-
δυστυχως τεμνονται και συχνα
-
Ζωα και οι δηθεν εδω μεσα που δεν κοιτανε τα δικα τους χαλια και κρυβονται πισω απο το δαχτυλακι τους...
-
όλοι έχουμε κάνει τις βλακείες μας και τις πατάτες μας είτε εν αγνοία μας είτε εσκεμμένα, το θέμα είναι να έχουμε αυτογνωσία, γιατί το να στρίβεις κάθε μέρα από τη δεύτερη(που δεν επιτρέπεται) λωρίδα ή/και να κάνεις σφήνες, τότε κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ποια 'προσπέραση'; Για σφήνες μίλησα. Μη λέμε πάλι τα γνωστά, ότι το φλας προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει κτλ. Αν πας ν' αλλάξεις λωρίδα, με ή χωρίς φλας, και πέσεις πάνω σε αυτόν που κινείται πάνω σ' αυτήν, ευθύνεσαι.
Ναι, συμφωνω.
Αλλα οταν ο πισω επιταχηνει, με σκοπο να κλεισει αυτον που κανει 'προσπεραση' αντι να τον διευκολυνει κρατοντας σταθερη ταχυτητα οπως υποχρεουται απο τον ΚΟΚ, ο πισω κανει παραβαση και φταιειΚαι ΠΩΣ μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος επιταχυνε εκεινη τη στιγμη;Αυτος θα πει στον δικαστη οτι ηταν στη λωριδα του και εσυ βγηκες αποτομα αριστερα.Και δεν νομιζω οτι ο ΚΟΚ να λεει οτι **υποχρεουσαι **να διευκολυνεις τον μπροστινο σου να κανει προσπεραση.Μονο οι καλοι τροποι το επιβαλλουν.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ΖΩΑ όσοι βγαίνουν στο δρόμο και βρίζονται σαν αλήτες, και μετά μπαίνουν στο forum να διδάξουν ηθική και αξιοπρέπεια.ΖΩΑ και όσοι καθόμαστε και διαβάζουμε τις αχρειότητες που γράφετε και γελάμε σε κάνα διάλλειμα στη δουλειά, που απαντάμε και σας δίνουμε αξία και νομίζετε ότι γράφετε καμια εξυπνάδα, άνθρωποι ακαλλιέργητοι, που τα πτυχία και τις σπουδές τις έχετε μόνο για το signature στο forum γιατί πέρασαν και δεν άφησαν τίποτα ουσίας, κανένα σεβασμό για τις ουσίες της ζωής.
Ουστ από δώ! Πάρτε τον εγωισμό σας και βάλτε τον εκεί που αξίζει, αφήστε τον κόσμακη να πάει στη δουλειά του, να πάει τα παιδιά του στο σχολείο όπως μπορεί ο καθένας. Έγινε ο καθένας εκδικητής των δρόμων και σταυροφόρος, αυτόκλητος διαιτητής σε έναν αγώνα που δεν θέλει κανείς να παίξει, και πρέπει και από πάνω να βγείτε στο forum ή όπου αλλού να παινέσετε τα κατορθώματά σας και να ευλογήσετε τα γένια σας.
Live 'n let live
Σορρυ κιωλας που σας την ειπαμε.
Την επωμενη φορα μαζι με προταιρεοτητα σε διασταυρωση, φαναρι η μονοδρομο, σειρα στα διοδια θα σας δωσουμε και κωλο.
Δεν φτανει που κυκλοφωρειτε οπως να ναι, σας πειραζει που σας την λεμε.
Δεν σκοπευω να βαλω την σωματικη, ψυχολογικη και καθε αλλη ακεραιοτητα μου σε δευτερη μοιρα, επειδη ο αυτοχειρας με το δικυκλο αποφασησε να αυτοκτονησει εκεινη την στιγμη.Και ναι.
Η δηκια σου ζωη, για μενα δεν εχει καμια αξεια, οταν η δηκια μου ζωη η καποιου που βρησκεται στο αμαξι μου, τιθεται σε κινδυνο επιδει αποφασησες να αυτοκτονησεις.Επησεις, δεν σε υποχρεωνει κανενας να διαβαζεις αυτα που λεω εγω η καποιος αλλος στο φορουμ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποια 'προσπέραση'; Για σφήνες μίλησα. Μη λέμε πάλι τα γνωστά, ότι το φλας προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει κτλ. Αν πας ν' αλλάξεις λωρίδα, με ή χωρίς φλας, και πέσεις πάνω σε αυτόν που κινείται πάνω σ' αυτήν, ευθύνεσαι.
