-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην περίπτωση μας ο ιδιοκτήτης είναι τεμπέλης του κερατά και δεν τον πειράζει ιδιαίτερα να βοηθήσει την εθνική οικονομία ξοδεύοντας 15 Ευρώ τον μήνα για ένα πλύσιμο. Απλά χρειάζεται επειγόντως να βρει ένα μέρος κοντά στο Ελληνικό όπου να είναι σίγουρος ότι δεν θα του κάνουν άλλες ζημιές.Με 15Ε στο πλενουν εξω απο το σπιτι σου σε ωρα που οριζεις εσυ,εαν εχεις χωρο.
-
Ποιοι το κάνουν αυτό;
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ποιοι το κάνουν αυτό; -
Πάρα πολύ ενδιαφέρων. Ευχαριστώ πολύ.
-
To σχολικό στη φωτογραφία (Λ. Σουνίου 37 χλμ ώρα 17:00) είναι θεόστραβο και πηγαίνει με την αριστερή μπάντα. Στα πλαϊνά γράφει 'Εκπεδευτήρια Γείτονα'. Το ότι είναι θεόστραβο φαίνεται από μακρυά. Καλά κανείς γονέας που στέλνει το παιδί του σε αυτό το σχολείο και με αυτό το σχολικό δεν το έχει προσέξει μέχρι τώρα? Ο οδηγός πώς δέχεται να το οδηγάει? ΚΤΕΟ πώς πέρασε? Αλλά τι ρωτάω τώρα...
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποιοι το κάνουν αυτό;
Οντως πολυ ενδιαφερον.Το ειχα δει σε διαφημιση στην τηλεοραση αλλα το ειχα ξεχασει εντελως.Και οι τιμες λογικες μου φαινονται.Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
-
-
Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία για να μου φτιάξουν τον καθρέπτη. Δεν άλλαξαν απλώς τον μηχανισμό, αλλά όλο τον καθρέπτη (πάει πακέτο από ότι μου είπαν) και μάλιστα μου έδωσαν στο χέρι τον παλιό τον οποίο θα χρησιμοποιώ για να ξυρίζομαι κάθε φορά που είμαι στην ζούγκλα για σαφάρι.
Το μαλλί τελικά στοίχισε 286Ε αφού μου έκαναν μια μικρή έκπτωση στην εργασία. Με τις υγείες μου.
-
Με 286 € επερνες γαμω τις ξυριστικες μηχανες, πολλες μπαταριες, και σου εκαναν δωρο στο μαγαζι και ενα καθρεφτακι!
-
Πολλά είναι ρε γμτ... Εμβαπτισμένος σε χρυσό είναι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πολλά είναι ρε γμτ... Εμβαπτισμένος σε χρυσό είναι?Γιατί είναι πολλά ρε taurus?
Πολυτέλεια δε θέλει ο πελάτης?
Ηλεκτικοί καθρέφτες,θερμαινόμενοι κι αναδιπλούμενοι,δονητές,ηλέκτρικά παράθυρα,διάλια κέρατα,της παναγιάς τα μάτια.....Ε πλερώ
-
Σώπα ρε... ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι after market δεν ξεπερνάνε τα 300 Ε το ζευγάρι (και πάαααρα πολλά είπα, με 300 θα έχουν και φλασάκια)
-
Ναι και δωρο ενα ζευγαρι 2πλοφαναρα!
-
κατά τη γνώμη μου, το δυσκολότερο είναι να συντηρήσεις ΣΩΣΤΑ ένα αυτοκίνητο, κ όχι να το αγοράσεις... π.χ. αγοράζεις ένα S3... ωραία... από εκεί κ πέρα θα πρέπει να αλλάζεις με τα καλύτερα λάδια, πάντα στην αντιπροσωπία service κ όχι στον γκαραζιέρη της γειτονιάς, προσοχή του χρώματός του, κέρωμα κάθε εξάμηνο κτλ...
