-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μα και βεβαια δεν πηρα την μοτοσυκλετα επειδη γλυτωνω κινηση
Τη πηρα γιατι απο μικρος ονειρευομουνα να βρεθω πανω σε μια σελα
Απλα μερικοι δεν προκειται να καταλαβουν ποτε αυτην την ομορφια
Ο ανθρωπος ομως απο την φυση του, οτι δεν ''καταλαβαινει'', το σκοτωνειIOANNISTSA, οτι δεν με σκοτωνει, με κανει πιο δυνατο
Αν δεν ειχε ο ανθρωπος τολμη, ουτε εσυ θα οδηγουσες αμαξι αυτην την στιγμη, γιατι δεν θα ειχε εφευρεθειΔεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Αν ειμασταν θα οδηγουσαμε ολοι το ιδιο οχημαΑν ειμασταν ολοι ιδιοι ομως, ποιον θα βριζανε οι Kacey & wagner?
Και εγώ After από μικρός ονειρευόμουνα μια μηχανή, για την ακρίβεια μια Honda XLR 250 αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη.
Αυτό που σε σκοτώνει τι σε κάνει ?
Κανένας δεν είναι ίδιος με κανέναν.
Οι συμπεριφορές μπορεί να είναι ίδιες μεταξύ τους
Η τόλμη του να οδηγάς Μηχανή βοηθάει στην εξέλιξη ?It is better to think Before than After an accident.
Η τολμη του να κοιτας μπροστα και να εισαι ανοιχτομυαλος(ολοι) βοηθαει στην εξελιξη
Οπως ειπα, εγω δεν ξαναμπαινω σε αεροπλανο, αλλα θα ηταν τρελο να ζητησω να καταργηθει το μεσο ή να μην μπαινουν αλλοι
[size=59]Τα καλα μεταχειρισμενα africa τα βρισκεις με 3500
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Αυτό που σε σκοτώνει τι σε κάνει ?
Κανένας δεν είναι ίδιος με κανέναν.
Οι συμπεριφορές μπορεί να είναι ίδιες μεταξύ τους
Η τόλμη του να οδηγάς Μηχανή βοηθάει στην εξέλιξη ?It is better to think Before than After an accident.
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Μα που να το βαλει? Αφου δεν χωραει!
Υπάρχει και η περίπτωση «Πώς να το βάλει αφού δεν μπορεί?» Ξαφνικά εχτές μπροστά μου βγάζει αλάρμ να παρκάρει κόκκινο Colt σε χώρο 5 μέτρων. Μετά από συνοπτικές διαδικασίες τα τρία τέταρτα του Colt μένουν στη μέση του δρόμου και δεν μπορούσα να περάσω αν δεν είχε καινό από απέναντι. Από το Colt τελικά βγήκε μια γυναίκα η περιφέρεια της οποίας ξεκίναγε από την αριστερή πόρτα και πρέπει να καταλάμβανε και το μισό κάθισμα του συνοδηγού. Το κάθε χέρι της δε είχε διάμετρο ίση με το μηρό του Σβατσενέγκερ στα νιάτα του. Δεν έχω τίποτα με τη γυναίκα η οποία μπορεί να είναι άρρωστη ή δεν ξέρω και γώ τι και επίσης πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να οδηγεί αυτοκίνητο, μηχανή ή ελικόπτερο αρκεί όμως να είναι σε θέση να το κάνει. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πρακτικά αδύνατο να μπορεί να οδηγήσει σωστά αφού με το ζόρι μπορούσε να κινήσει το κεφάλι της γύρω από τον τεράστιο λαιμό της.
Μήπως πρέπει κάθε ορισμένα χρόνια να περνάνε και οι ερασιτέχνες οδηγοί εκ νέου ιατρικές εξετάσεις και αν διαπιστωθεί ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν να τους αφαιρείται η άδεια? Μήπως με αυτό τον τρόπο γλυτώσουν τη ζωή του μερικοί αθώοι?