Ναι, συμφωνω.
Αλλα οταν ο πισω επιταχηνει, με σκοπο να κλεισει αυτον που κανει 'προσπεραση' αντι να τον διευκολυνει κρατοντας σταθερη ταχυτητα οπως υποχρεουται απο τον ΚΟΚ, ο πισω κανει παραβαση και φταιειΚαι ΠΩΣ μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος επιταχυνε εκεινη τη στιγμη;Αυτος θα πει στον δικαστη οτι ηταν στη λωριδα του και εσυ βγηκες αποτομα αριστερα.Και δεν νομιζω οτι ο ΚΟΚ να λεει οτι **υποχρεουσαι **να διευκολυνεις τον μπροστινο σου να κανει προσπεραση.Μονο οι καλοι τροποι το επιβαλλουν.
Ειμαι βεβαιως οτι επιβαλει να διευκολυνουμε τις προσπερασεις και να μην επιταχυνουμε για να κλεισουμε καποιον που μπαινει στη λωριδα μας, μπροστα απο μας.
Θα μας πει καλυτερα ο ΚΟΚ του φορουμ... Κεϊσυ
Τωρα, οταν φτασει το θεμα στα δικαστηρια, εκει ισχυουν αλλα πραγματα.
Αν εγινε το μπαμ και φταιω επειδη υπολογησα λαθος.
Φιλικη δηλωση.
Αν μ εκλεισε.... Επιτηδες....
Θα υποστει τις συνεπειες αυτος.
Πρεπει να ρωτησω το τσακαλη που με ξελασπωνει καθε φορα για το τι ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις:) -
άνθρωποι ακαλλιέργητοι, που τα πτυχία και τις σπουδές τις έχετε μόνο για το signature στο forum γιατί πέρασαν και δεν άφησαν τίποτα ουσίας, κανένα σεβασμό για τις ουσίες της ζωής.Oooops, πήρε κι εμένα η μπάλλα με το signature! Χαχα!
-
ΖΩΑ όσοι βγαίνουν στο δρόμο και βρίζονται σαν αλήτες, και μετά μπαίνουν στο forum να διδάξουν ηθική και αξιοπρέπεια.ΖΩΑ και όσοι καθόμαστε και διαβάζουμε τις αχρειότητες που γράφετε και γελάμε σε κάνα διάλλειμα στη δουλειά, που απαντάμε και σας δίνουμε αξία και νομίζετε ότι γράφετε καμια εξυπνάδα, άνθρωποι ακαλλιέργητοι, που τα πτυχία και τις σπουδές τις έχετε μόνο για το signature στο forum γιατί πέρασαν και δεν άφησαν τίποτα ουσίας, κανένα σεβασμό για τις ουσίες της ζωής.
Ουστ από δώ! Πάρτε τον εγωισμό σας και βάλτε τον εκεί που αξίζει, αφήστε τον κόσμακη να πάει στη δουλειά του, να πάει τα παιδιά του στο σχολείο όπως μπορεί ο καθένας. Έγινε ο καθένας εκδικητής των δρόμων και σταυροφόρος, αυτόκλητος διαιτητής σε έναν αγώνα που δεν θέλει κανείς να παίξει, και πρέπει και από πάνω να βγείτε στο forum ή όπου αλλού να παινέσετε τα κατορθώματά σας και να ευλογήσετε τα γένια σας.
