-
Το Σεβασμό δεν τον απαιτείς τον κερδίζεις.
Εγώ στα ΑΜΕΑ δίνω προτεραιότητα αν μπορώ και όπου μπορώ
αλλά όταν πρόκειται για την δική μου ζωή δίνω προτεραιότητα στον εαυτό μου
αφού δεν πρόσεχε εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, η ζωή έχει την ίδια αξία είτε είσαι πεζός είτε είσαι με δίτροχο, τετράτροχο κλπ -
Οκ, καλύτερα να το λήξουμε το θέμα με τις μηχανές, δεν έχει νόημα, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια γράφοται απο τους μεν και τους δε.
Το ξαναρχίζουμε σε μερικούς μήνες πάλι
(ετσι και αλλιώς έχει μια περιοδικότητα εχω παρατηρήσει) -
Ετσι, το κουράσατε πάλι.
Διάβασε αυτό, kacey! Αφιερωμένο σε σένα!
Στρίβω στο διπλανό στενό μου στα Καμίνια, ήταν κάτι δωδεκάχρονα παιδάκια που παίζανε στη μέση του δρόμου. Περιμένω να κάνουν στην άκρη, και τι γυρνάει και μού λέει ένα; 'Περάστε κύριε!!! Συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε!!!'. Απλώνοντας και το χέρι επειδικτικά.
Φυσικά ουδόλως με ενόχλησε η ειρωνία του, αφού προηγουμένως δεν έπεσα στον Κηφισό πάνω στο φορτηγό χωρίς πινακίδες που πήγαινε όπου νά'ναι.
Ηταν η μέρα σήμερα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
After, αυτο καταλαβες? Για ξαναδιαβασε το ποστ του κευσυ...
Εγινα υποδειγμα? Κοιτα να δεις τι γινεται εδω μεσα...
Κανεις δεν σου ειπε τιποτα επειδη αργησες στα διοδια για να βγαλεις το γαντι. Ολοι στην λεμε για το οτι πηδας την ουρα.
Και ασε τις κλαψες γιατι, αφου ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να οδηγεις μηχανη, πραγμα που κανεις ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (να γλυτωνεις κινηση, να γουσταρεις, να να να), και αφου ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ολα τα προτερηματα της μηχανης, θα ΥΠΟΜΕΙΝΕΙΣ και ολα τα κακα. Δηλαδη να ζεσταινεσαι στον ηλιο, να κρυωνεις στο κρυο και να βρεχεσαι στην βροχη, στις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες που θα χρειαστεις να περιμενεις καπου και εσυ.
Για αλλη μια φορα, το 'εμεις οι καημενοι μηχανακηδες προσφερουμε τοσα πολλα οποτε θα κανουμε οτι γουσταρουμε ως ανταλλαγμα', ειναι για γελια.
Το ιδιο σκεφτονται και αυτοι που βγαινουν αντιθετο και περιμενουν να κανεις ακρη να περασουν με το ετσι θελω, αυτοι που απαιτουν απο τους πεζους να κανουν ακρη στο πεζοδρομιο για να περασουν, και παει λεγοντας.
Παρε χαμπαρι οτι οταν κανεις ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ειναι δικαιωμα, ειναι ανοχη απο τους αλλους και οταν στην πουν το βουλωνεις και ζητας συγνωμη. Οι αλλοι σου κανουν χαρη, οχι εσυ σε εκεινους.
Στην τελικη αμα προσπαθησεις να κανεις κατι με το ετσι θελω με την μηχανη, κατα 99% εσυ θα βγεις χαμενος.
-
Παρασκευή βράδυ πέρνουμε ταξί από Ελούντα για να πάμε Μάλια γιατί ένας φίλος μου είπε ότι γίνεται χαμός με Άγγλους μεθυσμένους κλπ. Καθοδόν λοιπόν βλέπουμε μπροστά μας ένα αμάξι να πηγαίνει πέρα δώθε με ταχύτητα περί τα 40 χ.α.ω. Έχω δει και άλλους μεθυσμένους να κινούνται έτσι αλλά αυτός ήταν το κάτι άλλο. Έμπαινε ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα και το εξαντλούσε . Μετά από λίγο σταμάτησε και ο οδηγός του ταξί τον προσπέρασε. Ελπίζω εκεί που σταμάτησε εκεί να έμεινε το ζώον.
