-
και τότε ποιά έιναι?
και εμένα στο google για 207 rallye αυτή μου πετάει!!!!
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
και τότε ποιά έιναι?Το 207 'RCup', με φαρδιά μετατρόχια, κλπ.
http://xs116.xs.to/xs116/07220/207_s7538hm.jpg
Όμοιο εξωτερικά με αυτό που έκανε την εμφάνισή του και στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ελληνικό ως 207 S2000 (η αγωνιστική έκδοση με τετρακίνηση & 2λιτρο ατμοσφαιρικό 280 ίππων).
-
Εδω εχει ESP και μας πειραξαν τα αλλα που οντως ειναι εκτος φιλοσοφιας ραλυ!
ΕΞΩ ΤΑ ESP AΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ!!!
-
Δεν είναι κακό το ESP, κακό είναι να μην απενεργοποιείται πλήρως.
-
Tι σχέση έχει αυτό ρε Θάνο; Απενεργοποιείται πλήρως.
-
Kαποια πραγματα ειναι θεμα φιλοσοφιας...ραλύ με esp δεν παει οτι και να κανουμε...θες απενεργοποιησημο esp ?παρε gt η rc...
-
Γιατί δεν πάει Θάνο;
-
Γιατι ντινο ετσι που εχουν κανει τα αμαξια με τα ηλεκτρονικα το μονο που δεν κανει το αυτοκινητο ειναι να οδηγαει μονο του...
Οποτε θελω να ανοιγω τους υαλοκαθαριστηρες και τα φωτα οποτε θελω εγω και δεν θελω να μου κανει κουμαντο το αμαξι σε τετοια απλα θεματα...Kαι για να πω γιατι δεν παει το esp...δεν παει γιατι αυτος που θα παρει το ραλύ θα το εχει κλειστο οποτε ειναι σαν να κοροιδευομαστε...
-
Τεσπα μεγάλη κουβέντα αλλα και εγώ πιστεύω ότι απο την στιγμή που υπάρχει η έκδοση GT, θα μπροούσε η έκδοση rallye να είναι όσο γυμνη.....ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ γίνεται! Αν ήταν 100% off το esp....τελος πάντων ας έμπαινε....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι ντινο ετσι που εχουν κανει τα αμαξια με τα ηλεκτρονικα το μονο που δεν κανει το αυτοκινητο ειναι να οδηγαει μονο του...
Οποτε θελω να ανοιγω τους υαλοκαθαριστηρες και τα φωτα οποτε θελω εγω και δεν θελω να μου κανει κουμαντο το αμαξι σε τετοια απλα θεματα...Kαι για να πω γιατι δεν παει το esp...δεν παει γιατι αυτος που θα παρει το ραλύ θα το εχει κλειστο οποτε ειναι σαν να κοροιδευομαστε...
Όσον αφορά τα φώτα, εφόσον υπάρχουν ζώα που μπαίνουν σε τούνελ και δεν τα ανάβουν, δεν φταίει κανείς άλλος.
Στο esp τώρα. Όσο καλός οδηγός και αν είσαι, όσο τεταμένη και αν έχεις την προσοχή σου, θα το κάνεις το λάθος εκεί που δεν το περιμένεις. Όχι τόσο όταν στρίβεις στον Ταξιάρχη ή στις Σέρρες, αλλά όταν γυρνάς από την δουλειά το βράδυ κουρασμένος. Και θα είσαι με τον ράλο τότε. Οπότε κάτι το οποίο μπορεί να σώσει σε ενδεχόμενη μαλακία ΔΕΝ είναι κακό, εφόσον βέβαια μπορείς να το στείλεις για ύπνο όποτε το επιθυμείς. Και είσαι λάθος όταν λες ότι θα το έχει συνέχεια στο off. Ο Στέλιος (ή ο κάθε στέλιος) κάνει όλα του τα χιλιόμετρα σε τέζα ρυθμούς; Δεν νομίζω.
-
εχουμε διαφορα αποψεων σε καποιους τομεις
συμφωνω σε καποια που λες!αν βγει ραλύ θα ειναι μεσα στις επιλογες μου για να το αγορασω...αλλα αν βγει ετσι (οχι οτι ειναι λαθος) δεν θα το κοιταξω καν...
