-
Περαστικα της! ! http://www.youtube.com/watch?v=KNIUfFqujS0
Υπαρχουν και χειροτερα
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=3oRgMoEh ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=qDeQEl8q ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=t0vfGtt_ ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=IK_pfjQ4 ... ed&search=
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Eδω ταιριαζει η μεγα απορια μου, που μαλλον οπως φαινεται θα πεθανω με αυτην.....Λοιπον....
''ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)?''
Οδηγαω 15 χρονια, και δεν θυμαμαι ποτε καμια να μου εκανε εστω ενα νευμα
Γιατι μπαμπα?ε, νομίζω ότι είσαι άδικος. Εγώ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ κάνω νόημα να ευχαριστήσω κάποιον όταν μου παραχωρεί προτεραιότητα. Το θεωρώ και κάτι σαν γούρι. π.χ. όσο ποιο ευγενικά φαίρομαι στο δρόμο τόσο περισσότερους ευγενικούς θα συναντήσω ... και πιάνει
Αυτοί που έχω παρατηρήσει ότι ουδέποτε ευχαριστούν είναι οι 50+. Μα ποτέ όμως. Μια φορά είχα σταματήσει να διευκολύνω 2 που πήγαιναν αντίθετα παρακαλώ σε ένα στενό (εντάξει, είχα τις καλές μου ). Ο μεν νεαρός με ευχαρίστησε με ένα πλατύ χαμόγελο, ο δε 50+ με επαγγελματικό φορτηγάκι μου έριξε μια περιφρονητική ματιά και συνέχισε μια χαρά το δρόμο του... Τι να πεις μετά ;
-
Η Λ.Αμφιθεας στο ρευμα προς Συγγρου και καμια 300αρια μετρα πριν απο
τη διασταυρωση με αυτην, σε καθε βροχοπτωση πλημμυριζει.Το ιδιο και χτες με επακολουθο η δεξια λουριδα να γινει μια μικρη λιμνη.
Θα'θελα να πω λοιπον για τα ζωα που δεν λογαριαζουν το πεζο που περπαταει στο πεζοδομιο και δεν θελει να κανει ολοσωμο μπανιο με βρωμονερα.Βρε να δειτε ποσοι λιγοι μειωσαν ταχυτητα η αλλαξαν λωριδα.
Οι αλλοι στη κοσμαρα τους,ουτε τα βρισιδια δεν πηραν χαμπαρι. -
Ρε παιδια,τι λουριδα?Αυτη τη φοραμε.Λωριδα λεγεται.
-
Σχετικά με την κουλαμάρα της άλλης με το Civic, ότι και να γράψουμε είναι λίγο...
Δείτε το long version βιντεάκι (4min) :
Youtube VideoΠαρατηρήστε ότι γύρω στο 1:52 πάει από τη μεριά του συνοδηγού και έκτοτε η πόρτα του συνοδηγού παραμένει ανοιχτή! Γύρω στο 2:45 ξεκινάει, η πόρτα του συνοδηγού βρίσκει ή στο ασημί αυτοκίνητο ή στο δέντρο και κλείνει και το αυτοκίνητο καταλήγει στη τζαμαρία. Προσέξτε ακριβώς μετά τη πρόσκρουση, αν παρατηρήσετε το παρμπριζ του αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού δεν διακρίνεται κάποιος...! Και μετά που πάει ο σεκιουριτάς από την αριστερή πλευρά φαίνεται ολοκάθαρα ο ίδιος σαν να μην κάθεται κανένας στη θέση του οδηγού. Η ίδια φαίνεται σαν να είναι ξαπλωμένη μέσα στο όχημα!
Το μόνο σίγουρο ότι έχει κάνει ΧΟΝΤΡΗ μλκια!
Πάντως και στις αρχικές μανούβρες να το παρκάρει εκεί, φαίνεται ότι δεν το κατέχει το άθλημα...
-
Παιδιά, η.. οδηγάρα μάλλον προσπάθησε να πάει μπροστά το αμάξι καθισμένη στο δεξί κάθισμα για να βλέπει καλύτερα το.. δέντρο!!
