-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γαμω τα παρκαρισμενα φορτηγα μου γαμω. Σταματαω σε STOP. Φορτηγο στην γωνια. Εν τω μεταξυ ολος ο δρομος αδειος αλλα αυτος επρεπε να το βαλει πανω στην γωνια γιατι προφανως εκει ειναι το μαγαζι του.Εχω σταματησει λοιπον στο ΣΤΟΠ, κανω μισο μετρο μπροστα και μπαμ σκαει ενα TDM (δυο ατομα το ενα χωρις κρανος) με το μαρσπιε πανω στον προφυλακτηρα μου. Αφου λοιπον ο τυπος καταφερνει να μην πεσει (και καταληξουν σερνοντας πανω στα τσιμεντενια κολωνακια στην ακρη του δρομου και γινουν κομματια) παω, τους βρισκω, βεβαιωνομαστε οτι ειναι ολα οκ, του δινω ονομα και τηλ. και φευγει βιαστικος
Τεσπα, ετσι κι αλλιως εχει ονομα και τηλ οδηγου αλλα οχι πινακιδα αυτοκινητου, οποτε να ισχυριστει τιποτα περιεργο δεν παιζει. Ετσι κι αλλιως ηρεμος ηταν, ουτε στιγμη δεν φωναξε, γενικα πολυ cool το παλικαρι.
Απο Δευτερα τα νεωτερα. Εγω προφυλακτηρας για πεταμα (ισως και το προβολακι και η γριλια γιατι παιζουν οποτε ή οι βασεις τους εχουν σπασει, ή ειναι απο τον προφ. που εχει σπασει εκει και δεν τα κραταει), αυτος στραβωμενο τελικο εξατμισης. Δεν ξερω το μαρσπιε του τι εχει γινει, επισης παραπονεθηκε στην αρχη για αστραγαλο/μεταταρσια κλπ αλλα μετα το πατησε κατω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.
Τον καριολη με το φορτηγο θελω να βρω...
Γιατι δεν πηρες την αστυνομια να του κοψει μια κληση?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτή η ανοησία με τους κάδους είναι εγκληματική. Ας τον έχουν στη γωνία τον κάδο, για να μπορεί το απορριμματοφόρο να τους μαζεύει πιο γρήγορα, αλλά ας είναι, ανάλογα με τη φορά της οδού, μετά τη διασταύρωση. Δηλαδή αν βγαίνουμε από ένα στενό και η φορά της κίνησης είναι από αριστερά μας προς τα δεξιά, ο κάδος να είναι δεξιά. Τι στο καλό τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν αυτό.
Οπου τελειωνει η λογικη, αρχιζει η Ελλαδα
-
μια μ'ένα ερπετό 206 που για να γλυτώσει δρόμο πήγε από πεζόδρομο που έχουν βάλει γρασίδι πάει το πρασινάκι, ζώον, να της σπάσει το σπόιλερ και όλα τα μαρσπιέ
-
χθες βραδακι στην γλυφαδα εξω απο τις καφετεριες,'μεγαλο ταλεντο' με Auris κανει μια 'μαγικη' κινηση με οπισθεν χτυπαει ολη την πλευρα και σηκωνει στον αερα ενα γαλαζιο Lupo. ο τυπος κανει λιγα μετρα μπροστα και καλα σταματαει.περναει κανα 2' δεν βλεπει να τον κραζει κανεις και 'φυσικα' γινεται καπνος...
ομως, καραγκιοζακο εχω την πινακιδα σου και λιγο μετα την εδωσα στον ατυχο ιδιοκτητη του lupo.ποσο ζωο πρεπει να εισαι για να σηκωνεσαι να φευγεις αντι να κανεις μια δηλωση...οι πιο πολλες ασφαλειες εχουν και προστασια μπονους και πραγματικα δεν θα επιβαρυνθεις καθολου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γαμω τα παρκαρισμενα φορτηγα μου γαμω. Σταματαω σε STOP. Φορτηγο στην γωνια. Εν τω μεταξυ ολος ο δρομος αδειος αλλα αυτος επρεπε να το βαλει πανω στην γωνια γιατι προφανως εκει ειναι το μαγαζι του.Εχω σταματησει λοιπον στο ΣΤΟΠ, κανω μισο μετρο μπροστα και μπαμ σκαει ενα TDM (δυο ατομα το ενα χωρις κρανος) με το μαρσπιε πανω στον προφυλακτηρα μου. Αφου λοιπον ο τυπος καταφερνει να μην πεσει (και καταληξουν σερνοντας πανω στα τσιμεντενια κολωνακια στην ακρη του δρομου και γινουν κομματια) παω, τους βρισκω, βεβαιωνομαστε οτι ειναι ολα οκ, του δινω ονομα και τηλ. και φευγει βιαστικος
Τεσπα, ετσι κι αλλιως εχει ονομα και τηλ οδηγου αλλα οχι πινακιδα αυτοκινητου, οποτε να ισχυριστει τιποτα περιεργο δεν παιζει. Ετσι κι αλλιως ηρεμος ηταν, ουτε στιγμη δεν φωναξε, γενικα πολυ cool το παλικαρι.
