-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
το δικό μου το αβαταρ έχει άποψη, κ πολύ ισχυρή μάλιστα... το ανεβασε 3 φορές, το ανέβασα σε xs.to κ το πέρασα στο φόρουμ, αλλά δεν μπαίνει... θα στρώσει κάποτε
Βαλε την url που σουδηνει το xs.to εκει που λεει
'Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Αβαταρ:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Αβαταρ αρχείο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σύνδεσμο.'
Και θα φτιαξειευχαριστώ... θα το φτιάξω!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
mjacobΟχι.
Δεν βγαινει ακρη.
Την ειχα πατησει κ εγω ετσι, με βαρκα.... και ΧΤ
Απλα ειχα μαρτυρες οτι ειχα ακινητοποιησει το αυτοκινητο κ ο αλλος επεσε πανω σε ακινητο 'εμποδιο'...τότε booby trap την πόρτα του οδηγού με εκείνο το ανεξίτηλο αφρίζον υλικό
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Youtube VideoΔεν είναι ζώο το παιδί. Απλά μ@λ@κ@ς.
-
Για τα προς πωληση παρκαρισμενα αυτοκινητα του μαντρα:
α) αν εχουν πινακιδες, τροχαια και γραψιμο για παρκαρισμα.
β) αν δεν εχουν πινακιδες, τροχαια και γραψιμο για της πινακιδες.
-
είδε κανείς το μεσημέρι ένα τρακαρισμα που έγινε στην πρώτη μεγάλη κλειστή μετά τη Βάρκιζα ? πώς έγινε ? και παρακάτω προς Αγ. Μαρίνα είχε γίνει άλλο ένα στο ρεύμα προς Βάρκιζα είχε κλείσει τη δεξιά λωρίδα στο κάθετο
ένα μπάνιο θες να πας και σου πετάγεται ο μλκς ο εξυπνάκιας και σου καταστρέφει την ημέρα (και τη ζωή)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι ...
ΖΩΟ η οχι δεν ξερω εχει παρατησει το αμαξι του (Τροπετο απο της πολλες στουκες εχει το αμαξι )στο σπιτι μου.
Στην αρχη εκει που ηταν δεν ενοχλουσε ,αλλα με το καιρο (2 μηνες +),το αμαξι παει ολο και πιο πισω και ενοχλει και στο παρκαρισμα των αμαξιων στο σπιτι μας ,και στο να πεταξεις τα σκουπιδια...
Τι μπορω να κανω ,απ'την στιγμη που αυτη που το αφησε το παρατησε και εχει σηκωθει και εξαφανιστει?(Αργοτερα 8α βγαλω και φωτογραφια,απλα βαριεμε να κατεβαινω κατω τωρα)
κυλάει μόνο του;
Ειδοποίησε το Δήμο για εγκατελημμένο, για να έρθουν να το μαζέψουν.Nαι προφανως την εχει ακουσει το χειροφρενο και παει παει πισω πολυ σιγα...
Ξεχασα να πω οτι το αμαξι εχει κανονικα πινακιδες...εστω και με πινακιδες θεωρειτε εγκαταλημενο ? -
Ο χρήστης After έγραψε:
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπης
Aν χωρουσε να περασει και πηγαινε σιγα, τοτε τι σε πειραζε?
Και εγω εχει τυχει να αφησω αμαξι που παει αναποδα, και μαλιστα εκανα και στην ακρη
Μα τι λετε ρε παιδια, ολα τα προβληματα στα μηχανακια οφειλονται
Το οτι εχει τρελη κινηση, φταινε τα μηχανακια
Το οτι το 85% των οδηγων ειναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ, φταινε τα μηχανακια
Το οτι δεν βρισκεται παρκινγκ, φταινε τα μηχανακιαΜηπως ηρθε η ωρα να αγορασετε και εσεις ενα μηχανακι?
Για να μην παρεξηγηθω, οσοι με ξερουν εδω μεσα, μου αρεσουν και οι δυο ''κοσμοι''
Ειναι τρελο ομως για ολο αυτο το κωλοχανειο εκει εξω, να σας φταιει ενα οχημα 1 μετρο μηκοςΖώα υπάρχουν παντού, είτε κυκλοφορούν με δυο είτε με τέσσερεις τροχούς.
Τα δίτροχα όμως κινδυνεύουν περισσότερο από τους οδηγούς των τετράτροχων.
