-
Ζωα οι 2 συνοδιγοι -σημερα- σε αυτοκινητα σχολων οδιγησης.... Οι 'δασκαλοι' -ο Θεος να τους κανει- που δεν μπηκαν στο κοπο να πουν στους εκπεδευομενους οτι σε μονοδρομο με 2 λωριδες κυκλοφορειας, κινουμαστε οσο το δυνατον πιο δεξια ειναι δυνατον....
Στη μια περιπτωση το Yarris ηταν ακριβος στη μεση του δρομου και στη δευτερη, το focus απο την μεση του δρομου, εκανε για λιγο τερμα αριστερα και εκοψε δεξια σ ενα στενακι...... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι εχεις δει ρε μλκ? Με εχεις δει να τσακωνομαι? Αποκλειεται, τις θυμαμαι ολες τις φορες, μια προς μια.Πεταλο και Ριμπας σ εχω πετυχει να τα χωνεις σε μπατσους.
Ουκ ολιγες φορες! -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ζώα όλοι εκείνοι οι οδηγοί που κορνάρουν σε δρόμους μπροστά από νοσοκομεία....
(περνάω καθημερινά σχεδόν μπροστά από το Παιδων και κάθε φορά βρίσκεται ένα τέτοιο ζώο!)Εντελώς ζώα.
ΖΩΟΝ χθες το βράδυ στην Τούμπα Θεσ/νίκης. Οδός Αμφιπόλεως ώρα 01:00. Σε κόκκινο φανάρι ήμουν σταματημένος με το scooter. Ακούω ένα ζώο να έρχεται πλακωμένος. Rallye κίτρινο, περνάει το κόκκινο με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιος από το στενό. Ανάβει πράσινο ξεκινάω και τον πλησιάζω στο επόμενο φανάρι..μούτρα πίθηκου. Τον προσπερνάω και με κολλάει από πίσω. Πατάω φρένα και ο τύπος τρελάθηκε. Χτυπιόταν στο κάθισμά του . Θέλει πολύ προσοχή κυκλοφορούν ψυχασθενείς...
-
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα...
Δε λέω τίποτα άλλο, δείτε:
Για την ιστορία, έμαθα ότι τα τζάμια ήταν αλεξίσφαιρα..
-
(Χθες τ' απόγευμα, επιστρέφοντας από τη δουλειά) 'Δάσκαλος' 'οδήγησης' κάνοντας κίνηση (σχεδόν, αφού δεν με πέτυχε) ματ, πετάχτηκε από την δεξιά λωρίδα της παλιάς παραλιακής (λίγο πριν το φανάρι της Θησέως στην Καλλιθέα) στην αριστερή, χωρίς φλας και χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Όχι και ό,τι καλύτερο, όταν τον έχεις πλησιάσει στα 10 μέτρα, οδηγείς δίκυκλο και ο 'δρόμος' είναι βρεγμένος. Τί περίμενα και 'γω; Αυτοί δεν είναι οι συναυτουργοί στην αθλιότητα που κάθε μέρα ζούμε 'εκεί έξω' ;
(Σήμερα το πρωί προς τη δουλειά, στο ίδιο σχεδόν σημείο, από την απέναντι όμως πλευρά) Τρεις-τέσσερεις ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ στρίβουν μπροστά στα μάτια μου δεξιά με ΚΟΚΚΙΝΟ από Θησέως για παραλιακή (και ενώ το ρεύμα της παραλιακής έχει ήδη ξεκινήσει από αριστερά!!) . Κανα δυο περνάνε σαν κύριοι και δύο εξ' αυτών (ένας με μαύρο Starlet και ένας με ασημί 206 CC) κάνουν τα εξής: ο μεν Starlet (της μαλακίας) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ (κοκκαλώνει) ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ (λίγο πριν πέσει πάνω στους ανυποψίαστους, που κινούνταν στη παραλιακή) και ο δε 206 ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, επειδή ερχόταν 'όπως ήταν', ακολουθώντας τυφλά τον όμοιό του ΔΟΛΟΦΟΝΟ. Σκηνή απείρου κάλλους: ο 206 βγαίνει έξω (το ίδιο και ο πρώτος) και αρχίζει να ΤΗ ΛΕΕΙ στον μπροστινό του, επειδή σταμάτησε και ο Starlet έβριζε τον 206, επειδή ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ !!! Παρακάτω δεν είδα, γιατί έπρεπε να πάω στη δουλειά, πιστεύω όμως πως θα είχε μεγάλη πλάκα ...
Υ.Γ.: Νέος 'Κ.Ο.Κ.' είπατε; Να δω πόσα τέτοια τομάρια θα βρεθούν χωρίς δίπλωμα (ή σε κάποιο ίδρυμα καλύτερα...) σύντομα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα...Δε λέω τίποτα άλλο, δείτε:
Για την ιστορία, έμαθα ότι τα τζάμια ήταν αλεξίσφαιρα..
'Μαλιστα κυριε τροχονομε ,οπως σας τα λεω!!!Ξαφνικα η βιτρινα μαζι με το κτιριο ηρθαν κατα πανω μου!!!!'
Υπαρχει και long version του βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=Xgl0AxSYFII
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα...Μα τι έκανε το ζώον!!! OMG!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι εχεις δει ρε μλκ? Με εχεις δει να τσακωνομαι? Αποκλειεται, τις θυμαμαι ολες τις φορες, μια προς μια.