Απο Δευτερα τα νεωτερα. Εγω προφυλακτηρας για πεταμα (ισως και το προβολακι και η γριλια γιατι παιζουν οποτε ή οι βασεις τους εχουν σπασει, ή ειναι απο τον προφ. που εχει σπασει εκει και δεν τα κραταει), αυτος στραβωμενο τελικο εξατμισης. Δεν ξερω το μαρσπιε του τι εχει γινει, επισης παραπονεθηκε στην αρχη για αστραγαλο/μεταταρσια κλπ αλλα μετα το πατησε κατω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.
Τον καριολη με το φορτηγο θελω να βρω...
Ρε συ έπρεπε να βγάλεις φώτο, και να φωνάξεις την ασφαλιστική/μπάτσο. Κάνεις δήλωση κανονικά ότι εφταιγε το φορτηγάκι. Έχω την εντύπωση οτι θα την κέρδιζες με συνοπτικές διαδικασίες.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
[...]
ποσο ζωο πρεπει να εισαι για να σηκωνεσαι να φευγεις αντι να κανεις μια δηλωση...οι πιο πολλες ασφαλειες εχουν και προστασια μπονους και πραγματικα δεν θα επιβαρυνθεις καθολου.εδώ έχουν γίνει τόσο ζώα που δεν είναι καν σε θέση να πούνε ένα απλό συγγνώμη, ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα ασφαλιστικής και αποζημιώσεων (βλ. στραβωμένη πινακίδα από 'σπρώξιμο' στο παρκάρισμα)
Πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους κόμπλεξ ότι πρέπει να αποφεύγεις να αναλαμβάνεις ευθύνη για το οτιδήποτε...
-
Παιδια να ρωτησω κατι ...
ΖΩΟ η οχι δεν ξερω εχει παρατησει το αμαξι του (Τροπετο απο της πολλες στουκες εχει το αμαξι )στο σπιτι μου.
Στην αρχη εκει που ηταν δεν ενοχλουσε ,αλλα με το καιρο (2 μηνες +),το αμαξι παει ολο και πιο πισω και ενοχλει και στο παρκαρισμα των αμαξιων στο σπιτι μας ,και στο να πεταξεις τα σκουπιδια...
Τι μπορω να κανω ,απ'την στιγμη που αυτη που το αφησε το παρατησε και εχει σηκωθει και εξαφανιστει?(Αργοτερα 8α βγαλω και φωτογραφια,απλα βαριεμε να κατεβαινω κατω τωρα)
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι ...ΖΩΟ η οχι δεν ξερω εχει παρατησει το αμαξι του (Τροπετο απο της πολλες στουκες εχει το αμαξι )στο σπιτι μου.
Στην αρχη εκει που ηταν δεν ενοχλουσε ,αλλα με το καιρο (2 μηνες +),το αμαξι παει ολο και πιο πισω και ενοχλει και στο παρκαρισμα των αμαξιων στο σπιτι μας ,και στο να πεταξεις τα σκουπιδια...
Τι μπορω να κανω ,απ'την στιγμη που αυτη που το αφησε το παρατησε και εχει σηκωθει και εξαφανιστει?(Αργοτερα 8α βγαλω και φωτογραφια,απλα βαριεμε να κατεβαινω κατω τωρα)
Η νόμιμη και αργή οδός: Τηλέφωνο στο Δήμο σου για να ξεκινήσουν διαδικασίες για την συλλογή του του χρόνου
Η μη- νόμιμη: Βρίσκεις ένα Τσιγγάνο- γύφτο - ROM στο δρόμο (από αυτούς με τα τρομερά φορτηγά που χωρούν τα πάντα) και την επόμενη μέρα υπάρχουν μόνο τα σημάδια του στο δρόμο... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι ...ΖΩΟ η οχι δεν ξερω εχει παρατησει το αμαξι του (Τροπετο απο της πολλες στουκες εχει το αμαξι )στο σπιτι μου.
κυλάει μόνο του;
Ειδοποίησε το Δήμο για εγκατελημμένο, για να έρθουν να το μαζέψουν. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ποσο ζωο πρεπει να εισαι για να σηκωνεσαι να φευγεις αντι να κανεις μια δηλωση...οι πιο πολλες ασφαλειες εχουν και προστασια μπονους και πραγματικα δεν θα επιβαρυνθεις καθολου.αυτό οι περισσότεροι δεν το ξέρουν...