Το αμάξι πρέπει να ήταν αυτόματο, αλλιώς δεν παίζει να έκανε κάτι από το δεξί κάθισμα.. εκτός και αν 'κάρφωσε' την ταχύτητα!
Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα δεν παίζεται.. αφαίρεση διπλώματος ΠΑΡΑΥΤΑ! Μόνο και μόνο που αποπειράθηκε να κάνει αυτό που ήθελε...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Παιδιά, η.. οδηγάρα μάλλον προσπάθησε να πάει μπροστά το αμάξι καθισμένη στο δεξί κάθισμα για να βλέπει καλύτερα το.. δέντρο!!Το αμάξι πρέπει να ήταν αυτόματο, αλλιώς δεν παίζει να έκανε κάτι από το δεξί κάθισμα.. εκτός και αν 'κάρφωσε' την ταχύτητα!
Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα δεν παίζεται.. αφαίρεση διπλώματος ΠΑΡΑΥΤΑ! Μόνο και μόνο που αποπειράθηκε να κάνει αυτό που ήθελε...
και πάνω που λέω ότι τά χω δει όλα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα...Δε λέω τίποτα άλλο, δείτε:
Για την ιστορία, έμαθα ότι τα τζάμια ήταν αλεξίσφαιρα..
Παιδιά, η.. οδηγάρα μάλλον προσπάθησε να πάει μπροστά το αμάξι καθισμένη στο δεξί κάθισμα για να βλέπει καλύτερα το.. δέντρο!!
Το αμάξι πρέπει να ήταν αυτόματο, αλλιώς δεν παίζει να έκανε κάτι από το δεξί κάθισμα.. εκτός και αν 'κάρφωσε' την ταχύτητα!
και πάνω που λέω ότι τά χω δει όλα.
Ποτέ μη το λες αυτό.
-
Funis,
πάλι καλά να λες, παλιοσίδερα και παλιοτζαμια είναι αντίστοιχα, αφού δε βρέθηκε κανείς στο δρόμο της ζωντανής χάρ-ου-κλειας... -
Προφανώς ήθελε να ανεβάσει πιο πάνω την μούρη του αυτοκινήτου για να μην την χτυπήσουνε. Λογικά ήταν στην θέση του οδηγού γιατί και νομίζω ότι φαίνεται αλλά κάνει και κατευθείαν όπισθεν μετά το συμβάν. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κανένας πεζός ή κανένας εργαζόμενος!!!
-
Πορισμα
Ποτε δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι
Οταν ειδα τις φωτογραφιες νομιζα οτι εγινε απο τρακαρισμα....στον δρομοΕΛΕΟΣ
Φανταστειτε να περναγε το παιδι σας πεζο
Τι πιο σιγουρο δηλαδη απο ενα τοσο μεγαλο πεζοδρομιο, με παρκαρισμενα αμαξια και δεντρα?Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!
-
σκεφτειτε τι σοκ παθανε οι ανθρωποι μεσα
εγω νομιζω οτι ειχε φρακαρει η ροδα μεσα στο τετραγωνο του δεντρου κ αυτη το πατησε παρα πολυπαλι καλα που ητανε αλεξισφαιρη και δεν διαλυθηκε η τζαμαρια κ θα σκοτωνε τους απο μεσα
παντως ειχα δει μια κοπελιτσα παρκαρισμενη καθετα σε μαντρα να παει να ξεκινησει με οπισθεν και να εχει βαλει πρωτη κ να κουτουλαει τη μαντρα
-
εντάξει ρε παιδιά κι εγώ παραλίγο μια φορά να ρίξω το τζιπ στο γκρεμό γιατί νόμιζα ότι είχα 1η και έβαλα όπισθεν ανηφορικά κιόλας...νομίζω επιβάλλεται το beeper στα χειροκίνητα κιβώτια ειδικά αν η 1η και όπισθεν είναι δίπλα χωρίς διαχωριστή
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει ρε παιδιά κι εγώ παραλίγο μια φορά να ρίξω το τζιπ στο γκρεμό γιατί νόμιζα ότι είχα 1η και έβαλα όπισθεν ανηφορικά κιόλας...νομίζω επιβάλλεται το beeper στα χειροκίνητα κιβώτια ειδικά αν η 1η και όπισθεν είναι δίπλα χωρίς διαχωριστήκ εμένα που έχει beeper για την όπισθεν ακούω ΠΑΝΤΑ: 'τι είναι;φορτηγό κ έχει κ μπιπ-μπιπ;'
-
Και ενας οδηγος λεωφορειου τα χασε καποτε και πηρε ανθρωπου προωρα..γινονται αυτα,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση,μονο να δεις την θεση παρκαρισματος απο την οποια ξεκινα,καταλαβαινεις οτι η γυναικα εχει χασει την μπάλα-αν την ειχε και ποτε.
