-
Παρακαλω τους υπευθύνους να μην μεταφέρουν την δημοσίευση μέσα σε αλλο υπάρχον θεμα καθως θα χαθει. Εξάλλου απο μονη της αποτελει ξεχωριστο θέμα προς συζητηση. Ευχαριστώ
το dustball 4000 με τις ευχες του Δημαρχου Αθηνων
http://www.dustball.gr/UserFiles/Image/ ... EADnew.jpgή αλλιως τι κανουν τα λεφτα και οι γνωριμιες...
δεν εξηγειται πως αλλιως η επισημη πολιτεια αναγνωριζει και υποστηριζει ενα event το οποιο απο την αρχη μεχρι το τελος του ειναι μια κινητη παρανομια!
δεν είμαι ενάντια στο να γίνονται τέτοια event αλλά δεν μπορεί από την μια η αστυνομία και τα δικαστήρια να κόβουν κόλους στους μη έχοντες τις γνωριμίες και τα χρήματα και από την αλλη να υποστηρίζει και να θέτει υπο την αιγίδα της αγώνες τύπου cannonball
τέτοιες συμπεριφορές είναι το λιγότερο προκλητικές και γελοίες
ΥΓ ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Δημαρχος δεν εχει γνωση του γεγονοτος καθως τετοιες επιστολες διεκπαιρεώνονται χωρίς να φτασουν στο δημαρχο
-
Παρακαλω τους υπευθύνους να μην μεταφέρουν την δημοσίευση μέσα σε αλλο υπάρχον θεμα καθως θα χαθει. Εξάλλου απο μονη της αποτελει ξεχωριστο θέμα προς συζητηση. Ευχαριστώ
http://www.dustball.gr/UserFiles/Image/ ... EADnew.jpgή αλλιως τι κανουν τα λεφτα και οι γνωριμιες...
δεν εξηγειται πως αλλιως η επισημη πολιτεια αναγνωριζει και υποστηριζει ενα event το οποιο απο την αρχη μεχρι το τελος του ειναι μια κινητη παρανομια!
δεν είμαι ενάντια στο να γίνονται τέτοια event αλλά δεν μπορεί από την μια η αστυνομία και τα δικαστήρια να κόβουν κόλους στους μη έχοντες τις γνωριμίες και τα χρήματα και από την αλλη να υποστηρίζει και να θέτει υπο την αιγίδα της αγώνες τύπου cannonball
ΥΓ ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Δημαρχος δεν εχει γνωση του γεγονοτος καθως τετοιες επιστολες διεκπαιρεώνονται χωρίς να φτασουν στο δημαρχο
-
-
απορω γιατι ασχολεισαι , δε βαρεθηκες ? τι μπορεις να κανεις ?
-
This is GREEEEEEEEEEEEEEEEEECE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν εχεις λεφτα η δεν εχεις κοννε.... η και τα διο μαζι.... δεν κανεις τιποτα....
ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ -
Ο χρήστης patro έγραψε:
απορω γιατι ασχολεισαι , δε βαρεθηκες ? τι μπορεις να κανεις ?Να ενημερωνω....
εσενα προσωπικα σε ενοχλει η ενημερωση?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
απορω γιατι ασχολεισαι , δε βαρεθηκες ? τι μπορεις να κανεις ?Γιατι καποιος πρεπει να ασχολειται.
Δεν ειμαστε 'δελτιο ειδησεων' που σημερα εχει πρωτο θεμα τα ομολογα και τις μιζες και αυριο θα χει τα κωλαρακια που κανουν ηλιοθεραπεια στη παραλεια.Το φορουμ των 4Τ εχει αρκετους αναγνωστες.
Που ξερεις τι μπορει να βγει;;;; -
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Να ενημερωνω....
εσενα προσωπικα σε ενοχλει η ενημερωση?
οχι φυσικα , ιδιαιτερα οπως το υπονοεις. απλα οι πλειοψηφια εδω μεσα ειναι ηδη ενημεροι.
σημερα , πινακιδες ΓΙΟΚ , και που να το βαλω ρε ζωα-κολομπατσοι -γυφτοι-δημαρχοι-του-κολου , ουτε σε θεση αναπηρου ηταν , ουτε πανω σε πεζοδρομιο , ουτε εμποδιζε .
απλα το αποδεχτηκα , για να μη χαλασω και τα νευρα μου. -
θα ηθελα πολυ να δω τι εγραφε η επιστολη που εστειλε ο Κ. Ταλουμης (αληθεια ποιος ειναι?) να δω τι εγραφε.
Φαινεται απο το κειμενο της απαντησης οτι δενεχει ιδεα αυτος που το εγραφε τι ειναι το dustball 4000.
τωρα οποιος εχει τα κονε σιγουρα κερδιζει αλλα οχι παντα!!!
-
Αλήθεια τι είναι το dustball 4000??