αν κάνεις ζημιά κάτω από 2.000, αν δεν προξενήσεις σωματικές βλάβες, αν δεν κάνεις καμιά σοβαρότατη παράβαση, τότε δεν επιβαρρύνεται το μπόνους, κ δεν πληρώνεις τίποτα... αλλά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το σκηνικό που περιγράφεις μου θυμίζει αυτό που περιέγραψα σε άλλο θέμα:
Φαντάζομαι πως μια μάντρα αυτοκινήτων μπορεί να έχει παρκαρισμένα επ' άπειρον τα αυτοκίνητα που εμπορεύεται μπροστά στον δρόμο της, ε; Εννοώ σε θέσεις που κανονικά παρκάραμε οι περίοικοι...
Εγώ αναφέρομαι σε ένα που είναι γωνία λαμπράκη-εγνατία, λίγο πιο μετά από το 424. Γείτονας;
Φυσικά μιλάμε για τον ίδιο!!! Είναι φαίνεται μεγάλη φυσιογνωμία στην πόλη το καμάρι μου! Δεν έχει ούτε χρόνο που άνοιξε αν δε κάνω λάθος. Τώρα τελευταία έχει σημαζευτεί, δεν ξέρω αν του έχει γίνει καμία παρατήρηση, ή απλά έφυγε ο κόσμος διακοπές και δεν χρειάζεται να παρκάρει όπου να΄ναι τα αμάξια του. Μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά (πέρα από τα παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια). Έβγαινες στην Εγνατία που ερχόταν οι άλλοι πατημένοι στα τυφλά. Θέλει ή δεν θέλει αυτός τροχαία???
-
Eγώ μένω (πολύ) κοντά σε αυτόν.
Φυσικά και θέλει την τροχαία του, είναι τραγικός ο τύπος. Ειδικά στην Δοϊράνης που τα παρκάρει στο δεξί πεζοδρόμιο πάνω.
-
ρε παιδιά, το ψωμί του προσπαθεί να βγάλει ο άνθρωπος...
μην τον κράζετε κ τόσο... πως να ζήσει αν δεν κάνει τέτοια...?
-
mjacob
Οχι.
Δεν βγαινει ακρη.
Την ειχα πατησει κ εγω ετσι, με βαρκα.... και ΧΤ
Απλα ειχα μαρτυρες οτι ειχα ακινητοποιησει το αυτοκινητο κ ο αλλος επεσε πανω σε ακινητο 'εμποδιο'Type-Racing
Φωναζεις τον Δημο και την αστυνομια.
Κ αν δεν βαριεσαι, οταν δεν εχει ηλιο, το σπροχνεις εκει που δεν ενοχλει και βαζεις 2 τακους να μη τσουλαει.Το αμαξι ειναι εγκαταλημενο πλεον.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε παιδιά, το ψωμί του προσπαθεί να βγάλει ο άνθρωπος...μην τον κράζετε κ τόσο... πως να ζήσει αν δεν κάνει τέτοια...?
Eσύ να βάλεις το άβατάρ σου.
-
το δικό μου το αβαταρ έχει άποψη, κ πολύ ισχυρή μάλιστα... το ανεβασε 3 φορές, το ανέβασα σε xs.to κ το πέρασα στο φόρουμ, αλλά δεν μπαίνει... θα στρώσει κάποτε
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το σκηνικό που περιγράφεις μου θυμίζει αυτό που περιέγραψα σε άλλο θέμα:
Φαντάζομαι πως μια μάντρα αυτοκινήτων μπορεί να έχει παρκαρισμένα επ' άπειρον τα αυτοκίνητα που εμπορεύεται μπροστά στον δρόμο της, ε; Εννοώ σε θέσεις που κανονικά παρκάραμε οι περίοικοι...
Εγώ αναφέρομαι σε ένα που είναι γωνία λαμπράκη-εγνατία, λίγο πιο μετά από το 424. Γείτονας;
Φυσικά μιλάμε για τον ίδιο!!! Είναι φαίνεται μεγάλη φυσιογνωμία στην πόλη το καμάρι μου! Δεν έχει ούτε χρόνο που άνοιξε αν δε κάνω λάθος. Τώρα τελευταία έχει σημαζευτεί, δεν ξέρω αν του έχει γίνει καμία παρατήρηση, ή απλά έφυγε ο κόσμος διακοπές και δεν χρειάζεται να παρκάρει όπου να΄ναι τα αμάξια του. Μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά (πέρα από τα παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια). Έβγαινες στην Εγνατία που ερχόταν οι άλλοι πατημένοι στα τυφλά. Θέλει ή δεν θέλει αυτός τροχαία???
Μολωτοφ θελει.....
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
το δικό μου το αβαταρ έχει άποψη, κ πολύ ισχυρή μάλιστα... το ανεβασε 3 φορές, το ανέβασα σε xs.to κ το πέρασα στο φόρουμ, αλλά δεν μπαίνει... θα στρώσει κάποτεΒαλε την url που σουδηνει το xs.to εκει που λεει
'Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Αβαταρ:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Αβαταρ αρχείο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σύνδεσμο.'
Και θα φτιαξει -
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]