-
After, μπορεις να παρεις ενα e-pass χρεωμενο στο αμαξι σου, και να το κουβαλας στη μηχανη σου!
Εγω παντα εχω ψηλα στο τασακι και 5-10-20€ το 20ρικο για βενζινη και το 5-10ρι αναλογα τι τυχαινει για διοδια αν δεν φτανουν τα ψηλα, λιγο προγραματισμο χρειαζεται!
-
Η μοτοσυκλετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ....
ουτε ομως και το αυτοκινητο, αλλα δεν σε βλεπω να το αποχωριζεσαι ή να εχεις καποιο προβλημα..
Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο ειναι τα μεσα μαζικων μεταφορων.
η λυση βεβαια και το προβλημα ειναι παντα εξ'αιτιας των αλλων..
δλδ θελουμε ολοι να παιρνουν τα ΜΜΜ για να αδειασει ο δρομος ωστε να κυκλοφορουμε εμεις ανετα...Η μοτοσυλκετα, στο 90% των πειπτωσεων επιβαρυνει το κυκλοφοριακο, γιατι ο αναβατης ειναι καφρος και ζωον!
το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκινητα και τους οδηγους (καφροι και ζωα), μονο που αυτα εχουν και πολλαπλασιο ογκο, καυσαερια, καινε μακραν περισσοτερο κ.α πολλα..
Δεν καταλαβαινω γιατι να υποστει ο wagner και ο καθε wagner τις ιδιαιτεροτητες της κινησης με μηχανη οταν εχει ζεστη.
συμφωνοι. εισαι σωστος και εχεις απολυτο δικιο, αν και λιγη κατανοηση παντα βοηθαει και μας κανει ολους πιο χαρουμενους
φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος..Η Λυση στα διοδια ειναι να δωσουν μια λωριδα ΜΟΝΟ για μηχανες....
δεν γινονται αυτα δυστυχως.. εδω βλεπεις οτι οι εργαζομενοι στα διοδια δεν φτανουν να καλυψουν τον ογκο των αυτοκινητων πολλες φορες και γινονται τεραστιες ουρες.. για να γινουν τετοιες προσληψεις ουτε λογος..
βεβαια το θέαμα του μοτοσυκλετιστη που ανεφερε ο cavallino ειναι άκρως σπαστικό και ενοχλητικό, που δεν διαφερει σε τίποτα ομως από κάποιους που πηγαινουν με 200, κλέβουν τη σειρά απο τον κοσμακη και τελικα ψαχνουν να βρουν ψιλά στην κρισιμη στιγμή = φέσι χρονου για αυτούς που ακολουθούν.
ακριβως
Στην Αμερική οι μηχανές κινούνται υποχρεωτικά στη λωρίδα τους σαν αμάξι - στη δεξιά πλευρά. Απαγορεύεται να περνάς ανάμεσα από αμάξια και απαγορεύεται αμάξι να έρθει δίπλα σου στη λωρίδα. Δύο μηχανές πηγαίνουν στην ίδια λωρίδα, όχι δίπλα δίπλα, ένας δεξιά ένας αριστερά, ο ένας λίγο πίσω από τον άλλο.