Δυστυχως δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα συνεχισει να κυκλοφορει αναμεσα μας με το αυτοκινητο της -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει παραγίνει το κακό με τα αυτοκόλλητα.
Κάτι μου λέει ότι ο σπιτονοικοκύρης που έχει βάλει εκεί τα ενοικιαστήρια θα έχει απαιτήσεις καθαριότητας και προσοχής από τον νοικάρη του στο .... μη πω τι ... που ενοικιάζει.Oπως ειναι η φωτο, κανεις μια πιο κοντινη και κατευθειαν καταγγελια στην τροχαια
Αυτη η κατασταση με τα αυτοκολλητα, μονο τριτοκοσμικη ειναι, και με φερνει στα ακρα -
Μια κυράτσα στο Ψυχικό σήμερα, αφού ρούφηξε το παγωτό της πέταξε το ξυλάκι απ'το παράθυρο. Απ'οτι είδα πάντως δεν άφησε τίποτα πάνω στο ξυλάκι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, για τον τρόπο απόκτησης του jeep
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Μια κυράτσα στο Ψυχικό σήμερα, αφού ρούφηξε το παγωτό της πέταξε το ξυλάκι απ'το παράθυρο. Απ'οτι είδα πάντως δεν άφησε τίποτα πάνω στο ξυλάκι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, για τον τρόπο απόκτησης του jeep -
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Μια κυράτσα στο Ψυχικό σήμερα, αφού ρούφηξε το παγωτό της πέταξε το ξυλάκι απ'το παράθυρο. Απ'οτι είδα πάντως δεν άφησε τίποτα πάνω στο ξυλάκι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, για τον τρόπο απόκτησης του jeepΚαλο
Παντως ρε παιδια ειμαστε πολυ γυφτολαος
2007 και ακομα βλεπεις να ανοιγει η πορτα στο φαναρι και να αδειαζουν τασακια, κ.α....
Ρε παλιομλκ, εκει θα περπατησει και ο μουλος ο γιος σου σε λιγο, σου αρεσει?Εγω προσωπικα εχω αγανακτησει πλεον, και εχω γινει πολυ οξυθυμος με κατι τετοια, σε βαθμο που με βλεπω σε λιγα χρονακια να παιρνω χαπια
Δεν αντεχω την αδιαφορια, και κυριως την ελειψη σεβασμου προς τον διπλα μας
Δακρυσαμε ολοι με το φιλμ ''300'', λες και εχουμε καμια σχεση με ''εκεινον'' τον λαο
Μαλλον θα επρεπε να συγκινηθουμε αν βλεπαμε κανενα ντοκυμαντερ για την ωριμανση του prosciutto di parma, γιατι μαλλον προς τα εκει εχουμε καταγωγη
Αν και τα γουρουνια λερωνουν μονο το σπιτι τους, και οχι του.....γειτωναΟπως δεν θα αφησω μερικα λαμογια να καταστρεψουν τον πλανητη, ετσι δεν θα αφησω να καταστρεψουν και το πεζοδρομιο που παταω
Ελεος ρε γαμωτο, εως ποτε θα πρεπει να το βουλωνω και να βλεπω μερικους να ζουνε εις βαρος εκατονταδων?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]