-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ερώτηση:
αν η ουρά απο το φανάρι ξεπερνάει την λωρίδα επιβράδυνσης κ φτάνει μέχρι το προηγούμενο φανάρι κ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι:1.μπαίνεις δεύτερη σειρά για στροφή (όχι τέρμα μπροστά)
2.πας στο επόμενο φανάρι κ κάνεις αναστροφή (το μεθεπόμενο φανάρι ξεφεύγει πάρα πολύ)τι απο τα 2 θα διαλέγατε;;
αυτο το ζω καθημερινα σε ενα συγκεκριμενο φαναρι.
δοκιμασα και τις 2 περιπτωσεις για να δω ποια ειναι πιο γρηγορη.
αποτελεσμα.
περιμενω πισω απο τον τελευταιο που ειναι στην εξτρα λωριδα.
βεβαια αυτο ειναι σχετικο.
αναλογως ποσο μεγαλη ειναι η λωριδα που στριβει,
και ποσο μακρια ειναι το επομενο φαναρι.και κατα ποσο ειναι δυνατον να κανω αναστροφη,μιας και μπορει οι αλλοι να εχουν πρασινο.
σε καμμια περιπτωση ομως δεν παω τερμα μπροστα για να περασω ολη την ουρα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Εγω παντως οταν βλεπω ουρα χιλιομετρων σε φαναρι για στροφή που την ξερω, εννοειται οτι μπαινω μπροστα α)χωρις να εμποδιζω κανεναν,και β)ξεκινωντας νωριτερα απο ολους.
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.αν το κανεις οταν η ουρα εχει ξεπερασει την λωριδα για την στροφη = εχεις ξεμεινει στην αριστερη, τοτε ΨΙΛΟδικαιολογεισαι. Κανονικα πας στο επομενο φαναρι αλλα τεσπα.
αν το κανεις επειδη απλα δεν περιμενεις στην ουρα, σε εχω στειλει στο κρασπεδο.
Και στις δυο περιπτωσεις, αμα μου πεις οτι ειμαι μαλακας που περιμενω στην ουρα, το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εχω κυνηγησει, εχω καταφερει να σε σταματησω και εχω καταφερει να σου σαπισω τα μουτρα. Και γραψε οτι θες εδω μεσα, αλλα προσεξε μην σε πετυχω εκει εξω...
δεν εχεις και αδικο.
το θεμα ειναι αν αξιζει να χαλασεις τη μερα σου για εναν τετοιο μαλακα.
και αν σου σαπισει ο αλλος τα μουτρα;
το εχω δει στην ιταλια.Ας μου τα σαπισει. Χειροτερα θα νιωθω αμα τον αφησω. Το εχω γραψει πολλες φορες.
(αν και με τα καινουρια 'οπλα' στο αμαξι, δυσκολο το βλεπω...)
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ερώτηση:
αν η ουρά απο το φανάρι ξεπερνάει την λωρίδα επιβράδυνσης κ φτάνει μέχρι το προηγούμενο φανάρι κ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι:1.μπαίνεις δεύτερη σειρά για στροφή (όχι τέρμα μπροστά)
2.πας στο επόμενο φανάρι κ κάνεις αναστροφή (το μεθεπόμενο φανάρι ξεφεύγει πάρα πολύ)τι απο τα 2 θα διαλέγατε;;
αυτο το ζω καθημερινα σε ενα συγκεκριμενο φαναρι.
δοκιμασα και τις 2 περιπτωσεις για να δω ποια ειναι πιο γρηγορη.
αποτελεσμα.
περιμενω πισω απο τον τελευταιο που ειναι στην εξτρα λωριδα.
βεβαια αυτο ειναι σχετικο.
αναλογως ποσο μεγαλη ειναι η λωριδα που στριβει,
και ποσο μακρια ειναι το επομενο φαναρι.και κατα ποσο ειναι δυνατον να κανω αναστροφη,μιας και μπορει οι αλλοι να εχουν πρασινο.
σε καμμια περιπτωση ομως δεν παω τερμα μπροστα για να περασω ολη την ουρα.κ εγώ το ζω καθημερινά γιαυτό ρωτάω.
η ουρά ξεπερνάει την έξτρα λωρίδα,κλείνει μια απο τις κανονικές κ πολλές φορές κλείνει κ το προηγούμενο φανάρι!!!
η δεύτερη σειρά (κολλητά με την νόμιμη που στρίβει ) με 4-5 αμάξια τουλάχιστον, είναι συχνό φαινόμενο κ σχεδόν ποτέ δεν παραπονιέται κάποιος.
-
Σήμερα στον Κιφισό έχει την γνωστή κίνηση της αρκούδας αλλά σο πολύ χειρότερο...
Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπω τύπισσα που δεν πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από 19 χρονών με ράστα μαλλί κλπ αμφίεση να πηγαίνει ανάμεσα από τα σχεδόν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με μια προπολεμική BMW με καλάθι...