-
Ειμαι στην Βασ. Σοφιας μπροστα στο φαναρι του HILTON και ο τροχονομος εδινε στο δικο μας ρευμα να συνεχισουμε να περναμε μολονοτι το φαναρι μας ειχε γινει κοκκινο, μοτοσυκλετα μπροστα μου σταματαει και εγω στα φρενα με την Λαντσια Καππα τον σκουπιζω ουσιαστικα σηκωνοντας τον απο πισω και τελικα πευτει στα πλαγεια κανοντας ζημεια σε μενα στο καπο (ακομα εχω το βαθουλωμα για γουρι!!!) και αυτος βεβαια εσπασε τα πισω φλασακια και κατι ακομα που δεν θυμαμαι. Ο τροχονομος του ειπε οτι εφταιγε βεβαια αλλα πιασε το αυτγο και κουρευτο. Τελικα φυγαμε χωρις να ανταλλαξουμε στοιχεια προεξοφλοντας οτι τελικα θα προεκυπτε συνηπεθυνοτητα!!!. Ετσι για να γλυτωσουμε και τους μπελαδες δλδ. Σε προσωπικο επιπεδο ηταν πρωτη φορα που ακουμπησα ανθρωπο και στεναχωρηθηκα αλλα και τι να κανεις οταν αυτος σταματα ξαφνικα οταν ολοι περνουν κανονικα πως να τον προβλεψεις........ Φαινοτανε σοβαρο ατομο αλλα τι να το κανεις . Εμπλεξες χωρις λογο...... Εσεις θα το προχωρουσατε????? το θεμα νομικα??..
-
Για το 2)
Εγω εκει απλα ξεκιναω και περναω απο διπλα τους και τους αφηνω να περιμενουν.
-
Το θέμα είναι ότι προκειμένου να μη σου ζητάει αποζημιώσεις τώρα, έπρεπε παρουσία του τροχονόμου που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, να γίνει μια καταγραφή του συμβάντος. Έτσι θα είχες στα χέρια σου χαρτί που θα υποδείκνυε το λάθος του μοτοσυκλετιστή.
Τώρα αν κάνει και αυτός δήλωση αρνητική (δηλ. ότι έφταιγες εσύ που έπεσες πίσω του), το κόβω να οδηγείται σε συνυπαιτιότητα...
Καλού κακού βρες την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ποιός τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία (από τροχαία Αθηνών) και κάνε μια επικοινωνία μαζί του ώστε να έχεις την μαρτυρία του. Θα σε γλιτώσει από μελλοντικούς μπελάδες και αμφισβητήσεις.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μα και βεβαια δεν πηρα την μοτοσυκλετα επειδη γλυτωνω κινησηΤη πηρα γιατι απο μικρος ονειρευομουνα να βρεθω πανω σε μια σελα
Απλα μερικοι δεν προκειται να καταλαβουν ποτε αυτην την ομορφια
Ο ανθρωπος ομως απο την φυση του, οτι δεν ''καταλαβαινει'', το σκοτωνειIONITSA, οτι δεν με σκοτωνει, με κανει πιο δυνατο
Αν δεν ειχε ο ανθρωπος τολμη, ουτε εσυ θα οδηγουσες αμαξι αυτην την στιγμη, γιατι δεν θα ειχε εφευρεθειΔεν ειμαστε ολοι ιδιοι
Αν ειμασταν θα οδηγουσαμε ολοι το ιδιο οχημαΑν ειμασταν ολοι ιδιοι ομως, ποιον θα βριζανε οι Kacey & wagner?
Don't worry.... Οσο εχω εσενα....
-
εγω πιστευω οτι αν πατε σε δικη θα βγεις φταιχτης εσυ.
