-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Zωο ο οδηγος του Τοyota corolla, την Κυριακη στην Ε.Ο Αθηνων-Κορινθου προς Αθηνα, που απο τη μεσαια λωριδα χωρις φλας μπηκε στη δεξια διχως να ελεγξει με αποτελεσμα να το 'γειωσω' για να μην πεσω πανω του. Το αποτελεσμα στο παιξιμο των φωτων ειναι να με κοιταζει με τετοια απορια, λες και εβλεπε εξωγηινο. Καθρεφτες ρεεεεεεεεεεεεε.... δεν ειναι αεροδυναμικα βοηθηματα, εχουν πρακτικο λογο που βρισκονται στ' αμαξι!
Εκτός αν οδηγάς αυτό
και η πηγή http://www.autoblog.com/2007/04/06/offi ... -m3-coupe/
Η πορτα εχει ξαναβφτει....
Μηχανακι;;;;; -
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Δυστυχως οδηγω αυτο...
από Τίρρανα είσαι;
(πλάκα κάνω ...)
-
όχι ρε παιδία τη νέα τη Μ3 την έβαλα επειδή οι καθρέφτες είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να παράγουν απειροελάχιστη έστω αρνητική άντωση (!) δείτε το λίνκ που σας έβαλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχως οδηγω αυτο...
από Τίρρανα είσαι;
(πλάκα κάνω ...)
Μαλλον του αρεσει να Τυραννα των εαυτο του....
-
Παιδιά συγνώμη που το γράφω εδώ αλλά δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα για αυτό. Θέλω να κάνω απλά μια ερώτηση.
Σήμερα το απόγευμα καθώς περίμενα στη στάση των λεωφορείων στην πλατεία Κλαυθμώνος παρατηρώ ακριβώς απέναντι (στο απέναντι πεζοδρόμιο της Σταδίου) έναν τύπο ο οποίος σκυμένος και ακουμπισμένος σε ένα στύλο φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει κάποια χαρτιά από την άσφαλτο. Δεν δίνω μεγάλη σημασία αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα καταλαβαίνω ότι έχει μείνει στην ίδια θέση και ουσιαστικά είναι σαν να έχει κοιμηθεί εκεί. Κουλουριασμένος τελείως ακουμπά στην κολώνα και κάνει κινήσεις μπρος-πίσω σαν να είναι έτοιμος να κοιμηθεί.
Δίνοντας μεγάλη πιθανότητα να είναι 'φτιαχμένος' πλησιάζω έναν αστυνομικό και του λέω να τον μαζέψουν γιατί θα κλείσει κάποιο σπίτι. Έτσι όπως ήταν κρυμένος πίσω από τον στύλο αν έπεφτε στο δρόμο κάποιο διερχόμενο αμάξι ήταν απολύτως αδύνατο να τον αποφύγει και ακόμα και με 20 να πήγαινε θα τον είχε σίγουρα σκοτώσει αφού θα τον χτύπαγε κατευθείαν στο κεφάλι και θα τον μάζευε απο κάτω.
Και ρωτάω. Αν τελικά δεν τον μαζεύανε (όπως και έγινε) αυτός που θα τον χτυπούσε με το αμάξι του υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να τη γλιτώσει στο δικαστήριο. Μιλάμε πάντα για περιστατικό που θα είχε άπειρους μάρτυρες και το οποίο δεν θα μπορούσε να το αποφύγει κανείς.
Μπορεί να μου πει κανείς τι θα συνέβαινε στον δύστυχο που θα τον σκότωνε ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχως οδηγω αυτο...
από Τίρρανα είσαι;
(πλάκα κάνω ...)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δυστυχως οδηγω αυτο...
από Τίρρανα είσαι;
(πλάκα κάνω ...)
Μαλλον του αρεσει να Τυραννα των εαυτο του....
Aυτο ξαναπεστο...
Αχ, ατιμη κενωνια... -
Πήγαινα στην Εμπορική στη Λ.Πεντέλης να βγάλω χρήματα από το ΑΤΜ. Παρκάρω στο στενάκι απέναντι και περπατάω. Με το που βγαίνω στη Πεντέλης έχει παρκάρει ένα ζώο το βανάκι του με τέτοιο τρόπο στο πεζοδρόμιο που δε χωράς να περάσεις και πρέπει να βγεις στο δρόμο. Στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα πάνε σχετικά γρήγορα. Όπως βγαίνω στο δρόμο για την 'παράκαμψη' βλέπω το ζώο να αρχίζει να βρίζει γιατί κάποιος όπως πέρασε του ξήλωσε τον καθρέφτη. Ένα σατανικό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου και πέρασε η σκέψη (έστω για λίγο από το μυαλό μου) πως υπάρχει θεός
-
Μπατσοι!!!!!
