-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
...Για το ιστορικο, εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μεσα στην κινηση
Καθομαι και τρωω το αγκουρι οπως και εσεις με το αμαξι
Με επιγνωση ομως του μεγεθους του αγκουριου που θα φαω
Βαρεθηκα να με εχει σημαδι ο καθε ασχετος(8 στους 10)Περιμενω το ΣΚ να παω καμια βολτιτσα, σε καμια ορεινη διαδρομη, μακρια απο τις ροδες του καθε χαρου
Μερικοι θα σκεφτουν, τι καθομαι και ασχολουμαι, ειδικα σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ
Πρωτον, οδηγαω και εγω αμαξι, απο 18 χρονων, και μου αρεσουν και οι δυο κοσμοι, αν και εχω κλιση προς τους 2 τροχους
Μπαινω στην πιστα και με τα 2 οχηματα, και χαιρομαι να βρισκω μακρινες διαδρομες για να τα οδηγαω....+1
τα ίδια και απο εδώ.
Για όσους θορυβήθηκαν απο τον προβλήματισμό μου περι των διοδίων:
Μην ανυσηχείτε, δεν θα με βρείτε να σας περνάω με τη μηχανή στα διόδια, γιατί οταν έχει ζέστη πλέον, κάνω και εγώ οτι όλοι: A/C μουσικούλα και χασομέρημα στις ουρές.
Γιατί; Γιατί σε μια πόλη/χώρα που επιβιώνει ο μεγαλύτερος (SUV πχ) που η κοινή λογική μένει απέξω οταν κλείνουμε την πόρτα του αυτοκινήτου μας, που ο εγωισμός μας μας εμποδίζει να παραχωρίσουμε ενα εκατοστό ή ενα δευτερόλεπτο απο το χώρο/χρόνο μας ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται 5 λεπτά κέρδος για έναν συνάνθρωπο, απλά δεν έχει νόημα να προσπαθείς.
CO2 λοιπόν κάργα, όλοι χαρούμενοι, και όσο αντέξουμε.Εφ' όσον δεν δημιουργείς πλέον πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων , τότε καλά έκανες.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περασε φιλλερ απο τον αλλον την ωρα που του ανοιγε τον δρομο....
Τον κοπανησε με την μανετα του τιμονιου....
Και δεν καταλαβε... Και καλα....
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
Δεν ειναι το ιδιο δηλ. να ρθει με +60ΧΑΩ να σκασει με την μανετα στον καθρευτι με το να περασεις με +λιγοτερα ΧΑΩ απο διπλα του και να του κανεις το ιδιο;;;
Επιδει ειναι με μηχανι δικαιολογειται....
Επιδει ειναι με αυτοκινητο δεν δικαιολογειτε....Κατάλαβέ με . Δεν δικαιολογώ τη μηχανή. Λέω ότι ακόμη και με 10χαω με αυτήν την κίνηση μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο για έναν κωλοκαθρέπτη. Καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είναι ανάγκη να σκοτώσεις επειδή κάποιος σου έσπασε τον καθρέπτη.
Η ιδια πραξη στη μια περιπτωση δικαιολογειται και στην αλλη ειναι επικινδυνη και κατακριτεα.
Μια και δεν το κανα εγω...
Η πραξη με βρησκει συμφωνο.
Εγω στη θεση του αλλου θα κανα κ ενα κλικ δεξια και μετα θα λεγα οτι ενω δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.Αν δεν προσεξουν αυτοι, εμενα στα μεγαλα, τριχωτα μου @@
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ. Ξανά λέω , κατάλαβέ με. Θα προσπαθήσεις να σκοτώσεις κάποιον επειδή σου έσπασε τον καθρέπτη ή νιώθεις ότι σε έγραψε ενώ έχεις τη δυνατότητα και τη λογική να μην το κάνεις; Σταμάτησέ τον , εφ' όσον μπόρεσες και τον έφτασες και σπάσε του τα μούτρα να σε πληρώνει κι όλας. Όχι να τον στείλεις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
Δεν ειναι το ιδιο δηλ. να ρθει με +60ΧΑΩ να σκασει με την μανετα στον καθρευτι με το να περασεις με +λιγοτερα ΧΑΩ απο διπλα του και να του κανεις το ιδιο;;;
Επιδει ειναι με αυτοκινητο δεν δικαιολογειτε....Κατάλαβέ με . Δεν δικαιολογώ τη μηχανή. Λέω ότι ακόμη και με 10χαω με αυτήν την κίνηση μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο για έναν κωλοκαθρέπτη. Καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είναι ανάγκη να σκοτώσεις επειδή κάποιος σου έσπασε τον καθρέπτη.
