-
Να μαστε ξανα...
Μια νεα λωριδα παρκαρισματος δημιουργειτε παντα την Κυριακη....
Στην μεση του δρομου παρακαλω παρκαρουνε!!!
Και κατα τυχη παντα...δεν υπαρχει ουτε μια κληση
Η πιο πλακα ειναι οτι φευγουνε αμαξια και μενουνε αλλα ξεμπαρκα στο δρομο και κανεις μανουβρες για να πας ευθεια!!!
Εδω κατα της 11.00 το πρωι
Και εδω κατα της 2.30
-
Σε ολα συμφωνουμε, αλλα σε αυτο οχι
Δε θα πηγαίνεις ανάμεσα στους στοίχους των αυτοκινήτων.
Αν το κανανε ολες οι μοτοσυκλετες αυτο, δεν θα ειχε κανενα νοημα
Σε λιγο καιρο αλλωστε, η διηθηση, θα γινει και 100% νομιμη, με οτι συνεπαγεται αυτο
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Σε ολα συμφωνουμε, αλλα σε αυτο οχιΔε θα πηγαίνεις ανάμεσα στους στοίχους των αυτοκινήτων.
Αλλού γιατί το κάνουν; Μήπως εκεί είναι συνειδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές κι όχι απλά μερικοί ευκαιριακοί χρήστες που εκμεταλλεύονται το μέσο και την ευκολία που τους δίνει να κάνουν αυτό ακριβώς;
Σε λιγο καιρο αλλωστε, η διηθηση, θα γινει και 100% νομιμη, με οτι συνεπαγεται αυτο
Όταν επιτραπεί τότε το ξανασυζητάμε λοιπόν. Μέχρι τότε ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλλού γιατί το κάνουν; Μήπως εκεί είναι συνειδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές κι όχι απλά μερικοί ευκαιριακοί χρήστες που εκμεταλλεύονται το μέσο και την ευκολία που τους δίνει να κάνουν αυτό ακριβώς;
Γιατι εκει, πρωτον μπορει να μην εχουν την κινηση που εχουμε εδω, και δευτερον, μπορει να μην ειναι τοσο διαδεδομενη η μοτοσυκλετα για καθημερινη κινηση
Μην τα ξαναλεμε
Η μοτοσυκλετα ειναι Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειμαστε τοσο προκατειλημμενοι με αυτο το θεμα
Φαντασου ολες οι μοτοσυκλετες/μηχανακια διπλα σου να ηταν αυτοκινηταΕγω θα σου προτεινα να μπεις και εσυ στον κοσμο του δικυκλου
Δεν γνωριζω την ηλικια σου, αλλα οσοι δοκιμασαν, εστω και αργα, αρχισαν να βλεπουν διαφορετικα την ζωη -
ζωα ολα τα 'ταλεντα' που αφου εχουν πιει τις μπιριτσες τους και εχουν καταβροχθισει κοπαδια ολοκληρα παιρνουν τον δρομο της 'επιστροφης'.
ζωα ολοι οι 'ανετοι-μαγκες' που σερνονται στην αριστερη και εχουν το αριστερο χερι τους να κρεμεται ολο εξω..
ζωα ολοι, πεζοι και αυτοκινουμενοι,οσοι διασχιζουν τον παραλιακο δρομο (απο βαρκιζα μεχρι σουνιο) καθετα και παρκαρουν κλεινοντας την μια λωριδα.
ζωα οσοι σπιναρουν στο χωμα γεμιζοντας χωμα ολους του αλλους
ζωα οσοι βαζουν οπως να'ναι τις ομπρελες τους,με αποτελεσμα οποτε φυσαει να γεμιζει ακοντια η παραλια. -
Η λύση του κυκλοφοριακού για τους αναβάτες τους είναι.
