-
Αν αυτό το φορτηγό πρέπει (το μπορεί είναι άλλη ερώτηση) να κάνει προσπέραση τότε πάσο. Κατ΄εμέ μόνο δεξιά και πολύ του είναι.
Αν έχετε όρεξη και υπομονή να ακολουθείτε τέτοιους χάρους μέσα στη κίνηση (γιατί να δε κάνω λάθος στη παραλιακή είναι τραβηγμένη η φωτογραφία) και τα κενά που αφήνουν από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα που κινούνται να πλησιάζουν πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών τότε σύμφωνοι.
Τότε σας αρέσει και το ποτάμι που κάποιες ώρες είναι η αριστερή λωρίδα πηγμένη και οι άλλες δυο τρεις λωρίδες κατειλημμένες από φορτηγά που θυμίζουν διάταξη σκακιέρας με κενά δεκάδων μέτρων το ένα από το άλλο να σέρνονται. Θα σας χάλαγε να μαζευόντουσαν στις δυο έστω (όπου έχει τέσσερις) δεξιότερες λωρίδες και να ελευθερωνόντουσαν οι υπόλοιπες.
-
Έχει πουθενά το ποτάμι 4 λωρίδες;
-
στη συγκεκριμενη περιπτωση φιλε tazio,αυτο το φορτηγο δεν πρεπει να βρισκεται καν στο δρομο.
σε αλλες περιπτωσεις,το φορτηγο λογου ογκου,και με πυκνη κινηση,
πρεπει να ειναι σχεδον παντα δεξια,ωστε να διευκολυνει τη κυκλοφορια.εκτος αν ο αλλος μπροστα παει με 50.
λογω την καποιας εμπειριας μου με φορτηγο,εχω δει πολλους μαλακες φορτηγατζηδες στο δρομο.χαροι στη κυριολεξια.
κατα εναν μυστηριο τροπο αυτοι που οδηγουν και εξωτερικο,λογω διεθνων μεταφορων,
οδηγουν και στην ελλαδα σχετικα νομιμα.
αυτοι που ειναι μονο του εσωτερικου ειναι πολυ πιο σταρχιδιστες. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει πουθενά το ποτάμι 4 λωρίδες;Ναι. Μαλιστα αν διαβασεις το thread 'Κηφισος', θα συνειδητοποιησεις οτι αυτη η αλλαγη διατομης 3 4 λωριδες, καθως και η παραβιαση της ΛΕΑ, ειναι που προκαλει τα μποτιλιαρισματα / σταματηματα.
Και εχω την εντυπωση οτι σε σημεια που υπαρχουν πολλες εισοδοι / εξοδοι κοντα, φτανει και τις 6 λωριδες πλατος.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έχει πουθενά το ποτάμι 4 λωρίδες;
Ναι. Μαλιστα αν διαβασεις το thread 'Κηφισος', θα συνειδητοποιησεις οτι αυτη η αλλαγη διατομης 3 4 λωριδες, καθως και η παραβιαση της ΛΕΑ, ειναι που προκαλει τα μποτιλιαρισματα / σταματηματα.
Και εχω την εντυπωση οτι σε σημεια που υπαρχουν πολλες εισοδοι / εξοδοι κοντα, φτανει και τις 6 λωριδες πλατος.ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Μη πω τιποτα για την μανουλα τους!!!! -
Η ΛΕΑ φυσικά δεν είναι λωρίδα κίνησης. Ομοίως, οι λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς που μπαίνουν και βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο. Στην Ελλάδα η πλημμελής αστυνόμευση επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τις παραβιάζει συστηματικά για να κερδίσει κάποια μέτρα σε σχέση με τους υπόλοιπους, ασφαλής στην γνώση ότι θα μείνει ατιμώρητος.
Εκτός από την ΛΕΑ και τα slip roads λοιπόν, έχει πουθενά το ποτάμι 4 λωρίδες;
-
Χθες το μεσημέρι στην περιοχή του ΑΤΕΙ Ηρακλείου:
Η κυρία σταμάτησε «στην άκρη» για να μιλήσει στο κινητό [...]
Υποθέτω οτι μόλις αντιλήφθηκε ότι τα παλιόπαιδα στην στάση έκαναν περίεργες κινήσεις με τα κινητά τους (έβγαζαν φωτογραφίες... ) σηκώθηκε κι έφυγε, φυσικά μιλώντας στο κινητό ακόμα.....Το ενδιαφέρον είναι οτι 3 λεπτά αργότερα επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβώς σκηνικό..
