο;Τι;Τον ενδιαφερει το 400ρι; 10,389 φιλε νεανια drdino.
-
Πάντως εάν τα παραπάνω μοντέλα δεν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις υπάρχει πληθώρα μοντέλων στο παρακάτω link
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το 400αρι νεανία φίλε pasxo σε πόσο;
Τι;Τον ενδιαφερει το 400ρι; 10,389 φιλε νεανια drdino.
το 400ρι επί 30 (ισοτιμία) =12000 μετρα ... πόσο ?
-
Α δεν θυμαμαι να σου πω φιλε μου... Αλλα νταξ,μπορει να μην εχει την απαραμιλλη ποιότητα κατασκευης του Χιουνται του κυριου...αλλα φυσαει το ατιμο..
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Πάντως εάν τα παραπάνω μοντέλα δεν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις υπάρχει πληθώρα μοντέλων στο παρακάτω link
τι ισοτιμία έχουν αυτά φίλε?
-
Μιλάμε, έχω χεστεί στο γέλιο! Έκατσα παραπάνω στο γραφείο μόνο και μόνο για να διαβάσω αυτό το τόπικ!!
Καλή φάση!!
Νεαροί κύριοι!!
-
Στην αρχη του θρεντ απαντουσα σοβαρα..Αλλα δεν αντεξα...
Ειπα και στον αλλον φιλο που μου ειπε για το ΣΟΥΠΑΡΟΥ,οτι ρε παιδια,ειπαμε να κανουμε και το κομματι μας,να μαστε γρηγοροι αλλα και ωραιοι,μην μας παρουνε με τις ντοματες.ΚΑλο σε επιδοσεις το ΡΧ8 αλλα κατα τη γνωμη μου γυφτικο τελειως,για βενζιναδες και μαναβηδες,προς θεου δεν εχω τιποτα με τα επαγγελματα,αλλα ειπαμε....
Επεισης εκτος απο τα ΣΟΥΠΑΡΟΥ υπαρχουν και τα ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ!!!Καταβροχθιζουν τα χιλιομετρα σαν μακαρονια.. Οριστε και οι αποδειξεις
κε ΚΟΤΕΤΣΙ,ντιζελ δεν μπορω να παρω αλλα δεν μου αρεσουν κιολα γιατι ακουγεται το τακα-τακα και μου θυμιζει ταριφα!!
Eμενα το τακα-τακα κατι αλλο μου θυμιζει... (κυκλοφορει και σε διαταξη V)
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
τι ισοτιμία έχουν αυτά φίλε?
Κοίτα να δεις από ισοτιμία δεν ξέρω αλλά τώρα που ξαναβλέπω την παραπάνω φωτογραφία ούτε αυτό του κάνει
γιατί έχει μόνο ένα αστέρι στο crash test (βλέπε πίσω φτερό) και από θέμα ασφάλειας είναι εκτός προδιαγραφών -
Βασικο:Ειναι μονοθεσιο ή διθεσιο;Τη γυναικα που θα τη βαζει ρε συ;
-
Isofix το εργαλείο έχει??? Άμα δεν έχει βλέπω να καταλήγει σε Elantra...
-
Εγω προτεινω να παρεις παλι το ελαντρα...
-
Σε τεεερμπο βγαίνει το Ελάντρα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε τεεερμπο βγαίνει το Ελάντρα?Ειναι πιεσμενο και σπαει ομως..
-
Μερικοι κουραδωμαγκες απο δω μεσα δεν λενε να βαλουνε μυαλο.Υπαρχει τεραστια ανωριμοτητα εδω μεσα και θλιβομαι πραγματικα.Μερικα πραγματα για τον ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ μπας και ξυπνησουνε μερικοι που το παιζουν εξυπνοι.
Εχει οδηγησει σχεδον τα παντα,απο τρακτερ JOHN DEERE μεχρις SCANIA 3plo αξονα και πουλμαν BOVA.
Εχει φτασει μεχρι ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ με γκαζαδικο οταν μπαρκαρε στα 20 του χρονια.ΠΟλλοι απο δω μεσα δεν ειχαν γεννηθει καν οταν ο Αριστος εκοβε τσαρκες ανατολικα της ινδιας.
Εχει αλλαξει πανω απο 4 αμαξια και 3 φορτηγα.Τα αμαξια ηταν VW SKATHARI, NISSAN CHERRY,TOYOTA CORROLA,TOYOTA CARINA E,και τωρα το ελαντρα.
Εχει οδηγησει στη ανατολικη γερμανια 200 χιλιομετρα με το περιστροφο στο σβερκο απο πρακτορα της ΣΤΑΖΙ που τον ειχε περασει για πρακτορα των αμερικανων.Εχει περασει απο βασανιστιρια,φαλλαγγα,σταγονα,τουρκικο.
Εχει κανει φυλακη στην Τουρκαλα,γιατι τον πιασανε να οδηγαει με την ελληνικη σημαια απλωμενη στο δεξι παραθυρο.Τους εδειξε τους ορχεις του ομως,γιατι ο Αριστος δε φοοιβαται.Για αυτη την πραξη εχει παρασημοροφηθει απο τον ελληνικο στρατο και περνει τιμητικη συνταξη.
Εχει κανει 2 γαμους και εχει 5 παιδια.Τωρα ειναι στον τριτο και περιμενει το εκτο του παιδι.
Για τον επιλογο.ΟΤΑΝ μερικοι θα κανετε το 1/100 απο αυτα που εχει κανει με Υπερηφανια ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ τοτε θα βγειτε να κοροιδεψετε.Τωρα ομως ΜΩΚΟ.
Οποιος εχει να προτεινει κατι σε αμαξι,ευχαριστως να τον ακουσω και θα ειναι φιλος μου,και θα του μιλησω ξηγημενα. -
...............
Το είδες το Jetta;
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?