Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι ντινο ετσι που εχουν κανει τα αμαξια με τα ηλεκτρονικα το μονο που δεν κανει το αυτοκινητο ειναι να οδηγαει μονο του...
Οποτε θελω να ανοιγω τους υαλοκαθαριστηρες και τα φωτα οποτε θελω εγω και δεν θελω να μου κανει κουμαντο το αμαξι σε τετοια απλα θεματα...
Kαι για να πω γιατι δεν παει το esp...δεν παει γιατι αυτος που θα παρει το ραλύ θα το εχει κλειστο οποτε ειναι σαν να κοροιδευομαστε...
Όσον αφορά τα φώτα, εφόσον υπάρχουν ζώα που μπαίνουν σε τούνελ και δεν τα ανάβουν, δεν φταίει κανείς άλλος.
Στο esp τώρα. Όσο καλός οδηγός και αν είσαι, όσο τεταμένη και αν έχεις την προσοχή σου, θα το κάνεις το λάθος εκεί που δεν το περιμένεις. Όχι τόσο όταν στρίβεις στον Ταξιάρχη ή στις Σέρρες, αλλά όταν γυρνάς από την δουλειά το βράδυ κουρασμένος. Και θα είσαι με τον ράλο τότε. Οπότε κάτι το οποίο μπορεί να σώσει σε ενδεχόμενη μαλακία ΔΕΝ είναι κακό, εφόσον βέβαια μπορείς να το στείλεις για ύπνο όποτε το επιθυμείς. Και είσαι λάθος όταν λες ότι θα το έχει συνέχεια στο off. Ο Στέλιος (ή ο κάθε στέλιος) κάνει όλα του τα χιλιόμετρα σε τέζα ρυθμούς; Δεν νομίζω.