-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ηλεκτρική σκούπα?Ναι αλλά με προσοχή...Εγώ το κάνω και με το PC να δουλεύει, πως δεν έχω κάψει καμιά motherboard ακόμα....
Αλλιώς με ένα κομμάτι χαρτί που το περνάω ανάμεσα στις χαραγιές της ψύκτρας αλλά και 'σκουπίζω' το ανεμιστηράκι....
Ε και λίγος πεπιεσμένος αέρας για τη motherboard και τα συναφή... -
Σκούπα για τα χοντρά και χαρτάκι στις φτερούγες του ανεμιστήρα. Αυτό εφαρμόζω μέχρι τώρα και γω.
Το χω κάνει και γω με το pc ανοιχτό, αλλά είδα μια σπίθα και δεν το ξαναδοκιμάζω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Yπάρχει κάποιος εύκολος και αποδοτικός τρόπος καθαρίσματος των ανεμιστηρακίων; Και γω με ανοχτό το κουτί είμαι και βαριέμαι αφάνταστα το καθάρισμα.πινέλο, αν δεν έχεις κάτι άλλο εύκαιρο απ'τα παραπάνω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Yπάρχει κάποιος εύκολος και αποδοτικός τρόπος καθαρίσματος των ανεμιστηρακίων; Και γω με ανοχτό το κουτί είμαι και βαριέμαι αφάνταστα το καθάρισμα.
πινέλο, αν δεν έχεις κάτι άλλο εύκαιρο απ'τα παραπάνω
+1, με απαλές κινήσεις. Καθαρισμός να γίνεται και στα μεταλλικά πτερύγια της ψύκτρας, αφού η συσσώρευση σκόνης σε αυτά δυσκολεύει την απαγωγή θερμότητας από τον επεξεργαστή. Ομοίως και στους πυκνωτές της μητρικής και το τροφοδοτικό (με ηλ. σκούπα και αν είναι δυνατόν με φύσημα σε ανοιχτό χώρο).
-
Τα ανεμιστηράκια μη τα ξεσκίζετε με την ηλεκτρική σκούπα - ανεβάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ - να τα έχετε σταματημένα με το δάχτυλο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ABBYY Finereader 8 με το module για τα ελληνικά (διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της εταιρείας).ξερεις καποια εταιρεια να το φερνει στην ελλαδα μη μπλεκουμε με αγορες on-line?
-
Πωλείται απ' όσο έχω δει από αρκετές αλυσίδες (Πλαίσιο, Παπασωτηρίου κλπ). ΔΕΝ είναι όμως φθηνό (κάπου 170 ευρώ).
pm -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πωλείται απ' όσο έχω δει από αρκετές αλυσίδες (Πλαίσιο, Παπασωτηρίου κλπ). ΔΕΝ είναι όμως φθηνό (κάπου 170 ευρώ).
pmΑριστο προγραμμα,δεν θα κλαψει κανεις τα λεφτα του με αυτο.
-
ναι, οντως η τιμη του πλαισιου ειναι 170 ευρω, για την εταιρεια ειναι λιγο πιο κατω... πιθανοτατα σε αυτο θα καταληξουμε..
την τελευταια φορα που ειχα ασχοληθει μεσουρανουσε το ReadIRIS
ευχαριστω για τις πληροφοριες! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ηλεκτρική σκούπα? -
Το μεγάλο λουκέτο στο χώρο των e-shops
*ΕΚΤΟΣ λειτουργίας παραμένει το site της E-direct.gr, του online καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, με τις περισσότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οριστική παύση λειτουργίας του.
Το E-direct ήταν ένα από τα αρκετά online καταστήματα τα οποία παρείχαν προϊόντα που σχετίζονται με τη νέα τεχνολογία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ενώ είχε ακολουθήσει το μοντέλο λειτουργίας και offline καταστημάτων, είχε φθάσει τα τρία σημεία πώλησης, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα το καταναλωτικό κοινό.
Εδώ και μερικές ημέρες όμως το site στην ηλεκτρονική διεύθυνση edirect.gr δεν λειτουργεί και οι φήμες στην αγορά πληθαίνουν ότι έχουν σταματήσει πλέον οι δραστηριότητές του.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους το «άνοιγμα» του ηλεκτρονικού καταστήματος προς τους προμηθευτές του, όπου συμπεριλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της διανομής κυμαίνεται από 1 έως και 3 εκατ. ευρώ, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν το βασικό του μέτοχο τον κ.Ι.Σαρόπουλο.