Αυτό το ξέρουν οι δίτροχοι ?
Τα Ατυχήματα μπορεί να αποβούν μοιραία ακόμα και με ταχύτητες 20 χλμ.
Δεν λέω να μην τους δίνουμε σημασία ακριβώς το αντίθετο αλλά και αυτοί πρέπει να δίνουν περισσότερη σημασία από οποιονδήποτε άλλο γιατί βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση.
Αλλά όση σημασία και να δίνουμε στα δίτροχα, αυτά πάντα θα εμφανίζονται από το πουθενά και θα μας ξαφνιάζουν γιατί το σλάλομ ανάμεσα τροχοφόρα είναι μια τακτική που είναι καλή για να αποφύγεις την κίνηση αλλά είναι και συγχρόνως πολύ επικίνδυνη.
Προσπερνάνε από Αριστερά, Δεξιά από όπου τους βολεύει, ασχέτως επικείμενου κινδύνου.
Στην κίνηση, κινούνται μόνιμα Αριστερά της λωρίδας και στο Αντίθετο Ρεύμα ή Ανάμεσα στις λωρίδες και με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με τα οχήματα.
Μια τακτική που δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου είναι όταν βρίσκονται πίσω σου και θέλουν να στρίψουν αριστερά (ή δεξιά) σχεδόν πάντα επιταχύνουν, κάνουν προσπέραση από δεξιά (ή αντίστοιχα αριστερά) σε απόσταση αναπνοής. -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπης
Aν χωρουσε να περασει και πηγαινε σιγα, τοτε τι σε πειραζε?
Και εγω εχει τυχει να αφησω αμαξι που παει αναποδα, και μαλιστα εκανα και στην ακρη
Μα τι λετε ρε παιδια, ολα τα προβληματα στα μηχανακια οφειλονται
Το οτι εχει τρελη κινηση, φταινε τα μηχανακια
Το οτι το 85% των οδηγων ειναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ, φταινε τα μηχανακια
Το οτι δεν βρισκεται παρκινγκ, φταινε τα μηχανακιαΜηπως ηρθε η ωρα να αγορασετε και εσεις ενα μηχανακι?
Για να μην παρεξηγηθω, οσοι με ξερουν εδω μεσα, μου αρεσουν και οι δυο ''κοσμοι''
Ειναι τρελο ομως για ολο αυτο το κωλοχανειο εκει εξω, να σας φταιει ενα οχημα 1 μετρο μηκοςΖώα υπάρχουν παντού, είτε κυκλοφορούν με δυο είτε με τέσσερεις τροχούς.
Τα δίτροχα όμως κινδυνεύουν περισσότερο από τους οδηγούς των τετράτροχων.
Αυτό το ξέρουν οι δίτροχοι ?
Τα Ατυχήματα μπορεί να αποβούν μοιραία ακόμα και με ταχύτητες 20 χλμ.
Δεν λέω να μην τους δίνουμε σημασία ακριβώς το αντίθετο αλλά και αυτοί πρέπει να δίνουν περισσότερη σημασία από οποιονδήποτε άλλο γιατί βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση.
Αλλά όση σημασία και να δίνουμε στα δίτροχα, αυτά πάντα θα εμφανίζονται από το πουθενά και θα μας ξαφνιάζουν γιατί το σλάλομ ανάμεσα τροχοφόρα είναι μια τακτική που είναι καλή για να αποφύγεις την κίνηση αλλά είναι και συγχρόνως πολύ επικίνδυνη.
Προσπερνάνε από Αριστερά, Δεξιά από όπου τους βολεύει, ασχέτως επικείμενου κινδύνου.
Στην κίνηση, κινούνται μόνιμα Αριστερά της λωρίδας και στο Αντίθετο Ρεύμα ή Ανάμεσα στις λωρίδες και με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με τα οχήματα.
