-
Δεν είναι απαραίτητα αρρύθμιστα τα φώτα τον μοτοσυκλετών. Όταν έχουν συνεπιβάτη και 'κάθεται' η μοτοσυκλέτα πίσω λογικό είναι τα φώτα να φωτίζουν ψηλά.
-
Άρα αρρύθμιστα είναι ρε συ, πρέπει να τα βάλουν στη σκάλα για φορτωμένο. Εκτός αν οι μηχανές δεν έχουν. Πάντως, και σε μονοκάβαλο με ενοχλεί αρκετές φορές, οπότε δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος.
-
Ο λογος που ενοχλουν πολλες φορες ειναι αυτος tazio.
Ειναι λογικο να ενοχλουν ομως?Ρυθμιση φορτιου δεν υπαρχει?
Καμια μοτοσυκλετα δεν το εχει κανει εκτος των τελευταιων περιστατικων με τα xenon.
Στην περιπτωση μου παντως, δεν ειχαν συνεπιβατη οποτε ειναι λογω της παρεμβασης του ιδιοκτητη τους.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΑΑΑ του λέω, με συγχωρείτε, είστε ασθενοφόρο ε; Και δεν σας φαίνεται, το αμάξι σας με μπρίκι μοιάζει. Σκύλιασε. -
Οι μηχανές δέν έχουν ρύθμιση. Αυτοί που στραβώνουν κατα 99% έχουν τη μεγάλη σκάλα.
Όταν είναι η 5η φορά που σε διαδρομή ενός χιλιομέτρου κάποιο ζώο πάει να με πατήσει τότε και γώ καμια φορά βάζω τη μεγάλη σκάλα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι μηχανές δέν έχουν ρύθμιση. Αυτοί που στραβώνουν κατα 99% έχουν τη μεγάλη σκάλα.Όταν είναι η 5η φορά που σε διαδρομή ενός χιλιομέτρου κάποιο ζώο πάει να με πατήσει τότε και γώ καμια φορά βάζω τη μεγάλη σκάλα.
Το θεμα δεν ειναι τι κανεις εσυ, αλλα οτι το 99% ειναι μονημος με την μεγαλη σκαλα!
Οταν μου ρχεται παπαρας απο το αντιθετο με μεγαλη σκαλα,
ανοιγομαι ...κατα πανω του και αναβω κ εγω την μεγαλη σκαλα.
Το κανα μια φορα μπροστα απο περιπολικο, με δεσανε και πηγαν να με πιδηξουν.
Μα παιδια δεν εβλεπα τιποτα με τον μαλα...α...
Η δικαιολογια μου τους φανηκε λογικοτατη, καθως κ αυτοι δεν εβλεπαν τιποτα μεχρι που μπηκα μπροστα τους... Και με ειδαν μισο στο ρευμα μου, μισο στο αντιθετο.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κουρτίνα Νο.2: όλοι οι μοτοσυκλετιστές με τα αρρύθμιστα φώτα που το βράδυ και το πρωί σε τυφλώνουν. Ή μήπως ανάβουν τα μεγάλα;
Όταν έδινα δίπλωμα για μηχανή ( πριν περίπου 10 χρόνια δηλαδή ) ο ΚΟΚ έλεγε ότι οι μηχανές στην καθημερινή τους πορεία οφείλουν να κυκλοφορούν με τη μεγάλη σκάλα προκειμένου να αυξάνουν την δική τους ορατόττητα το βράδυ αλλά και να μπορούν να είναι ευκολότερα ορατοί από τους υπολοίπους και το πρωί και το βράδυ.. Τη μικρή την ανάβουν όταν η ορατότητα είναι περιοσρισμένη προκειμένου να ακολουθούν τις γραμμές του δρόμου. Εγώ ( μέχρι πρότεινος που μου την έκλεψαν ) άναβα τη μεγάλη μόνο στην Εθνική αλλά το βράδυ όταν πλησιάζα πολύ σε κάποιο αυτοκίνητο γύριζα στην μικρή.
Εάν έχετε καποιο φίλο με μηχανή , βάλτε τον στα 50 μέτρα με τη μεσαία σκάλα ( είτε πρωί είτε ακόμη και απόγευμα , σε μερικές περιπτώσεις πιάνει και το βράδυ ). Τώρα βάλτε ένα στυλό στον καθρέπτη σας στο μέρος που βλέπετε τη μηχανή.Θα δείτε ότι κρύβετε και τη μηχανή αλλά και τα φώτα της με το στυλό που κρατάτε. Επαναλάβετε το τεστ με τα μεγάλα φώτα της μηχανής. Θα δείτε ότι στην δεύτερη περίπτωση την μηχανή την βλέπετε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά γιατί ξέρω όταν πίνω ότι δεν μπορώ να οδηγήσω?