Η ιδια πραξη στη μια περιπτωση δικαιολογειται και στην αλλη ειναι επικινδυνη και κατακριτεα.
Εγω στη θεση του αλλου θα κανα κ ενα κλικ δεξια και μετα θα λεγα οτι ενω δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.Αν δεν προσεξουν αυτοι, εμενα στα μεγαλα, τριχωτα μου @@
Εγώ πάλι δεν θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή κάποιου.
Μόνο και μόνο αν σκεφτείς τι θα περάσεις εσύ μετά (δικαστήρια, κοινωνική κατακραυγή, ενοχές) αρκεί για να σε αποτρέψει.
Μα δεν θετω εγω την ζωη του σε κινδυνο...
Απλα 'δεν σκοπευω να παρω το ξυραφακι απο τα χερια του'
Στο μετα....
Δικαστηριο: Δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.Κοινωνικη καταγραυγη: Δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.
Ενοχες: Σκατα.... Εχασα τον αλλον που ηταν δεξια....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
...Για το ιστορικο, εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μεσα στην κινηση
Καθομαι και τρωω το αγκουρι οπως και εσεις με το αμαξι
Με επιγνωση ομως του μεγεθους του αγκουριου που θα φαω
Βαρεθηκα να με εχει σημαδι ο καθε ασχετος(8 στους 10)Περιμενω το ΣΚ να παω καμια βολτιτσα, σε καμια ορεινη διαδρομη, μακρια απο τις ροδες του καθε χαρου
Μερικοι θα σκεφτουν, τι καθομαι και ασχολουμαι, ειδικα σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ
Πρωτον, οδηγαω και εγω αμαξι, απο 18 χρονων, και μου αρεσουν και οι δυο κοσμοι, αν και εχω κλιση προς τους 2 τροχους
Μπαινω στην πιστα και με τα 2 οχηματα, και χαιρομαι να βρισκω μακρινες διαδρομες για να τα οδηγαω....+1
τα ίδια και απο εδώ.
Για όσους θορυβήθηκαν απο τον προβλήματισμό μου περι των διοδίων:
Μην ανυσηχείτε, δεν θα με βρείτε να σας περνάω με τη μηχανή στα διόδια, γιατί οταν έχει ζέστη πλέον, κάνω και εγώ οτι όλοι: A/C μουσικούλα και χασομέρημα στις ουρές.
Γιατί; Γιατί σε μια πόλη/χώρα που επιβιώνει ο μεγαλύτερος (SUV πχ) που η κοινή λογική μένει απέξω οταν κλείνουμε την πόρτα του αυτοκινήτου μας, που ο εγωισμός μας μας εμποδίζει να παραχωρίσουμε ενα εκατοστό ή ενα δευτερόλεπτο απο το χώρο/χρόνο μας ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται 5 λεπτά κέρδος για έναν συνάνθρωπο, απλά δεν έχει νόημα να προσπαθείς.
CO2 λοιπόν κάργα, όλοι χαρούμενοι, και όσο αντέξουμε.Αντέστρεψε το αυτό σε παρακαλώ.
-
ratanplan, δεν εχει προβλεφθει e-pass για μοτοσυκλετες, ειδες γιατι το λεω?
Αν υπηρχε χωρος παρκαρισματος, να κατεβω με την ανεση μου, να βγαλω τα ψιλα να πληρωσω, νομιζεις δεν θα το εκανα?
Νομιζεις οτι μου αρεσει να καθυστερω τοσους πισω?
Νομιζεις οτι ειναι ευκολο για μενα να το παιξω ΧΟΥΝΤΙΝΙ ψαχνωντας τα ψιλα?