Live 'n let live
Μιλησε ο καλλιεργημενος τωρα...Οταν θα σε περασει κανα μηχανακι απο πανω (ως πεζο) ή οταν θα περασεις εσυ πανω απο καποιο επειδη εχει μαθει να κανει οτι γουσταρει και σε τρεχουν, να δω την καλλιεργημενη αντιδραση σου. Να σε δω να σκυβεις για να τους διευκολυνεις περισσοτερο οταν θα απαιτησουν να κανεις ακρη ως πεζος στο πεζοδρομιο, οταν θα ερχονται αναποδα καταπανω σου γνωριζοντας οτι θα κανεις ακρη επειδη φοβασαι μην παθουν τιποτα, οταν θα κοντεψεις να σκοτωθεις για να μην πατησεις τον τσογλανο που περναει με κοκκινο, οταν θα χανεις 5 δευτερολεπτα σε ΚΑΘΕ φαναρι επειδη πανε και καθονται μετα το φαναρι και περιμενουν, οταν οταν οταν. Και μετα θα μπαινεις εδω μεσα και αντι να τα χωνεις σαν εμας τους ακαλλιεργητους, να λες συγνωμη που δεν ειχα και βαζελινη μαζι μου και να διαβαζεις τον καθε μελλοθανατο After να λεει 'θα τα κανω επειδη ζεσταινομαι και εσεις να ειστε και ευχαριστημενοι γιατι σας κανω χαρη που δεν κυκλοφορω και εγω με αυτοκινητο'. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ. Οχι στο πληκτρολογιο.
Ποιος βγηκε να αυτοπαινευτει μωρε? Εγω ειπα το εξης απλο, οτι δεν αφηνω κανεναν να περασει απο εκει που δεν εχει δικαιωμα να το κανει. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ... Και αντι να παρω την αυτονοητη απαντηση 'πολυ καλα κανεις', εχουμε τους δηθεν εδω μεσα να μας κανουν και κυρηγμα. Οταν βγαινουν τοσοι και τοσοι αλλοι εδω μεσα και λενε 'δεν θα αφησω ποτε πια κανεναν πστ μηχανακια να περασει αναποδα', ολοι λετε καλα κανεις. Μονο οταν τα γραφω εγω ειμαι ο ακαλλιεργητος, αυτοι που απαιτουν να ειναι υπερανω των αλλων και σε βριζουν οταν δεν τους περναει, σαν τα μικρα παιδακια, ειναι οι καλλιεργημενοι.
ΥΓ Στην τελικη στα @@ μου μεγαλε. Καλλιεργημενα ειναι τα αγγουρια και οι ντοματες, οι ανθρωποι αντιδρουν οπως αξιζει στην καθε κατασταση.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
άνθρωποι ακαλλιέργητοι, που τα πτυχία και τις σπουδές τις έχετε μόνο για το signature στο forum γιατί πέρασαν και δεν άφησαν τίποτα ουσίας, κανένα σεβασμό για τις ουσίες της ζωής.
Oooops, πήρε κι εμένα η μπάλλα με το signature! Χαχα!
μην μιλας και εσυ, παλιοακαλλιεργητε, γιατι θα σου ριξουν λιπασμα να καλλιεργηθεις
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμαΑυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Κοίτα , το παπάκι εάν χτυπήσει με κάποιο άλλο όχημα βάζει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραοότητα και τη δική του και όποιου πάει και πέσει πάνω του.
Το άλλο δεν βάζει σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά είναι ζώων και είναι στο κατάλληλο σημείο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πως το επιτρεπεται αυτο στο ευατο σας?
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς...Κατα τον ιδιο ακριβως τροπο που το κανει και ο ιδιος ο μηχανακιας. Τοσο απλο ειναι. Ρε φιλε, τι δεν καταλαβαινεις οταν σε απλα ελληνικα σου λεω οτι αμα δεν ενδιαφερεται εκεινος να μην γινει αλοιφη, δεν με ενδιαφερει εμενα 10 φορες. Ειδικα απο την στιγμη που απαιτει να κανει οτι γουσταρει πονταροντας στο οτι θα τον αφησουμε για να μην παθει κατι.
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμα
Αυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Ε ναι.
Οταν βιαζομαι και ο αλλος με το παπι παει στην μεσαια παραλληλα με καποιο αλλο οχημα σστη δεξια με ενοχλει.
Και κινδυνευει η δικια του ακεραιοτηταοποιος νομιζει οτι μπορει να σκοτωσει ανθρωπο και να ζησει φυσιολογικα,γνωριζοντας οτι μπορουσε να κανει κατι για να το αποφυγει και δεν το εκανε,να παει σε καμια Αλ-Καιντα ή σε κανα ψυχιατρο.