Πεταλο και Ριμπας σ εχω πετυχει να τα χωνεις σε μπατσους.
Ουκ ολιγες φορες!ααα, εγω για ξυλο λεω. θα το θυμοσουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα...
'Μαλιστα κυριε τροχονομε ,οπως σας τα λεω!!!Ξαφνικα η βιτρινα μαζι με το κτιριο ηρθαν κατα πανω μου!!!!'
Eίναι εμφανές από την φόρα ότι νομίζει ότι έχει όπισθεν
Σε εκείνο ακριβώς το σημείο εν τω μεταξύ παρκάρει ο πατέρας μου το αυτοκίνητο (ένα μέρος του πεζοδρομίου είναι ιδιοκτησία του κτιρίου και όχι..πεζοδρόμιο, είναι πάρκινγκ-νόμιμα). Το αμάξι ο πατέρας μου λοιπόν το αφήνει στην συγκεκριμένη θέση και είχε φύγει κανα μισάωρο νωρίτερα! Αλλιώς σήμερα.. δεν θα χα αυτοκίνητο (γιατί θα έπερνε το δικό μου )
-
Το 'unbelievable' στον τίτλο του βίντεο είναι υπερβολή. Εδώ οι άνθρωποι δεν ξέρουν πού είναι το γκάζι και πού ο συμπλέκτης. Αυτό το **ΠΡΑΓΜΑ **θα συνεχίσει να οδηγεί να υποθέσω ;
-
Εδώ φταίει και η αστυνομία (και μη γελάτε).
Αν η τροχαία πηδούσε με συνοπτικές διαδικασίες όσους και όσες σκεφτόντουσαν καν να παρκάρουν αυτοκίνητο με τον τρόπο που επιχείρησε το γίδι της περίπτωσης μας -πριν χάσει τον έλεγχο-, πολλοί που τώρα χρησιμοποιούν αυτοκίνητο γιατί έχουν την δυνατότητα να το αφήσουν όπως νά είναι, θα το ξανασκεφτόντουσαν.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σε εκείνο ακριβώς το σημείο εν τω μεταξύ παρκάρει ο πατέρας μου το αυτοκίνητο (ένα μέρος του πεζοδρομίου είναι ιδιοκτησία του κτιρίου και όχι..πεζοδρόμιο, είναι πάρκινγκ-νόμιμα). Το αμάξι ο πατέρας μου λοιπόν το αφήνει στην συγκεκριμένη θέση και είχε φύγει κανα μισάωρο νωρίτερα! Αλλιώς σήμερα.. δεν θα χα αυτοκίνητο (γιατί θα έπερνε το δικό μου )
Μάλλον προσπάθησε να το παρκάρει καλύτερα (να το βάλει πιο μέσα πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά κάπου ξέχασε ότι το πεζοδρόμιο είναι πεπερασμένο...Μάλλον θα καθρεπίστηκε στην τζαμαρία και νόμιζε ότι συνεχίζει ο δρόμος....)...
ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ έκανε η αγελάδα και συνέχισε να τρομοκρατεί τους υπόλοιπους οδηγούς
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ήμουν εκεί αλλά έχω όλα τα ντοκουμέντα!! Ζώο η κυρία (από ότι έμαθα μεγάλης ηλικίας) προχτες το απόγευμα στο κτίριο που δουλεύουν οι γονείς μου!! Είναι τυχερή που δεν ήταν κανένας περαστικός εκεί εκείνη την ώρα.....
Funis αυτό είναι στις Αττικές Τηλεπικοινωνίες κοντά στον Ερυθρό ή κάνω λάθος ?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Funis αυτό είναι στις Αττικές Τηλεπικοινωνίες κοντά στον Ερυθρό ή κάνω λάθος ?
Υes!! Δεν κάνεις λάθος, είναι οι Αττικές τηλεπικοινωνίες και το Ινστιτούτο τεχνολογίας Υπολογιστών στο κτίριο αυτό
-
Παρα πολλα ζωα περνουν εξω απο το σπιτι μου αναποδα σε μονοδρομο γιατι απαγορευτηκε το επομενο στενο και βαριουνται να περιμενουν το φαναρι.
Δλδ, θα τσακωνομαστε καθε μερα? Εν τω μεταξυ, πανε και με 1000 οι ατιμοι. Να δω ποτε θα φανε κανα παιδι (παιζουν στην γειτονια)
-
Είναι προφανες ότι η κυρία δεν ήθελε να αφήσει το αυτοκίνητο της πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην ενοχλεί!
-
Τι νομιζε;
Οτι ειναι Drive-Thru;; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλά τι έκανε το άτομο ;
Βασικά όχι μόνο νομίζει ότι έχει όπισθεν αλλά επίσης ΝΟΜΙΖΕΙ και ότι οδηγάει !Θα τρελαθούμε εντελώς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν είναι δικές μου.
Η δική μου ευχαριστεί ακόμα κι όταν οδηγώ εγώ.Και η δική μου. Τελευταία το έχει κολλήσει και η κόρη μου οπότε σηκώνονται τρία χέρια από το αυτοκίνητο. Πρέπει να σκάει χαμογελάκι ο άλλος οδηγός.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]