θα επρεπε να κρατας αποστασεις ασφαλειας για παν ενδεχομενο.ο μπροστα μπορει να σταματησει για χ/ψ/ζ λογους.εσυ πρεπει να εισαι σε ικανη αποσταση ωστε να φρεναρεις. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ζώον ο οδηγός ταξί στην Θεσ/νίκη με after market xenon που τύφλωνε τους πάντες. Στοιχιματίζω πως θα υπερηφανεύεται για το πόσο καλά βλέπει .τον αφηνεις να παει μπροστα και τον πηγαινεις καροτσακι.
Παραλληλα πληκτρολογεις στο κινητο σου 1-0-0-YES και ενημερωνεις οτι το υπ αριθμων 'ταδε' ταξι τυφλωνει κοσμο. Οταν του κανες συστασεις σε εξηβρησε....Στα δικα μας.
Μαζευτικαμε χθες να μιλησουμε για το touring που καναμε στην Ν.Ευβοια και αφου καναμε την διατριβη μας ξεκινησαμε 4 απο τα αυτοκινητα να παμε στο 'τρελο βιολη' για 'βρωμικο'.
Βγαινω Βουλιαγμενης, ειμαι στη δεξια και περιμενω να μαζευτουν κ οι αλλοι τρεις. Με φτανει στο πρωτο φαναρι της Βουλιαγμενης, στο ρευμα προς αθηνα ενα παπι....
Ξεκιναμε και το παπι ειναι στη μεσαια και πηγαινει με 50.... στη μεσαια.
Αριστερη γεματη ζωα 'ο ενας πισω απο τον αλλον' και στη δεξια ειναι οσοι δεν βιαζοντε....
Καταφερνω και προσπερναω το παπι....
Στο επωμενο φαναρι τα ιδια....
Βγαινει μπροστα, μεσαια και 50....
Ενας ταριφας που προσπαθουσε να προσπερασει φτανει διπλα του στο υψος της αργυρουπολης (Μας πηγαινε καροτσακι μεχρι εκει) τον ρωταει ευγενικα -το ακουσα γιατι ειμουν ακρηβως διπλα του με 'καλες προθεσεις'- γιατι καθεται στη μεσαια και εμποδιζει τον κοσμο που δεν μπορει να τον προσπερασει.
Και εισεπραξε το απιστευτο.... Οπου θελω καθομαι, αμα δεν σ αρεσει τραβα και γαμησου..... Και φευγει....
Τον φτανω.... Κατεβαζω παραθυρο και του λεω.... Τραβα να αυτοκτονησεις αλλου. Και το σανιδονω....
Μ επιασε κινηση και το παπι παλι μπροστα ε μετα κολαγα τοσο πολυ πισω του, που κοιταζε περισσοτερο τους καθρευτες απ οτι το δρομο.
Στη δεξια μπηκε για λιγο, κατα λαθος, στα εργα της 'Αττικο ΜΕΤΡΟ' στο υψος της 3ης εισοδου για Ηλιουπολη, οπου υπαρχει μικρι 'παρακαμψη' αριστερα και μετα δεξια.
Ε...Συνεχησε ευθεια και μπηκε στη δεξια λοριδα. Εφαγε κλεισιματα απ ολους που εκαναν σλαλομ σ εκεινο το σημειο αλλα εκει... μονο ευθεια.Μαλλον το παπι ηταν κλεμενο με κλειδομενο τιμονη.
Τες Πα....
Αμα ακους γαμ...λι παπακουλα, την επωμενη φορα θα χω μαρτυρες.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αμα ακους γαμ...λι παπακουλα, την επωμενη φορα θα χω μαρτυρες....Μα το ζητούμενο είναι να μην έχεις..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
wagner
- εγραψα καθαρα οτι η μηχανη οσον αφορα εμενα ειναι δικη μου και μονο επιλογη και ουτε θελω να σωσω κανενα πιγκουινο ουτε το εκανα για να διευκολυνω την κινηση των αλλων
Δεν αναφερθηκε απο σενα αυτο με την σωτηρια του πλανητι....