εχω γεννηθει και ζησει στις ηπα καμποσο διαστημα και μαλλον ζησαμε σε διαφορετικη αμερικη κρινοντας απο αυτα που γραφεις
η δικια μου αμερικη ειναι, πως κοιτας το χαρτη; εκει, λιγο νοτια του καναδα
στην αμερικη που λεω εγω, οι μηχανες κινουνται σε γκρουπ, η μια διπλα στην αλλη, πισω, μπροστα, δεξια και αριστερα αλλες μηχανες, και προσπερνουν τα αυτοκινητα ακομα και αν υπαρχει μονο μια λωριδατο 'επιχειρημα' οτι επειδη αμα τα 100 μηχανακια ηταν 100 αυτοκινητα θα πηζατε περισσοτερο, οποτε τωρα αφηστε τα μηχανακια να κανουν οτι θελουν, μονο ως ανεκδοτο μπορει να κυκλοφορησει
σωστος
γ) να καταλαβαινετε οτι αυτο που κανετε ειναι παρανομο οποτε τουμπεκι κ να μην ζητατε τα ρεστα.
το ιδιο ισχυει και για σενα οταν συναντας τον καρανομιμο παππου αριστερη λωριδα με 120 και ερχεσαι με 140+ και αναβοσβηνεις τα φωτα;
αρα και εσυ τουμπεκι και μη ζητας να προσπερασεις αφου εισαι παρανομος.. αμα γουσταρει σε αφηνειΥΓ Α και που΄σαι μαγκα μου: Κυκλοφορεις με μηχανη για να μην πηζεις εσυ στην κινηση, οχι γιατι σκεφτεσαι το δικο μου καλο...Αιντε που νομιζετε οτι μας κανετε και χαρη...
κυκλοφορω με μηχανη γιατι μου αρεσει ο κοσμος των 2 τροχων, δεν κανω χαρη σε κανενα εκτος απο τον εαυτο μου
Δεν του επαιρνε ο μπαμπας μηχανη, ή ''γκομενα'' εξαφανιστηκε μια μερα με μηχανοβιο κτλ....
ετσι ακριβως
με τις συνθήκες που περιγράφεις παραπάνω, εννοείται πως θα τον αφήσω να μπει μπροστά μου. Εκείνον όμως που θα έρθει να χωθεί με το έτσι θέλω επειδή την είδε μάγκας, εννοείται πως ΔΕΝ θα τον αφήσω να μπει.
δηλαδη εσυ με τις συνθηκες που λεει (τιγκα βροχη κλπ) θα καταφερεις να ξεχωρισεις την προθεση του οδηγου του 2τροχου;
@ταζιο, εγινες αντιληπτος, καμια αντιρρηση
Τότε τι στο καλό βρίσκετε στο να οδηγάτε Μηχανή ?
κατι που δεν θα μπορεσει να καταλαβει ποτε καποιος σαν και σενα (χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο, οπως τη βρισκει κανεις )
Περιμένετε να βγάλουμε κάποια άκρη ?
Δίνουν απαντήσεις χωρίς ουσία, χωρίς επιχειρήματα, (οι δίτροχοι)
Θέλουν να κάνουν ότι κατεβάσει η κούτρα τουςΠροτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν.
Η Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
lol ο,τι να'ναι εισαι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στην Αμερική οι μηχανές κινούνται υποχρεωτικά στη λωρίδα τους σαν αμάξι - στη δεξιά πλευρά. Απαγορεύεται να περνάς ανάμεσα από αμάξια και απαγορεύεται αμάξι να έρθει δίπλα σου στη λωρίδα. Δύο μηχανές πηγαίνουν στην ίδια λωρίδα, όχι δίπλα δίπλα, ένας δεξιά ένας αριστερά, ο ένας λίγο πίσω από τον άλλο.
εχω γεννηθει και ζησει στις ηπα καμποσο διαστημα και μαλλον ζησαμε σε διαφορετικη αμερικη κρινοντας απο αυτα που γραφεις
στην αμερικη που λεω εγω, οι μηχανες κινουνται σε γκρουπ, η μια διπλα στην αλλη, πισω, μπροστα, δεξια και αριστερα αλλες μηχανες, και προσπερνουν τα αυτοκινητα ακομα και αν υπαρχει μονο μια λωριδαΈχεις βγάλει δίπλωμα για μηχανή στην Αμερική;
Staggered formation - do not pair up - never operate directly alongside another rider.
