-
Σημερινα απιθανα...
-
ποδηλατο στην αριστερη του Κηφισου.
-
τροχομπατσος που στεκοταν σαν χανος και με κοιτουσε. Με ρωταει 'τι θελεις να κανεις'; Αν ειναι δυνατον. Αντι να καθεται να ρυθμιζει την κυκλοφορια σωστα, μας μπερδευει.
Χθεσινο απιθανο: τροχομπατσος χθες που εκανε το εξης: ειχε σηκωμενο το ενα χερι εκτεταμενο προς την κατευθυνση ενος καθετου δρομου, και με το αλλο χερι τους εκανε ταυτοχρονα νοημα να περασουν.
Εγω ερχομουν απο τον κυριο δρομο και δεν καταλαβα τι εννουσε. Στο τελος περασα αφου ειχα πρασινο...
-
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σημερινα απιθανα...- ποδηλατο στην αριστερη του Κηφισου.
To βελτιώνω :
Ποδήλατο στην άνοδο της Πειραιώς προς Ομόνοια , στην δεξιά λωρίδα , κοινούμενος αντίθετα ( προς Πειραιά ). Ο ηλικιωμένος Πακιστανός που ήταν επάνω ή τα μπέρδεψε με τα μέρη του ή θεώρησε τον εαυτό ιερό μοσχάρι και πίστεψε ότι όλοι θα τον αποφύγουν.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...To βελτιώνω :Ποδήλατο στην άνοδο της Πειραιώς προς Ομόνοια , στην δεξιά λωρίδα , κοινούμενος αντίθετα ( προς Πειραιά ). Ο ηλικιωμένος Πακιστανός που ήταν επάνω ή τα μπέρδεψε με τα μέρη του ή θεώρησε τον εαυτό ιερό μοσχάρι και πίστεψε ότι όλοι θα τον αποφύγουν.
Νομίζω ότι και στο Πακιστάν οδηγούν με τον αγγλικό τρόπο οπότε ο παππούς (αν ήταν όντως Πακιστανός) καλά πήγαινε... (απλά μπέρδεψε τις χώρες )
Το επεκτείνω...
Εχθές το πρωί, δρομέας που έκανε τζόκινγκ ανέβαινε την Συγγρού ΑΝΑΜΕΣΑ από τα σταματημένα λόγο κίνησης αυτοκίνητα ΜΕΤΑΞΥ της δεύτερης και της τρίτης λωρίδας...
Λόγο της κίνησης τον έβλεπα συνέχεια από το ύψος του Interconti μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός.
Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήταν ότι ΔΕΝ σταμάταγε ούτε στους κάθετους δρόμους ακόμα και αν είχε πράσινο.
Σήκωνε το χέρι και έκοβε την κίνηση...
Από το look πάντως έκανε μπαμ ότι ΔΕΝ ήταν Έλληνας... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...To βελτιώνω :
Ποδήλατο στην άνοδο της Πειραιώς προς Ομόνοια , στην δεξιά λωρίδα , κοινούμενος αντίθετα ( προς Πειραιά ). Ο ηλικιωμένος Πακιστανός που ήταν επάνω ή τα μπέρδεψε με τα μέρη του ή θεώρησε τον εαυτό ιερό μοσχάρι και πίστεψε ότι όλοι θα τον αποφύγουν.
Νομίζω ότι και στο Πακιστάν οδηγούν με τον αγγλικό τρόπο οπότε ο παππούς (αν ήταν όντως Πακιστανός) καλά πήγαινε... (απλά μπέρδεψε τις χώρες )
Το επεκτείνω...
Εχθές το πρωί, δρομέας που έκανε τζόκινγκ ανέβαινε την Συγγρού ΑΝΑΜΕΣΑ από τα σταματημένα λόγο κίνησης αυτοκίνητα ΜΕΤΑΞΥ της δεύτερης και της τρίτης λωρίδας...
Λόγο της κίνησης τον έβλεπα συνέχεια από το ύψος του Interconti μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός.
Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήταν ότι ΔΕΝ σταμάταγε ούτε στους κάθετους δρόμους ακόμα και αν είχε πράσινο.
Σήκωνε το χέρι και έκοβε την κίνηση...
Από το look πάντως έκανε μπαμ ότι ΔΕΝ ήταν Έλληνας...Εισαγωμενο Ζωο δηλ.....
Να δω ποιος παπαρας τον εκτελωνησε! -
Καλά τι έπαθαν όλοι σήμερα. Δεινοπάθησα να φτάσω στο σπίτι χωρίς να μου συμβεί ατύχημα. Ξεκίνησε από ένα πιτσιρικά που μου πετάχτηκε ξαφνικά σε μια διασταύρωση, συνεχίστηκε από έναν που προσπερνώντας σε έναν δρόμο κάποιον που έστριβε αριστερά ήρθε τόσο άκρη που κόντεψε να πέσει πάνω μου ενώ έβγαινα από στοπ βέβαια αλλά είχα σταματήσει άκρη, λίγο πιο πάνω σταματάει κάποιος και μετά θυμήθηκε να ανάψει αλάρμ, κολλήσαμε επικίνδυνα 3 αυτοκίνητα, ουφ ευτυχώς πάει πέρασε κι αυτό... , κάτι μηχανάκια έκαναν ότι νάναι στο δρόμο, πέτυχα και μια κηδεία (φτου, φτου μακριά) κι έγινε μποτιλιάρισμα σε σημείο που σπάνια πετυχαίνω αυτοκίνητο... ωχουυυυ επιτέλους μπήκα σπίτι. Μεγάλη περιπέτεια η σημερινή!
-
Εγώ πέτυχα συρόμενο φορτηγό, που προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε δρόμο δυο κατευθύνσεων με δυο μόνο λωρίδες ανά κατεύθυνση και νησίδα στη μέση.
Φυσικά εγκλωβίστηκε γύρω από μια κολώνα φωτισμού, φυσικά προσπαθώντας να κάνει όπισθεν και να κάνει abort την αναστροφή έσπασε ο εμπρός άξονας της καρότσας (!!!!!!!) και μπλόκαραν και τα δυο ρεύματα του δρόμου...
Και φυσικά επιστρατεύτηκε φορτηγό οδικής βοήθειας, που περνούσε εκείνη τη στιγμή κουβαλώντας δυο τρακαρισμένα τα οποία και ξεφόρτωσε πάνω στο δρόμο - και δεν ξέρω μην είναι ακόμα όλοι εκεί. Εμείς την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια (δε μασάμε από χωματόδρομους, γι' αυτό). -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(δε μασάμε από χωματόδρομους, γι' αυτό).Nαι, ναι.. Το έχουμε υπόψιν αυτό!!
-
Φτου!
Δεν είχα υπολογίσει ότι παρακολουθούν κάποιοι που γνωρίζουν.
-
Εγώ πέτυχα συρόμενο φορτηγό, που προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε δρόμο δυο κατευθύνσεων με δυο μόνο λωρίδες ανά κατεύθυνση και νησίδα στη μέση.
Φυσικά εγκλωβίστηκε γύρω από μια κολώνα φωτισμού, φυσικά προσπαθώντας να κάνει όπισθεν και να κάνει abort την αναστροφή έσπασε ο εμπρός άξονας της καρότσας (!!!!!!!) και μπλόκαραν και τα δυο ρεύματα του δρόμου...
Και φυσικά επιστρατεύτηκε φορτηγό οδικής βοήθειας, που περνούσε εκείνη τη στιγμή κουβαλώντας δυο τρακαρισμένα τα οποία και ξεφόρτωσε πάνω στο δρόμο - και δεν ξέρω μην είναι ακόμα όλοι εκεί. Εμείς την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια (δε μασάμε από χωματόδρομους, γι' αυτό).H Τροχαία πρόλαβε να έρθει για να τον γα...εεε γράψει;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
H Τροχαία πρόλαβε να έρθει για να τον γα...εεε γράψει;Ήλθαν οι απίθανοι - κι όταν ρωτούσε κανένας οδηγός τι συμβαίνει, τους έλεγαν ότι 'έμεινε ένα φορτηγό'.
