-
νομιζω οτι κυκλοφορουν πλεον πολυ καλυτερα αυτοκινητα αποτι το φαμπια..
κανε οικονομια και παρε το τουμπο πουντο..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άμα πατάς γκάζι και δεν γίνεται τίποτα, ξενερώνεις ακόμη πιο πολύ.
Με 14Κ, κάνα swift θα έλεγα. Θα βγουν GP με τούρμπο με τιμή γύρω στα 800-1000 ευρώ παραπάνω απ' τα υπάρχοντα μοντέλα. Πάντως με τα λεφτά σου, θα ήταν καλό να ψάξεις για μοντέλα που καταργούνται και υπάρχουν ακόμα σε στοκ.
Αυτο δεν το ηξερα ... turbo 1.3 swift? MONO +800/1000? περισσοτερες πληροφοριες μηπως? ...
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Άμα πατάς γκάζι και δεν γίνεται τίποτα, ξενερώνεις ακόμη πιο πολύ.
Με 14Κ, κάνα swift θα έλεγα. Θα βγουν GP με τούρμπο με τιμή γύρω στα 800-1000 ευρώ παραπάνω απ' τα υπάρχοντα μοντέλα. Πάντως με τα λεφτά σου, θα ήταν καλό να ψάξεις για μοντέλα που καταργούνται και υπάρχουν ακόμα σε στοκ.
Αυτο δεν το ηξερα ... turbo 1.3 swift? MONO +800/1000? περισσοτερες πληροφοριες μηπως? ...
GP = Grande Punto
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
To G.Punto εχει 5 χρονια εγγυηση και οχι 2 που ειπες..
Υπάρχει δυνατότητα να μην πάρεις τα επιπλέον 3 χρόνια εγγύηση με έκπτωση 300 ευρώ. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου, αλλά μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος.
Αυτο δεν το ηξερα..
Οταν το πηραμε εμεις ουτε καν αναφερθηκε κατι τετοιο..300?? oταν ειχα κοιταξει τελευταια φορα ητανε 1200 εκπτωση η 2ετη εγγυηση + μετρητοις ....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
GP = Grande Punto
aaaa πες ετσι Aπο καλες πληροφοριες που εχω δεν θα ειναι μονο 800/1000 ευρω η διαφορα .... οταν βρω αργοτερα τις σημειωσεις μου θα τις παραθεσω, δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα τωρα .... παντως αν αυξησαν την τιμη του GP τωρα (σε σχεση με τα δεδομενα που ειχα πριν λιγο καιρο) ΠΟΛΥ κακη πολιτικη απο μερια τους ...
-
Πάντως για μεταχ-νο καλή λύση είναι το ignis sport .
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Με 13.500 παίρνεις Panda 100άρι αλλά είναι ακραία λύση, για φανατικούς σπορ οδηγούς.Μήπως τα παραλές; Δηλαδή S2000 ποιος οδηγάει; Μόνο ο Σούμι;
-
Τα 17.500 ήταν πολλά αλλά τόσο έκαναν τα σπορ 1.400άρια τότε (εποχή πριν τον σημερινό τουρμποπανικό).
σπορ? απο εμφανιση λες? ισως...
απο στησιμο απλα ουδετερα με μετρια αισθηση
γκαζι? καλο αστειο! ιδιως σε ανηφορες το ηλεκτρογκαζο και οι 16αρες...
φωτια βαζανεκωλοπιασιμο....
α βγαλε και λιγο την σαλτσα... θα κοψει
+1
Ιδιως, οσοι πηραν το τοπ γκαν(τρομαρα του) εκαναν κορυφαια επιλογη...
σε λιγους μηνες ειχε βγει το 1,8Τ που τουλαχιστον πηγαινε, με διαφορα -
Με περίπου 14.000 ευρώ (με το κλειδί στο χέρι - θα σου κάνουν σίγουρα μεγάλη έκπτωση), εφόσον δε σε ενδιαφέρει η παλαιότητα του μοντέλου, μονόδρομος είναι το παλιό & πρακτικό Fabia. Θα σου πρότεινα, ωστόσο (εάν το βρεις...), την έκδοση Elegance 1,4 16V 101 PS. Μπορεί να είναι λιγότερο σπορτίφ από το Special Edition, αλλά έχει σημαντικά καλύτερο εξοπλισμό πολυτελείας. Ιδίως με το μπεζ εσωτερικό, είναι πανέμορφο. Στα χρήματα αυτά, έχει μακράν την καλύτερη ποιότητα από όλα όσα ανέφερες, είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο & απαλλαγμένο, πλέον, από παιδικές ασθένειες, ενώ σήμερα η συγκεκριμένη έκδοση έχει τα πάντα, ένας φίλος την αγόρασε πρόσφατα (Ημιαυτόματο κλιματισμό, 4 ηλ. παράθυρα - τηλεχ. κλείδωμα - ηλ. καθρέπτες, 4 αερόσακους, ABS & αντισπίν ASR-πολύ χρήσιμο, 4 δισκόφρενα, mp3 player, προβολείς ομίχλης μπροστά, ζάντες αλουμινίου 15', εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος, υπολογιστή ταξιδιού με οθόνη maxi-dot, κτλ...). Έχω ένα αντίστοιχο εδώ & 4 χρόνια, κανένα πρόβλημα, φτηνά σέρβις, οικονομικό, ευρύχωρο & άνετο, δεν τρίζει καθόλου, ασφαλέστατο & στιβαρό, με θαυμάσιο κράτημα, φρένα & κιβώτιο ταχυτήτων. Το Special Edition είναι μεν πιο σφιχτό, αλλά χάνει κάπως σε άνεση & ποιότητα κύλισης, ενώ & τα 101 άλογα του απλού δεν υστερούν στην πράξη σε σύγκριση με το S.E., είναι ήδη πολύ δυνατό (& πολύ πιο αθόρυβο από το S.E.). Πίστεψέ με, καμμία σχέση με τα σημερινά βαριά σουπερμίνι των 1,4 & 100 περίπου ίππων (αρκεί να συνηθίσεις το ηλεκτρόγκαζο...). Πάντως, ό,τι & να αποφασίσεις, καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Με 13.500 παίρνεις Panda 100άρι αλλά είναι ακραία λύση, για φανατικούς σπορ οδηγούς.Μήπως τα παραλές; Δηλαδή S2000 ποιος οδηγάει; Μόνο ο Σούμι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με 13.500 παίρνεις Panda 100άρι αλλά είναι ακραία λύση, για φανατικούς σπορ οδηγούς.
