-
Συμφωνώ απόλυτα με Παύλο, καθώς οι παρατηρήσεις μας συμπίπτουν στο 100%.
με στανταρ τα αμορτισερ-ελατηρια του rc θα καναμε παρτυ
Εδώ έχει ακολουθηθεί συνταγή Ibiza FR, με θεόσκληρα ελατήρια που σου προσφέρουν αφιλοκερδώς θαυμάσια κοπανήματα...
Είναι ένας τρόπος να διασκεδάσεις κι αυτός βέβαια... -
exeis Μπει στο rc??
γιατι εγω σα συνοδηγος δεν ειδα κοπανημα τοσο φοβερο που λες... -
[πολύ αργοπορημένη απάντηση]Ε, δεν είναι και πούπουλο, έχω μπει... [/πολύ αργοπορημένη απάντηση]
Μια ερώτηση τώρα, που προέκυψε από μια συζήτηση με φίλο. Το Rallye είναι καθαρά ελληνικό 'κατασκεύασμα', σωστά? Δηλαδή όλη η δουλειά (σιγά τη δουλειά δηλαδή τα αυτοκόλλητα ) έχει γίνει εδώ και γενικότερα σαν σκέψη ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας (ή κάνω λάθος?).
Για να γίνει κάτι τέτοιο, λογικά δε θα έπρεπε να πάρει άδεια από τη μαμά Peugeot Γαλλιάς? Την πήρε?
Ρωτάω επειδή μου κάνει μεγάλη εντύπωση να έδωσε η Peugeot τη συγκατάθεσή της για να γίνει τέτοιο μπαστάρδεμα και τόσο άκυρη χρήση του ονόματος rallye. -
Χωρίς να γνωρίζω, υποθέτω πως είναι μια ακόμα τοπική έκδοση του τύπου ΑΧ Hot, ΒΧ Atout, Clio MTV, 307 Leader, Matsoupitsou fitsoulas κλπ.
Είπε κι η Lion να βγάλει ένα λίγο φτηνότερο GT και για να προσελκύσει πελάτες, τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσει το rally που στο παρελθόν μοσχοπούλησε...
Τώρα αν αυτή η μερκετινίστικη κίνηση εγείρει εικονομαχία ή νέο σχίσμα, τι να κάνουμε, θα το ζήσουμε κι αυτό... -
Είδα πάντως στη Θεσσαλονίκη και 107 Rallye.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είδα πάντως στη Θεσσαλονίκη και 107 Rallye.Ε, καιρός ήταν! Εγώ είχα δει κοντά στο γραφείο μου 307 RC (με τις ζάντες του και με τα ούλα του!).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
307 RC (με τις ζάντες του και με τα ούλα του!). -
Γειά χαρά σε όλους/όλες,
είμαι νέος στο σανίδι (κοντο-πενηνταρίζω) και θα ήθελα γνώμες απο εμπειρία γιά Ραλλάκι (η GT):
Πως οδηγώ: γενικώς χαλαρά στη κίνηση (όχι νευρικά, όχι σφηνάκιας, όχι φαναράκιας), με τη ροπή. Συχνότερη διαδρομή εκτός Αθήνας ο δρόμος για Τρίπολη (αγαπημένος μου) με τις ανοικτές καμπές των πολλών. Εκεί προσπερνάω τον περισσότερο πλυθησμό, αλλά με 'ροή' - δε γουστάρω δράματα και ανάποδα. Επίσης σπανίως είμαι μόνος μου γιά να δώσω το κάτι παραπάνω = σύζυγος + 2 (ζαλιζόμενα) παιδιά (;) 13 + 16 ετών.
Άρα θέλω ένα καθημερινό τουτούνι, με γεύση, ροπάρα, γκάζι γιά όταν, οικονομικό στα χαλαρά, μη κούτσουρο, λογικό μήκος, να μη χαλάει συνεχώς και με καλό δίκτυο/τιμές αντ/κών. Ακόμα δεν τ'όχω οδηγήσει, αλλά σταματημένο που το έψαξα μου άρεσε - έξω η μισή μούρη που είναι πλαστικός προφυλακτήρας (= η χαρά των αντ/κων σε μικρο-ατύχημα), το ολικό του βάρος, ο πίνακας οργάνων και η ορατότητα πίσω.
Θα ήθελα να ξέρω:
- Τελικά κρατάει Γαλλικά το πράγμα (μ'ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη ανθρώπων σαν και εμένα, όχι φανατικών παλαιο-Ραλλάκηδων γιατί άαααλλο το παλιό...). Είχα το Κλιό του '91 (απλό 1.4) και πήγαινε τον Τριπόλεως τελικιασμένο χωρίς να ιδρώσω. Τώρα έχω το κοντέϊνερ της Ρενώ (Kangoo 4x4) και πάλι στρίβω μπούνια (με κλισάρες αμαξώματος βεβαίως). Μιλάω γιά άριστο 'πολιτικό' κράτημα, όχι 'αγωνιστικό'. Το σκεπτικό μου με το Ραλλύ δεν είναι να πηγαίνω πολύ πιό γρήγορα στο δρόμο αλλά λίγο πιό γρήγορα με ασφάλεια και περισσότερη οδηγική αίσθηση/χαρά.
- Βλάβες, δίκτυο, τιμές αντ/κων: τι παίζει;
- Πραγματική κατανάλωση χαλαρά στη πόλη (κυρίως εως 3000 σαλ) και με 140-170 έξω (χωρις τρελλά σανιδώματα/λυσσαλέες ορεινές προσπεράσεις). Αν κινούμαι στα 8-10 λτ μέση είμαι οκ.