Το κρατος δεν εχει προβλεψει
Τοσα εκατομυρια μοτοσυκλετες/δικυκλα, και το κρατος μας αγνοει
Βασικα δεν τους βολευει να μην μας αγνοησουν, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Ξερεις ποσες φορες, μετα απο 5'', εχουν αρχισει να μου κορναρουν απο πισω
Ενας μαλιστα εκανε και μπροστα και μου τρακαρε την ουρα
Οι καμερες γραφανε(Α.Ο.), αν ηθελα του εκανα την μυνησουλα
Εφυγα γιατι ειχα συνεπιβατη και δεν ηθελα να τον βαλω σε κινδυνο(εννοειται δεν επαθα ζημια, αλλιως...)ginogsm, εχουμε ηδη 4 αυτοκινητα στην οικογενεια, ειμαι χειροτερος απο ολους σας, ασ'το...(μολυνω περισσοτερο δηλαδη, τουλαχιστον εχω προσωπικο γκαραζ και δεν τρωω θεσεις)
Η πολη μας εχει κανει και οδηγουμε επιθετικα
Και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να βιαζομαι, χωρις να χρειαζεται να βιαζομαι(με το αμαξι)Οταν ειμαι πανω στην μοτοσυκλετα, νιωθω αλλος ανθρωπος
Αυτα και τελος, δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε
Απλα θα προτεινα σε μερικους να δοκιμασουν να ανεβουν πανω σε 2 τροχους
Ετσι απο περιεργεια
Καλησπερα -
Δεν μπορεί να το αντιστρέψει γιατί θεωρεί a priori ότι τα ΙΧ σημαδεύουν τα μοτό. Όχι ρε φίλε. Οδηγώ μοτό διαφόρων μεγεθών εδώ και 12 χρόνια ( από τα 21 μου ) και δεν έχω ούτε ένα ατύχημα στα 350.000 χλμ σχεδόν στη μισή Ελλάδα ( συμπεριλαμβάνεται και η Κρήτη ).
-
αν εγώ έχω κανά rallye/R/κλπ χωρίς a/c για να είμαι πιο γρήγορος και ευέλικτος και να διευκολύνω την κίνηση (sic), και συνεπώς είμαι σε ακόμα χειρότερη μοίρα από τη μηχανή -αφού ψήνομαι μέσα στον κουβά μου- τότε να παίρνω κι εγώ αβέρτα τις θέσεις των άλλων για να αυτο-διευκολυνθώ;
-
Περιμένετε να βγάλουμε κάποια άκρη ?
Δίνουν απαντήσεις χωρίς ουσία, χωρίς επιχειρήματα, (οι δίτροχοι)
Θέλουν να κάνουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους
Σλάλομ, τέρμα γκάζι, σφήνες, στο αντίθετο ρεύμα, Θέλουν προτεραιότητα εκεί που δεν έχουν και άμα γίνει κάποια στραβή φταίνε όλοι οι άλλοι.
Προτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αν υπηρχε χωρος παρκαρισματος, να κατεβω με την ανεση μου, να βγαλω τα ψιλα να πληρωσω, νομιζεις δεν θα το εκανα?
Εφυγα γιατι ειχα συνεπιβατη και δεν ηθελα να τον βαλω σε κινδυνο(εννοειται δεν επαθα ζημια, αλλιως...)OK , αυτόν κατεβαίνεις και τον πηδάς.
ginogsm, εχουμε ηδη 4 αυτοκινητα στην οικογενεια, ειμαι χειροτερος απο ολους σας, ασ'το...(μολυνω περισσοτερο δηλαδη, τουλαχιστον εχω προσωπικο γκαραζ και δεν τρωω θεσεις)
Και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να βιαζομαι, χωρις να χρειαζεται να βιαζομαι(με το αμαξι)Εάν οδηγείς ΟΚ για ' μένα είσαι ΟΚ. Εάν τώρα κουβαλάς το0 αμάξι χζωρίς λόγο στο κέντρο ενώ μπορείς και με συγκοινωνία ή μηχανή , τότε διαφωνούμε αλλά είναι άλλη κουβέντα.
Οταν ειμαι πανω στην μοτοσυκλετα, νιωθω αλλος ανθρωπος
Είναι τρομερός παράγοντας το άγχος που σου δημιουργεί η ακινησία μέσα στο αυτοκίνητο και η αντίστοιχη απελευθέρωση πάνω στη μηχανή.Το νιώθω και εγώ.
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΣυμπληρώνοντας θα έλεγα αφού σκεφθούν ότι χειρίζονται ή οδηγούν ένα όχημα φύσει παθητικό που του πρέπει ειδικός χειρισμός και επι πλέον σεβασμός από την πλευρά του οδηγού.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ. Ξανά λέω , κατάλαβέ με. Θα προσπαθήσεις να σκοτώσεις κάποιον επειδή σου έσπασε τον καθρέπτη ή νιώθεις ότι σε έγραψε ενώ έχεις τη δυνατότητα και τη λογική να μην το κάνεις; Σταμάτησέ τον , εφ' όσον μπόρεσες και τον έφτασες και σπάσε του τα μούτρα να σε πληρώνει κι όλας. Όχι να τον στείλεις.