*ΥΓ. πληροφορίες οτι μοντερειτορ του 4TF βρίσκονται πισω απο αυτο το λουκέτο είναι υπερβολίκες και ανακριβεις
-
Kαλή Βραζιλία
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Yπάρχει κάποιος εύκολος και αποδοτικός τρόπος καθαρίσματος των ανεμιστηρακίων; Και γω με ανοχτό το κουτί είμαι και βαριέμαι αφάνταστα το καθάρισμα.
πινέλο, αν δεν έχεις κάτι άλλο εύκαιρο απ'τα παραπάνω
+1, με απαλές κινήσεις. Καθαρισμός να γίνεται και στα μεταλλικά πτερύγια της ψύκτρας, αφού η συσσώρευση σκόνης σε αυτά δυσκολεύει την απαγωγή θερμότητας από τον επεξεργαστή. Ομοίως και στους πυκνωτές της μητρικής και το τροφοδοτικό (με ηλ. σκούπα και αν είναι δυνατόν με φύσημα σε ανοιχτό χώρο).
Λοιπόν, σήμερα μετά από...εεχμμμ...αρκετό καιρό είπα να καθαρίσω το pc. Σκούπα, χαρτιά, μπατονέτες και οδοντογλυφίδες χρησιμοποιήθηκαν στη μάχη κατά της σκόνης. Άνοιξα μέχρι και το τροφοδοτικό για να το καθαρίσω από μέσα!
Το ότι το πισι δεν είναι πάρει φωτιά μέχρι τώρα το αποδίδω σε θρησκευτικό/τεχνολογικό θαύμα.
Πάντως σχεδόν δεν το ακούω να δουλεύει, ενώ πριν υπήρχε ένα συνεχές βουητό! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως σχεδόν δεν το ακούω να δουλεύει, ενώ πριν υπήρχε ένα συνεχές βουητό!
Εφυγε η σκονη απο το PC και στουμποσε στα αυτια σου... γι αυτο δεν το ακους
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο ένας ο σκληρός χτυπάει 68-69 θερμοκρασία (χωρίς να δουλεύει!,αλλα κ να δουλεύει το ίδιο) κ ο άλλος 47 στον οποίον είναι το λειτουργικό κ όλα τα προγράμματαWD και οι 2 και μάλιστα ο θερμός είναι κ sata2 (ο άλλος sata1)
πάνω από 50 αρχίζεις κ ανησυχείς...βέβαια εσύ τι να ανησυχήσεις...
Πάντως σχεδόν δεν το ακούω να δουλεύει, ενώ πριν υπήρχε ένα συνεχές βουητό!
Εφυγε η σκονη απο το PC και στουμποσε στα αυτια σου... γι αυτο δεν το ακους
-
Εμένα οι σκληροί είναι εντάξει,38 ο ένας 39 ο άλλος, 36gb wd raptor + 250gb wd απλός αντίστοιχα
Αυτό που μου ανεβάζει ανεξήγητα θερμοκρασία είναι η cpu, 60-64 idle. P4 3.0 s775 με ανεμιστήρα Zalman 9500.
H κάρτα γραφικών Gecube x800GTO φοράει κι αυτή Zalman VF900-CU με θερμοκρασία idle 61.
`Ολες οι παραπάνω θερμοκρασίες τον χειμώνα είναι περίπου -5 από τώρα
Οι παραπάνω επεξεργαστές έχουν περαστεί με αλοιφή Arctic Silver 5
Από ανεμιστήρες το σύστημα φοράει:
1 12ρι μπροστά για είσοδο/ψύξη σκληρών
1 12ρι πίσω για έξοδο
1 8ρι στο πλαινό για έξοδοΚαθαρισμός ολικός έγινε την περασμένη βδομάδα
-
κάποιο prog για μαζική μετονομασία των id-tags των mp3...?
-
iTunes, windows.
-
Εγω παλι νομιζω οτι ο εξωτερικος σκληρος μου ψιλοκαιει. Θα ακουμπαω πανω του τον καφε μου, μηπως και...
-
προτασεις για VOIP τηλεφωνια με δωρεαν κλησεις (ή πολυ φθηνα) σε σταθερα τηλεφωνα?
αν παιζει και over wi-fi για pda ακομη καλυτερα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]