Ναι αλλά εξακολουθείς να μη θες να καταλάβεις ότι ούτε χωρίς να έχεις πιει δε μπορείς να οδηγήσεις.
Είμαι φαν των ιαπωνικών, βγαίνω στις στροφές.
Εγώ βγαίνω και με ευρωπαϊκά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι αλλά εξακολουθείς να μη θες να καταλάβεις ότι ούτε χωρίς να έχεις πιει δε μπορείς να οδηγήσεις.
Είναι θέμα εξάσκησης.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κουρτίνα Νο.2: όλοι οι μοτοσυκλετιστές με τα αρρύθμιστα φώτα που το βράδυ και το πρωί σε τυφλώνουν. Ή μήπως ανάβουν τα μεγάλα;
Όταν έδινα δίπλωμα για μηχανή ( πριν περίπου 10 χρόνια δηλαδή ) ο ΚΟΚ έλεγε ότι οι μηχανές στην καθημερινή τους πορεία οφείλουν να κυκλοφορούν με τη μεγάλη σκάλα προκειμένου να αυξάνουν την δική τους ορατόττητα το βράδυ αλλά και να μπορούν να είναι ευκολότερα ορατοί από τους υπολοίπους και το πρωί και το βράδυ.. Τη μικρή την ανάβουν όταν η ορατότητα είναι περιοσρισμένη προκειμένου να ακολουθούν τις γραμμές του δρόμου. Εγώ ( μέχρι πρότεινος που μου την έκλεψαν ) άναβα τη μεγάλη μόνο στην Εθνική αλλά το βράδυ όταν πλησιάζα πολύ σε κάποιο αυτοκίνητο γύριζα στην μικρή.
Εάν έχετε καποιο φίλο με μηχανή , βάλτε τον στα 50 μέτρα με τη μεσαία σκάλα ( είτε πρωί είτε ακόμη και απόγευμα , σε μερικές περιπτώσεις πιάνει και το βράδυ ). Τώρα βάλτε ένα στυλό στον καθρέπτη σας στο μέρος που βλέπετε τη μηχανή.Θα δείτε ότι κρύβετε και τη μηχανή αλλά και τα φώτα της με το στυλό που κρατάτε. Επαναλάβετε το τεστ με τα μεγάλα φώτα της μηχανής. Θα δείτε ότι στην δεύτερη περίπτωση την μηχανή την βλέπετε.
Και συγγνώμη, είναι λύση να τυφλώνεται ο αυτοκινητιστής; Πολύ περίεργο.
-
Εγω βγαινω μονο αν βαλει το χερακι του ο Big Boss
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και συγγνώμη, είναι λύση να τυφλώνεται ο αυτοκινητιστής; Πολύ περίεργο.
ελα μ ντε....
Γενικα οτι αφορα τις μηχανες.... Ειναι πολυ περιεργο.... -
-
-
-
Tι έπαθες εσύ;
-
Αθηνα-Ναυπλιο-Αθηνα
Αν εξαιρεσουμε το ζωο με το rav4 που προσπερναγε απο την ΛΕΑ, κατα τα αλλα μια χαρα η διαδρομηΜαλλον η μοιρα που επιφυλασει κατι για αυριο...
-
-
After, κάποιο σχόλιο σε αυτό που είπα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
After, κάποιο σχόλιο σε αυτό που είπα;Αν εννοεις για τα φωτα, θα συμφωνησω οτι το βραδυ ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο
Την ημερα βεβαια, ακομα και τα μεγαλα δεν ενοχλουν
Ελατε ομως στην θεση, οτι ο ενας σπαει λαμαρινες και ο αλλος κοκκαλαΚατανοω οτι εχετε καλη διαθεση, και προσεχετε/προσεχουμε τις μηχανες αρκετα
Ομως υπαρχουν και κατι ατομα εκει εξω, που δεν μπορουν να κουμανταρουν ουτε αυτοκινητακι matcbox, ποσο μαλλον 5 μετρα οχημα.
Δυστυχως μολις πληροφορηθηκα για τον θανατο ενος παιδιου κοντα στα καμενα βουρλα, τον εκλεισε αμαξι βγαινοντας ξαφνικα στην αριστερη λωριδα και δυστυχως πεθανε μετα απο λιγο
Ειναι πολλα που συμβαινουν καθημερινα, και οποιος εχει ανεβει εστω και για 10 λεπτα, δυστυχως τα βλεπει
Ειναι τρομερο αυτο που γινεται σε αυτο το κρατος, υπαρχει παντελεις αδιαφορια για τον διπλα μας
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]