Εννοείτε ότι το πλάτος της μηχανής με το καλάθι ήταν σχεδόν όσο ένα κανονικό αυτοκίνητο.Η τύπισσα λοιπόν έκανε ΤΙΣ απίστευτες μαλακίες ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Άλλαζε συνέχεια λωρίδες, έκοβε την μηχανή εντελώς κάθετα στον δρόμο και άλλαζε όλες τις λωρίδες περνώντας ανάμεσα από τα κενά, κάποια στιγμή δε γύρισε την μηχανή και πήγε για λίγα μέτρα ΑΝΑΠΟΔΑ προκειμένου να χωθεί στο κενό μπροστά από νταλίκα.
Πήγαινε ανάμεσα από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα περνώντας ξυστά κλπ κλπ κλπ.Την χάζευα για κανένα δεκάλεπτο αφού παρόλες τις μαλακίες που έκανε δεν μπορούσε να προχωρήσει πολύ.
Μετά την έχασα.
Ούτε κράνος εννοείτε, η μηχανή σε εντελώς χρεποειδή κατάσταση και το θράσος της απίστευτο αφού δεν κώλωσε πουθενά.Τί να πώ, είχα μείνει λαλακάς...
-
Eδω ταιριαζει η μεγα απορια μου, που μαλλον οπως φαινεται θα πεθανω με αυτην.....
Λοιπον....
''ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)?''
Οδηγαω 15 χρονια, και δεν θυμαμαι ποτε καμια να μου εκανε εστω ενα νευμα
Γιατι μπαμπα? -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eδω ταιριαζει η μεγα απορια μου, που μαλλον οπως φαινεται θα πεθανω με αυτην.....Λοιπον....
''ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)?''
Γιατι μπαμπα?Γιατί θεωρούν οτι είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, οπότε δεν υπάρχει νόημα να ευχαριστήσουν.
-
Γιατί δεν είναι δικές μου.
Η δική μου ευχαριστεί ακόμα κι όταν οδηγώ εγώ. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eδω ταιριαζει η μεγα απορια μου, που μαλλον οπως φαινεται θα πεθανω με αυτην.....Λοιπον....
Γιατι μπαμπα?Νομίζω ότι έχω ξαναπαντήσει σε αυτό και δεν πιστεύω να κάνω λάθος. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
α) Την έχει ψωνίσει και πιστεύει ότι το έκανες επειδή τη γουστάρεις, εν ολίγοις λέει μέσα της 'Ευχαριστώ μαλάκα', αλλά δεν πρόκειται να στο δείξει. Οι θλιβερές αυτές τύπισσες είναι ευτυχώς μειοψηφία, αλλά υπάρχουν.
β) Δυστυχώς, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει την πλειοψηφία των γυναικών που δεν ευχαριστούν και είναι οι ίδιες που δεν δίνουν και ΠΟΤΕ προτεραιότητα. Και λέω δυστυχώς, γιατί ο λόγος που φέρονται έτσι είμαστε εμείς οι αντρες, ή τουλάχιστον κάποιοι από εμάς. Αυτές οι γυναίκες λοιπόν, έχουν πέσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά σε ΜΑΛΑΚΑ άντρα που τις πείραξε με κακό τρόπο στο δρόμο, που τις κυνήγησε, που τις έβρισε, που τις έστειλε να 'πλύνουν πιάτα' και άλλα τέτοια ωραία. Το αποτέλεσμα είναι να μην θέλει παρτίδες με κανέναν στο δρόμο, έστω κι αν αυτές περιορίζονται σε ένα νεύμα ευχαριστίας.
Αν έχω ξεχάσει καμιά κατηγορία, ας την προσθέσει κάποιος ( )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως οταν βλεπω ουρα χιλιομετρων σε φαναρι για στροφή που την ξερω, εννοειται οτι μπαινω μπροστα α)χωρις να εμποδιζω κανεναν,και β)ξεκινωντας νωριτερα απο ολους.
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.αν το κανεις οταν η ουρα εχει ξεπερασει την λωριδα για την στροφη = εχεις ξεμεινει στην αριστερη, τοτε ΨΙΛΟδικαιολογεισαι. Κανονικα πας στο επομενο φαναρι αλλα τεσπα.
Και στις δυο περιπτωσεις, αμα μου πεις οτι ειμαι μαλακας που περιμενω στην ουρα, το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εχω κυνηγησει, εχω καταφερει να σε σταματησω και εχω καταφερει να σου σαπισω τα μουτρα. Και γραψε οτι θες εδω μεσα, αλλα προσεξε μην σε πετυχω εκει εξω...
Κατουρας ποτε;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eδω ταιριαζει η μεγα απορια μου, που μαλλον οπως φαινεται θα πεθανω με αυτην.....
Λοιπον....
Γιατι μπαμπα?Νομίζω ότι έχω ξαναπαντήσει σε αυτό και δεν πιστεύω να κάνω λάθος. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
α) Την έχει ψωνίσει και πιστεύει ότι το έκανες επειδή τη γουστάρεις, εν ολίγοις λέει μέσα της 'Ευχαριστώ μαλάκα', αλλά δεν πρόκειται να στο δείξει. Οι θλιβερές αυτές τύπισσες είναι ευτυχώς μειοψηφία, αλλά υπάρχουν.