ετσι ευκολα σκοτωνεις ανθρωπο?σοβαρα μιλατε?
θα πρεπε να κανουν και ψυχολογικα τεστ πριν δωσουν το διπλωμα και οχι μονο οπισθογωνιες.
απεφυγε τον 'φονο',γιατι φονος θα ειναι αν ειχες περιθωρια αντιδρασης, κυνηγα τον και πλακωσε τον στις μπουνιες οποιον σε ενοχλει.πιο πολυ θα το ευχαριστηθειτε στο κατω κατω.
γατα να πεταχτει και προσπαθουμε να την αποφυγουμε,οχι ανθρωπο!
αλλο να κατακρινουμε ηλιθιες συμπεριφορες και αλλο να ειμαστε ετοιμοι να σκοτωσουμε.
ποτε και σε κανενα ατυχημα δεν φταιει 100% μονο ενας.σχεδον παντα υπαρχει κατι που θα μπορουσες να κανεις.αν μπορουσες,το ξερες και δεν το κανες εισαι δολοφονοςΔεν τον σκοτωνεις, απλα δεν κανεις τιποτα για να παρεις το ξυραφακι/υπνοτικα/45αρη απο τα χερια του....
Αφου το επελεξε, καποιο καλο λογο θα χειMάλλον πρέπει να σας γνωρίσω τον ξάδερφό μου που χωρίς καθόλου να φταίει σκότωσε πριν χρόνια μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας με 50 χαω... Η γυναίκα δεν έστεκε στα καλά της και του πετάχτηκε στη λεωφόρο στα 2 μέτρα, χωρίς να του δώσει καθόλου περιθώρια. Ευτυχώς στο δικαστήριο οι δικοί της δεν αποδείχτηκαν καθήκια και παραδέκτηκαν οτι η γριά τα είχε εντελώς χαμένα και ο άνθρωπος την έβγαλε καθαρή... Για ρωτήστε τον όμως αν έχει και τη συνείδησή του καθαρή? Έφταιγε-δεν έφταιγε, δεν έχει σημασία...
Εύκολο είναι να λέμε μεγάλα λόγια παίδες. Όταν όμως θα πάρετε τον άλλο στο λαιμό σας (αφού ουσιαστικά τον παίρνετε στο λαιμό σας, εφόσον θα έχετε το περιθώριο να τον προστατέψετε και δε θα το κάνατε), τότε να σας δω...Wagner, για το bold: όσο και αν ηθικά ο παπόβιος είναι γαϊδούρι, νομικά έχει κάθε δικαίωμα να κινείται με ίδια ταχύτητα με τον δεξί του σε μια λεωφόρο ας πούμε σαν την παραλιακή. Οπότε το να του κάνεις σφήνα ή να τον στείλεις αδιάβαστο αυτομάτως σε καθιστά και εσένα ζώο...
Στο αλλο τωρα...
Αν την ωρα που εχω βγαλει φλας, και παω να μπω μπροστα σου, επιταχυνεις....
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη...Όπως ειπώθηκε: το φλας δε σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις ελιγμό, ούτε υποχρεώνει τον άλλο να σε αφήσει, απλά προειδοποιεί. Αν εμένα μου καβλώσει να πατήσω γκάζι τη στιγμή που εσύ από τη μεσαία στην παραλιακή θες να μπεις μπροστά μου στην αριστερή και πάλι εγώ θα είμαι γαϊδούρι ηθικά, αλλά και πάλι εσύ θα είσαι ζώο νομικά, αν εκβιάσεις την προσπέραση. Λεφτά δεν προκειται να πάρεις, τελεία και παύλα.
Ποιος βγηκε να αυτοπαινευτει μωρε? Εγω ειπα το εξης απλο, οτι δεν αφηνω κανεναν να περασει απο εκει που δεν εχει δικαιωμα να το κανει. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ... Και αντι να παρω την αυτονοητη απαντηση 'πολυ καλα κανεις', εχουμε τους δηθεν εδω μεσα να μας κανουν και κυρηγμα. Οταν βγαινουν τοσοι και τοσοι αλλοι εδω μεσα και λενε 'δεν θα αφησω ποτε πια κανεναν πστ μηχανακια να περασει αναποδα', ολοι λετε καλα κανεις. Μονο οταν τα γραφω εγω ειμαι ο ακαλλιεργητος, αυτοι που απαιτουν να ειναι υπερανω των αλλων και σε βριζουν οταν δεν τους περναει, σαν τα μικρα παιδακια, ειναι οι καλλιεργημενοι.
