-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πού είναι οι μαύρες (ή άσπρες) σιδερένιες ζάντες ΟΕΟ;θέλεις 17άρες σιδερένιες;
-
Όχι αλλά θα μπορούσε να έχει 16άρες.
-
Σίγουρα, με τα φρένα που φοράει δεν έχει πρόβλημα. Αλλά όταν το κοινό θέλει και 18αρα στο κόρσα για να δείξει (και καλά κάνει ως ένα σημείο με τους θόλους από πούλμαν), δύσκολο να το έβγαζαν έτσι... Δυστυχώς οι μεγάλες ζάντες είναι ως ένα σημείο μόδα στην σημερινή εποχή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι αλλά θα μπορούσε να έχει 16άρες.και πάλι βαριές θα ήταν....σκέψου ότι οι ραλίσιες ήταν 14αρες.
-
-
Mια αηδια σκετη ειναι το αμαξι. -
-
Δεν ξερω αν υπαρχει τεστ ντραιβ!Θα ηθελα να το κανω μια βολτα παντως.
Μια παρατηρηση μου ειναι οτι κ το clio αλλα κ το 207 ειναι ιδιαιτερα ψηλα αυτοκινητα με την αποσταση τροχου-θολου να ξεπερνα τα 5 δαχτυλα σε αντιθεση με το corsa που στις εκδοσεις sport-opc δε χωρανε ουτε 2!!!Δε λεω οτι αυτο σημαινει οτι στριβει καλυτερα απλα στο ματι χτυπαει καλυτερα...(δε θελει χαμηλωμα μωρε,αυτο θελω να πω,απλα προσπαθω να κρυψω την καγκουρικη φυση μου! ) -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Μια παρατηρηση μου ειναι οτι κ το clio αλλα κ το 207 ειναι ιδιαιτερα ψηλα αυτοκινητα με την αποσταση τροχου-θολου να ξεπερνα τα 5 δαχτυλα σε αντιθεση με το corsa που στις εκδοσεις sport-opc δε χωρανε ουτε 2!!!
τα μεν φοράνε 17άρες το δε κόρσα 18άρα.
-
Κ με τις 17αρες το ιδιο ειναι!Η διαμετρος δεν αλλαζει...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Κ με τις 17αρες το ιδιο ειναι!Η διαμετρος δεν αλλαζει...καλά Ελλάδα με τέτοιο προφίλ και 18άρα δεν το ζηλεύει κανείς πιστεύω.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και πάλι βαριές θα ήταν....σκέψου ότι οι ραλίσιες ήταν 14αρες.
Θα μπορούσαν να είναι από κάποιο ελαφρύ κράμα αλλά με στιλ ανάλογο με τις σιδερένιες και βαμμένες μαύρες.
Οι βαμμένες ζάντες ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν όλων των Rallye από το 205 αν όχι από το Samba. Μου φαίνεται 'κάπως' που βγαίνει έκδοση 'Rallye' με κυριλέ αλουμινένια 17άρα.
-
Eδω του λειπουν αλλα πιο βασικα τις ζαντες θα κοιταξουμε?Παντως βαζοντας το συναισθημα στην ακρη καλυτερα ο ανιδεος πιτσιρικας να οδηγαει αυτο παρα ενα 106.Οσο για εμας που απογοητευτηκαμε γιατι περιμεναμε τον διαδοχο του κουβα μας ε ολο και κατι αλλο θα βρεθει.
-
Eδω του λειπουν αλλα πιο βασικα τις ζαντες θα κοιταξουμε?Παντως βαζοντας το συναισθημα στην ακρη καλυτερα ο ανιδεος πιτσιρικας να οδηγαει αυτο παρα ενα 106.Οσο για εμας που απογοητευτηκαμε γιατι περιμεναμε τον διαδοχο του κουβα μας ε ολο και κατι αλλο θα βρεθει.
Πολυ δυσκολα να βγει το rallye του 2007.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Πολυ δυσκολα να βγει το rallye του 2007.
To rallye του 07 κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να είναι το 107 με έναν 100αρι 1,4, καλύτερα φρένα και ανάρτηση. Το απλό μου άρεσε πολύ, και πιστεύω πως μια τέτοια έκδοση θα ήταν πολύ καλή τελικά...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θα μπορούσαν να είναι από κάποιο ελαφρύ κράμα αλλά με στιλ ανάλογο με τις σιδερένιες και βαμμένες μαύρες.
Οι βαμμένες ζάντες ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν όλων των Rallye από το 205 αν όχι από το Samba. Μου φαίνεται 'κάπως' που βγαίνει έκδοση 'Rallye' με κυριλέ αλουμινένια 17άρα.
Οι ζαντες μας μαρανανε τα 1300 κιλα ο διζωνικος κλιματισμος και το μη απενεργοποιουμενο esp κατα τα άλλα ειναι σημα κατατεθεν rallye!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και όχi μόνο της Peugeot. Oι εκδόσεις Rallye τοσο του Golf όσο και της Citroen DS είχαν και αυτές λευκές ζάντες.
Άν ήθελαν να έκαναν ακόμη μεγαλύτερη περικοπή του κόστους ας έβαζαν μια 16αρα (ακόμη και σιδερένια) ζάντα, να τοποθετούσαν τον προφυλακτήρα με τους μικρούς προβολείς ομίχλης εκτός του αεραγωγού και όχι αυτόν τον άθλιο με τους χρωμιομένους και να το προσέφεραν μονάχα σε μη μεταλλικά χρώματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To rallye του 07 κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να είναι το 107 με έναν 100αρι 1,4, καλύτερα φρένα και ανάρτηση. Το απλό μου άρεσε πολύ, και πιστεύω πως μια τέτοια έκδοση θα ήταν πολύ καλή τελικά...
Και το 207 θα μπορούσε να έχει το ρόλο του επόμενου Rallye, αρκεί να ήταν το 1.6 για εμένα και όλα τα υπόλοιπα χρήματα να τα έριχναν για το στήσιμο. Για αυτούς που θα ήθελαν το Rallye θα ήταν μια χαρά. Έτσι και αλλιώς αυτοί που χαίρονται ένα Rallye το χάιρονται για την αίσθηση και το στήσιμο και όχι για τις επιδόσεις στην ευθεία.
Βέβαια δε θα το αγόραζαν και πολλοί όπως θα το ήθελα εγώ...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
krusenstern
Καλώς να έρθει κιόλας το 'νέο Ραλί';
Ρε, τι σου συνέβη; Αισθάνεσαι καλά;...
Το 207 Σπύρο το οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, νομίζω ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα για τέτοια αυτοκίνητα, το ξέρεις πολύ καλά.Mercedes 190E 1.8 οδηγάει ο άνθρωπας
Ναι... τα σαββατοκύριακα
Δεν θα σε ξαναπετύχω με βροχή πουθενά;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
+1 αλλά λευκές!
15άρες δεν χωράνε τα δισκόφρενα...283mm.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
krusenstern
Καλώς να έρθει κιόλας το 'νέο Ραλί';
Ρε, τι σου συνέβη; Αισθάνεσαι καλά;...
Το 207 Σπύρο το οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, νομίζω ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα για τέτοια αυτοκίνητα, το ξέρεις πολύ καλά.Mercedes 190E 1.8 οδηγάει ο άνθρωπας
Ναι... τα σαββατοκύριακα
Δεν θα σε ξαναπετύχω με βροχή πουθενά;
Δεν θα με ξαναπετύχεις
Υπάρχουν και οι στενοί δρόμοι εξάλλου
Peugeot 207 Rallye