β) Δυστυχώς, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει την πλειοψηφία των γυναικών που δεν ευχαριστούν και είναι οι ίδιες που δεν δίνουν και ΠΟΤΕ προτεραιότητα. Και λέω δυστυχώς, γιατί ο λόγος που φέρονται έτσι είμαστε εμείς οι αντρες, ή τουλάχιστον κάποιοι από εμάς. Αυτές οι γυναίκες λοιπόν, έχουν πέσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά σε ΜΑΛΑΚΑ άντρα που τις πείραξε με κακό τρόπο στο δρόμο, που τις κυνήγησε, που τις έβρισε, που τις έστειλε να 'πλύνουν πιάτα' και άλλα τέτοια ωραία. Το αποτέλεσμα είναι να μην θέλει παρτίδες με κανέναν στο δρόμο, έστω κι αν αυτές περιορίζονται σε ένα νεύμα ευχαριστίας.
- Aυτές που δεν κατάλαβαν ότι τους παραχώρησες προτεραιότητα, γιατί νόμιζαν ότι την είχαν.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κατουρας ποτε;
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτά που λέει ο kacey τα κάνει κιόλας;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κατουρας ποτε;
Ο μονος,διαφορετικα τωρα θα μας εγραφε απο ενα μερος του Πειραια οπου οι πασης φυσεως μαγκες μαζευονται δια του νομου απο το κρατος για να τα λενε μεταξυ τους με την ησυχια τους
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- Aυτές που δεν κατάλαβαν ότι τους παραχώρησες προτεραιότητα, γιατί νόμιζαν ότι την είχαν.
Ελπιζω μονο να εχουμε προλαβει να αφησουμε προτεραιοτητα, αλλιως θα μετραμε λαμαρινες!!
-
Κοιτα, εχω γραψει ΠΑΡΑ πολλες φορες οτι οσο ευκολα θα συγχωρησω καποιον που κανει λαθος και ζηταει συγνωμη, αλλο τοσο ευκολα (μα μιλαμε πανευκολα) θα φτασω στα ακρα με αυτον που κανει εσκεμμενα μπινια, και μετα θα σε βρισει απο πανω. Οποιος το καταλαβαινει, το καταλαβαινει. Η μεγαλη πλακα ειναι οτι κανεις δεν το περιμενει (δεν εχω την εμφανιση τραμπουκου).
ΥΓ Ναι κατουραω. Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι ειναι μαλακες αυτοι που περιμενουν στην ουρα? Κοιτα, και ξυλο να μην φας, το σπρευ στην μαπα δεν το γλυτωνεις, οσο Jackie Chan και αν εισαι...
ΥΓ2 Ο Tiger δεν ειναι που μου κανει συστασεις για την ταχυτητα και τις κοντρες, με ειρωνικο υφος του τυπου 'την εχεις δει Schumi' κλπ? Ε θαυμαστε τον...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- Αυτές που νομίζουν πως αν σου κάνουν νόημα για 'ευχαριστώ' θα το πάρεις ότι στην πέφτουν.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κατουρας ποτε;
Εγω τον εχω δει......
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Αυτές που νομίζουν πως αν σου κάνουν νόημα για 'ευχαριστώ' θα το πάρεις ότι στην πέφτουν.
- Αυτες που πηραν το διπλωμα, μαζι με το αυτοκινητο, δωρο για τα γεννεθλεια τους, απο τον μπαμπα, που μια ζωη τις εχει στα οπα-οπα και κατα το 'προτυπο του πατερα' εχουν την εντυπωση πως ειμαστε υποχρεωμενοι να ανεχωμαστε ολες τις 'αταξιες' τους.....
Μια τετοια, ακουσε προσφατα πολλα εξω απο το Ντιρι!
-
Τι εχεις δει ρε μλκ? Με εχεις δει να τσακωνομαι? Αποκλειεται, τις θυμαμαι ολες τις φορες, μια προς μια.
-
Ζωα οι οδηγοι μοτοσικλετων οι οποιοι πανε αναποδα στους δρομους χωρις να απασχολουνται ιδιαιτερα αν διασχιζουν το δρομο οι πεζοι(ελεγξα σε μονοδρομο τη μια πλευρα μονο,τη νομιμη και μεχρι να γυρισω το κεφαλι μου περασε απο σχεδον μπροστα μου μια μηχανη χωρις καν να κοψει ταχυτητα.Λιγο πιο μπροστα να ημουν, με τη βροχη και τη γλιτσα αποκλειεται να προλαβαινε να σταματησει).
-
Ζώα όλοι εκείνοι οι οδηγοί που κορνάρουν σε δρόμους μπροστά από νοσοκομεία....
(περνάω καθημερινά σχεδόν μπροστά από το Παιδων και κάθε φορά βρίσκεται ένα τέτοιο ζώο!)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]