καλά έκανες κ πήρες από την αντιπροσωπία κ δεν έβαλες after market... τί να το κάνω να πάρω ένα αμάξι 35.000 κ άνω κ μετά να τσιγκουνεύομαι στα λάδια, στα φίλτρα, στα λάστιχα, στη βενζίνη, στα ανταλλακτικά...
σώφρων είναι αυτός που αγοράζει ένα αμάξι κ μπορεί να ανταπεξέλθει στη συντήρησή του...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σώπα ρε... ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι after market δεν ξεπερνάνε τα 300 Ε το ζευγάρι (και πάαααρα πολλά είπα, με 300 θα έχουν και φλασάκια)Οι οποίοι είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν
Εχεις δεί γνήσιο (αντιπροσωπείας ή εμπορίου πχ bosch) φανάρι και ημιτασιόν μετά απο κάνα χρόνο?
-
Καλα το οτι εδωσες ενα μεγαλο ποσο για αυτοκινητο δεν σημαινει οτι πρεπει να κυκλοφορεις με τα οπίσθια στημένα και να μην ψαχνεις τιμες.
Καλα λαδια και παπαριες,λες και οι 'φτηνες' μαρκες πουλάνε τηγανέλαιο ενώ η audi εχει δικες της πηγες στην Σ.Αραβία!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κατά τη γνώμη μου, το δυσκολότερο είναι να συντηρήσεις ΣΩΣΤΑ ένα αυτοκίνητο, κ όχι να το αγοράσεις... π.χ. αγοράζεις ένα S3... ωραία... από εκεί κ πέρα θα πρέπει να αλλάζεις με τα καλύτερα λάδια, πάντα στην αντιπροσωπία service κ όχι στον γκαραζιέρη της γειτονιάς, προσοχή του χρώματός του, κέρωμα κάθε εξάμηνο κτλ...καλά έκανες κ πήρες από την αντιπροσωπία κ δεν έβαλες after market... τί να το κάνω να πάρω ένα αμάξι 35.000 κ άνω κ μετά να τσιγκουνεύομαι στα λάδια, στα φίλτρα, στα λάστιχα, στη βενζίνη, στα ανταλλακτικά...
σώφρων είναι αυτός που αγοράζει ένα αμάξι κ μπορεί να ανταπεξέλθει στη συντήρησή του...
λαδια,φιλτρα,λαστιχα και παρομοια απλα πραγματα μπορεις καλλιστα να τα αλλαξεις σε ενα απλο συνεργειο που ξερεις.δεν θελει και ιδιαιτερη τεχνη.σιγα μην τρεχω για τετοιες λεπτομερειες στην αντιπροσωπεια για να με γδερνουν.εξαλλου μην νομιζεις και οτι οι αντιπροσωπειες ειναι αξιοπιστες.
χαρακτηριστικο παραδειγμα.
ο αδερφος μου ακουγε εναν οξυ περιεργο θορυβο απο την εξατμιση.παει στην κατερινη στην αντιπροσωπεια μερσεντες,και του λενε οτι ολο το συστημα εξατμισης εχει χαλασει και θελει αλλαγη.δηλαδη το μεσαιο και το τελικο.
κοστος 550 ευρω.
με παιρνει τηλ και του τα αγοραζω απο την αντιπροσωπεια στη γερμανια με 350 ευρω.και του τα στελνω.
παει να περασει την εξατμιση σε γνωστο μας εξατμισα,και ο ανθρωπος γεματος απορια του λεει,γιατι αγορασες ολη την εξατμιση.
ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΗΤΑΝ ΛΑΣΚΑ και εβγαζε ολο το θορυβο.την εσφιξε και το αμαξι ηταν οπως πριν.δουλεια ενος λεπτου.
αν κανεις ενδιαφερεται για ολοκαινουρια μανισια εξατμιση,μεσαιο και τελικο,για clk 200,w208, ας μου πει. -
Βρε λες... ;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]