-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
***** Και αυτό μόνο και μόνο γιατί η microsoft (in its infinite wisdom) αποφάσισε ότι το active sync δεν θα υποστηρίζει άλλα OS.Καλά, αυτό το κάνει και η apple με τα iPod (αν και σε ubuntu κατάφερα να το κάνω sync & να δουλέψει κανονικά).
-
Εννοείς ότι το iPod θέλει υποχρεωτικά iTunes, έτσι;
-
Εννοείς ότι το iPod θέλει υποχρεωτικά iTunes, έτσι;Ναι.
Είναι τρόπον τινά αντίστοιχο αν σκεφτείς ότι iTunes υπάρχει μόνο για Mac & Windows. Μάλιστα, όταν τους έστειλα mail με γράψανε κανονικότατα. -
Έτσι είναι δυστυχώς, γ@μώ τις ασυμβατότητες μου.
Αύριο που θα είμαι για καφεδάκι στην Γλυφάδα με τον Steve, θα του διαβιβάσω τα παράπονα σου πάντως, και βλέπουμε.
-
Έτσι είναι δυστυχώς, γ@μώ τις ασυμβατότητες μου.Αύριο που θα είμαι για καφεδάκι στην Γλυφάδα με τον Steve, θα του διαβιβάσω τα παράπονα σου πάντως, και βλέπουμε.
Α, τους χαιρετισμούς μου να του δώσεις.
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν φτιάχνουνε και μία έκδοση για Open Source λειτουργικα αφού έτσι κι αλλιώς, τζάμπα το δίνουνε..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ!!!
Όλα, μα όλα τα προβλήματα που έχω μέχρι τώρα αντιμετωπίσει (εντάξει, εκτός του θέματος με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας) είναι αποτέλεσμα της ημιτελούς δουλειάς που κάνουν οι προγραμματιστές στο άγχος τους να παρουσιάσουν ένα προϊόν.
Τελικά για την αργοπορία στο 'My Computer' δεν έφταιγε το BIOS αλλά ότι είχα συνδεδεμένο ένα scanner HP 4400C. Κακό παιδί, δεν κάνει.
Φίλε μου, όντας επαγγελματίας προγραμματιστής μπορώ να πω ότι με ενόχλησε πολύ ο παραπάνω χαρακτηρισμός σου. Ακόμη και αν τον έκανες 'εν βρασμώ ψυχής', ή έστω και με μια δόση χιούμορ.
FYI, οι προγρ/στές είναι πάντα οι τελευταίοι κρίκοι στην αλυσίδα της σύλληψης / σχεδιασμού / παραγωγής ενός προϊόντος. Και σχεδόν πάντα, αυτοί είναι που τρέχουν για να καλύψουν τον χαμένο χρόνο από μαλακίες που κάνουν μαρκετίστες και 'μανατζερς' (που συνήθως δεν μπορούν να μανατζάρουν ούτε το.. πορτοφόλι τους). Το άγχος παρουσίασης ενός προϊόντος είναι πάντα του μαρκετίστα / μάνατζερ (που υπόσχεται στον πελάτη / ανώτερο ό,τι να 'ναι, προκειμένου να πέσει το φράγκο / αύξηση μισθού / προαγωγή) και πάντα - μα πάντα - το επωμίζεται ο προγραμματιστής. Ο οποίος **φυσικά **φταίει μετά που το προϊόν δεν παίζει όπως πρέπει, έχει κακή συμπεριφορά, κλπ.
Ποιος σκέφτεται σε τι συνθήκες εργάστηκε ο προγραμματιστής (μπορεί για 12-ωρα, ενδεχομένως και ΣΚ..) για να προλάβει να φτιάξει σε ελάχιστο χρόνο ότι παπαριά κατέβηκε στην κούτρα του καθενός, μόλις μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του προϊόντος;
Τεσπα.. τα είπα και ξεθύμανα!
Η μητρική σου πάντως μια χαρά φαίνεται να είναι. Η Ασους δεν είναι χθεσινή.. απλώς, οι μητρικές που έχουν 'τα πάντα' λογικό είναι να τα βάζουν σε.. όποιο bus έχουν.. πρόχειρο.
Προφανώς αντιλαμβάνεσαι (αλλιώς δε θα το έγραφες κιόλας) ότι τα παραπάνω σχόλιά μου ήταν όντως συνδυασμός 'τσαντίλας' με δόση αστεϊσμού, και σαφώς σκοπός μου δεν ήταν να θίξω κάποιον προσωπικά. Από την άλλη όμως, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ανεξάρτητα από τις πιθανώς δύσκολες συνθήκες εργασίας (που λίγο ή πολύ όλες οι δουλειές έχουν), είναι πολύ συχνά τα φαινόμενα που παραθέτω.