Μιλάμε ότι σ' εκείνο το σημείο εγώ με το φορτηγάκι μου (mazda 4x4) θα έπρεπε να κάνω δυο μανούβρες για να κάνω αναστροφή. Ο οδηγός πρέπει να είναι πολύ μεγάλος μα ... γκας. -
H Τροχαία πρόλαβε να έρθει για να τον γα...εεε γράψει;
Ήλθαν οι απίθανοι - κι όταν ρωτούσε κανένας οδηγός τι συμβαίνει, τους έλεγαν ότι 'έμεινε ένα φορτηγό'.
Αντί να του κόψουν το ΓΚώλο... Ωραίοι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H Τροχαία πρόλαβε να έρθει για να τον γα...εεε γράψει;
Ήλθαν οι απίθανοι - κι όταν ρωτούσε κανένας οδηγός τι συμβαίνει, τους έλεγαν ότι 'έμεινε ένα φορτηγό'.
Αντί να του κόψουν το ΓΚώλο... Ωραίοι!
Η ΕΛΑΣ ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει!
-
Θα του τον κόψει ο ιδιοκτήτης, Σπύρο.
Καταστράφηκε ολόκληρος ο μπροστινός άξονας του ρυμουλκούμενου, αυτός που στρίβει.
Οι τροχαίοι καλά, στον κόσμο τους όπως πάντα... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ερώτημα είναι άλλο (πιο βασικό):
Πόσο ΜΑ... πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει τζόγκινγκ δίπλα στην κίνηση κεντρικής λεωφόρου της Αθήνας και ανάμεσα στις εξατμίσεις. Εκτός κι αν θεωρεί ότι βελτιώνει την υγεία του διά της αυτοκτονίας. -
Ζώα όλοι οι οδηγοί που χτες το πρωί κατά τις 6:30-6:45 την ώρα που πολλοί (όπως εγώ) πάνε στη δουλειά τους, είχαν σχεδόν κοκαλώσει τα αυτοκίνητά τους για να χαζέψουν το σοβαρό ατύχημα που συνέβη στην άνοδο του Κηφισού στο ύψος μεταξύ Π. Ράλλη και Ιεράς Οδού. Ήμουν στην κάθοδο και λίγο μετά τη στροφή από Λ. Αθηνών ξαφνικά πήζω στο μποτιλιάρισμα για να ανακαλύψω μετά από μερικές εκατοντάδες μέτρα τον ηλίθιο λόγο του μποτιλιαρίσματος. Έλεος. Και με την τσίμπλα στο μάτι, η μαλ...ία του νεοέλληνα σπάει αρχ...α.
-
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;
-
Έβγαλαν τις μπάρες, αλλά έβαλαν κάμερες. Αν περάσεις χωρίς το TEOPASS καταγράφεται παράβαση. Προφανώς κάποιοι δεν το ξέρουν αυτό. Θα το μάθουν όμως.
-
Mε την σειρά μου, σήμερα στην Ε.Ο. Θεσ/νικης-Χαλκιδικής, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, 1-2 χιλιόμετρα από την αερογέφυρα Θέρμης είχε γίνει ένα ελαφρό ατύχημα. Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα για 4-5 χλμ, όχι γιατί έκλεισε κάποια λωρίδα, αλλά γιατί όλοι έκοβαν για να κοιτάξουν. Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα γμτ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:Mε την σειρά μου, σήμερα στην Ε.Ο. Θεσ/νικης-Χαλκιδικής, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, 1-2 χιλιόμετρα από την αερογέφυρα Θέρμης είχε γίνει ένα ελαφρό ατύχημα. Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα για 4-5 χλμ, όχι γιατί έκλεισε κάποια λωρίδα, αλλά γιατί όλοι έκοβαν για να κοιτάξουν. Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα γμτ;
Ακόμα και να μη κοιτούσαν, έπρεπε να περάσουν αέρα από δίπλα;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]