Riders in a staggered formation should pass one at a time.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
στην αμερικη που λεω εγω, οι μηχανες κινουνται σε γκρουπ, η μια διπλα στην αλλη, πισω, μπροστα, δεξια και αριστερα αλλες μηχανες, και προσπερνουν τα αυτοκινητα ακομα και αν υπαρχει μονο μια λωριδαΈχεις βγάλει δίπλωμα για μηχανή στην Αμερική;
Staggered formation - do not pair up - never operate directly alongside another rider.
οχι, δεν εχω βγαλει
αλλο ομως τι λενε οι νομοι και αλλο τι ισχυει
και στην ελλαδα λενε οτι δεν πρεπει να πατας καν διαχωριστικη ουτε να σταματας στο περιπτερο με αλαρμ, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει
επισης περισσοτερο προβλημα στην αμερικη ειναι οι μεθυσμενοι οδηγοι παρα οι παρεες μηχανων -
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης περισσοτερο προβλημα στην αμερικη ειναι οι μεθυσμενοι οδηγοι
Tρελα πραγματα εχω δει στο REAL TV
Να τους ακολουθουν 2 ελικοπτερα, 15 περιπολικα, και εκεινοι να ελπιζουν οτι μπορουν να ξεφυγουν, σε δρομους μαλιστα χωρις κτιρια
-
Ελπίζουν να σταματήσει η καταδίωξη για να μη κινδυνεύσει κόσμος (μερικές φορές αυτό γίνεται).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ελπίζουν να σταματήσει η καταδίωξη για να μη κινδυνεύσει κόσμος (μερικές φορές αυτό γίνεται).Αμα γραφει η καμερα ομως(και live), δεν χαριζονται
Αν ψαξετε στο youtube, θα βρειτε τρελα πραγματα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οχι, δεν εχω βγαλει
αλλο ομως τι λενε οι νομοι και αλλο τι ισχυει
και στην ελλαδα λενε οτι δεν πρεπει να πατας καν διαχωριστικη ουτε να σταματας στο περιπτερο με αλαρμ, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει
επισης περισσοτερο προβλημα στην αμερικη ειναι οι μεθυσμενοι οδηγοι παρα οι παρεες μηχανωνΑ μαλιστα. Με αποστομωσε το επιχειρημα, μετα και τα αντιστοιχα του After σταματαω γιατι ειναι προφανες οτι εχετε δικιο...
ΥΓ Κανεις δεν σκοτωθηκε επειδη σταματησε με αλαρμ στο περιπτερο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μα... Να τον φτασω μεσα στην κινηση;
Αφου εκει στιρηζεται.
Οτι κανει οτι κανει και στ @@ του!Ταριφας στη τερμα αριστερη 3 -4 μετρα μπροστα μου, εγω στη μεσαια και πισω ερχεται ενα BMW GFRS-what ever-1100 κ ανοιγομαι ελαχιστα προς τα δεξια για να περασει η μηχανη. και η τερμα δεξια ειναι λεοφοριολωριδα κ εχει σταματημενο λεοφωρειο 20 μετρα ποιο κατω....
Ξανθια σηκωνει το χερι της....
Και το ταξι εχει μπει στη λωριδα μου μεχρι να πεις 'ταξι'
Φρενα εγω κορνα φωτα, φρενα η μηχανη... Σταματαμε....
Η μηχανη παει διπλα του.
βγαζει το κρανος και τον αρχηζει ευγενηκα αρχηκα αλλα μετα Χριστο-Παναγιες.... Βαζει κρανος, σηκωνει το δεξι ποδι και κατεβαζει τον καθρευτι.... Σουζα και αντε γεια....
Μπαινει ο ταριφας στην τερμα δεξια.... Κατεβαζω το παραθυρο.... Καλα να παθεις μαλακα....Περιμενω στην εισοδο της Αττικης Οδου.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια ερχεται μηχανη....
