-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Palm Tungsten C... ;Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
http://www.the-gadgeteer.com/review/pal ... n_c_review
και επι της ουσιας, ΜΑΚΡΙΑ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aνοίγει.
τωρα ναι
Aπό τότε που το έβαλε άνοιγε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Palm Tungsten C... ;
Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
Ωραίες οι συσκευές της Palm (κάποτε οταν αναφερόμασταν σε PDA εννοούσαμε μόνο τις συσκευές τις Palm
) αλλα δυστυχώς το λειτουργικό της έχει μείνει πάααρα πολυ πίσω...
Αναμένεται νέα έκδοση βασισμένη σε Linux....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
Ωραίες οι συσκευές της Palm (κάποτε οταν αναφερόμασταν σε PDA εννοούσαμε μόνο τις συσκευές τις Palm
H συγκεκριμένη για τα βασικά που την θέλω ...κυρίως ως ατζέντα στα 150 ευρώ δεν κάνει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H συγκεκριμένη για τα βασικά που την θέλω ...κυρίως ως ατζέντα στα 150 ευρώ δεν κάνει;
καλα εισαι ποντιος???
εχεις τουλαχιστον 2 κινητα που εχουν πολυ καλυτερη ατζεντα απο αυτο που θες να παρεις....και αν δεν σου αρεσουν οι στανταρ εκδοσεις, υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 10 τετοια προγραμματα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
**καλα εισαι ποντιος??? **
εχεις τουλαχιστον 2 κινητα που εχουν πολυ καλυτερη ατζεντα απο αυτο που θες να παρεις....και αν δεν σου αρεσουν οι στανταρ εκδοσεις, υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 10 τετοια προγραμματα...
κρύβε λόγια...
δεν το έχω το ppc phone...είμαι μόνο με το W850 ρε...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ωραίες οι συσκευές της Palm (κάποτε οταν αναφερόμασταν σε PDA εννοούσαμε μόνο τις συσκευές τις Palm) αλλα δυστυχώς το λειτουργικό της έχει μείνει πάααρα πολυ πίσω...
Εχω αλλαξει δυο Palm PDAs. Το δευτερο για την ακριβεια ειναι Sony Clie. Απιστευτο μηχανακι, πολυ μπροστα απο την εποχη του, αλλα απο software ειναι πολυ 'niche'. Τελικα, they are not worth it.
Nokia 770 / N800 FTW.
-
και ναι, επισήμως πλέον έχω 2mbit σε λιγότερο από μια βδομάδα!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και ναι, επισήμως πλέον έχω 2mbit σε λιγότερο από μια βδομάδα!με πόσο κατεβάζεις;
-
ο ένας ο σκληρός χτυπάει 68-69 θερμοκρασία (χωρίς να δουλεύει!,αλλα κ να δουλεύει το ίδιο) κ ο άλλος 47 στον οποίον είναι το λειτουργικό κ όλα τα προγράμματα
WD και οι 2 και μάλιστα ο θερμός είναι κ sata2 (ο άλλος sata1)
-
Αν είναι όντως οι πραγματικές αυτές, είναι πολύ...
Δοκίμασε κατ'αρχήν να αφήσεις κενό γύρω τους (αν π.χ. είναι βιδωμένοι κολλητά τώρα) και δες τι γίνεται με την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν είναι όντως οι πραγματικές αυτές, είναι πολύ...
Δοκίμασε κατ'αρχήν να αφήσεις κενό γύρω τους (αν π.χ. είναι βιδωμένοι κολλητά τώρα) και δες τι γίνεται με την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί.όπως έχουν αντέξει 2 χρόνια,να κοιτάξουν να βγάλουν κ αυτό το καλοκαίρι
πάντως δεν υπάρχει μείωση στην απόδοση
-
Εγω παντως λογω καλοκαιριου εκανα το κλασσικο για τις θερμοκρασιες: εβγαλα το πλαινο καπακι!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγω παντως λογω καλοκαιριου εκανα το κλασσικο για τις θερμοκρασιες: εβγαλα το πλαινο καπακι!Έχεις υπολογιστή με καπάκια? Έχω να βάλω καπάκι σε κουτί πάνω από 8 χρόνια...Πάντα ξεντεριασμένοι και ολάνοιχτοι είναι
-
Τον τελευταίο καιρό το πισί παραέκανε θόρυβο.. Μετά, αποφάσισα να τους καθαρίσω τα ανεμιστηράκια.. Οι θερμοκρασίες πέσανε & η CPU άρχισε να δουλεύει λιγότερο..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και ναι, επισήμως πλέον έχω 2mbit σε λιγότερο από μια βδομάδα!
με πόσο κατεβάζεις;
~170 αλλά δεν έχω κάνει καμια σοβαρή μέτρηση. ακόμα και το φόρουμ ανοίγει πιο γρήγορα (εκτός αν έγινε το σέρβις)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό το πισί παραέκανε θόρυβο.. Μετά, αποφάσισα να τους καθαρίσω τα ανεμιστηράκια.. Οι θερμοκρασίες πέσανε & η CPU άρχισε να δουλεύει λιγότερο..Είναι φοβερό πως το καθάρισμα της σκόνης ρίχνει αμέσως 5-6 βαθμούς τις θερμοκρασίες....Εγώ λόγω ανοιχτού κουτιού πρέπει να καθαρίζω συνέχεια...Αν και η CPU μου δουλεύει minimum στους 60 και συνήθως στους 80
-
Yπάρχει κάποιος εύκολος και αποδοτικός τρόπος καθαρίσματος των ανεμιστηρακίων; Και γω με ανοχτό το κουτί είμαι και βαριέμαι αφάνταστα το καθάρισμα.
-
Ηλεκτρική σκούπα?
-
Σκούπα, πεπιεσμένος αέρας...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]