-
Ζώα πολλά χθες κυριακή στο φανάρι που στρίβεις από παραλιακή Καλαμακίου. Βάλανε νησίδα και χωρίζουν αυτούς που μπαίνουν Καλαμακίου, από αυτούς που έρχονται από Καλαμακίου για παραλιακή. Είμαι κανονικά να στρίψω 2ος, και έχει καθήσει δίπλα μας και 2η σειρά να στρίψει , οι οποίοι ενοχλούν αρκετά την αριστερή λωρίδα που συνεχίζει προς τα κάτω στην παραλιακή, ενώ ο μπάτσος στο φανάρι δεν τους κανει τίποτα. Ξαφνικά έρχεται ζώο γύρω στα 35 με γαλάζια X5 να στρίψει 3η σειρά. Κάθεται ατάραχος και περιμένει, ενώ οι απο πίσω κοντέυουν να λιωσουν τις κόρνες, και όταν αρχίζουν να τον βρίζουν ο τύπος κάνει το θεϊκό : φεύγει από εκεί το ίδιο ατάραχος, και πάει στην άλλη πλευρά της νησίδας, από εκεί που θα βγαίνανε για παραλιακή αυτή που έρχονταν από καλαμακίου. Ε τότε πήγε και ο μπάτσος και τον έδιωξε, αλλά ζωό και αυτός που δεν το έκανε πιο νωρίς και για όλους τους άλλους που σχημάτιζαν 2η λωρίδα.
-
κύριοι, ήρεμα
το φορτηγό δεν ήταν στο ποτάμι αλλά στην παραλιακή στο ύψος του παλαιού φαλήρου και δεν έκανε προσπέραση αλλά κινόταν στη μεσαία. Μετά προσπέρασα από αριστερά με το που άναψε το φανάρι για να γλυτώσω απ'τον κινούμενο χάρο -
Αντε, να πω κι εγώ την ιστορία μου, αρκετά σουρεαλιστή ομολογουμένως και ...φρέσκια φρέσκια!
Γυρίζω σήμερα στο σπίτι, φεύγοντας νωρίς από την δουλειά, όλος χαρά (μόνο 9:30 ώρες δούλεψα, την Παρασκευή είχα κλείσει 12άρο ο τυχεράκιας! ), είμαι γύρω στις 17:30 στην Αμφιθέας προς παραλιακή , κινούμενος αργά, γιατί τα ταξί έχουν κλείσει το ρεύμα το δεξί που είμαι εγώ, δεν κορνάρω όμως....όχι κυρία μου, είμαι χαρούμενος, δεν αφήνω κανέναν ταριφ-μαν να μου χαλάσει το απόγευμα μου, προχωράω, κι άλλο ταξί σταματά πάνω στην διάβαση, σταματάω, ήρεμος, πίσω χαμός και τελικά σιγά σιγά φτάνω στην διασταύρωση που στρίβω: είναι το φανάρι της Αγ. Βαρβάρας, όπου συνήθως πλήθος αυτοκινήτων συνωστίζονται, χωρίς προφανή αιτία, αφού το φανάρι κρατάει αρκετά... Παραδοσιακά, σχηματίζονται 2 σειρές από αυτούς που περιμένουν: η πιο αριστερή βγάζει στην Αγ. Βαρβάρας και συνεχίζει στο ημικύκλιο που βγάζει εν τέλει στην Αγ. Δημητρίου, ενώ η δεξιά σειρά, ακολουθείται από αυτούς που συνεχίζουν χαμηλότερα, για Καλαμάκι, μέσω Πραξιτέλους, Εθελοντών κλπ Περισσεύει και άνετος χώρος για όσους θέλουν να διέλθουν προς παραλία, ειδικά αν δεν υπάρχουν οι γνωστοί κλέφτες που παρακάμπτουν και τις δυο σειρές και βγαίνουν μπροστά...