Παιρνω τα ρεστα, Με κοιταει και περναει χωρις να πληρωσει....
1866 ναι γεια σας.
Απο την εισοδο 'Δημοκρητος' μπηκε μηχανη χωρις να πληρωσει.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω.....Θα σκότωνες του δύο παπάρες ;
Όσο για τον πρώτο , έχω την εντύπωση ότι τους είχε φτάσει ο φίλος σου.Δεν σε καταλαβα, τι ηθελες να πεις;;;
Λέω , ότι τα δύο περιστατικά που περιγράφεις ( πλην αυτού που συζητάμε εδώ και κάμποσες σελίδες ) θα τους σκότωνες ;
Κατ' αντιστοιχία αναρωτιέμαι και για το περιστατικό με τον καθρέπτη. Εάν ο φίλος σου τους έφτασε ( αυτό κατάλαβα ) τότε έπρεπε να του πει να σταματήσει και να τους ζητήσει να του φτιάξουν τη ζημιά. Όχι να τους κάνει να κινδυνέψουν. Να το αφήσουμε εδώ ;
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Αυτα και τελος, δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε
Απλα θα προτεινα σε μερικους να δοκιμασουν να ανεβουν πανω σε 2 τροχους
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΗ Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
Έχω ανέβη σε Μηχανή μια φορά και ήταν και η τελευταία
Σε αντίθεση με τα ναρκωτικά , η μηχανή ( εάν δεν σου κάτσει η στραβή που μπορεί να σου κάτσει και με το ΙΧ ) είναι εξαιρετικά ασφαλής εάν έχεις μάθει να προβλέπεις , να σέβεσαι το όχημά σου και να κινείσαι με γνώμονα την ασφάλειά σου ( κατ 'αρχήν ) και αμέσως μετά όλων των υπολοίπων.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αφου ξερεις οτι θα περασεις απο διοδια, γιατι δεν βαζεις σε μια αποτις τσεπες του μπουφαν κερματα η μικρα χαρτονομισματα;;;;
Εγω στο Γλαστρακι εχω παντα ψιλα για τα διοδια οταν ταξιδευωNομιζεις δεν τα βαζω απο πριν?
Απλα για μερικους ο χρονος για να βγαλω το γαντι(2''), ειναι πολυς και τους ''ενοχλω''
Εκεινοι βεβαια μετα θα κανουν τον 5πλασιο χρονο να πληρωσουν και θα πηγαινουν με 80, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμαΑυτοί είναι νούμερα. Δικαιούσαι το χρόνο σου να κάνεις ότι χρειάζεται. Αλλιώς ας αφήναν τις μηχανές να περνούν χωρίς πληρωμή από ειδική είσοδο.
Το αμαξι που επεσε απο πισω μου ηταν φορτηγακι απο οικοδομη
Καταλαβατε γιατι εφυγα....το λεει και η υπογραφη μουΚαι όσο για το φορτηγάκι , καλώς έφυγες...
Προτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν.
Τι ειναι ΑΜΕΑ?
Αν ειναι να ετοιμασω ετικετες και να τις κολλησω στο μπουφαν μου και στο κουτελοΑτομα Με Ειδικές Ανάγκες. Γενίκευση που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. ΑΜΕΑ με εγκεφαλικά προβλήματα έχω δει βουλευτές , οδηγούς δικύκλων , ΙΧ , φορτηγών , ψιλικαντζίδες κτλ. Δεν είναι οι οδηγοί μοτό ΑΜΕΑ ή εν δυνάμει ΑΜΕΑ. Αυτός που δεν εκτιμά που έχει ανέβει και τι οδηγεί μποεί να είναι αλλά αυτός μπορεί να είναι ακόμη και εάν οδηγεί το ΙΧ του ή να κάνει κάποιον άλλον ΑΜΕΑ.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Το Σεβασμό δεν τον απαιτείς τον κερδίζεις.Ακριβώς. Και για να τον κερδίσεις πρέπει να τον δείχνεις. Βεβαίως ειδικά στους δρόμους οι νόμοι σε υποχρεώνουν να δείχνεις τον δέοντα σεβασμό , μην το ξεχνάμε.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Οκ, καλύτερα να το λήξουμε το θέμα με τις μηχανές, δεν έχει νόημα, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια γράφοται απο τους μεν και τους δε.