Καποιος αλλος το πε, αλλα βαριεμαι να ψαχνω2.>Πλακα-πλακα... Αν σας αφησουμε 2 μερες χωρις αυτοκινητα στο κεντρο, να κανετε του κεφαλιου σας, μετα δεν θα χουμε κανενα προβλξημα, θα χετε σκοτωθει ολοι στο πρωτο κοκκινο φαναρι.
αν σας;
εμεις οι σας που λες ειμαστε φιλοι σου, γνωστοι σου, συγγενεις σου...**Οταν υπαρχουν αυτοκινητα, κοβετε, γιατι μονο τοτε βλεπετε το κοκκινο.
Αν δεν υπαρχουν αυτοκινητα, δεν θα βλεπετε το φαναρι.
Αυτο μου το εχει πει μηχανακιας.
*Ειναι ετσι η θεση οδιγησης στη μηχανη και κοιτας μπροστα και χαμηλα.
Ειναι και το κρανος που κοβει το πεδιο ορατοτητας ψιλα...και δεν φαινεται το φαναρι... *Λεει... **edit: ή μαλλον, για να το φερω σε πραγματικη διασταση, τυχαινει να ειμαι φιλος φιλου σου στην πραγματικοτητα. δεν πιστευω να θες οι φιλοι των φιλων σου να σκοτωνονται στο δρομο; δεν ειναι πολυ ευγενικο...
Προφανος και δεν θελω.
Και οταν ακουω για μηχανη απο φιλους, τους κραζω.
Υπαρχει και ποιο ανοδυνος τροπως να πεθανεις... Η Ηρωινη.Ασε που εξορισμου αυτο που λες δεν γινεται καθως θα ειχαμε σκοτωθει ετσι και αλλιως στο πρωτο φαναρι, καθως αυτο που ειπες ειναι σα να λες οτι τωρα κυκλοφορει μονο μια μηχανη στους δρομους η οποια δεν κανει ατυχηματα επειδη περιτρυγιριζεται απο αυτοκινητα, ενω αν βγουν και αλλες μηχανες και διασταυρωθουν θα γινει ατυχημα..
αληθεια, ποσα ατυχηματα εχεις ακουσει εσυ που και οι 2 εμπλεκομενοι ηταν 2τροχοι, και ποσα αντιστοιχα που οι 2 εμπλεκομενοι ηταν τετρατροχοι;Εχω ακουσει για ντελιβερα, κινουμενο αναπωδα σε μονοδρομο, βραδυ, χωρις φωτα, σε στενακι στο φαληρο χωρις φωτισμο και να πεφτει σε γνωστο μου -μηχανακιας κ αυτος- μετοπικα....
Τι πιθανοτητες υπαρχουν γι αυτο;;;;τελος, εμεις οι σας που λες δεν ειμαστε τοσο διαφορετικοι απο σενα.. μην ξεχνας οτι για να ειμαστε εδω, σημαινει οτι γουσταρουμε με τρελα και τα αυτοκινητα και οι πιθανοτητες να μας πετυχεις στο δρομο με μηχανη ή αμαξι ειναι μαλλον 50-50
Αμα ειναι να σας 'πετυχω' καλο θα ναι να ειστε με το αμαξι.....
3.>Καλα.... Θα διχνουμε λιγη κατανοηση και στο ΙΚΑ στις τραπεζες στα σουπερμαρκετ....
τι εννοεις κατανοηση; γιατι το να ζυγιζεις τις καταστασεις και να δειξεις κατανοηση στο σουπερ μαρκετ πχ να δωσεις τη σειρα σου σε μια γιαγια που κραταει 2 κοκα κολες ενω εσυ εχεις ενα καροτσι γεματο δεν το θεωρω και τοσο κακο..
Ναι, αυτο ειναι λογικοτατο...
Κ οχι μονο γιαγια.... Και πιτσιρικα να ναι 17 και πανω... ακομα καλυτερα...