Κανονικά, μια σειρά πρέπει να υπάρχει εκεί, αλλά επειδή δεν χωράνε τα αυτοκίνητα (πολλές φορές θα έπρεπε να φτάνουν στις...γραμμές του τραμ αν περίμεναν σε μία!), γίνονται δυο! Εγώ πάντα στρίβω δεξιά, κι όσες φορές είπα να το παίξω νόμιμος και περίμενα στην 'κανονική' αριστερή, με έβρισαν ΟΛΟΙ οι δεξιοί! Από τότε, δεξιά, πάντα δεξιά, ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά κλπ κλπ
Για να μπείτε στο νόημα, όσοι δεν ξέρετε το σημείο, ιδού:
Μεγάλη η χάρη σου Αγ. Βαρβάρα μου...
Τεσπά, μην τα πολυλογώ ( ), πλησιάζω σιγά σιγά, βγάζω το φλασάκι μου, ήταν και κόκκινο και σταματάω λίγο πιο πριν από το μπροστινό και εξ αριστερών μου όχημα, γιατί ήταν φορτηγό και ήθελα να μην περιορίσω το πλάτος του δρόμου για να περνάνε όλοι άνετα δίπλα μου. Ετυχε να είμαι ο πρώτος στην δεύτερη σειρά, γιατί είχε λίγα αυτοκίνητα, φαίνεται πως τα ...ταξί είχαν κάνει...καλή δουλειά!
Φτάνω άνετος λοιπόν, έχω το φρέντο ανά χείρας, το Destinator μου λέει 'Στριψτε αριστερά', 'Στρίψτε αριστερά', ίσα μωρή σκρ0φα, θα στρίψω, είναι κόκκινο σκέφτομαι εγώ, τσιμπάω φρένο, χαμηλώνω και τον φίλο μου τον Gary Moore να μην ενοχλεί τους γείτονες γιατί είχα τα παράθυρα ανοιχτά, γιατί το aircondition της δουλειάς, πρέπει να το πήραν δεύτερο χέρι από αποθήκη με ψυγεία, δεν εξηγείται διαφορετικά, όταν ΞΑΦΝΙΚΑ:
ΜΠΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠ! ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠΠΠ!
Κοιτάζω αλαφιασμένος δεξιά μου, (αριστερά ήταν όλοι ήσυχοι και αφοσιωμένοι στα φώτα της εκκίνησης, την pole θυμίζω την είχε η φορτηγάντζα...), ένας τύπος σε ένα εξαθλιωμένο Polo, με γκρίζα μαλλιά και αξυρισιά, να ωρύεται:
'Ρε μ@λ@κισμένο , θέλεις να μας σκοτώσεις; Τι κάνεις! Εεεεε;Τι κάνεις;'
Κοιτάζω τον ευγενή γέροντα και σκέφτομαι; Τι κάνω; Είμαι σοβαρός; Πίνω freddo την ώρα που παιδάκια στην Αφρική πεινάνε και πεθαίνουν και επιπλέον , οδηγώ το Υ, εκλύω CO2 , και κάνω την ΓΗ ένα τεράστιο θερμοκήπιο, σκοτώνοντάς μας ΟΛΟΥΣ! Κι ευτυχώς , αυτός ο εδώ ο κυριούλης με ξύπνησε από το μακάβριο ύπνο μου!
Μετά βέβαια το ξανασκέφτηκα, και λέω, είναι κρίμα να μην τον ευχαριστήσω όπως του αρμόζει και τον χαιρέτησα ευγενικά υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο, χαμογελώντας ταυτόχρονα (ιπποτικός χαιρετισμός που έφτασε στις μέρες μας μέσω των Ναϊτών ιπποτών, βέβαιαααα... ).
Σαν είδε όμως τούτο ο αξιαγάπητος τρόφιμος, τα πήρε στο κρανίο, παρατάει το Polo καταμεσής, κόρνες χαμός, επειδή ήτο και ολίγον άπλυτος κι εγώ διάθεση καμίαν δεν έχω να πλακώνομαι στα φανάρια με ψυχασθενείς, ειδικά μια τόσο ωραία μέρα, είπα να κλείσω το παράθυρο, για να τον αποθαρρύνω...
Μάταια! Ο γκριζομάλης γορίλας, άρχισε να χτυπάει το παράθυρό μου με όλη του τη δύναμη και εγώ βρέθηκα να ψάχνω το διακόπτη να το κατεβάσω, μην το σπάσει και μόλις είχα φτιάξει και το μοτέρ!