Μα... Να τον φτασω μεσα στην κινηση;
Αφου εκει στιρηζεται.
Οτι κανει οτι κανει και στ @@ του!Ταριφας στη τερμα αριστερη 3 -4 μετρα μπροστα μου, εγω στη μεσαια και πισω ερχεται ενα BMW GFRS-what ever-1100 κ ανοιγομαι ελαχιστα προς τα δεξια για να περασει η μηχανη. και η τερμα δεξια ειναι λεοφοριολωριδα κ εχει σταματημενο λεοφωρειο 20 μετρα ποιο κατω....
Ξανθια σηκωνει το χερι της....
Και το ταξι εχει μπει στη λωριδα μου μεχρι να πεις 'ταξι'
Φρενα εγω κορνα φωτα, φρενα η μηχανη... Σταματαμε....
Η μηχανη παει διπλα του.
βγαζει το κρανος και τον αρχηζει ευγενηκα αρχηκα αλλα μετα Χριστο-Παναγιες.... Βαζει κρανος, σηκωνει το δεξι ποδι και κατεβαζει τον καθρευτι.... Σουζα και αντε γεια....
Μπαινει ο ταριφας στην τερμα δεξια.... Κατεβαζω το παραθυρο.... Καλα να παθεις μαλακα....Περιμενω στην εισοδο της Αττικης Οδου.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια μηχανη ερχεται μηχανη....
Παιρνω τα ρεστα, Με κοιταει και περναει χωρις να πληρωσει....
1866 ναι γεια σας.
Απο την εισοδο 'Δημοκρητος' μπηκε μηχανη χωρις να πληρωσει.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω..... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εφυγα γιατι ειχα συνεπιβατη και δεν ηθελα να τον βαλω σε κινδυνο(εννοειται δεν επαθα ζημια, αλλιως...)ginogsm, εχουμε ηδη 4 αυτοκινητα στην οικογενεια, ειμαι χειροτερος απο ολους σας, ασ'το...(μολυνω περισσοτερο δηλαδη, τουλαχιστον εχω προσωπικο γκαραζ και δεν τρωω θεσεις)
Και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να βιαζομαι, χωρις να χρειαζεται να βιαζομαι(με το αμαξι)Οταν ειμαι πανω στην μοτοσυκλετα, νιωθω αλλος ανθρωπος
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΑφου ξερεις οτι θα περασεις απο διοδια, γιατι δεν βαζεις σε μια αποτις τσεπες του μπουφαν κερματα η μικρα χαρτονομισματα;;;;
Εγω στο Γλαστρακι εχω παντα ψιλα για τα διοδια οταν ταξιδευω -
Αφου εκει στιρηζεται.
Οτι κανει οτι κανει και στ @@ του!Ταριφας στη τερμα αριστερη 3 -4 μετρα μπροστα μου, εγω στη μεσαια και πισω ερχεται ενα BMW GFRS-what ever-1100 κ ανοιγομαι ελαχιστα προς τα δεξια για να περασει η μηχανη. και η τερμα δεξια ειναι λεοφοριολωριδα κ εχει σταματημενο λεοφωρειο 20 μετρα ποιο κατω....
Η μηχανη παει διπλα του.
βγαζει το κρανος και τον αρχηζει ευγενηκα αρχηκα αλλα μετα Χριστο-Παναγιες.... Βαζει κρανος, σηκωνει το δεξι ποδι και κατεβαζει τον καθρευτι.... Σουζα και αντε γεια....
Μπαινει ο ταριφας στην τερμα δεξια.... Κατεβαζω το παραθυρο.... Καλα να παθεις μαλακα....Περιμενω στην εισοδο της Αττικης Οδου.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια μηχανη ερχεται μηχανη....
1866 ναι γεια σας.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω.....Θα σκότωνες του δύο παπάρες ; Όσο για τον πρώτο , έχω την εντύπωση ότι τους είχε φτάσει ο φίλος σου.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Περιμένετε να βγάλουμε κάποια άκρη ?