Επιστρεφω απο βολτα στο κεντρο χθες βραδυ.
-Η Αθηνα ειναι πολυ ομορφη τα βραδια του καλοκαιριου-
Φτανω στους στηλους ολυμπιου διος... μπαινω στο 's-ακη' σαν ανθρωπος.... κ οχι διπλομενος μιας και ειχα πισω μου περιπολικο.
Ειμαι στη δευτερη λωριδα κυκλοφοριας και μπροστα μου εχω ταριφα στην τερμα αρηστερη....
Ξαφνικα....
Χωρις φλας χωρις καν να κοιταξει αν υπαρχει καποιος πισω του....
Απο τερμα αριστερα κοβει και μπαινει τερμα δεξια.... Σαν να μη τρεχει τιποτα...
Φρεεεεεεεεεεεεεεενα..... Κορνααααααααααααα
Σταματαω διπλα του κατεβαζω ενα Χρυσο Οδηγο σε καντηλια και ξεκιναω....
Οι μπατσοι....τιποτα.....
Λιγο μετα το Φιξ, στη Σεατ, απο την γεφυρα που μπαινει στη Συγγρου, απο ΣΤΟΠ πεταγεται ΚΑΘΕΤΑ ενα λευκο Αλμερα και μπαινει στη μεσαια.... ΚΑΘΕΤΑ!!!!
Ηταν στη μεσαια λωριδα και κοιταζε τις μπαριερες!!!!
Φρενααααααααααααααααααααααααααα
Κοοοορναααααααααααααααααααααααα
Παμε για το μπαμ.......
Χειροφρενο......
Το γλειτωσαμε το μπαμ....Φτανω διπλα του, ξεκιναω με την μανα του.....
Ο τυπος ουτε που κατεβασε το παραθυρο.....
Οι μπατσοι.....
ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μαλακια ειναι οτι δεν καταφερα να δω την πινακιδα τους.Εκανα 45 λεπτα να φτασω σπιτι μου.....
Πηγαινα με 30ΧΑΩ κ εκανα ενα 5 η 6 τσιγαρα...το ενα πισω απο το αλλο....
Απλα.... Τα δα ολα! -
Μπάτσος Α: Έχουμε στοιχεία για το μπροστινό όχημα;
Μπάτσος Β: Για μισό λεπτό.... πικι πικι πικι πικι... ΩΧ! Ο ΒΑΓΚΝΕΡ!
Μπάτσος Α: (τραγουδιστά) Παίξ'το και λιγάκι αδιάααφοροοοος... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπάτσος Α: Έχουμε στοιχεία για το μπροστινό όχημα;
Μπάτσος Β: Για μισό λεπτό.... πικι πικι πικι πικι... ΩΧ! Ο ΒΑΓΚΝΕΡ!
Μπάτσος Α: (τραγουδιστά) Παίξ'το και λιγάκι αδιάααφοροοοος... -
Πόσο ζώο μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που με διθέσιο κάμπριο, με ανοιχτή οροφή, πηγαίνει με 120 χαω στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ και στην θέση του συνοδηγού, πάνω στον συνοδηγό έχει ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο εξέχει 1 μέτρο (περίπου) από τη μεσαία γραμμή αμαζώματος, ενώ το κιβώτιο είναι άδετο και το κρατάει ο συνοδηγός στα γόνατά του και με τα χέρια του αριστερά και δεξιά?
Ε? Πόσο? Ε, φανταστικοι τροχονόμοι των πρώτων διοδίων μετά το Ελ. Βενιζέλος που δεν τον σταματήσατε?
Ε? Πόσο?(το έχω τραβήξει φωτό με το κινητό, αλλά κάπου εχω καταχωνιάσει το καλώδιο σύνδεσης με το PC ....κάποια στιγμη θα την ποστάρω)
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Μπορεί να μου πει κανείς τι θα συνέβαινε στον δύστυχο που θα τον σκότωνε ?Τα δικαστήρια ίσως έχουν μια τάση να λυπούνται το θύμα, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν μπορούσε να αποδειχθεί ούτε καν αμέλεια του οδηγού, τότε θα τη γλίτωνε.
-
Δύο περιστατικά σε μία διαδρομή.