Μια τακτική που δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου είναι όταν βρίσκονται πίσω σου και θέλουν να στρίψουν αριστερά (ή δεξιά) σχεδόν πάντα επιταχύνουν, κάνουν προσπέραση από δεξιά (ή αντίστοιχα αριστερά) σε απόσταση αναπνοής.Mην τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι
Eγω, σαν συνειδητοποιημενος μοτοσυκλετιστης που θελω να πιστευω οτι ειμαι, ντρεπομαι πιο πολυ απο σενα για ολους αυτους τους χιλιαδες γελειους που βρεθηκανε τυχαια πανω σε 2 τροχους
Κακα τα ψεματα, οι μοτοσυκλετες δεν ειναι για ολους
Οπως αντιστοιχα και χιλιαδες ''χρηστες αυτοκινητου'' δεν θα επρεπε να ειναι πισω απο το τιμονι, αλλα το μονο που θα επρεπε να τους επιτραπει να κρατανε, ειναι το τηλεκοντρολ -
Σίγουρα δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μια βόλτα όμως μάλλον θα σε πείσει ότι στο 90+% των περιπτώσεων επαφής αυτοκινήτου - μοτοσυκλέτας η ευθύνη ανήκει στο δεύτερο.
-
Σήμερα το βράδυ βγήκα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη πιστεύοντας ότι θα είναι σχετικά χαλαρά τα πράγματα καθώς ο περισσότερος κόσμος λείπει Χαλκιδική. Καθώς έφευγα από ένα μαγαζί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που έβλεπα μπουλούκια κόσμου να κατευθύνεται προς το μαγαζί 'Λιμάνι'. Ήταν λες και είχαν κατέβει από πούλμαν. Επειδή μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όταν κατά τις 12:30 επέστρεφα σπίτι μου είπα να περάσω με το αυτοκίνητο μια βόλτα από το μαγαζί να δω τι γίνεται. Σημειωτέων ότι το μαγαζί βρίσκεται μπροστά σε έναν πολύ μικρό μονόδρομο (σχηματίζει ένα Π ο δρόμος αυτός) που χωρά ένα αυτοκίνητο και έχει και κολωνάκια γύρω γύρω σε όλο το μήκος του. Μπήκα λοιπόν κανονικά στον μονόδρομο και φτάνοντας στην κορυφή του Π που βρίσκεται το μαγαζί βλέπω ότι ο δρόμος είναι κλειστός από τους θαμώνες. Να κάνω μανούβρα δε χωρούσα, αλλά έτσι και αλλιώς ο δρόμος ήταν μονόδρομος, δε μπορούσα να πάω ανάποδα. Έτσι θεώρώντας (λάθος) ότι θα είναι λίγοι οι πελάτες που είχαν κλείσει τον δρόμο αποφάσισα να προχωρήσω. Δε μπορείται να φανταστείται τι γινότανε. Όσο προχωρούσα τόσο πιο περισσότερος κόσμος και αναγκαστικά πλέον μπορούσα να πάω μόνο μπροστά. Τελικά κατάφερα και πέρασα από όλους χωρίς απώλειες ούτε για μένα ούτε για αυτούς θέλω να ελπίζω. Η ερώτηση μου είναι: Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Τελικά ποιό είναι το ζώο σε αυτή την περίπτωση. Δε θα έπρεπε από την στιγμή που 500 άτομα είναι στον δρόμο να κλέινει από την αρχή το στενάκι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ώστε να μην μπαίνουν αυτοκίνητα στον μονόδρομο? (από εκεί που μπαίνεις στον μονόδρομο δεν φαίνεται ο κόσμος, όταν τους δεις είναι πολύ αργα).
-
Για να το κανει αυτο πρεπει
α) να το σκεφτει (= να εχει μυαλο)
β) να νοιαστει για σενα...
Επισης αμα εκλεινε τον δρομο, θα ειχε προβλημα (γιατι εκεινος εκλεισε τον δρομο, χωρις αδεια προφανως), ενω τωρα 'οι πελατες παρκαραν παρανομα'...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μια βόλτα όμως μάλλον θα σε πείσει ότι στο 90+% των περιπτώσεων επαφής αυτοκινήτου - μοτοσυκλέτας η ευθύνη ανήκει στο δεύτερο.αν προκειται για κανα 16χρονο με παπι ή ντελιβερα, συμφωνω μαλλον..
κατα τ'αλλα διαφωνω καθετα..
εξ'ορισμου δεν γινεται αυτο που λες στην ελλαδα με τοσα πολλα αυτοκινητα, τοσους αθλιους οδηγους και τοσα ατυχηματα καθε μερα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για να το κανει αυτο πρεπεια) να το σκεφτει (= να εχει μυαλο)
β) να νοιαστει για σενα...