Αναμφισβήτητα βοηθούν πάρα πολύ στο κυκλοφοριακό. Αλλά για πες μου, όταν σε ένα φανάρι π.χ. που αφήνει να περάσουν μόλις δυο τρία αυτοκίνητα έρχονται και μπαίνουν μπροστά από το φανάρι για να μη μπορούν να δουν τι χρώμα έχει, δυο τρία μηχανάκια και μέχρι να καταλάβουν ότι έχει ανάψει πράσινο, και μέχρι να ξεκινήσουν, εκεί που είναι να περάσουν δυο - τρία αυτοκίνητα περνά ένα δυο με το ζόρι. Αυτό είναι βοήθεια προς το κυκλοφοριακό;Αυτό το 'φαντάσου όλες η μοτοσυκλέτες/μηχανάκια δίπλα σου να ήταν αυτοκίνητα', το είχε βάλει και σε αφίσες το 'ΜΟΤΟ' σαν επιχείρημα για να προσέχουμε τα δίκυκλα.
Να τον προσέξω χίλιες φορές αλλά κι αυτός να προσέξει τον εαυτό του και να μην έχει απαίτηση να κάνει ότι θέλει.
Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ανεχόμαστε ότι κάνουν τα μηχανάκια για να μη δούμε αύριο ένα ακόμη αυτοκίνητο δίπλα μας; Είναι σωστή νοοτροπία αυτή;Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
Αυτό με ενοχλεί, κι όχι το μέσο, το οποίο είναι από τα κορυφαία στο θέμα ελευθερία κίνησης και όχι μόνο. -
Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
Πιανεις ολους αυτους τους χρηστες μοτοσυκλετων, με τους οποιους εγω τουλαχιστον δεν ταυτιζομαι, και δεν θελω να εχω καμια σχεση, και δεν σε αδικω για το σκεπτικο σου
Αυτους βλεπεις, αυτους κρινεις, αναγκαστικαΓραφω σε πολλα μοτοσυκλετικα φορουμ, και μπορω να σου πω πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες δεν εχουν την μοτοσυκλετα για μες την πολη
Τουλαχιστον με την παρεα μου, αυτο κανουμε
Δεν προκειται να μας δεις μες την πολη, γιατι λυπομαστε τις μοτοσυκλετες μας
Δεν εχουμε επιτρεψει σε νεο μελος να μας ακολουθησει σε βολτα, γιατι δεν δεχοταν να φορεσει κρανος
Προσεξε γυρω σου, και θα παρατηρησεις οτι οι περισσοτεροι δεν φορουν κρανος!!
ΟΧΙ, δεν δεχομαι να μπω στην ιδια κατηγορια με αυτους!
Εσκασα 300 -
After δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι (εγώ πάντως όχι), τα Ζώα βάζουμε στο ίδιο καζάνι, και δίτροχα και τετράτροχα.
Ο Κώδικας για μένα είναι ανεφάρμοστος.
Παράδειγμα : Ποιος τηρεί το όριο των 50χλμ/ώρα στην Αθήνα ? Κανένας
Άρα το πρόβλημα στην ουσία του δεν είναι αν τηρούμε τον Κώδικα ή όχι αλλά να οδηγούμε με ασφάλεια για το καλό το Δικό μας αλλά και των Άλλων.
Άμα εμπλακούμε σε ατύχημα τι να το κάνουμε αν εμείς που ήμασταν νόμιμοι (σύμφωνα με το κώδικα) χάσουμε κάνα πόδι, χέρι κλπ πέραν των υλικών ζημιών ?
Άρα ο Νοήμων Οδηγός πέραν του Κώδικα πρέπει να σκέφτεται και να οδηγεί με σκοπό Όχι μόνο να μην προκαλεί ατυχήματα, αλλά να αποφεύγει ατυχήματα που προκαλούν τα λεγόμενα Ζώα της Ασφάλτου με όποιο τρόπο μπορεί.
Γενικός Κανόνας : Διευκολύνουμε τα Ζώα που συναντάμε ή απομακρυνόμαστε από αυτά.
Τα Ζώα βρίσκονται παντού, δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω, τα μάτια σας δεκατέσσερα -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Γενικός Κανόνας : Διευκολύνουμε τα Ζώα που συναντάμε ή απομακρυνόμαστε από αυτά.