Πριν προλάβω να το κατεβάσω, ο πιθηκίζων συνοδοιπόρος, είχε αφήσει το παράθυρο ήσυχο, μάλλον γιατί πόνεσε από τα χτυπήματα και έψαχνε να βρει το χερούλι της πόρτας (πράγμα που δεν είναι εύκολο για έναν Homo Erectus όπως ο συγκεκριμένος, καθώς σε αντίθεση με τις μπανάνες και τα Polo , τα Υ έχουν το χερούλι στη μεσαία κολώνα...)
Αμέσως όμως έδειξε την προσαρμοστικότητά που διακρίνει όλα τα ξαδέλφια μας, και άνοιξε την πόρτα, εγώ ήμουν και δεμένος με την ζώνη, άρχισε να μου λέει κάτι στην γλώσσα του, αλλά δεν καταλαβαίνω πιθηκίσια, καθότι οι δικοί μου συγγενείς , έχουν ξεχάσει την εν λόγω διάλεκτο , κάποια εκατομμύρια χρόνια τώρα...)
Είχα μείνει απλώς μ@λ@κας, κρατώντας το freddo μου ανά χείρας, ο Gary Moore τα έσπαγε στα ηχεία, αυτός ούρλιαζε και οι υπόλοιποι κόρναραν! Οργή λαού, φωνή θεού τελικά , η λαϊκή απαίτηση, έκανε το Polίστα μπαμπουίνο, να δώσει μια γερή στην πόρτα μου κλείνοντάς την, και επειδή δεν ετράνταξε αρκετά το Υ, την ξανάνοιξε και την ξανάκλεισε δυνατά για να το ευχαριστηθεί (για να καταλάβετε, με τον ίδιο τρόπο, χτυπάνε ο όμοιοι του τα κάγκελα του κλουβιού τους, όταν δεν οδηγούν τα Polo τους...).
Αυτή ήταν και η τελευταία πράξη του δράματος, μπήκε στο κλουβί του, και έφυγε οδηγώντας με περισσή χάρη, τρώγοντας μια μπανάνα για να γλεντήσει για την σπουδαία νίκη του...
Εγώ, αφού άφησα τον freddo στην ποτηροθήκη (έχω μια διπλή από τα Everest πάνω στην ραφιέρα του Υ, πολύ πρακτική, χωράει και freddo και νεράκι δίπλα, αμέεεεε ), δοκίμασα το παράθυρο αν δουλεύει, έβαλα μπρος και έφυγα προς το δάσος, να βρω το...Μόγλη να του πω τα καθέκαστα...
Γι αυτό φίλοι μας, προσοχήηηη στο Γοριιιιιλααααα! -
Τι τις θες κι εσυ τις εκτασεις δακτυλων... Παιξτο cool...
Το πιο αστειο ειναι οταν κορναρω σε μηχανακια που εχουν την απαιτηση να περασουν με κοκκινο. Ερχονται και με πλευριζουν για να μου την πουν (να πουν τι; ...) κι εγω κανω οτι δεν ειναι εκει, κοιταω απο την αλλη, δυναμωνω το stereo, τους γραφω κανονικοτατα.
Αποφυγη της διαπροσωπικης επαφης με καθε τροπο. Το road rage καραδοκει.
-
Ομολογώ ότι πραγματικά δεν κατάλαβα τι έκανες στον άνθρωπο των σπηλαίων και αντέδρασε μ' αυτό τον τρόπο... (ίσως απλά δεν του άρεσε η φάτσα σου)
Αυτό που πραγματικά με αποστόμωσε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισες το γεγονός. Σίγουρα δε θεωρούμαι ήρεμος άνθρωπος στις αντιδράσεις μου και ως εκ τούτου δεν αποτελώ μέτρο σύγκρισης, δε ξέρω όμως πολύ κόσμο που θα είχε τη ψυχραιμία να βλέπει κάποιον να του κοπανάει το αυτοκίνητο και να μην αντιδρά. Προσωπικά θα είχα βγει έξω και αρχικά θα του ζητούσα ευγενικά να γυρίσει στο αυτοκίνητό του αν δε θέλει να υπάρξουν συνέπειες και εφόσον πήγαινε συνέχιζε να είναι απειλητικός ή προσπαθούσε να με χτυπήσει θα τον έστελνα πακέτο στο αυτοκίνητό του.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αντε, να πω κι εγώ την ιστορία μου, αρκετά σουρεαλιστή ομολογουμένως και ...φρέσκια φρέσκια!