PS: τα σκέφτηκα αυτά που λες περί αντίξοων συνθηκών, αλλά πες μου έναν (1) λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να ενδιαφέρουν εμένα, τον ΑΓΟΡΑΣΤΗ και τελικό χρήστη?
-
***** Και αυτό μόνο και μόνο γιατί η microsoft (in its infinite wisdom) αποφάσισε ότι το active sync δεν θα υποστηρίζει άλλα OS.Αυτό λέγεται Vendor Lock-in
-
Φίλε μου n_olympios
Πίστεψέ με, δεν είναι πολλές οι δουλειές που να έχουν από καιρού εις καιρόν τις απαιτήσεις αυτής του προγραμματιστή. Πρέπει να:
. Γράφεις καλό (= αξιόπιστο, σταθερό, γρήγορο) κώδικα, είναι και προφανές.
. Γράφεις τον καλό κώδικα με την ταχύτητα του φωτός!
. Καταλαβαίνεις 'με τη μία' την κάθε τρελή ιδέα του κάθε φωστήρα με κουστούμι και γραβάτα
. Ξέρεις από λογιστικά (χρεωσούλες / πιστωσούλες κλπ)
. Καταλαβαίνεις από εμπορική πολιτική (αλλιώς πως θα καταλάβεις την α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η εμπορική ιδέα που κατέβασε ο παραπάνω φωστήρας, και που συμπτωματικά είναι εντελώς αντίθετη με αυτή που είχε κατεβάσει λίγο καιρό πριν, αλλά τελικά δεν βγήκε; )
. Μπορείς να 'δέσεις' (integrate) τα πάντα, το CRM εσωτερικό σύστημα της εταιρείας με.. τους ADSL routers των πελατών της..Και άλλα που δεν περνούν από το μυαλό μου τώρα.
Φυσικά, αυτά δεν πρέπει να ενδιαφέρουν τον τελικό πελάτη, που στο κάτω-κάτω 'τα σκάει' και περιμένει το αντίστοιχο προϊόν / υπηρεσία. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και καμία αντίρρηση. Άλλωστε, κι' εγώ έχω υπάρξει πολλάκις πελάτης σαν εσένα. Απλά, θα ήταν πολύ κομψότερο αλλά και ουσιαστικότερο να πεις το παρακάτω, αντί αυτού που είπες:
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ / HARDWARE
Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν: Τα είπα και ξεθύμανα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το πρώτο πράγμα που απενεργοποίησα ΤΕΛΕΙΩΣ.
Ευτυχώς απενεργοποιείται εύκολα, χωρίς ειδικά κόλπα.Υποθέτω πως ναι...αλλά δεν ήταν δικό μου το PC μου το φέρανε για να περάσω μερικά πραγματάκια και να εγκαταστήσω και τα Vista...μιλάω για laptop άσχετου με υπολογιστές. Δεν μπορώ να πώ οτι συγκινήθηκα. Δεν μου κάνανε κλικ όπως τα XP όταν τα πρωτοείχα δει.
+1
Πρωτη αντιδραση στο Πλαισιο....
'Τι μπουρδελο ειναι αυτο;;;'Ασχετο.
Εγω ψηνομαι για νεο laptop -να το περασω στα εξωδα της εταιρειας ντε- και θελω κατι μικρο, δυνατο και αξιπιστω.