Με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω και θα ήθελα να το δω, αρκεί να μην είμαι μέσα μαζί σου στο αυτοκίνητο, παρά να ακολουθώ από απόσταση. Αν είναι έτσι, ή μακαρίτης θα ήσουν τώρα ή θα είχες τροπετοποιήσει κάμποσα αυτοκίνητα ως τώρα...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επίσης, μπορεί να χ$στηκες για το αν θα ακούσεις το μηχανάκι και μεγειά σου με χαρά σου. Πρόσεξε όμως μην τύχει και σε καμιά διασταύρωση δεν ακούσεις και καμιά νταλικούλα μέσα στην απομόνωσή σου ...
Με συγχωρείς αλλά δεν βρίσκω κάτι λογικό σε αυτό που λες ; Δηλαδή οδηγείς δια της ακοής και μόνο ; Από πότε η ηχομόνωση είναι στοιχείο επισφαλούς και όχι ασφαλούς οδήγησης ; Γιατί όλα τα οχήματα ( ακόμη και τα φορτηγά ) προσπαθούν να είναι κατά το δυνατόν πιο αθόρυβα ; Δεν θεωρείς ότι είναι απείρως κουραστικότερο όταν οδηγείς τη μηχανή σου και δέχεσαι όλο τον θόρυβο από το περιβάλλον σε σχέση με την ηρεμία που απολαμβάνεις ( ενδεχομένως ) εντός του αυτοκινήτου σου ; Κατ' εμέ είναι κουραστικότερο. Ας υποθέσουμε ότι έχω και τα τέσσερα παράθυρα κατεβασμένα και το παράθυρο της πέμπτης πόρτας βγαλμένο για να ακούω τα πάντα από το περιβάλλον. Θεωρείς ότι όταν είμαι δίπλα σε ένα φορτηγό θα ακούσω τη μηχανή των 1.000κε ; Εγώ πάλι δεν νομίζω και κατά συνέπεια ως οδηγός δικύκλου δεν στηρίζω την ασφάλειά μου στην ακοή ή ακόμη και στην όραση του άλλου προκειμένου να μην αναγκαστώ να γνωρίσω κάποιον , κάποια στιγμή , διά της αφής.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν πειραζει παιδια, ο καθενας με τα πιστευω του
Ας ειμαι εγω ο κακος αλητης μηχανοβιος, και ας ειναι αλλοι με την καλη διαπαιδαγωγηση απο το TFRC
Αν κανατε μονο το 10% απο ολα αυτα τα παραμυθια που εχετε βγαλει απο τον θαυμαστο σας κοσμο(ξερουν ποιοι), το λιγοτερο θα εισασταν στο ΚΑΤ με σπασμενα παϊδια
Οχι απο μενα, εγω παταω γκαζι και φευγω απο τον κινδυνο, αλλοι ομως δεν ειναι τοσο καλοι οπως εγωΦίλε μου , δεν νομίζω ότι κατηγόρησε κανείς προσωπικά εσένα. Περισσότερο για νοοτροπίες μιλάμε εδώ. Μην το γυρνάς σε προσωπικό. Εσύ με τη μηχανή και το ΙΧ σου μπορεί να λαμβάνεις όλα τα μέτρα ασφαλείας το ίδιο και τα άλλα παιδιά που λες. Μπορεί και οι δύο να είστε οι μάγοι του βολάν. Μην το γυρίσουμε τώρα επί προσωπικού. Άλλωστε όλοι έχουμε κρίση και μπορούμε να απορρίψουμε ότι θεωρούμε ότι δεν μας είναι χρήσιμο.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κι εγώ οδηγώ παπί και scooter. Τέτοιες μεγάλες π@π@ριές δεν έχω κάνει ποτέ, και όχι γιατί γύρισε κάποιος και μου είπε να μην τα κάνω... καθαρά από ένστικτο (αυτοσυντήρησης). Κάτι που μάλλον οι συγκεκριμένοι αναβάτες (πάλι) δε φαίνεται να διαθέτουν...