...αλλα οταν εγω εχω τις 2 κοκα-κολες και η γιγια παει να χωθει στο ταμειο πριν απο μενα με ψωνια 'παμε για πολεμο' κ εκει κατανοηση;;
Ε οχι....Ελα το βραδυ κ απο το σπιτι να πιδηξεις και την δικια μου πρωτος....
οχι ευχαριστω.. δεν θελω να πηδηξω τη δικια σου
**Δεν ειναι κακη... και θελω να την ξεφορτοθω....
Βρηκα κατι 'ευκαιρειες' και θελω να ψωνισω
**:whistlink:Εγω πηρα αμαξι και δεν κανω παραπωνα για την κινηση.
good for you mate
Εσυ πηρες μηχανη, μη μου λες για την ζεστη, το κρυο και τις φωκιες μοναχους-μοναχους που προστατευεις.
εγω πηρα αμαξι ΚΑΙ μηχανη και σπανια κανω παραπονα για ο,τιδηποτε στη ζωη μου γιατι δεν ειναι στο στιλ μου (ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος)
oυτε ειπα οτι προστατευω κανεναν btwΑλλος το πε, στο δικο σου quote το ανεφερα....
Αυτος που καθεται στην αριστερη ειναι καραΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Η Αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις.
Αμα θελει να παει με 120 να κατσει στη μεσαια.
Δεν ειμαστε στην Αγγλιακαι εσυ καραπαρανομος εισαι που γραφεις πιο κατω πως κυνηγας μηχανη
Δεν τον κυνηγουσα....
Αυτο επελεξε να κανει τον 'λαγο' αντι να κατσει με την παρεα του οταν τους προσπερασα.
Εγω απλα πηγαινα ταπα.Εχετε κατι με τις γκομενες;;;;
Πρεπει να αναγουμε ολα τα θεμα σε φαλοκρατικες αντιληψειςναι.. οι μηχανοβιοι ειμαστε μισογυνηδες ομοφυλοφιλοι
Δεν ειπα κατι τετοιο, αλλα αυτο το επιχειρημα 'μαλλον εφυγε η γκομενα με μηχανοβιο' μου σπαει τα νευρα....
Τοσο μεγαλο πια τον εχετε;Ναι.... Ειναι πολυ απλο. Οταν ο μηχανακιας καθεται και τρωει την βροχη πισω μου, θα του υποδειξω εγω να χωθει μπροστα μου. Αν παει να χωθει... ΤΗΝ ΓΑ...ΣΕ
μην ανησυχεις, δεν προκειται ποτε να χωθω μπροστα σου καθως οπως ειπε κ ginogsm δεν συνηθιζεται να σταματαει η βροχη μετα τα διοδια
**Εγω το γραψα για να δειξω οτι η κατανοηση ερχεται οταν υπαρχει σεβασμος. Μαλλον το καταλαβες λαθος.
**Εγω με το Αστρα, την Κυριακη που μας περασε κυνηγουσε μια χιλιαρα στα στροφιλικια της Ν.Ευβοιας....
Επιδει δεν ειχε μεγαλες ευθειες, η χιλιαρα απλα εμποδιζε και οταν καταλαυε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω, εκανε στην ακρηκαι εγω χθες πηγα ερετρια, εκανα μπανια σε πισινα, τζακουζι..
ημασταν γαματη παρεα.. ηρθαν και 2 γκομενακια που γουσταρω, θα δειξει.. ολο και καποια θα μου κατσει, εν αναγκη πουλαω και τη μηχανηΕρετρια;
Μπανια σε πισινα;;;
Τζακουζι;;;
Γκομενακια;;;;
Και μετα λες οτι εισαι φιλος.....
Ετσι εισαι;;;Ερωτιση.
Προσπερναω 3 αυτοκινητα απο την αριστερη στην Α.Ο. σημερα.
Βλεπω οτι ερχεται μηχανη με τα οσα.
Βγαζω δεξι φλας, επιταχινω και ανοιγωμαι σιγα-σιγα προς την δεξια για να ανοιξω δρομο στη μηχανη -την αριστερη λωριδα ουσιαστικα-
Και αυτος προσπερναει απο δεξια.....
