-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αμφιβάλλω!
Στο φροντιστήριο όμως δεν μπορώ να το έχω για ευνόητους λόγους, οπότε επιστρέφουμε στα λιβάδια.Μακραν η πιο υπερεκτιμημενη γκομενα. Σαν βατραχι ειναι και ομως για πολλους ειναι η πιο ωραια γυναικα
Βεβαια περι ορεξεως
Δεν την γνωρίζω, πάντως μετά απο μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα καμμιά ομοιότητα με βάτραχο .
-
ωραίο το προβληματισμένο πιγκουινάκι πάνω στο ms logo...
-
Από το θρυλικό Τατόΐ -
-
-
Πολύ σκοτεινό για τα γούστα μου ...βάλε καμιά παραλία να γουστάρεις ρε!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καλό......
που το βρήκες ???http://customize.org/xpthemes/27818
http://kasteo.deviantart.com/art/Noia-Shell32-Pack-Ver-2-0-3830920?offset=20
Aμα ειναι να βλεπω την παραλια μονο στο desktop... δεν παμε καλα...
Θα παω να τη δω απο κοντα ρε... το επομονο Σαββατοκυριακο, λογω κοινωνικων υποχρεωσεων...
Και βλεπουμε...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aμα ειναι να βλεπω την παραλια μονο στο desktop... δεν παμε καλα...
Θα παω να τη δω απο κοντα ρε... το επομονο Σαββατοκυριακο, λογω κοινωνικων υποχρεωσεων...
Και βλεπουμε...
δηλ αν το έχεις και στο desktop σου θα πάθεις κάτι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ αν το έχεις και στο desktop σου θα πάθεις κάτι;Θα του αυξηθεί η ανάγκη του να πάει στην παραλία να ξαπλάρει και θα τον απολύσουν από τη δουλειά του
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα του αυξηθεί η ανάγκη του να πάει στην παραλία να ξαπλάρει και θα τον απολύσουν από τη δουλειά του
ναι γιατί βλέπεις η συμμετοχή πολλών σε αυτό εδώ το φόρουμ εν ώρα εργασίας δεν αποτελεί αιτία απολύσεως...
ο από πάνω είναι εγκάθετος του πάσχου
-
-
Θα του αυξηθεί η ανάγκη του να πάει στην παραλία να ξαπλάρει και θα τον απολύσουν από τη δουλειά του
Ακριβως αυτο...
ναι γιατί βλέπεις η συμμετοχή πολλών σε αυτό εδώ το φόρουμ εν ώρα εργασίας δεν αποτελεί αιτία απολύσεως...
Και αυτο παιζει... Ευτυχως εχω καλες σχεσεις με τον εργοδοτη μου...
-
Την έχουμε και σε κανονική φωτογραφία?
(να τη βάλουμε desktop κι εμείς τα λιγούρια? )Βεβαιως
[img=http://img528.imageshack.us/img528/9877/image0290sq4.th.jpg]Εχω και ενα λινκ που εχει αρκετες διαλεγμενες με θεμα το γυναικειο beach volley οποτε αμα θελετε το δινω και αυτο (εχει κλεισει και το καλο τοπικο ε? )
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εχω και ενα λινκ που εχει αρκετες διαλεγμενες με θεμα το γυναικειο beach volley οποτε αμα θελετε το δινω και αυτο (εχει κλεισει και το καλο τοπικο ε? )Δεν βλεπω ακομα τιποτα στο pm μου
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εχω και ενα λινκ που εχει αρκετες διαλεγμενες με θεμα το γυναικειο beach volley οποτε αμα θελετε το δινω και αυτο (εχει κλεισει και το καλο τοπικο ε? )
Δεν βλεπω ακομα τιποτα στο pm μου
+1
-
-
-
Τα απλά Desktop είναι και τα πιο όμορφα.
Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο.
δειξε μου το desktop σου να σου πω ποιός εισαι