Τα Ζώα βρίσκονται παντού, δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω, τα μάτια σας δεκατέσσερασυμφωνώ 100% με αυτή ακριβώς τη πρόταση-κανόνα. Ή τα διευκολύνουμε γιατί είναι πραγματικά απρόβλεπτα και μετά τί σημασία έχει αν έχουμε δίκιο ή όχι ή απομακρυνόμαστε χρησιμοποιώντας τις ικανοτητες μας όπως και του αυτοκινήτου μας αδιαφορώντας πόσο μα@#$κας είναι ο άλλος, για να κρατάμε και την απαραίτητη ψυχραιμία μας.
-
Στην επιστροφή μου από την ποδηλατοδρομία στην Πάρνηθα, προσγειώθηκα ανώμαλα στην πραγματικότητα της αδιαφορίας:
Μεγάλα ζώα μπροστά μου, παρέα τεσσάρων νέων σε αυτοκίνητο, ξεκινάει από καντίνα απ' όπου έχει πάρει καφέδες. Με τη σειρά λοιπόν, η κοπέλα στο πίσω δεξί κάθισμα πετάει από το παράθυρο με πολύ μεγάλη άνεση τα πλαστικά περιτυλίγματα από τα καλαμάκια των φραπέδων. Τέσσερις κινήσεις σε διάστημα ενός λεπτού. Λυπάμαι που υπάρχουν νέοι άνθρωποί με τέτοια αναισθησία, που θα αναπαραχθούν και θα περάσουν την ίδια αναισθησία και στα παιδιά τους.
Ακόμα πιο τραγικό όμως αυτό που είδα κατά την κατάβαση από Αγ. Τριάδα προς τελεφερίκ από δασικό δρόμο. Πυροσβεστικό όχημα σε κάποιο σημείο, ο οδηγός/πυροσβέστης 10 μέτρα μακριά ανοίγει ένα πακέτο (τσιγάρα ίσως; ) και πετάει το πλαστικό κάτω. Αν δεν ήμουν μόνος θα σταματούσα αλλά φοβήθηκα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του ως 'πιτσιρίκι-ποδηλάτης'.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Στην επιστροφή μου από την ποδηλατοδρομία στην Πάρνηθα, προσγειώθηκα ανώμαλα στην πραγματικότητα της αδιαφορίας:Μεγάλα ζώα μπροστά μου, παρέα τεσσάρων νέων σε αυτοκίνητο, ξεκινάει από καντίνα απ' όπου έχει πάρει καφέδες. Με τη σειρά λοιπόν, η κοπέλα στο πίσω δεξί κάθισμα πετάει από το παράθυρο με πολύ μεγάλη άνεση τα πλαστικά περιτυλίγματα από τα καλαμάκια των φραπέδων. Τέσσερις κινήσεις σε διάστημα ενός λεπτού. Λυπάμαι που υπάρχουν νέοι άνθρωποί με τέτοια αναισθησία, που θα αναπαραχθούν και θα περάσουν την ίδια αναισθησία και στα παιδιά τους.
Ακόμα πιο τραγικό όμως αυτό που είδα κατά την κατάβαση από Αγ. Τριάδα προς τελεφερίκ από δασικό δρόμο. Πυροσβεστικό όχημα σε κάποιο σημείο, ο οδηγός/πυροσβέστης 10 μέτρα μακριά ανοίγει ένα πακέτο (τσιγάρα ίσως; ) και πετάει το πλαστικό κάτω. Αν δεν ήμουν μόνος θα σταματούσα αλλά φοβήθηκα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του ως 'πιτσιρίκι-ποδηλάτης'.
Αποψε το βραδυ, αντιστοιχο ζωο πεταξε χαρτι εξω απο το αμαξι σε φαναρι κατω απο την γεφυρα Καλατραβα
Εγω με την μοτοσυκλετα πισω '''Κυριε, κατι σας επεσε απο το παραθυρο, μην το χασετε''
Εκεινος ''τι, τι ρε παιδια?''
Οταν καταλαβε οτι τον δουλευα, γυρισε απο την αλλη σε στυλ ''τιποτενιε σε γραφω''
Δυστυχως αναψε πρασινο αλλιως θα το μαζευα και θα το ξαναπεταγα μεσαΓιατι βρομιζεις την πολη μου ρε ΑΛΗΤΗ??????