Δίνουν απαντήσεις χωρίς ουσία, χωρίς επιχειρήματα, (οι δίτροχοι)
Θέλουν να κάνουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους
Σλάλομ, τέρμα γκάζι, σφήνες, στο αντίθετο ρεύμα, Θέλουν προτεραιότητα εκεί που δεν έχουν και άμα γίνει κάποια στραβή φταίνε όλοι οι άλλοι.
Προτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν.Στην καλυτερη.
Στην χειρωτερη θα πετυχουν καναν Wagner στο δρομο που θα βαλει και οπισθεν.... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Αφου εκει στιρηζεται.
Η μηχανη παει διπλα του.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια ερχεται μηχανη....
1866 ναι γεια σας.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω.....Θα σκότωνες του δύο παπάρες ;
Όσο για τον πρώτο , έχω την εντύπωση ότι τους είχε φτάσει ο φίλος σου.Δεν σε καταλαβα, τι ηθελες να πεις;;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
για να τελειώνω με αυτό το θεμα:δεν ειμαι μοτοσικλετιστής (ακομα)
ηθελα να τα γραψω όπως τα λεει ο Kacey αλλά δεν εχω το χάρισμα ( ).
+1 στον kacey λοιπον. ειπαμε κι εγω εκνευρίζομαι καμια φορα, αλλά ειναι ο κλασικος εκνευρισμος που εχω με το ζωο που καβαλει το οχημα που λεγεται μότο, αμάξι, φορτηγο, ποδηλατο κλπ.
αφηστε και ακομα να συνέλθω απο τα 2 διποδα ζωα που ανετοτατα θα εβαζα κατω από τις ροδες μου... να ειναι καλά το yaris που λιγα μετρα μπροστά μου εκανε ελιγμο μεσα στη στροφή και με πονηρεψε. τελικα εκοψα (με 10 πηγαινα για να καταλαβω γιατι ελίχθηκε ετσι ο τογιοταίος) και καταφερα να τα αποφυγω...
2 γιουφτακια πιασμένα χερι χερι να σε στειλουν στη φυλάκα ξερετε τι σημαινει? και το κυριοτερο, χωρις να φταις ΚΑΘΟΛΟΥΜπα... Δεν φτανεις με τιποτα στο δηκασηριο...
-
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΗ Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
Έχω ανέβη σε Μηχανή μια φορά και ήταν και η τελευταία
-
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΗ Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
Κ εγω για δουλειες κοντα στο γραφειο με το σκουτερ παω.
-
Αφου ξερεις οτι θα περασεις απο διοδια, γιατι δεν βαζεις σε μια αποτις τσεπες του μπουφαν κερματα η μικρα χαρτονομισματα;;;;
Εγω στο Γλαστρακι εχω παντα ψιλα για τα διοδια οταν ταξιδευωNομιζεις δεν τα βαζω απο πριν?
Απλα για μερικους ο χρονος για να βγαλω το γαντι(2''), ειναι πολυς και τους ''ενοχλω''
Εκεινοι βεβαια μετα θα κανουν τον 5πλασιο χρονο να πληρωσουν και θα πηγαινουν με 80, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμαΤο αμαξι που επεσε απο πισω μου ηταν φορτηγακι απο οικοδομη
Καταλαβατε γιατι εφυγα....το λεει και η υπογραφη μουΠροτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν.
Τι ειναι ΑΜΕΑ?
Αν ειναι να ετοιμασω ετικετες και να τις κολλησω στο μπουφαν μου και στο κουτελο -
Ετσι απο περιεργεια
Μα εχω πει
Το δικυκλο δεν ειναι για ολους
Αλλωστε χρειαζεται και σωματικη προσπαθεια, που πολλοι δεν εχουν
Ειναι να σου αρεσει κιολαςMε το ιδιο σκεπτικο βεβαια, δεν θα ειχαν κατασκευαστει και τα αεροπλανα, αλλα ειναι επιλογη σου και το σεβομαι
Εγω παντως φοβαμαι να μπω σε αεροπλανα πλεον με ολα αυτα που συμβαινουν
Προτιμω να ειμαι εγω οδηγος
Εσυ φανταζομαι θα μπαινεις στα αεροπλανα χωρις φοβο, εγω χεζομαι
Ειδες ποσο διαφορετικες αντιληψεις υπαρχουν?Αλλα να μην βριζουμε τους iron maiden επειδη εμεις γουσταρουμε 50cent
-
Ετσι απο περιεργεια
Υπερβολές.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]