Ισως δεν μπορεις να με καταλαβεις μεσα απο ενα ποστ που στελνω οποτε γιαυτο εχουμε διαφωνια!
-
Ντινε, Αν το 106 είχε ESP, ελάχιστοι θα είχαν σωθει....γιατί όταν πας σβέλτα και πάνω το βγάζεις το esp! Οποτε....μόστρα το esp σε τέτοιο αμαξι, που θες να παίξεις με τοποθετηση κλπ.
-
Εγώ μια τυρόπιτα θα την έτρωγα.
-
Όποιος θέλει το 207 Rallye πάει να πει ότι είναι καυλωμένος.
Αν αυτό ισχύει, παίρνεις το rallye και το γδύνεις από όσα πράγματα δεν θες…
Μονώσεις, εμπρός καθίσματα (βάζεις κανονικά μπακετ) μοκέτες, ταπετσαρίες (η peugeot sport έχει κάτι μούρλια από carbon στα 380 ευρώ η μία) και έτσι αφαιρείς ίσα με 200 κιλά…
-
Ρε μαστορη εδω βγάζουμε βάρος απο τα 950- κιλα που ηταν το 106....δεν θα το καναμε στο 207? Αλλο το ένα κα ιάλλο το άλλο ομως.
Αν θυμασαι υπήρχε εκδοση 106 rallye, τελειως γυμνη στα 3 εκ 700 χιλιαδες δρχ....ε ας βγάλουν κάτι γυμνο σε σχέση με την εποχή παντα.....
-
Μα εκεί θέλω να καταλήξω…
Αφού δεν το κάνει το ίδιο το εργοστάσιο ας το κάνει ο εκάστοτε κάτοχος του, που τον ενδιαφέρει. Ούτε δύσκολό είναι, ούτε πολύπλοκο και ας αφήσει το εργοστάσιο να κουρεύεται.
Απλά από το 106 δεν έχεις πολλά να βγάλεις… Αφού με τα σημερινά δεδομένα είναι άδειο… από το 207 έχεις να βγάλεις πάρα πολλά και φυσικά να χάσεις πάρα πολλά κιλά!
-
Ώπα κάτσε!
Ευχαρίστως κάποιος να τα πετάξει αλλά μην τα έχει χρυσοπληρώσει αυτά που θα πετάξει!
Δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο τίγκα στον εξοπλισμό για να γδύσεις!
Κ επίσης όσα κ να βγάλεις το βάρος δραματικά δε μειώνεται -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Κ επίσης όσα κ να βγάλεις το βάρος δραματικά δε μειώνεταιΕιδικά στο 207 που το έξτρα βάρος δεν προέρχεται από τις τρομερές και φοβερές μονώσεις και τις ταπετσαρίες. Τι θα βγάλεις δηλαδή? Πίσω καθίσματα, μοκέτες, επενύσες από τις πόρτες άντε κι από την οροφή (!) και μετά... τι? Ηχεία? Πλαστικά καλύματα και το τζαμάκι απ' το καντράν?!... Θα το ξεφτιλίσεις και σιγά τα κιλά που θα γλιτώσεις.
-
Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι δα τόσο τραγικά τα πράγματα...και εξηγούμαι:
το 106 Ραλί ήταν 950 κιλά και απέδιδε 120 άλογα δηλ έχουμε 7,92κιλά ανα ίππο.
το 207 GT είναι 1350 κιλά και αποδίδει 150 άλογα ήτοι 9 κιλά ανα ίππο.Υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά υπάρχει επίσης διαφορά στην ροπή που μετρά σε αυτές τις σπορτίφ καταστάσεις. Και όταν έχεις 25 κιλά ροπής από τις 1400 στροφές ε όπως και να το κάνουμε έχεις ένα προβάδισμα.
άποψή μου.
edit : επίσης μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για διαφορετικό εντελώς αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας...άλλο 106 άλλο 207.
-
elteo δεν είναι θέμα διαφοράς στα kg/ps.
Είναι θέμα της χαοτικής διαφοράς στη φιλοσοφία.
Βάσει δικών μου κριτηρίων το 207GT είναι ένα μετριότατο (έως κακό)γρήγορο χάτσμπακ...Απλώς ουδεμία σχέση με Rallye, 106 ή 306...
Peugeot 207 Rallye