Το ξαναρχίζουμε σε μερικούς μήνες πάλι
(ετσι και αλλιώς έχει μια περιοδικότητα εχω παρατηρήσει)Δεν είναι μοτό κατά ΙΧ. Είναι νοοτροπία που την έχεις είτε οδηγείς μηχανή είτε ΙΧ είτε το παιδικό καροτσάκι. Υποθέτω ότι η νοοτροπία αυτή επεκτείνεται περαιτέρω και γι' αυτό βλέπουμε ποδηλάτη στην δεξιά λωρίδα της Κηφισίας ή στον Κηφισό να μην σέβεται κανένα νόμο αλλά να διεκδικεί όλα του τα δικαιώματα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ετσι, το κουράσατε πάλι.Διάβασε αυτό, kacey! Αφιερωμένο σε σένα!
Στρίβω στο διπλανό στενό μου στα Καμίνια, ήταν κάτι δωδεκάχρονα παιδάκια που παίζανε στη μέση του δρόμου. Περιμένω να κάνουν στην άκρη, και τι γυρνάει και μού λέει ένα; 'Περάστε κύριε!!! Συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε!!!'. Απλώνοντας και το χέρι επειδικτικά.
Φυσικά ουδόλως με ενόχλησε η ειρωνία του, αφού προηγουμένως δεν έπεσα στον Κηφισό πάνω στο φορτηγό χωρίς πινακίδες που πήγαινε όπου νά'ναι.
Ηταν η μέρα σήμερα...
Παιδάκια και να ειρωνεύονται είναι κάτι που δεν μπορώ ούτε να το δεχθώ ούτε να το χωνέψω. Βέβαια δεν υπάρχουν αλάνες να παίξουν πια αλλά και εμείς όταν παίζαμε στον δρόμο και βλέπαμε αυτοκίνητο από τα 60 μέτρα είχαμε ήδη μαζευτεί για να περάσει. Δεν υπάρχει ούτε σεβασμός ούτε εκτίμηση και γι' αυτό είμαστε υπεύθυνοι εμείς.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γ) να καταλαβαινετε οτι αυτο που κανετε ειναι παρανομο οποτε τουμπεκι κ να μην ζητατε τα ρεστα.
το ιδιο ισχυει και για σενα οταν συναντας τον καρανομιμο παππου αριστερη λωριδα με 120 και ερχεσαι με 140+ και αναβοσβηνεις τα φωτα;
αρα και εσυ τουμπεκι και μη ζητας να προσπερασεις αφου εισαι παρανομος.. αμα γουσταρει σε αφηνειΛάθος. Είναι υποχρεωμένος διότι είναι στην αριστερή.
με τις συνθήκες που περιγράφεις παραπάνω, εννοείται πως θα τον αφήσω να μπει μπροστά μου. Εκείνον όμως που θα έρθει να χωθεί με το έτσι θέλω επειδή την είδε μάγκας, εννοείται πως ΔΕΝ θα τον αφήσω να μπει.
δηλαδη εσυ με τις συνθηκες που λεει (τιγκα βροχη κλπ) θα καταφερεις να ξεχωρισεις την προθεση του οδηγου του 2τροχου;
O μαλάκας ξεχωρίζει από πολύ μακριά. Και δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική να φάω τη σειρά στα διόδια. Δεν αλλάζει τίποτε πριν και μετά τα διόδια. ΑΚόμη καλλίτερα , εάν δεν θέλω να βρω κίνηση μπαίνω στα διόδια από άλλη είσοδο ( με μηχανή και ειδικά στην Αττική οδό αυτό γίνεται εύκολα ).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]