Μήπως τα παραλές; Δηλαδή S2000 ποιος οδηγάει; Μόνο ο Σούμι;
καποιος φανατικος σπορ οδηγος που εχει πανω απο
-
Εγώ προτεινω το Polo 1.4 80ps
-
C4
-
Ο χρήστης ch02614 έγραψε:
Εγώ προτεινω το Polo 1.4 80psΓια σπορ οδήγηση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για σπορ οδήγηση;φιεστα 1,600
-
Ο χρήστης Αλέφαντος έγραψε:
Με περίπου 14.000 ευρώ (με το κλειδί στο χέρι - θα σου κάνουν σίγουρα μεγάλη έκπτωση), εφόσον δε σε ενδιαφέρει η παλαιότητα του μοντέλου, μονόδρομος είναι το παλιό & πρακτικό Fabia. Θα σου πρότεινα, ωστόσο (εάν το βρεις...), την έκδοση Elegance 1,4 16V 101 PS. Μπορεί να είναι λιγότερο σπορτίφ από το Special Edition, αλλά έχει σημαντικά καλύτερο εξοπλισμό πολυτελείας. Ιδίως με το μπεζ εσωτερικό, είναι πανέμορφο. Στα χρήματα αυτά, έχει μακράν την καλύτερη ποιότητα από όλα όσα ανέφερες, είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστο & απαλλαγμένο, πλέον, από παιδικές ασθένειες, ενώ σήμερα η συγκεκριμένη έκδοση έχει τα πάντα, ένας φίλος την αγόρασε πρόσφατα (Ημιαυτόματο κλιματισμό, 4 ηλ. παράθυρα - τηλεχ. κλείδωμα - ηλ. καθρέπτες, 4 αερόσακους, ABS & αντισπίν ASR-πολύ χρήσιμο, 4 δισκόφρενα, mp3 player, προβολείς ομίχλης μπροστά, ζάντες αλουμινίου 15', εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος, υπολογιστή ταξιδιού με οθόνη maxi-dot, κτλ...). Έχω ένα αντίστοιχο εδώ & 4 χρόνια, κανένα πρόβλημα, φτηνά σέρβις, οικονομικό, ευρύχωρο & άνετο, δεν τρίζει καθόλου, ασφαλέστατο & στιβαρό, με θαυμάσιο κράτημα, φρένα & κιβώτιο ταχυτήτων. Το Special Edition είναι μεν πιο σφιχτό, αλλά χάνει κάπως σε άνεση & ποιότητα κύλισης, ενώ & τα 101 άλογα του απλού δεν υστερούν στην πράξη σε σύγκριση με το S.E., είναι ήδη πολύ δυνατό (& πολύ πιο αθόρυβο από το S.E.). Πίστεψέ με, καμμία σχέση με τα σημερινά βαριά σουπερμίνι των 1,4 & 100 περίπου ίππων (αρκεί να συνηθίσεις το ηλεκτρόγκαζο...). Πάντως, ό,τι & να αποφασίσεις, καλοτάξιδο!To elegance ειναι οντως πολυ ωραιο, αλλα η αναρτηση του που ειναι η ιδια με του 1.2 spirit που τυχαινει να οδηγω συχνα δρα περιοριστικα αρκετες φορες και η αισθηση της οσο αφορα την οδηγηση δε με ικανοποιει (την αλλαζεις αργοτερα αν θες 8α μου πεις) και οι ζαντες αυτες οι 15' 6μπρατσες ... χμμμ ..... Και αυτο το κρεμ το εσωτερικο ενω ειναι πολυ ωραιο, νομιζω δυσκολα να το διατηρησεις σαν καινουριο τοσο ευκολα και για το ιδιο διαστημα που μπορεις με τα πιο συμβατικα σκουροχρωμα εσωτερικα Ειχα ρωτησει σχετικα προσφατα παρεπιπτοντως και μου ειπαν ειχαν τελειωσει .... παντως οντως αξιζει να ξαναρωτησω και να το ξανασκεφτω .....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Kia Cee'dνα περιμενω μηπως για το 3θυρο Cee'd λες ? θα ειναι στα χρηματα μου όμως?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προτεινω το Polo 1.4 80ps
Για σπορ οδήγηση;
Καλή τύχη
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Για σπορ οδήγηση;
φιεστα 1,600
και ειναι αυτο στην κατηγορια τιμης μου?
-
Θες κανα χιλιάρικο ακόμα για 16άρι fiesta μάλλον...
Τι αυτοκινητο με 14Κ?