Υπάρχει και ο σεβασμός στους νόμους και τους κανόνες. Αυτό πρέπει να υπέρισχύσει πριν κάποιος μπει στη διαδικασία του ενστίκτου αυτοσυντήρησης.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω, δεν προκειται να βγει ακρη και χανω τον καιρο μου
Απλως προτεινω στα φιλτατα μελη του tfrc, να προσεχουν και λιγο στους δρομους, γιατι μενουμε και κοντα, και αν ποτε συναντηθουμε θα ειναι πολυ κριμα....
Δεν απειλω, αλλα αν τολμησει κανεις να ''με κλεισει'' επειδη ετυχε και βρεθηκε πισω απο 1.5 τονο, δεν θα εχει να κανει με κανα γεροντακο με το διαλυμενο παπι
Επειδη ειστε παραπανω καιρο μελος απο μενα, δεν σημαινει οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας
Ολα τα ''ζωα,ζωα,ζωα'' εσεις τα εχετε γεμισει
ΟΛΟΙ σας φταινε πια, μονο εσεις εισαστε οι σωστοι!!Υ.Γ. Οποιος ειναι φαινεται, και δεν χρειαζεται να τον υποδειξω εγω
Οποιος ειναι εξυπνος εχει ματια και βλεπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑΖητω συγνωμη απο τους admins για την πορεια αυτου του θρεντ, προσωπικες αντιπαραθεσεις με διαφορα μελη, δεν πρεπει να βγαινουν στο φορουμ
KACEY & WAGNER, μαζευτειτε, γιατι ΕΝΑΣ τρελος θα βρεθει, ΕΝΑΣ, και θα ειναι και τελευταιος
Αλλα ετσι κι αλλιως @@ αληθεια ειναι οσα λετε, οποτε οκ...
Εdit: Φετος στην μεγαλη παρεα μου, ειχαμε πολλους νεκρους απο ασχετους οδηγους, και μαλιστα οι περισσοτεροι ειχαν εγκαταλειψη απο την δραστη
Καταλαβαινετε πως πρεπει να αντιδρασω οταν θα δω καποιον να το κανει επιτηδες. warningΚανείς σοβαρός οδηγός ΙΧ δεν θα κλείσει μηχανή επίτηδες και κανένας σοβαρός οδηγός δικύκλου δεν θα δώσει δικαίωμα στον οποιονδήποτε να τον κλείσει. Είναι τόσο απλό.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Επαναφέρω και μια ερώτηση (αναπάντητη)
Υποθετική Ερώτηση ? (μου έχει τύχει μια φορά χωρίς θύματα)
Αν σου πεταχτεί ένας πεζός από δεξιά από το πεζοδρόμιο ή ανάμεσα από τα παρκαρισμένα και έχεις μπροστά ένα μηχανάκι που πάει ανάποδα στο δρόμο ή από αριστερά σου ένα μηχανάκι που πηγαίνει ανάμεσα στις λωρίδες, τι κάνεις ?
Α) Πατάς φρένο και χτυπάς τον Πεζό ?
Β) Πατάς φρένο και κόβεις αριστερά και ίσως χτυπήσεις το Μηχανάκι ?Συνήθως όταν συμβαίνει αυτό τα αντανακλαστικά λειτουργούν με φρένο και τιμόνι αριστερά !!
(αφήνω όσο χώρο μπορώ από τα δεξιά για τους πεζούς που τυχόν θα πεταχτούν ανάμεσα από τα παρκαρισμένα κλπ όταν κινούμε στην δεξιά λωρίδα ή όταν υπάρχει μια λωρίδα)
Δεδομένου ότι εσύ πας κανονικά και δεν τρέχεις εάν βρεθώ σε αυτή τη θέση θα κοιτάξω με τη σειρά τα πιο κάτω :
-
Προσωπική και επιβαινόντων στο όχημά μου ασφάλεια.
-
Ασφάλεια του οχήματός μου.
-
Προσπάθεια αποφυγής και των δύο εμποδίων.
-
Ότι κάτσει.
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Πως το επιτρεπεται αυτο στο ευατο σας?
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς...Σωστός....
Από την άλλη δεν θα πάθω εγώ 10.000
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]