Λεω για Fujitsu Siemens Si 1848+U
Αλλα δεν βρησκω κανενα καταστημα που να το πουλαει! -
while (strcmp(Key_Acception, 'No') == 0) { for (i = 0 ; i < Ν ; i++){ temp = (rand()%36); Random_Keys[i] = Keys[temp]; } printf('ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ'); gets(Key_Acception); }
Δουλεύει κανονικά μέχρι και την printf() και μετά βγαίνει από το while loop. Αν αντικατασήσω την gets() με scanf(), στην πρώτη επανάληψη δουλεύει κανονικά η scanf() και σε όλες τις επόμενες την προσπερνάει σαν να μην υπάρχει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
-
Οτι εισαι κουλό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
while (strcmp(Key_Acception, 'No') == 0) {
for (i = 0 ; i < Ν ; i++){
temp = (rand()%36);
Random_Keys[i] = Keys[temp];
}
printf('ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ');
gets(Key_Acception);
}> >Δουλεύει κανονικά μέχρι και την printf() και μετά βγαίνει από το while loop. Αν αντικατασήσω την gets() με scanf(), στην πρώτη επανάληψη δουλεύει κανονικά η scanf() και σε όλες τις επόμενες την προσπερνάει σαν να μην υπάρχει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Πω πωωωωω! Μόλις ανακάλυψα ότι έχω καιρό ν' ασχοληθώ με C! Άτιμη vb! Οχι πως θα σε βοηθήσει πολύ αυτό που θα πω, αλλά δοκίμασε να δουλέψεις το loop χωρίς την scanf και την gets και πρόσθεσε μετά μία από τις δυο. Ίσως το πρόβλημά σου να μην είναι μια από τις εντολές αυτές.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
while (strcmp(Key_Acception, 'No') == 0) {
for (i = 0 ; i < Ν ; i++){
temp = (rand()%36);
Random_Keys[i] = Keys[temp];
}
printf('ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ');
gets(Key_Acception);
}>> >>Δουλεύει κανονικά μέχρι και την printf() και μετά βγαίνει από το while loop. Αν αντικατασήσω την gets() με scanf(), στην πρώτη επανάληψη δουλεύει κανονικά η scanf() και σε όλες τις επόμενες την προσπερνάει σαν να μην υπάρχει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? > > >Πω πωωωωω! Μόλις ανακάλυψα ότι έχω καιρό ν' ασχοληθώ με C! Άτιμη vb! > >Οχι πως θα σε βοηθήσει πολύ αυτό που θα πω, αλλά δοκίμασε να δουλέψεις το loop χωρίς την scanf και την gets και πρόσθεσε μετά μία από τις δυο. Ίσως το πρόβλημά σου να μην είναι μια από τις εντολές αυτές. Το δοκίμασα και τότε δουλεύει κανονικά (== πέφτει σε έναν ατέρμονο βρόγχο που δουλεύουν for loop & printf()). Υ.Γ.Το scanf() το έβαλα απλά για να σταματάει εκεί το loop πριν αρχίσει η επόμενη επανάληψη, για να διαβάσω ολόκληρο string δεν κάνει.
-
γιατί δε δουλεύεις με c++ που είναι πιο προχωρημένη? π.χ. έχεις cin, cout αντί printf, scanf. H scanf δεν μπορεί να διαβάσει string με παραπάνω από μία λέξεις οπότε βλέπει κενά και 'κολλάει'
-
Aυτο που ηθελα να ρωτησω,ειναι αν με το mac θα μπορω να κανω οτι εκανα με ta windows,ή θα δυσκολευτω?Το μηχανημα θα το χρησιμοποιει κυριως η αραβωνιαστικια μου,η οποια δεν ασχολειται και πολυ,οποτε θα πεσει πανω μου το βαρος να βρισκω προγραμματα κτλ.
Τι λετε? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί δε δουλεύεις με c++ που είναι πιο προχωρημένη? π.χ. έχεις cin, cout αντί printf, scanf. H scanf δεν μπορεί να διαβάσει string με παραπάνω από μία λέξεις οπότε βλέπει κενά και 'κολλάει'ή καμμια java...
-
γιατί δε δουλεύεις με c++ που είναι πιο προχωρημένη? π.χ. έχεις cin, cout αντί printf, scanf. H scanf δεν μπορεί να διαβάσει string με παραπάνω από μία λέξεις οπότε βλέπει κενά και 'κολλάει'Δημήτρη γι αυτό που κάνω δεν έχει διαφορά, δηλαδή ούτε namespaces χρησιμοποιώ ούτε κλάσεις, οπότε είναι το ίδιο πράγμα. Την scanf() δεν την έβαλα για να διαβάσει ολόκληρο string, απλά την έβαλα για να σταματάει το loop μέχρι να πάρει σήμα μόλις ολοκληρωθεί μία επανάληψη. Θα δοκιμάσω με fgets() μπας και έχει πρόβλημα η gets().
-
γιατί δε δουλεύεις με c++ που είναι πιο προχωρημένη? π.χ. έχεις cin, cout αντί printf, scanf. H scanf δεν μπορεί να διαβάσει string με παραπάνω από μία λέξεις οπότε βλέπει κενά και 'κολλάει'Προτείνω ανεπιφύλακτα lolcode
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασχετο.
Εγω ψηνομαι για νεο laptop -να το περασω στα εξωδα της εταιρειας ντε- και θελω κατι μικρο, δυνατο και αξιπιστω.
Αλλα δεν βρησκω κανενα καταστημα που να το πουλαει!εγώ πήρα αυτό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασχετο.
Αλλα δεν βρησκω κανενα καταστημα που να το πουλαει!εγώ πήρα αυτό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μιλαει ομως για 15αρι... laptop αρχικα... οποτε νομιζω πως αν ηθελε 12αρι, η τελος παντων ultraportable θα ειχε απειρες επιλογες.
Παντως οσο καλο ειναι το Χ60... τωρα υπαρχει το Χ61, αλλα και παλι σκατουλες... δεν ξεφορτωθηκαν ακομα την XGA αναλυση...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]