-
Καγκουροσυνάντηση και μια βολτούλα εις τας Ευρώπας
http://www.dustball4000.com/gallery/alb ... A_3440.jpg
http://www.dustball4000.com/gallery/alb ... C00281.JPG
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καγκουροσυνάντηση και μια βολτούλα εις τας Ευρώπαςhttp://www.dustball4000.com/gallery/alb ... A_3440.jpg
http://www.dustball4000.com/gallery/alb ... C00281.JPG
Καγκουροσυνάντηση και μια βολτούλα εις τας Ευρώπας ....Οπως να ναι.... Και με τα οσα....
-
Μην ξεγελιέστε και μην τα βλέπετε όλα τόσο αθώα, ρομαντικά και ιδανικά... Το πως πλασάρεται ένα event δεν αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματικότητα.
Στην ουσία είναι μια καλοστημένη επιχείρηση για να βγάζουν χρήματα οι διοργανωτές και όσοι εμπλέκονται....
Θα επανέλθω με στοιχεία.
-
ειναι και αυτο που λεει ο wagner και αυτο που λεει o vasgti
το θεμα μας ομως δεν ειναι τοσο το event οσο το γεγονος οτι γινεται με τις ευλογιες του δημου Αθηναιων
''δεν είμαι ενάντια στο να γίνονται τέτοια event αλλά δεν μπορεί από την μια η αστυνομία και τα δικαστήρια να κόβουν κόλους στους μη έχοντες τις γνωριμίες και τα χρήματα και από την αλλη να υποστηρίζει και να θέτει υπο την αιγίδα της αγώνες τύπου cannonball''
εδω ειναι ολο το ζουμι
-
Όταν εγώ αντιδρούσα για κάτι αντίστοιχο, με έλεγαν ξενέρωτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν εγώ αντιδρούσα για κάτι αντίστοιχο, με έλεγαν ξενέρωτο.Ετσι συμβαινει παντα.....
'Κ ομως... Γυρηζει'
-
τα ρουχα καλυπτουν την γυμνια μας
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως είτε εντός Dustball είτε εκτός συνήθως η τροχαία δεν σε γράφει για ταχύτητα αν οδηγείς εξωτικό όχημαεγραψες σε αλλο τοπικ για τέτοια περιστατικά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό
μονο ως 'βλαχία' (εχει φεράρι wow κλπ) και ίσως φόβο (για τυχόν γνωριμίες του οδηγου) του αστυνομικού μπορώ να το εξηγήσω
γιατί στην τελική παράνομοι είμαστε και εγω με το 206 που πάω με 160 και εσύ με το Lada που πας με 160 και εσυ με τη zonda ferari porsche κλπ και σε κάθε περίπτωση ο αστυνομικός πληρώνεται για να εφαρμόζει το νόμο
-
Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, ως προς το θέμα πολιτεία και οτι αναγνωρίζει το όλο event, αυτό εν μέρει δεν ισχύει.
Ας αναλογιστούμε λίγο το τι σημαίνει υπο την αίγιδα του δήμου...
Ο Δήμος Αθηναίων, όπως και κάθε δήμος, επιδιώκει προβολή με κάθε τρόπο. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο event, από τη στιγμή που θα υπάρχει κάλυψή τους από τα ΜΜΕ, είναι ευκαιρία για προβολή και δείγμα ότι είναι δραστήριος και υποστηρικτής εκδηλώσεων κτλ. Αυτός είναι ο ρόλος του και όλοι οι δήμαρχοι το επιδιώκουν. Από τη στιγμή που δεν του ζητείται να συνεισφέρει με χρηματικό ποσό στη διοργάνωση του όλου event, παρά μόνο προσφέροντας ένα χώρο για αφετηρία ή τερματισμό και απλά παρίσταται στο όλο event κερδίζοντας την προβολή του, αυτό για το δήμο και ιδιαίτερα για το δήμαρχο μόνο οφέλη έχει και σίγουρα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει λόγος να αρνηθεί. Δηλαδή στην ουσία απλά δίνει τη συγκατάθεσή του στο να πραγματοποιηθεί η έναρξη (ή λήξη) του event εντός των ορίων του.
Το τι κάνουν οι συμμετέχοντες μετά στο δρόμο, σίγουρα δεν μπορεί να το γνωρίζει εκ των προτέρων και ούτε μπορεί να κατηγορηθεί για αυτό. Αν ήταν πχ ο γύρος της Αθήνας, εκεί ναι θα είχε ο οποιοσδήποτε κάθε δικαίωμα να τον επικρίνει και μάλιστα αυστηρά. Αλλά είναι απλά μια εκδήλωση (συνήθως της μιας βραδιάς) όπου και οι δύο πλευρές κερδίζουν σε προβολή και δημοσιότητα. Η μεν διοργανωτές με την προβολή ότι τους στηρίζει ένας μεγάλος δήμος, ο δε δήμος με τα χρήματα και το όλο event που στήνει η άλλη πλευρά και τη προβολή του ονόματός του.
Χωρίς να τάσσομαι υπερ ή κατά, μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων ανα διαστήματα θέτει υπο την αιγίδα του ανάλογες αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις (γύρος Αθήνας με ιστορικά οχήματα, αντίστοιχη εκδήλωση με ηλιακά αυτοκίνητα κτλ), οπότε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.
Δριμύ κατηγορώ προς τις αρχές