... Παραδοσιακά, σχηματίζονται 2 σειρές από αυτούς που περιμένουν: η πιο αριστερή βγάζει στην Αγ. Βαρβάρας και συνεχίζει στο ημικύκλιο που βγάζει εν τέλει στην Αγ. Δημητρίου, ενώ η δεξιά σειρά, ακολουθείται από αυτούς που συνεχίζουν χαμηλότερα, για Καλαμάκι, μέσω Πραξιτέλους, Εθελοντών κλπ Περισσεύει και άνετος χώρος για όσους θέλουν να διέλθουν προς παραλία, ειδικά αν δεν υπάρχουν οι γνωστοί κλέφτες που παρακάμπτουν και τις δυο σειρές και βγαίνουν μπροστά...
Κανονικά, μια σειρά πρέπει να υπάρχει εκεί, αλλά επειδή δεν χωράνε τα αυτοκίνητα (πολλές φορές θα έπρεπε να φτάνουν στις...γραμμές του τραμ αν περίμεναν σε μία!), γίνονται δυο!Φίλε HighFidelity
Επειδή περνάω συχνά από το σημείο και μάλιστα στρίβω τις μισές φορές προς Αγ. Βαρβάρας (ποτέ δεν έχω στρίψει όπως εσύ, αριστερά και αμέσως δεξιά), με έχει προβληματίσει αρκετά το συγκεκριμένο σημείο.
Όπως λες, για αριστερά κανονικά είναι μία η λωρίδα. Όντως συνωστίζεται κόσμος εκέι, όμως η 2η λωρίδα που σχηματίζεται έχω την εντύπωση ότι τελικά εμποδίζει αυτούς που συνεχίζουν να κινούνται ευθεία στην Αμφιθέας. Μήπως αυτό έγινε με τον γοριλλάνθρωπο Polίστα; Εμποδίστηκε η πορεία του από τη θέση του αυτοκινήτου σου;
Επίσης, αν και η 2η λωρίδα για αριστερά πηγαίνει αμέσως δεξιά όπως λες, αρκετοί από εκεί 'χώνονται' στην Αγίας Βαρβάρας πολλές από τις φορές που έχω κάνει κι εγώ αυτή τη στροφή. Το αποτέλεσμα είναι μια μη αποδοτική διέλευση για όλους, αφού οι της 1ης λωρίδας αναγκάζονται να κόψουν για να αφήσουν τον κάθε έξυπνο να χωθεί.
Από αυτές τις δύο απόψεις, θεωρώ ότι η 2η λωρίδα που σχηματίζεται εκεί τελικά εμποδίζει αρκετά. Από την άλλη, είναι γεγονός ότι η εσοχή για το φανάρι αυτό είναι σχεδόν πάντα γεμάτη και όταν συνεχίζεται η ουρά, βγαίνει στην αριστερή της Αμφιθέας.
-
Μεγάλο ΖΩΟ ο οδηγός του A3 με αρ.κ. ΙΖΡ9105 (και οι συνεπιβάτες του). Σάββατο γύρω στις 18:00, Α.Ο. από αεροδρόμιο, έκαναν μπαμ από μακριά με τα χωσίματά τους χωρίς φλας, κολλητηλίκια στους μπροστινούς, κανένα σεβασμό για τις διαγραμμίσεις.
Αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, και ενώ κινούμασταν στην αριστερή (μετά από πέρασμα από e-pass) σε απόσταση 10 μέτρων από τον προπορευόμενο, το ΖΩΟ ήρθε από τέρμα δεξιά και χώθηκε ακριβώς μπροστά μας, και καπάκι φρέναρε (έτσι όπως ήρθε αναμενόμενο). Φρένα κι εμείς... και άρχισαν τα ωραία! Μετά από δική μας χειρονομία (βλακεία μας αλλά δεν κρατηθήκαμε) το ΖΩΟ άρχισε να επιβραδύνει συνεχώς, στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε λωρίδα (με φλας) μας έκλεινε, και όταν τελικά φτάσαμε στο πλάι, οδηγός και επιβάτες έκαναν πρακτική τα ελληνικά τους και μας καλούσαν να σταματήσουμε στο πλάι. Πήρα τηλ. το 1866 και ανέφερα την οδηγική συμπεριφορά τους (μαζί με περιγραφή) αλλά μετά από λίγα λεπτά απομακρύνθηκαν με τον ίδιο ζωώδη τρόπο.