-
Ο κλασικός μπάρμπας με λευκό Άστρα σε τούνελ της Περιφερειακής Υμηττού (στο ύψος του Παπάγου) σε δεξιά κλειστή κινείται στη δεξιά λωρίδα. Τον προσπερνώ με 120 χαω (το ξέρω είναι πολλά για εκεί) και τον παίρνει ο ύπνος. Τη στιγμή που τα μούτρα μου βρίσκονται δίπλα στην πίσω ρόδα του, ανοίγεται και μπαίνει στο ρεύμα μου!
Κορνάρω, σηκώνω το πόδι από το γκάζι και ανοίγομαι όσο με παίρνει αριστερά (γλείψιμο στο στηθαίο). Ευτυχώς καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει γύρω του και μαζεύεται. Μόλις μερικούς πόντους από το τσιμέντο κόβω τιμονιά δεξιά για να το φέρω και -ως κλασικό 206- πετάει κώλο. Με ανάποδα τιμόνια να τον βρίζω και αυτός να βλέπει σαν ηλίθιος τη δεξιά πόρτα του Peugeot που έκοβε φέτα μπροστά του. -
Στη Μιχαλακοπούλου αργότερα λίγο πριν το Χίλτον (πάλι δεξιά στροφή) ένας αρχιπ@π@ρίδης έχει αφήσει μία αρχαία Τζαγκ διπλοσειρά να πάει στο φαρμακείο. Το κακό είναι ότι δε φαίνεται, λόγω στροφής και καθώς κατεβαίνω με 50 τον βλέπω μπροστά μου στα 10 μέτρα. Φρένα και τιμόνι ελαφρώς αριστερά. Μηχανάκι στα αριστερά μου κάνει κι αυτό ελιγμό, ταρίφας από πίσω του πέφτει απότομα στα φρένα. Τελικά, στριμωχνόμαστε. Περνούν το ταξί και το μηχανάκι κι εγώ μένω κολημένος πισω από το θηρίο - κορνάροντας. Ο τυπάκος φτάνει στην πόρτα του φαρμακείου ρίχνει μία ματιά και κάνει να ξαναμπεί. Του φωνάζω αν είναι δικό του, κουνάει το κεφάλι του καταφατικά και... γυρνά από την άλλη!
Αν η γαϊδουροσύνη ήταν αρετή θα είχαμε γεμίσει αγίους.
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μπατσοι!!!!!Επιστρεφω απο βολτα στο κεντρο χθες βραδυ.
-Η Αθηνα ειναι πολυ ομορφη τα βραδια του καλοκαιριου-
Φτανω στους στηλους ολυμπιου διος... μπαινω στο 's-ακη' σαν ανθρωπος.... κ οχι διπλομενος μιας και ειχα πισω μου περιπολικο.
Ειμαι στη δευτερη λωριδα κυκλοφοριας και μπροστα μου εχω ταριφα στην τερμα αρηστερη....
Ξαφνικα....
Χωρις φλας χωρις καν να κοιταξει αν υπαρχει καποιος πισω του....
Απο τερμα αριστερα κοβει και μπαινει τερμα δεξια.... Σαν να μη τρεχει τιποτα...
Φρεεεεεεεεεεεεεεενα..... Κορνααααααααααααα
Σταματαω διπλα του κατεβαζω ενα Χρυσο Οδηγο σε καντηλια και ξεκιναω....
Οι μπατσοι....τιποτα.....
Λιγο μετα το Φιξ, στη Σεατ, απο την γεφυρα που μπαινει στη Συγγρου, απο ΣΤΟΠ πεταγεται ΚΑΘΕΤΑ ενα λευκο Αλμερα και μπαινει στη μεσαια.... ΚΑΘΕΤΑ!!!!
Ηταν στη μεσαια λωριδα και κοιταζε τις μπαριερες!!!!
Φρενααααααααααααααααααααααααααα
Κοοοορναααααααααααααααααααααααα
Παμε για το μπαμ.......
Χειροφρενο......
Το γλειτωσαμε το μπαμ....Φτανω διπλα του, ξεκιναω με την μανα του.....
Ο τυπος ουτε που κατεβασε το παραθυρο.....
Οι μπατσοι.....
ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μαλακια ειναι οτι δεν καταφερα να δω την πινακιδα τους.Εκανα 45 λεπτα να φτασω σπιτι μου.....
Πηγαινα με 30ΧΑΩ κ εκανα ενα 5 η 6 τσιγαρα...το ενα πισω απο το αλλο....
Απλα.... Τα δα ολα!εσυ ρε βαγκνερ πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης τελικα .
καθε μερα πανω σε μαλακες πεφτεις.
