-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εχω και ενα λινκ που εχει αρκετες διαλεγμενες με θεμα το γυναικειο beach volley οποτε αμα θελετε το δινω και αυτο (εχει κλεισει και το καλο τοπικο ε? )
Δεν βλεπω ακομα τιποτα στο pm μου
+1
Εχω και ενα λινκ που εχει αρκετες διαλεγμενες με θεμα το γυναικειο beach volley οποτε αμα θελετε το δινω και αυτο (εχει κλεισει και το καλο τοπικο ε? )
Δεν βλεπω ακομα τιποτα στο pm μου
Οποιος τα θελει τα λινκ ας μου στειλει pm δεν ειμαι και μαντης
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα απλά Desktop είναι και τα πιο όμορφα.Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο.
Εχει και ο 007 κατι απλα αμα θες..
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οποιος τα θελει τα λινκ ας μου στειλει pm δεν ειμαι και μαντηςYou have a new pm
-
-
με το κινητο τραβηξες τη φώτο???
(αυτη καθεαυτή,οχι αυτη στο desktop!!)
-
-
Χρησιμοποιήθηκε αυτή η επιστημονική μέθοδος για σάρωση της φωτογραφίας.
No offence, I hope!
-
Απλό αυτή τη φορά.
πολυ ομορφο .... λινκ?
ειναι Μacbook Pro σωστα?
αν κρινω απο τις θερμοκρασιες.... ιδιες με τις δικες μου...τηγανιζω ανετα αβγο...υποπτος εισαι εχεις Firefox KAI Safari ενεργα....
αντε να βγαλει τα νεα με μαγνητικο κλεισιμο να ειναι και πιο δροσερα και απο Santa rosa και απο Penryn...
sorry theedit!!! τωρα ειδα την αναλυση Μacbook ειναι...
-
Αρχιεγκάθετοι.
Στη black list και οι 3.
Η οργή του κινητού μου να πέσει στα κεφάλια σας.
kovathe να μην βρίσκεις βενζίνη κάτω από 1,80 το λίτρο.
Λάππα,να πηγαίνεις για σκι και να μη βρίσκεις χιόνι πουθενά,εγκάθετε.
JBT να γίνεις JCB
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Λάππα,να πηγαίνεις για σκι και να μη βρίσκεις χιόνι πουθενά,εγκάθετε. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ομορφο .... λινκ?
ειναι Μacbook Pro σωστα?
αν κρινω απο τις θερμοκρασιες.... ιδιες με τις δικες μου...τηγανιζω ανετα αβγο...υποπτος εισαι εχεις Firefox KAI Safari ενεργα....
αντε να βγαλει τα νεα με μαγνητικο κλεισιμο να ειναι και πιο δροσερα και απο Santa rosa και απο Penryn...
sorry the
edit!!! τωρα ειδα την αναλυση Μacbook ειναι...Το link δεν το θυμάμαι πια, οπότε κάνω upload το δικό μου αρχείο. Το ανοίγεις και σώζεις.
Δεν είμαι ύποπτη. Πολλές φορές έχω και Opera μαζί. Δοκιμάζω διάφορα και χρησιμοποιώ το καθένα για ότι κάνει καλύτερα.
Οι θερμοκρασίες στα MB και MB pro είναι άλλο θέμα. Ένα 11άρι θάθελα όμως να έβγαζε και ας είχε τις ίδιες θερμοκρασίες.Άσχετο: Mac OS X update 10.5.4
-
Με το 10.5.4 αναγκάστηκα να κάνω restart στο mac μετά από 33 μέρες.
-
αυτα να λεμε να τρελανουμε τους παραθυραδες....
ευχαριστω fog!!!!
-
Πόσο μεγάλο ήταν το download σε εσάς; Σε εμένα ήταν 59ΜΒ και πήρε περίπου 3 ώρες να κατέβει με την GPRS . Διαβάζω όμως ότι σε άλλους χρήστες ήταν 70+MB.
Απανωτά τα updates του Leopard πάντως. Μέσα σε ελάχιστο καιρό πήγαμε από το 10.5.0 στο 10.5.4.
-
59 ήταν και σε μένα, ενώ είχε άλλα 2 updates, ένα 60άρι και ένα 10άρι. Σύνολο 130mb. Και αμέσως μετά το restart έκανε update σε iMovie και iDvd.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:yahoo: αυτα να λεμε να τρελανουμε τους παραθυραδες....ευχαριστω fog!!!!
Ναι, τωρα ειμαστε ολοι για δεσιμο... Μας τρελανατε...
Αληθεια, γιατι αφηνετε τα pcια σας ανοιχτα 24/7 ?
-
Δεν τα έχουμε ανοιχτά 24/7, όχι εγώ τουλάχιστον. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω shut down. Όταν δεν το χρειάζομαι, απλά κλείνω το καπάκι. Έτσι, ανά πάσα στιγμή έχω πρόσβαση στα δεδομένα μου και στο δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να περιμένω το σύστημα να κάνει boot.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν τα έχουμε ανοιχτά 24/7, όχι εγώ τουλάχιστον. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω shut down. Όταν δεν το χρειάζομαι, απλά κλείνω το καπάκι. Έτσι, ανά πάσα στιγμή έχω πρόσβαση στα δεδομένα μου και στο δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να περιμένω το σύστημα να κάνει boot.Αυτό ακριβώς.
-
Δηλαδη περνανε πανω απο 30'' για να bootαρει το pc...?
-
Το κάνω τόσο σπάνια που δεν το έχω μετρήσει για να πω την αλήθεια. Σίγουρα πάντως παίρνει περισσότερο από το instant on που έχω μόλις σηκώσω το καπάκι.
δειξε μου το desktop σου να σου πω ποιός εισαι