Επισης αμα εκλεινε τον δρομο, θα ειχε προβλημα (γιατι εκεινος εκλεισε τον δρομο, χωρις αδεια προφανως), ενω τωρα 'οι πελατες παρκαραν παρανομα'...
νομίζω ότι εννοεί ότι οι πελάτες σαν άνθρωποι έκλειναν το δρόμο σαν μπούγιο, και όχι τα αυτοκίνητά τους. Είναι σαν τη παράλληλη της Μητροπόλεως στο Σύνταγμα που για να σε βγάλει στο Μοναστηράκι ή να γυρίσεις πίσω αναγκαστικά περνάς μέσα απ'τα μαγαζιά και όπου οι τουρίστες είναι μπόλικοι στο δρόμο. Εκεί ποιος φταίει..?
-
Δε θα έπρεπε από την στιγμή που 500 άτομα είναι στον δρόμο να κλέινει από την αρχή το στενάκι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ώστε να μην μπαίνουν αυτοκίνητα στον μονόδρομο? (από εκεί που μπαίνεις στον μονόδρομο δεν φαίνεται ο κόσμος, όταν τους δεις είναι πολύ αργα).
Καθε μερα στην γωνια υπαρχει ενας που λεει οτι δεν παει ο δρομος απο εκει...Μου φαινεται παραξενο που δεν ηταν εκει!
-
Σήμερα που πήγα για να αφήσω το αμάξι στο πάρκινγκ δεν ήταν εκεί πάντως τα παιδιά. Τις άλλες φορές υπάρχει πάντα κάποιος, αλλά σήμερα φαίνεται ή πήγαν χαλκιδική ή καθόντουσαν να χαζέψουν γκομενάκια.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι ...
ΖΩΟ η οχι δεν ξερω εχει παρατησει το αμαξι του (Τροπετο απο της πολλες στουκες εχει το αμαξι )στο σπιτι μου.
Στην αρχη εκει που ηταν δεν ενοχλουσε ,αλλα με το καιρο (2 μηνες +),το αμαξι παει ολο και πιο πισω και ενοχλει και στο παρκαρισμα των αμαξιων στο σπιτι μας ,και στο να πεταξεις τα σκουπιδια...
Τι μπορω να κανω ,απ'την στιγμη που αυτη που το αφησε το παρατησε και εχει σηκωθει και εξαφανιστει?(Αργοτερα 8α βγαλω και φωτογραφια,απλα βαριεμε να κατεβαινω κατω τωρα)
κυλάει μόνο του;
Ειδοποίησε το Δήμο για εγκατελημμένο, για να έρθουν να το μαζέψουν.Nαι προφανως την εχει ακουσει το χειροφρενο και παει παει πισω πολυ σιγα...
Ξεχασα να πω οτι το αμαξι εχει κανονικα πινακιδες...εστω και με πινακιδες θεωρειτε εγκαταλημενο ?Μωρε.... και τον ιδιοκτιτη να χει επανω, αν πεσουν πολλες καταγγελειες.... φευγει...
-
Εννοείται ότι δεν μιλάω για παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά για 'παρκαρισμένο' κόσμο στην μέση του δρόμου. Και φυσικά δεν υπήρχε κανείς να ειδοποιεί ότι ο δρόμος είναι κλειστός. Όποιος ήθελε έμπαινε. Το πως έβγαινε δεν ξέρω... Μάλλον θα ίσχυε αυτό που λέει ο drdino
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τελικά ποιό είναι το ζώο σε αυτή την περίπτωση.Δυσκολη ερωτηση!!! Παντως σιγουρα οχι εσυ.
Δε θα έπρεπε από την στιγμή που 500 άτομα είναι στον δρόμο να κλέινει από την αρχή το στενάκι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ώστε να μην μπαίνουν αυτοκίνητα στον μονόδρομο?
Εχω την εντυπωση οτι, αν ο,τιδηποτε παρομοιο (συγκεντρωση μεγαλου πληθους) συνεβαινε στο εξωτερικο, θα υπηρχε αστυνομια που θα βοηθουσε στη διατηρηση της ταξης και την αποφυγη εκνευρισμου απο τους οδηγους.