Που τη βρίσκουν την όρεξη για τέτοια νταηλίκια... αλλά ναι, η απάντηση είναι 'τους τη δίνει η ατιμωρησία'.
-
Βασικά όντως η δευτερη σειρά ενοχλει αυτους που πάνε ευθεια...αφου οι λωριδες για ευθεια γινονται ΜΙΑ! Απλα όλοι το ξέρουν το σημειο (πραγματικά δεν γινεται να ειναι ΜΙΑ η λωριδα για αριστερα εχει δικιο ο φιλος) και κοβουν.
Τεσπα, τι κανεις και εσυ κολοδαχτυλο, δεν του έλεγες ρε αει μαμησου, και θα σου εφευγε η τσαντιλα και δνε θα σε ακουγε!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ομολογώ ότι πραγματικά δεν κατάλαβα τι έκανες στον άνθρωπο των σπηλαίων και αντέδρασε μ' αυτό τον τρόπο... (ίσως απλά δεν του άρεσε η φάτσα σου)Αυτό που πραγματικά με αποστόμωσε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισες το γεγονός. Σίγουρα δε θεωρούμαι ήρεμος άνθρωπος στις αντιδράσεις μου και ως εκ τούτου δεν αποτελώ μέτρο σύγκρισης, δε ξέρω όμως πολύ κόσμο που θα είχε τη ψυχραιμία να βλέπει κάποιον να του κοπανάει το αυτοκίνητο και να μην αντιδρά. Προσωπικά θα είχα βγει έξω και αρχικά θα του ζητούσα ευγενικά να γυρίσει στο αυτοκίνητό του αν δε θέλει να υπάρξουν συνέπειες και εφόσον πήγαινε συνέχιζε να είναι απειλητικός ή προσπαθούσε να με χτυπήσει θα τον έστελνα πακέτο στο αυτοκίνητό του.
Εκατσε δευτερη λωριδα στο φαναρι που στριβει αριστερα, δεξιοτερα απο την μια σωστη λωριδα, με αποτελεσμα να κλεινει την αριστερη της Αμφιθεας.
highfidelity
καλο θα ηταν να καθεσαι στην σωστη μια λωριδα και αμα θες να στριψεις καπακι δεξια μολις μπεις στην Αγ. Βαρβαρας, να κλεισεις αυτους τους εξυπνακηδες που κανουν το ιδιο με εσενα. Αν δεν χωρατε, ειναι δικο σου προβλημα και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το μεταφερεις σε εμενα με το να κλεινεις την αριστερη της Αμφιθεας και να δημιουργεις χαος πισω σου (που το δημιουργεις, το φαναρι το ξερω πολυ καλα. ολοι εσεις της δευτερης σειρας δημιουργειτε μποτιλιαρισμα στην Αμφιθεας σε εκεινο ακριβως το σημειο).sorry κιολας, αλλα αμα μου το εκανες και ημουν εγω απο πισω, θα σου κορναρα. Αμα στο κορναρισμα μου μου εκανες κωλοδαχτυλο, μετα θα εψαχνες να το βρεις. Εισαι λαθος ή εστω αναγκαζεσαι να γινεις λαθος απο την λαθος χαραξη του δρομου. Αυτο ομως ειναι δικο σου προβλημα...
-
Πριν μερικές μέρες έψαχνα να παρκάρω στο κέντρο του Πειραιά και βρήκα μια θέση σε πολύ ωραίο σημείο, η οποία όμως έιχε 2 μειονεκτήματα.
Ήταν στενή αφενός και ο μπροστινός είχε αφήσει πολύ έξω το αυτοκίνητό του αφετέρου.
Βγάζω πάντως αλάρμ εγκαίρως και κόβω. Πίσω μου μια 'κυρία' κάπου στα 50-55. Προφανώς δεν πήρε χαμπάρι τα αλάρμ και ήρθε και κόλλησε πίσω μου ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω όπισθεν. Όταν της έκανα νόημα να οπισθοχωρήσει για να σταθμεύσω, άρχισε να κάνει κάτι υστερικές χειρονομίες. Τεσπά, πήγε πίσω.
Λόγω της δύσκολης θέσης, κατάφερα να χώσω το αυτοκίνητο με την 3η προσπάθεια και πολύ ιδρώτα. Όταν τα κατάφερα, η 'κυρία' που περίμενε πίσω μου, ήδη ενοχλημένη από τη στάση, πόσο μάλλον για τη φοβερή αργοπορία που της προκάλεσα (1 λεπτό ίσως; ), περνώντας από δίπλα μου φώναξε 'ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ'.
