-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για κοιτα για κανενα apcείναι πανάκριβα... αξίζει?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελευταια το kaspersky κανει νερα... Οταν κανω κοπυ, κανει 500 ωρες +ακομα οταν κατεβαζω κοβει πολυ ταχυτητα. Κανενας τροπος να μειωθει το φαινομενο? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελευταια το kaspersky κανει νερα... Οταν κανω κοπυ, κανει 500 ωρες +ακομα οταν κατεβαζω κοβει πολυ ταχυτητα. Κανενας τροπος να μειωθει το φαινομενο?
αυτό άρχισε να στο κάνει μια μέρα ξαφνικά, μετά από μια αναβάθμισή του? αν ναι μπορεί να προστέθηκε/ενεργοποιήθηκε κάποια επιλογή που να έχει σχέση με αυτά. `Οταν το κλείνεις το πρόβλημα απαλοίφεται ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό άρχισε να στο κάνει μια μέρα ξαφνικά, μετά από μια αναβάθμισή του? αν ναι μπορεί να προστέθηκε/ενεργοποιήθηκε κάποια επιλογή που να έχει σχέση με αυτά.
ναι
Οταν το κλείνεις το πρόβλημα απαλοίφεται ?
δυστυχως ναι. Μαλιστα μερικες φορες χωρις καμμια αιτια βλεπω το κασπ. να τρωει ολο τον επεξεργαστη...
-
Επισης μηπως εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο update και κατεβαζει μεγαλα ''πακετα'' και δειχνει να καθυστερει ακομα περισσοτερο καποιες στιγμες?
Αυτο το κανει και το δικο μου.
Ισως καλυτερα να κανεις update οποτε θες εσυ. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
αυτό άρχισε να στο κάνει μια μέρα ξαφνικά, μετά από μια αναβάθμισή του? αν ναι μπορεί να προστέθηκε/ενεργοποιήθηκε κάποια επιλογή που να έχει σχέση με αυτά.
ναι
μπορείς να κάνεις recover ή να βρεις ποια επιλογή είναι απενεργοποιώντας τες μία μία??
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Επισης μηπως εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο update και κατεβαζει μεγαλα ''πακετα'' και δειχνει να καθυστερει ακομα περισσοτερο καποιες στιγμες?
Αυτο το κανει και το δικο μου.
Ισως καλυτερα να κανεις update οποτε θες εσυ.ναι, εχω το αυτοματο update, αλλα κανει μια φορα τη μερα και για 1-2'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπορείς να κάνεις recover ή να βρεις ποια επιλογή είναι απενεργοποιώντας τες μία μία??
Με μια ματια που εριξα, δεν εχει ενεργοποιηθει κατι που δεν ηταν ηδη...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με μια ματια που εριξα, δεν εχει ενεργοποιηθει κατι που δεν ηταν ηδη...
δε πειράζει, κάνε αυτό που σου λέω αλλιώς σουτ και επαναγκατάσταση, ή άλλο
-
ηλίθια ερώτηση:
Σήμερα πρόσθεσα ένα τσιπάκι μνήμης 1GB RAM DDR2 800MHz και τα έκανα 2GB.
Σε τι βοηθά η επιπλέον μνήμη ένα πισι;
-
Για να παίζω mp4 τι κάνω; (codec?). Μήπως εγκαθιστά κάποιο DRM και μετά δεν παίζουν τα μισά αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου;
Υπάρχει κάποιος μετατροπέας σε mp3?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ηλίθια ερώτηση:Σήμερα πρόσθεσα ένα τσιπάκι μνήμης 1GB RAM DDR2 800MHz και τα έκανα 2GB.
Λιγοτερη αναγκη προσβασης στο swap file .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ηλίθια ερώτηση:Σήμερα πρόσθεσα ένα τσιπάκι μνήμης 1GB RAM DDR2 800MHz και τα έκανα 2GB.
Το κάνει ταχύτερο γιατί όταν γεμίζει η μνήμη, αρχίζει το pc να χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη (virtual memory) που δημιουργεί στον πολύ πιο αργό σκληρό. Ένα ταχύτατο pc με λίγη μνήμη γίνεται πάρα πολύ αργό μετά από λίγη βαριά χρήση (πχ μεταφέρεις 1 GB δεδομένων, τρέχεις και κανένα πρόγραμμα και μετά αρχίζει να σέρνεται).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να παίζω mp4 τι κάνω; (codec?). Μήπως εγκαθιστά κάποιο DRM και μετά δεν παίζουν τα μισά αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου;Υπάρχει κάποιος μετατροπέας σε mp3?
Easy CD-DA Extractor
-
K-lite codec pack για να παίζουν τα πάντα.
-
vlc για να παίζουν τα πάντα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
vlc για να παίζουν τα πάντα.K-lite codec pack για να παίζουν τα πάντα.
Τα οποία πως ακριβώς μπαίνουν στο mp3όφωνο του αυτοκινήτου;
-
Δε μπαίνουν...
...μετατρέπεις το mp4 σε mp3 με κάτι σαν αυτό -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δε μπαίνουν...
...μετατρέπεις το mp4 σε mp3 με κάτι σαν αυτόΔεν μπαίνουν ε;!! Φτου γαμώτω!!
Επομένως δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο λόγο να κρατώ τα mp4 σε αυτή τη μορφή.
Άρα μένω με το easy cd-da extractor που το ξέρω και φτιάχνει και καφέ -
Laptop (όχι mac) με μικρή οθόνη, μεγάλη αυτονομία, διπύρηνο και πολύ RAM? Όχι Acer, Toshiba. Ο εξωτερικός χρωματισμός αν δεν είναι μαύρος, θεωρείται πλεονέκτημα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]