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
που το κανουν ρε παιδια; το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο αλλα δεν το εχω δει πουθενα οπου εχω ζησει ή ταξιδεψει (αγγλια, γαλλια, γερμανια, ιταλια, ηπα)
παντου αν πεσουν σε κινηση περνανε μεσα απο αυτοκινητα, αυτο που αλλαζει ειναι οτι εξω τα αυτοκινητα κανουν σωστες λωριδες και διευκολυνουν ετσι το να περνουν αναμεσα τα 2τροχαΓενικός Κανόνας : Διευκολύνουμε τα Ζώα που συναντάμε ή απομακρυνόμαστε από αυτά.
Τα Ζώα βρίσκονται παντού, δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω, τα μάτια σας δεκατέσσερασυμφωνω απολυτα
Πως θα σου φαινοταν εσενα, με τους αγωνες που ασχολεισαι, να σε εβαζα στην ιδια κατηγορια με ολους αυτους τους καραγκιοζηδες για τους οποιους γραφουμε σε αυτο το θρεντ?
πεστα ρε αφτερ! επειδη υπαρχουν μερικοι καραγκιοζηδες δε σημαινει οτι ειμαστε ετσι.. δηλαδη αυτο ειναι σα να πεις οτι το 90% των οδηγων ΙΧ ειναι καραγκιοζηδες επειδη υπαρχουν ζωα... νταξ μην τα παραλεμε...
Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
και της πλειοψηφιας των οδηγων αυτοκινητων στην ελλαδα τι ειναι; καλυτερη;
ειναι γενικοτερο προβλημα νοοτροπιας ρε παιδια, οχι μεσου!!!!!!
αυτο συμβαινει επειδη ειμαστε στα βαλκανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται..Με λίγα λόγια θα πηγαίνεις με βάση τον κώδικα.
δηλαδη εσυ ρε ταζιο πηγαινεις με βαση τον κωδικα;
δεν μπορεις να οδηγεις μηχανακι τηρωντας τον κωδικα κατα γραμμα, γιατι θα βρεθεις να κοιτας τα ραδικια αναποδα.. πιστεψε με.. τοσα χρονια οδηγω 2τροχο κ ξερω τι λεω..
αν παρολα αυτα πηγαινεις ΠΑΝΤΑ με βαση τον κωδικα τοτε σου ζηταω συγνωμη και ανακαλω (αν και εμμενω στην αποψη μου περι οδηγησης 2τροχου βαση κωδικα).
βεβαια, το να πηγαινεις συμφωνα με τον κωδικα σημαινει οτι πας με το οριο που προβλεπεται στην εθνικη οδο και στην πολη, δεν πατας διαχωριστικες και αλλα ομορφα... οποτε δεν πιστευω οτι πας και εσυ ή κανεις απολυτως με τον κωδικα.. τεσπα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η λύση του κυκλοφοριακού για τους αναβάτες τους είναι.
Αναμφισβήτητα βοηθούν πάρα πολύ στο κυκλοφοριακό. Αλλά για πες μου, όταν σε ένα φανάρι π.χ. που αφήνει να περάσουν μόλις δυο τρία αυτοκίνητα έρχονται και μπαίνουν μπροστά από το φανάρι για να μη μπορούν να δουν τι χρώμα έχει, δυο τρία μηχανάκια και μέχρι να καταλάβουν ότι έχει ανάψει πράσινο, και μέχρι να ξεκινήσουν, εκεί που είναι να περάσουν δυο - τρία αυτοκίνητα περνά ένα δυο με το ζόρι. Αυτό είναι βοήθεια προς το κυκλοφοριακό;Αυτό το 'φαντάσου όλες η μοτοσυκλέτες/μηχανάκια δίπλα σου να ήταν αυτοκίνητα', το είχε βάλει και σε αφίσες το 'ΜΟΤΟ' σαν επιχείρημα για να προσέχουμε τα δίκυκλα.
Να τον προσέξω χίλιες φορές αλλά κι αυτός να προσέξει τον εαυτό του και να μην έχει απαίτηση να κάνει ότι θέλει.
Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ανεχόμαστε ότι κάνουν τα μηχανάκια για να μη δούμε αύριο ένα ακόμη αυτοκίνητο δίπλα μας; Είναι σωστή νοοτροπία αυτή;Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
Αυτό με ενοχλεί, κι όχι το μέσο, το οποίο είναι από τα κορυφαία στο θέμα ελευθερία κίνησης και όχι μόνο.+1
-
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.εγω εχω κι αλλα προβληματα με πολλα μηχανακια (πχ οταν δεν εχουν φωτα, οταν κανουν ηλιθια χωσιματα, οταν οι εξατμισεις σε φτιαγμενα παπακια ακουγονται στη ν.σμυρνη ενω παιζουν ξερογκαζιες στη γλυφαδα κ.α....
αυτο που λεω ομως ειναι οτι παρομοια προβληματα εχω και με αυτοκινητα
(χωσιματα, φωτα κλπ)
δλδ δε φταιει το μεσο ρε παιδια που τα βαζετε μαζι του.. ουτε ειμαστε οι μηχανακηδες καγκουρες εξ'ορισμου
κ το ιδιο ισχυει κ για τα αυτοκινητα..
αυτες οι γενικευσεις δεν μ'αρεσουν
παρολα αυτα σεβομαι τις αποψεις ακομα κ τις αντιπαθειες στα 2τροχα
δικαιωμα του καθενος ειναι αλλωστε -
Σημερα παρατηρουσα οτι οι περισσοτεροι με μηχανες τυπου cbr, gsxr, κλπ, κυκλοφορουν με αμανικο, για να δειξουν τα μπρατσα που εφτιαξαν το Χειμωνα. Καλα, αν πεσουν, τι θα γινει?
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.
+1!!! Προσφατα μου ετυχε παλι. Μερικες φορες οι ανθρωποι τα εχουν ετοιμα και κανουν 1', αλλα αυτος μα επρηξε τα @@! Εψαξε ολες τις τσεπες του να βρει
-
Εντάξει ρε σεις, ειδικά στο θέμα των διοδίων (εφόσον δεν φάνε σειρά) νομίζω μπορούμε να δείξουμε λίγη κατανόηση...
-
Τυπας με ενα σπορ αμαξι (δεν καταλαβα τι ηταν...) χωνεται ξαφνικα μπροστα μου στην Αρδηττου. Φρενα, μπλοκαρισμα εγω.
ΟΚ, no problem. Παμε παρακατω.
Στο φαναρι πριν το παναθηναικο σταδιο, ο ιδιος βλακας χαζευε στο πρασινο και δεν προχωραγε. Κατι κοιταζε στο ντουλαπακι του, κατι μιλαγε με τους διπλανους του, δεν καταλαβαινε. Φωτα, κορνα τιποτα. Κανω ανοιγμα απο αριστερα να τον περασω, μετα απο τη λωριδα του τραμ, και αυτος επιταχυνει και παει να πεσει πανω μου. Παλι φρεναρισματα πανικου, υδρολισθαινω γιατι ειχε κατι νερα, παραλιγο να πεσω σε μια ποδηλατρια.
Φωτα +κορνα, εντονα αυτη τη φορα.
Κατεβαινει κατω, ερχεται προς το μερος μου.
Του λεω 'ρε συ, γιατι δεν προχωραγες στο φαναρι; παραλιγο να με τρακαρεις.. στριβεις και χωρις φλας...'
Μου χαιδευει το μαγουλο (!) και μου λεει με χαμογελακι: 'Αν το ξανακανεις αυτο θα σε γαμησω'.
Εμεινα καγγελο παιδια....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μου χαιδευει το μαγουλο (!) και μου λεει με χαμογελακι: 'Αν το ξανακανεις αυτο θα σε γαμησω'.Εμεινα καγγελο παιδια....
ΑΠ: 'Κ@ύλα! Μπες στο αμάξι σου και πάμε από την αρχή να στο ξανακάνω!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου χαιδευει το μαγουλο (!) και μου λεει με χαμογελακι: 'Αν το ξανακανεις αυτο θα σε γαμησω'.
Εμεινα καγγελο παιδια....
ΑΠ: 'Κ@ύλα! Μπες στο αμάξι σου και πάμε από την αρχή!'
μην βγάλει κανένα κουμπούρι και του την ανάψει μετά όμως.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]