Ελπίζω να πρόκειται απλώς για τις συνέπειες της εμμηνόπαυσης και να μη χρειάζεται φαρμακευτική υποστήριξη για το υπόλοιπο της ζωής της. -
Το έχω γράψει και παλιότερα. Μέσα στο αυτοκίνητο αλλάζει η συμπεριφορά των περισσοτέρων προς το χειρότερο και ίσως επειδή αισθάνονται ασφαλείς μέσα από τις λαμαρίνες είτε επειδή το βρίσκουν σα μέσο εκτόνωσης κάνουν και λένε πράγματα τα οποία υπό διαφορετικές συνθήκες ούτε καν θα σκέφτονταν. Τις περισσότερες δε φορές έχουν άδικο. Για παράδειγμα δεν φαντάζομαι τη 'κυρία' να μιλάει έτσι και εκτός αυτοκινήτου. Όταν όμως ο άλλος είναι «βαρεμένος» και αντιδράσει απρόβλεπτα τότε αρχίζουν τα δύσκολα…
-
έχω πάθει μεγάλη πλάκα........................ καμμια φορά πετυχαίνω μπροστά μου στο δρόμο, σε στενά, τύπους να πηγαίνουν υπερβολικά αργά και σταθερά για τα Ελληνικά standards με 20 χλμ/ ώρα.... όχι δεν ψάχνουν για parking...... συνήθως 9 στους 10 αρχίζουμε τα 'άντε!!!' 'πως πας έτσι??' εγώ κρατάω μαι πισινή και λέω ή θα είναι Ευρωπαίος ή Καναδός και τηρεί ευλαβικά τον ΚΟΚ ή έχει κάνει σχολή ασφαλούς οδήγησης!!!!!!
Έλα όμως που αυτά τα ΖΩΑ, που να ψοφήσουν, με αυτή την σταθερή ταχύτητα των 20χλμ/ ώρα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ STOP ΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
highfidelity
καλο θα ηταν να καθεσαι στην σωστη μια λωριδα και αμα θες να στριψεις καπακι δεξια μολις μπεις στην Αγ. Βαρβαρας, να κλεισεις αυτους τους εξυπνακηδες που κανουν το ιδιο με εσενα. Αν δεν χωρατε, ειναι δικο σου προβλημα και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το μεταφερεις σε εμενα με το να κλεινεις την αριστερη της Αμφιθεας και να δημιουργεις χαος πισω σου (που το δημιουργεις, το φαναρι το ξερω πολυ καλα. ολοι εσεις της δευτερης σειρας δημιουργειτε μποτιλιαρισμα στην Αμφιθεας σε εκεινο ακριβως το σημειο).sorry κιολας, αλλα αμα μου το εκανες και ημουν εγω απο πισω, θα σου κορναρα. Αμα στο κορναρισμα μου μου εκανες κωλοδαχτυλο, μετα θα εψαχνες να το βρεις. Εισαι λαθος ή εστω αναγκαζεσαι να γινεις λαθος απο την λαθος χαραξη του δρομου. Αυτο ομως ειναι δικο σου προβλημα...
+1
Δηλαδή δεν κατάλαβα, άμα εγώ στρίβω κανονικά στη σειρά μου στο συγκεκριμένο φανάρι, και που θα μου κορνάρει το ζώο που στρίβει 2η λωρίδα επειδή θέλω να πάω αμέσως δεξιά μετά, εμένα τι με νοιάζει; Εκείνος παρανομεί, όχι εγώ. Άσε που τα περισσότερα ζώα κάθονται εκεί για να πάνε Αγ. Βαρβάρας, και όχι στο στενάκι. Αλλά θα σου πω και κάτι άλλο. Έστω ότι φτάνεις στο φανάρι και δεν έχει κανέναν άλλο. Είσαι μόνος σου και θες να στρίψεις στο στενάκι. Θα κάτσεις στην αριστερή της Αμφιθέας, ή θα μπεις κανονικά στη λωρίδα που στρίβει. Αν μπεις κανονικά, πάλι θα σου έρθουν τα ζώα από δεξιά. Προσωπικά δεν αφήνω κανένα ζώο να περάσει, γιατί δεν το δικαιούται.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]