- Μη έχοντας πρότερη εμπειρία από 17άρα ζάντα, πόσο ευπαθής είναι σε γκούπ (ατζαμής δεν είμαι) και απόλυτη στο κρατάω-κρατάω-κρατάω και ξαφνικά...φεεεεεεεύγωωωωω;
ΥΓ: καθημερινη διαδρομή ΟΑΚΑ/Γλυφάδα, καθημερινό 'πάρτυ' στον περ/ακό Καρέα (=σεληνιάζομαι από μικρός...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων/Θάνος
-
αν εχεις να τα δωσεις gt...
τα εξτρα που εχει αξιζουν και το κυριοτερο....5πορτο
που θα μπουν σε λιγο τα δυο τεκνα πισω?στριβει παρα πολυκαλα το αμαξι και με το esp ειναι ακομα πιο ασφαλες
βλαβες τα πρωτα 207ραλλι ειχαν βγαλει τουρμπινα τωρα δεν εχει ακουστει κατι
17αρα δε κοπαναει ειναι μαλακο
10 μεσα στην αθηνα οριακα το εχεις αν μαθεις να το οδηγεις στρωταγενικα σε αυτα τα λεφτα δε παιζουν και πολλα all around αυτοκινητα
ισως ενα γκολφ ή λεον αλλα ειναι αρκετα μεγαλυτεραεγω παντως θα επαιρνα ενα λεον με τα 140αλογα αν υπηρχε!!
-
Περίπου όπως τα λέει και ο pskarm είναι τα πράγματα... Όντως, το rallye μάλλον δεν αξίζει σαν ολοκληρωμένη αγορά.
-
διαφωνω αξιζει για το συνηδητοποιημενο
που ειχε ραλλι 106 ή ηθελε να παρει
και προτιμα τα 2000 της διαφορας να τα δωσει σε 2-3 πραματακια για ενα εχει ενα σωστο 207ραλλικακα τα ψεματα με 1800 (και βαλε και αλλα 600 ενα προγραμμα να παει 200αλογα)
τι αλλο ξεκαυλωτηρι παιρνεις?υ.γ.ασχετο drdino θα εισαι σερρες 20-21?
-
Γιαυτό είπα σαν ολοκληρωμένη αγορά.
Παίρνεις 'φτηνά' σχετικά άλογα και μετά την διαφορά την ρίζχεις σε βελτιώσεις. Κάτι αντίστοιχο του ίμπιθα φουρου δλδ.απάντηση στο υ.γ.: το σκέφτομαι μόνο και μόνο για να γνωρίσω εσένα, τον 30cm κτλ. Θα δω τι θα παιχτεί με το διάβασμα... Να μπω δύσκολο, γιατί λάστιχα δεν έχω ούτε για δείγμα, και βιαστικά πάλι δεν ξαναπαίρνω. Αν και θα ήθελα πολύ, να δω και τι παίζει με την ανάρτηση...
-
koita o 30cm ειναι οντως εμπειρια να το γνωρισεις γιατι δε εχει και πολυ σχεση με αυτα που γραφει...
ο τυπος ειναι απλα απεριγραπτος καταφερε να τσακωθει ακομα και στο facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα δε ξερω με τοσες καταρες αν θα φτασουν πανω τα πεζο μας!!!
-
Όλα καλά θα πάνε.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
διαφωνω αξιζει για το συνηδητοποιημενο
που ειχε ραλλι 106 ή ηθελε να παρειΓια αυτόν που ήθελε να πάρει μπορεί να είναι καλή επιλογή αλλά για αυτόν που είχε δε θα το πρότεινα. Εκτός και αν δε του άρεσε το 106 του. Καμία σχέση το ένα Rallye με το άλλο 'Rallye'.
-
εχεις απολυτο δικιο δε το εθεσα σωστα
τα αμαξια δεν εχουν καμια σχεση μα καμια...απλα το 207 με
600 ενα προγραμμα
1000 ενα quaiffe
ενα διακοπτακι για το esp-off
160 ενα σετ τακακια ds2500
και ενα καλο συμπλεκτη (απαραδεκτος ο μαμα και για αυτο δυσανασχετει το σαζμαν)δηλαδη βια 20000
γινεται οπλο και μπορει να σου προσφερει αρκετες συγκινησεις για τα δεδομενα της σημερινης εποχης -
Μακάρι, πολύ θα ήθελα να οδηγήσω ένα τέτοιο.
Για τις διαφορές λόγω ESP κυρίως και μπλοκέ. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
βαλε και αλλα 600 ενα προγραμμα να παει 200αλογαΤο 207RC την ακούει λόγω ιντερκούλερ αν το πουσάρεις 200-210 και το Rallye όχι?
-
ειδικα με το μπλοκε einai απλα αλλο αμαξι...
η ροπη το βοηθα να κλειδωνει αμεσως και να σου βιδωνει μεχρι αηδιας τη μουρη ενω ακομα και το esp μπαινει πιο σπανια αφου το αμαξι στριβει πιο στρωταnido ολα την ακουν πανω απο τα 200 αλογα ειτε rc ειτε gt
απλα το gt-ραλλυ λογω εξατμισης και εν κλικ μικροτερης τουρμπινας δε περναει τα 200 με τιποτα
το rc που μπορει να δωσει και λιγο ακομα δε το κανει λογω ζεστης -
Το ερώτημά μου είναι πόσο αξιόπιστα το φτάνεις στα 200 το GT/Rallye μόνο με πρόγραμμα. Ή το '200' που λέμε είναι ~190 στην πράξη, που ακούγεται ότι είναι ΟΚ από θερμοκρασίες ?
Peugeot 207 Rallye