Αυτον...
Πως το λενε;;;;
Μαλακα;;;
Αυτοχειρα;;;; -
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμα ακους γαμ...λι παπακουλα, την επωμενη φορα θα χω μαρτυρες....
Μα το ζητούμενο είναι να μην έχεις..
Το ζητουμενο ειναι να εχεις ανθρωπους, ασχετους με σενα, να στιρηξουν τους ισχυρισμους σου.
'Κυριε προεδρε, υπηρχαν εργα, αλλαζε η κατευθευνση του δρομου, υπηρχε κιτρινη διαγραμμηση, υπηρχαν ταμπελες ποιο πριν, εγω τις ειδα κ εκανα οτι μου υπαγορευαν.
Ο παπακουλας, εκανε του κεφαλιου του.
Εγω φταιω;' -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Υπάρχει και η περίπτωση «Πώς να το βάλει αφού δεν μπορεί?»
Δεν ξερω αν φαινεται καλα, αλλα υπηρχε απλετος χωρος να το βαλει. Αν δεν μπορει να το βαλει εκει, που το παρκαρει καθε μερα? Σε οικοπεδο? (οι πινακιδες ηταν νομιζω απο Λαμια)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπάρχει και η περίπτωση «Πώς να το βάλει αφού δεν μπορεί?»
Δεν ξερω αν φαινεται καλα, αλλα υπηρχε απλετος χωρος να το βαλει. Αν δεν μπορει να το βαλει εκει, που το παρκαρει καθε μερα? Σε οικοπεδο? (οι πινακιδες ηταν νομιζω απο Λαμια)
Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αναφέρομαι στην περίπτωση που περιγράφω στο υπόλοιπο του μυνήματος μου και που με κάνει να προτείνω την ιατρική εξέταση των οδηγών με ερασιτεχνική άδεια ανά διαστήματα.
-
Ε...Συνεχησε ευθεια και μπηκε στη δεξια λοριδα. Εφαγε κλεισιματα απ ολους που εκαναν σλαλομ σ εκεινο το σημειο αλλα εκει... μονο ευθεια.
Μαλλον το παπι ηταν κλεμενο με κλειδομενο τιμονη.
Συνήθως όταν κλειδώνει το τιμόνι, κλειδώνει στριμμένο, και δε φτάνει να γυρίσει στην ευθεία. Κάλο στον εγκέφαλο είχε ο τύπος.
-
Αυτο μοιαζει με Μεσογειων.
Λ.Βουλιαγμενης
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ε...Συνεχησε ευθεια και μπηκε στη δεξια λοριδα. Εφαγε κλεισιματα απ ολους που εκαναν σλαλομ σ εκεινο το σημειο αλλα εκει... μονο ευθεια.
Μαλλον το παπι ηταν κλεμενο με κλειδομενο τιμονη.
Συνήθως όταν κλειδώνει το τιμόνι, κλειδώνει στριμμένο, και δε φτάνει να γυρίσει στην ευθεία. Κάλο στον εγκέφαλο είχε ο τύπος.
Πλακα εκανα
απλα πανω στα νευρα μου ξεχασα το -
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμα
Αυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Μαϊστα....
Δεν πειραζει παιδια, ο καθενας με τα πιστευω του
Ας ειμαι εγω ο κακος αλητης μηχανοβιος, και ας ειναι αλλοι με την καλη διαπαιδαγωγηση απο το TFRC
Αν κανατε μονο το 10% απο ολα αυτα τα παραμυθια που εχετε βγαλει απο τον θαυμαστο σας κοσμο(ξερουν ποιοι), το λιγοτερο θα εισασταν στο ΚΑΤ με σπασμενα παϊδια
Οχι απο μενα, εγω παταω γκαζι και φευγω απο τον κινδυνο, αλλοι ομως δεν ειναι τοσο καλοι οπως εγω
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]