Αλλα εδω ειναι Ελλαντα, και επικρατει η λογικη του πληθους κατα ενα περιεργο τροπο. Οταν φευγαμε απο το φιασκο του ejekt festival, ολος ο κοσμος οπως ηταν μπουλουκι περνουσε απεναντι την Βουλιαγμενης χωρις κανεναν σεβασμο προς τα σηματα και κλεινοντας ουσιαστικα το δρομο για εκατονταδες οδηγους. Γιατι; Επειδη ηταν πολλοι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μια βόλτα όμως μάλλον θα σε πείσει ότι στο 90+% των περιπτώσεων επαφής αυτοκινήτου - μοτοσυκλέτας η ευθύνη ανήκει στο δεύτερο.Ωραια λοιπον
Απο αυριο θα μου πεις που μενεις και που δουλευεις
Θα ερχομαι να σε παιρνω καθε μερα με την μοτοσυκλετα μου και σε πηγαινω εγω
Ετοιμασου να αλλαξεις γνωμη σε......5' λεπτα -
Ο χρήστης After έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Μια βόλτα όμως μάλλον θα σε πείσει ότι στο 90+% των περιπτώσεων επαφής αυτοκινήτου - μοτοσυκλέτας η ευθύνη ανήκει στο δεύτερο.
Ωραια λοιπον
Απο αυριο θα μου πεις που μενεις και που δουλευεις
Θα ερχομαι να σε παιρνω καθε μερα με την μοτοσυκλετα μου και σε πηγαινω εγω
Ετοιμασου να αλλαξεις γνωμη σε......5' λεπταΠολύ ευχαρίστως. Αλλά υπό όρους.
Ο βασικότερος. Θα αφήσεις τον εγωισμό σου στο σπίτι.Δε θα πηγαίνεις ανάμεσα στους στοίχους των αυτοκινήτων. Κι αν το κάνεις και κτυπήσεις κανένα καθρέφτη θα σταματήσεις να του δώσεις τα στοιχεία σου και δε θα του πεις 'άσε ρε φίλε σπασμένος ήταν'.
Όταν θες να στρίψεις αριστερά π.χ. δε θα προσπερνάς πρώτα από δεξιά το αυτοκίνητο που στρίβει. Και να θεωρείς δεδομένο ότι πρέπει να σε αφήσει να το κάνεις και να σου ζητήσει και συγνώμη που τον ανάγκασες να φρενάρει.
Δε θα φτάνεις στο στοπ ή στο σηματοδότη με κόκκινο και θα 'γλύφεις' το πεζοδρόμια για να περάσεις χωρίς να σταματήσεις στην ένδειξη του σήματος. Και να τη λες στο αυτοκίνητο που σε είδε και σου έκανε σινιάλο ή σου κορνάρισε για να μη τον στείλεις φυλακή.
Όταν κτυπήσει το κινητό σου, δε θα αρχίσεις να το ψάχνεις στη τσέπη οδηγώντας και η μοτοσυκλέτα να κάνει επίδειξη πορείας 'μακαρένα'. Και να κάνεις με ύφος στους άλλους που σε ακολουθούν νόημα με το χέρι 'πέρνα από πάνω'.
Όταν περιμένει κάποιο αυτοκίνητο σε στοπ και κοιτά για να δει αν έρχεται κάποιο άλλο όχημα για να περάσει, δε θα πηγαίνεις να βάζεις τη μοτοσυκλέτα μπροστά στο οπτικό του πεδίο.
Με λίγα λόγια θα πηγαίνεις με βάση τον κώδικα. Τότε πολύ ευχαρίστως θα πάμε όχι μια αλλά πολλές βόλτες. Κι αν τύχει οτιδήποτε, μαζί θα τον κοπανάμε τον 'ΙΧ' τον μαλάκα.
Όσο για τα 5 λεπτά που αναφέρεις ότι θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη, άστα καλύτερα. Δύσκολα τρομάζω με ανωριμότητες πλέον.
(Έχω σπάσει αυτοκίνητο για να προστατέψω μοτοσικλετιστή. Έχω κάνει δεκάδες φορές το κορόιδο σε μονόδρομο για να περάσει μοτοσικλετιστής που πήγαινε ανάποδα. Έχω φρενάρει δεκάδες φορές για να σώσω τον πονηρό που 'αφού χωράω ρε φίλε άσε να περάσω ανάμεσα'. Αυτά και πολλά άλλα. Έπαψα όμως να τα κάνω όταν άρχισαν οι μοτοσυκλετιστές να θεωρούν ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω και να υποχωρώ γιατί 'έτσι θέλω' )
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]