αυτα που εσυ συναντας μεσα σε μια βδομαδα,
δεν τα εχω συναντησει σε 12 χρονια οδηγησης.και οδηγαω πολυ.καθε μερα.
εισαι πολυ γκαντεμης μαλλον και μαλακομαγνητης -
Ολα τα αρχιζώα
Κατα τις 8.30 σημερα, στην Βουλιαγμένης, και παω προς αθηνα....μηχανες εντούρο μεγαλου κυβισμού, με 35-40ρηδες με την γκομενα πισω....να γυρνανε απο θαλασσα....ν;α βιαζοντε...δλδ καναν σφηνες...αλλα η ταχυτητα συναρτηση της θεσης τους στο οδοστρομα να ενιχλει την ροη! Πραγματικα εναν μπηκα στον πιρασμο να τον περασω φιλερ, αλλα λεω νταξ ειναι μαλακας αυτος και ζωο....μην γινεις χειροτερος του!
επιστροφη απο Ν.σμυρνη, λ. βουλιαγμενης σχεδον σε ολα τα φαναρια μηχανοβιοι 4-5 οι οποιοι επιαναν ΟΛΕΣ τις λωριδες, ξεκινουσαν σα μαλακες μας πηγαινανε καροτσακι και ειχαν και τις γκομενες απο πίσω....ρε μαλακα δε φορας κράνος (κανενα μηχανακι που ειδα σημερα το βραδυ δεν φορουσε κρανος) η γκομενα σου επισις δεν φοραει κράνος, η γκομενα σου φοραει σαγιοναρα, πατε για ποτακι παραλια (το 80% φαινοτανε ντυμενο για ποτακι παραλια) ε αστα διαλα κατσε στη μεσαια η δεξια λωριδα, και πηγαινε με οσα χλμ θες, μην μας βγαζεις τον καρκινο κανντας κρούσινκ στην αριστερη....στο φιναλε προστάτεψε απο κάποιο μαλακα (ή τελος πάντων απο τον kacey ) την γκομενα σου αν δεν σε νοιαζει για εσενα!
Τι να πω πια....ζουγλα!
-
Ζώο ο ελεεινός τυπάς με το κόκκινο πράμα (δε θυμάμαι τί οδηγούσε) στο ύψος του Ζηρίνειου στην Κηφισιά που πέταξε με τη σειρά, ένα-ένα:
-καφέ (διάφανο, πλαστικό, πιθανότατα Γρηγόρης ή Δωδώνη )
-χρησιμοποιημένο (ένας θεός ξέρει πώς...) χαρτομάντηλο
-τσιγάρο (δεν μπόρεσα να δω τη μάρκα πάνω από το φίλτρο ) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δύο περιστατικά σε μία διαδρομή.- Ο κλασικός μπάρμπας με λευκό Άστρα σε τούνελ της Περιφερειακής Υμηττού (στο ύψος του Παπάγου) σε δεξιά κλειστή κινείται στη δεξιά λωρίδα. Τον προσπερνώ με 120 χαω (το ξέρω είναι πολλά για εκεί)
Τα υπόλοιπα που γράφεις νομίζω είναι περιττά. Να πήγαινες με τα όρια για να μην είχες παρατράγουδα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Ο κλασικός μπάρμπας με λευκό Άστρα σε τούνελ της Περιφερειακής Υμηττού (στο ύψος του Παπάγου) σε δεξιά κλειστή κινείται στη δεξιά λωρίδα. Τον προσπερνώ με 120 χαω (το ξέρω είναι πολλά για εκεί)
Τα υπόλοιπα που γράφεις νομίζω είναι περιττά. Να πήγαινες με τα όρια για να μην είχες παρατράγουδα.
H αλήθεια είναι ότι αν καρφωνόμουν στη μπαριέρα θα είχα τεράστιο μερίδιο ευθύνης (ασχέτως μπάρμπα - ο οποίος ούτως ή άλλως θα παρέμενε μπάρμπας).
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Ο κλασικός μπάρμπας με λευκό Άστρα σε τούνελ της Περιφερειακής Υμηττού (στο ύψος του Παπάγου) σε δεξιά κλειστή κινείται στη δεξιά λωρίδα. Τον προσπερνώ με 120 χαω (το ξέρω είναι πολλά για εκεί)
Δηλαδή εάν αντί για τον Πέτρο πέρναγε ασθενοφόρο ( ή ambulance όπως αναγράφεται πάνω τους μια που μεταφέρουν ασθενείς και από το Λονδίνο μέσω Λ.Α. ) ;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]