-
Αγόρασα μια κλιματιστική συσκευή αλλά όταν άνοιξα τη συσκευασία περιείχε μόνο 2 αντιμικροβιακά φίλτρα ενώ η εσωτερική μονάδα έχει 4 θέσεις
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Αγόρασα μια κλιματιστική συσκευή αλλά όταν άνοιξα τη συσκευασία περιείχε μόνο 2 αντιμικροβιακά φίλτρα ενώ η εσωτερική μονάδα έχει 4 θέσειςΜήπως δε θέλει και στις 4? διάβασε το εγχειρίδιο. αλλά γιατί το βαλες εδώ? `Εχουμε το Μαστορέματα Στο Σπίτι
-
Υπάρχει κάποιος που να κατέχει το αντικείμενο προγραμματισμός σε assembly και πιο συγκεκριμένα τη μετάβαση μεταξύ real mode και protected mode με διαφορετικά privilege level με τη χρήση call gate;
Αν ναι θα ήθελα μια μικρή βοήθεια... -
Παρακολουθώ τα πισι μου με κάποιο προγραμμα θερμοκρασίας.
Θα ήθελα να ρωτήσω τις ανοχές για ένα σύγχρονο HDD SATA2, τους Core2 duo (1,83 & 2,13GHz) και γενικότερα το case;τώρα με απλό σέρφιγκ έχω 40 στο κουτί, 45 cpu (core1 43 core2 44) και hdd 36.
(μου είχαν πει για τον hdd όχι πάνω από 50)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρακολουθώ τα πισι μου με κάποιο προγραμμα θερμοκρασίας.ποιο?
(θελω +εγω...)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ποιο?
(θελω +εγω...)
speedfan...μικρό, ελαφρύ και αξιόπιστο στα δικά μου τλχ...το έχω τσεκάρει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
thanks...
-
Στο laptop δεν δουλευει τιποτα....
Πρεπει να βρω τι mainboard εχω.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο laptop δεν δουλευει τιποτα....
Πρεπει να βρω τι mainboard εχω....κοίτα και το επίσης πολύ καλό Lavasys Everest.
-
Λίγες σκέψεις για κατόχους apple:
Όταν αγόρασα το MacBook Pro, η πρώτη μου κίνηση ήταν να κατεβάσω τον firefox (συνηθισμένος από το PC) τον οποίο και χρησιμοποιούσα ως default browser για internet surfing, αλλά και για να γράφω στα διάφορα fora όπως το παρών.
Για αυτή την δεύτερη λειτουργία, ο firefox εξακολουθεί να υπερισχύει καθώς έχει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο ταυτόχρονα σε Ελληνικά και Αγγλικά (μακράν ανώτερο του δύσχρηστου CocoaSpell). Όσον αφορά το internet surfing όμως, ειδικά για αποθήκευση και ανάγνωση RSS, το Safari της Apple παίζει χωρίς αντίπαλο. Οι σελίδες κατεβαίνουν ταχύτατα, έχεις έλεγχο ως προς τον όγκο πληροφοριών που θα σου δώσει το RSS σε λειτουργία επικεφαλίδων και το κυριότερο, όλες οι σελίδες κατεβαίνουν χωρίς περίεργα προβλήματα, όπως εικόνες που δεν εμφανίζονται.
Δεν μπορώ να πιστέψω το τι έχανα όλους αυτούς τους μήνες.
-
Ήρθαν τα ηχεία, μια χαρά παίζουνε, πολύ καλύτερα από το χάλι που είχα πριν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω τις ανοχές για ένα σύγχρονο HDD SATA2, τους Core2 duo (1,83 & 2,13GHz) και γενικότερα το case;τώρα με απλό σέρφιγκ έχω 40 στο κουτί, 45 cpu (core1 43 core2 44) και hdd 36.
Δίσκος, CPU OK. Mainboard εντάξει πάλι, αλλά οριακά πολλά.
Με σωστή διευθέτηση των καλωδίων μέσα στο κουτί (για καλύτερη ροή αέρα), και κάποιον στρατηγικά τοποθετημένο ανεμιστήρα επί πλέον, μπορείς να ρίξεις την θερμοκρασία στο δίσκο και την M/B 3 - 4 βαθμούς.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δίσκος, CPU OK. Mainboard εντάξει πάλι, αλλά οριακά πολλά.
Με σωστή διευθέτηση των καλωδίων μέσα στο κουτί (για καλύτερη ροή αέρα), και κάποιον στρατηγικά τοποθετημένο ανεμιστήρα επί πλέον, μπορείς να ρίξεις την θερμοκρασία στο δίσκο και την M/B 3 - 4 βαθμούς.
έχω το κουτί Soprano της Τhermaltake με 3 ανεμιστήρες.
τα καλώδια είναι τακτοποιήμενα...έχει συναρμολογηθεί από το πλαισιο και είναι πραγματικά υποδειγματικό.- τώρα έχω 42... ...αλλά είναι από το πρωί ανοικτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιο?
(θελω +εγω...)
Και που το βρίσκουμε αυτό;
-
-
θελω ενα απλο προγραμμα το οποιο να σχεδιαζει (απλες) γραφικες παραστασεις, ξερετε κατι?
αν ειναι και δωρεαν, ακομη καλυτερα.
οχι, δεν θελω τη βλακεια που εχει το excel
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θελω ενα απλο προγραμμα το οποιο να σχεδιαζει (απλες) γραφικες παραστασεις, ξερετε κατι?αν ειναι και δωρεαν, ακομη καλυτερα.
οχι, δεν θελω τη βλακεια που εχει το excel
θα σου ελεγα το matlab, αλλα δεν πρεπει να ειναι δωρεαν...
-
Το Origin, αλλά ούτε αυτό πρέπει να είναι δωρεάν... Πάντως είναι ό,τι πρέπει!
Το Matlab και δωρεάν να ήταν, μέεεεεχριιιι να το μάθει, ζήσε μαύρε μου!Κάνει παπάδες, αλλά εξαιρετικά δύσχρηστο όταν το χρειάστηκα! Βέβαια, μόλις του πάρεις λίγο τον αέρα, πετάει! Απλά ΔΕΝ είναι για απλά πράγματα...
-
ευχαριστω παιδες, θα 'αγορασω' το Origin μαλλον
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Origin, αλλά ούτε αυτό πρέπει να είναι δωρεάν... Πάντως είναι ό,τι πρέπει!
Το Matlab και δωρεάν να ήταν, μέεεεεχριιιι να το μάθει, ζήσε μαύρε μου!Κάνει παπάδες, αλλά εξαιρετικά δύσχρηστο όταν το χρειάστηκα! Βέβαια, μόλις του πάρεις λίγο τον αέρα, πετάει! Απλά ΔΕΝ είναι για απλά πράγματα...
Για απλη γραφικη, δεν υπαρχει πιο ευκολο...
x=[.......];
y=[.......];
plot(x,y);
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]